AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2010, 08:49   #26326

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Samo malo, što to znaci da klub na smije biti u minusu? To znaci da netko moze doci i pokriti minus? Ako je tako, onda su svi opet na starom!
Ne, koliko sam ja razumio sve minusi će biti sankcionisani sa zabranom igranja LP već od 2013. A vlasnici klubova tipa Moratti, Silvio, Arap, Rus će moći klubu dati inekciju ili dvije godišnje, ne veću od 8-9 miliona.

Quote:
Interimovic - Milanovim starcima isticu ugovori nagodinu ( Seedorf, Pippo, Ambrosini, Pirlo itd.). A ako ne nagoidnu onda za dvije ( zambro, oddo, marek itd. ). Ne znam tko kada tocno i nije me briga.
To je dobro za Milan, isto tako je dobro i za nogomet da će visina ugovora biti bitna za poslovanje pa nećemo vječito gledati nekakve veterane po terenu samo da bi uzeli zadnju ozbiljnu lovu. Vieira, Del Piero, Materazzi, Ambrosini i njima slični će dobijati minimalne ugovore isto kao i u NBA neka velika imena koja su na zalasku tipa Shaq. Omladinski pogoni i mlad igrači će biti ključni u poslovanju klubova i to će biti odlično.

Quote:
U biti Milan je vec odavno pocek stediti koliko ja vidim, a nije valjda da ti znas sto ce biti s nasim Milanom bolje od Galliania! A koliko ja znam Inter je u super velikom minusu, ne? A i tko ce platiti sve te minuse Reala, Barce itd? To je sve lakrdija politicka.
Milan je morao ojačati sastav da bude konkurentan, kako će se to odraziti u budućnosti? Vjerovatno smanjenjem potrošnje i oslanjanje na neka mlađa imena na pozicijama stopera i bočnog.
Real i Barca su drugačije uređeni ali će se slika u skorijoj budućnosti i kod njih promijeniti. Imaju ogromne prihode od marketinga i TV prava plus Real je pokupovao sve mladce na tržištu da bi nili mirniji u budućnosti u slučaju blokade. Barca je prodala bagatela Ibru i Chegrinskog samo da bi izravnala račune.
Quote:
Robinho nije pao na racun Milana, to je Galliani istaknuo, to je platio Silvio. Ibrin transfer se plaća 3 godine itd.
Pa ti zajmovi će i biti predmet posebne istrage jer predsjednici tipa Silvio, Moratti ili Rus pozajmljuju iz jedne kompanije u drugu a u stvari su vlasnici obe. Dolazi do raznih malverzacija kojima će se stati na kraj i klub će morati živjeti sam od sebe. Ako nisi likvidan i ne možeš pokrivati svoje obaveze ideš u bankrot, kao i svako drugo preduzeće.

Quote:
Mi nemamo pojma sto se TOCNO događa, i zato nemoj mi dolaziti ovdje govoriti kako ce Milan imati problema, jer nemas pojma sto se zbiva, tko placa sto i kako.

Mafija je stvorila nogomet, mafija ce i uvesti pravila. Tko je platini, neki prosvijetljeni super-heroj-pravednik? hahaha!
Nemamo pojma ali iz iznesenih planova se vidi kako će sve to teći i nije Platini već klubovi ti koji traže nova pravila jer će se pogušiti u dugovima.

Leptir, dobar ti taj post o uvođenju novih pravila, ako pokupiš gdje još kakvih tekstova postaj ih da pokušamo vidjeti što nas čeka.
Interimovic is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2010, 09:04   #26327

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
zamarate se glupostima......ukratko
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2010, 11:34   #26328

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Raiola: "Balotelli-Milan? Impossible is nothing"

In mercato everything has a price and everything is possible he said to 'Radio radio Tv'

Raiola also does not reveal if in the contract of Balotelli exist a clause that prohibits the transfer of Balloteli to Milan: "If it exists or not, is my problem."
--------------------------------------------------------------------------

Hahahahaha! Raiola, bog mercata! Kako je Moggi ( drugi bog mercato mafije ) rekao: Vazno je imati Raiolu na svojoj strani Ovo je neizbježan transfer, ja se mogu kladiti u bilo što s bilo kim na svijetu da ce Balottelli igrati za Milan u sljedecih 3,4 godine. Mozda i dosta manje.

Interimovic - razumijem sto zelis reci. Mozemo sada ovdje pratiti te zakone itd., sagledati na koji nacin ce klubovi pokusati drzati bilancu na nuli, ulagati u mlade itd ( to inter i milan vec rade dosta koliko ja vidim ). Ja se i dalje ne slazem sa tvrdnjom da je ibra potez koji ce nas opteretiti jer on nije star igrač. Ove sezone ce odigrati kao 29-godisnjak, sljedeće sa 30, pa 31... to je za napadača svjetske klase maksimalno dobro tempiranje! Moze li Milan to plaćati to je druga stvar. Ipak mi nismo Arsenal, i nije bas tako da ce sada svi klubvi morat pokupovat klince itd. Robinho je 26 pobogu...!

Obrana da, slazem se. A oni svi lete van i ovako i onako: Zambrotta, Oddo, MArek, Yepes... Nesta kada ne bude vise mogao.

Zato se nadam da ce ovaj novac koji bi trebao doci od Rusa, tih 200mln, biti koristan za dobar prijelaz u novi krug sa igračima kao sto su Ganso, Poli, Bale

Cijene ce pasti, i onda ce se vratiti na stari nivo samo s manjim brojevima. I dalje ce najveci moci kupovati najvise a manji manje. Razumijete? Uopće se ne brinem. A za ove "inspektore" koji ce zatvarat klubove i proglašavat bankrote - hahaha! To je to sto imam reci. Ovo nije svijet pravde i poštenja, to necete vidjeti.
Old 03-09-2010, 11:58   #26329

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Ej, dobro vam je kalla rekao: zamarate se glupostima.
Daj ba pustite se tih pravila, kad i sami znate da ce klubovi opet nac neku rupu u zakonu da se izvuku. Jel vi stvarno mislite da ce Man Utd, Real, Barca, Chelsea, Man City, Crotenham, Juventus, Inter, Milan, Lyon, Liverpool biti izbaceni iz Ch. Lige jer im "racuni" nisu uredu, a mjesto njih ce sansu dobit Steua Bucurest, Ventpils, Partizan, Hajduk, Red Bull Salzburg, Nörkoping, i ostale sicusne ekipe koje niko ne zeli da gleda u Europi?
Zato pustite se toga, Ch. Liga ce i dalje biti ista, a velikaneri ce i dalje trosit para i para na transfere. Slijedece ljeto, pardon sad u januaru, pocinje vec trka za Dzekom. A kao najvece faovorite vidim Intera. Iako mozda i Milan bi mogao da se ubaci prodajom Pata ili Ronaldinha. Citiram naseg krelca Galliania: "Se parte una big, arriva una big".
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2010, 15:11   #26330

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
ak ne baloteli sa sigurnost mogu da kazem da Dzeko za 3,4 godini dolazi na san siro,videcemo kako ce se snaci Ibrahitovic...

nas najdobar potez ovog leta su Dida,Kaladze zastedeli smo tu 8 mil ti novci su otisli za ibrahitovic .. doveli smo nove fudbalere papagrkos 1,5. mil godi, yepes 800 000 evra, amelia , 1,5 mil , boateng 2 mil, robino 4 mil ( a za spomenuti e da huntelar i borielo su nam zastedeli 6 mil godisne )

ovo e nase najbole mercato mozda 2002 e za nijansu bole...

sta lupeta ovaj printerovic... mozda mu e zao sta smo ga ukradili Fossati ...

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2010, 16:59   #26331

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Ne mo' š vjerovat,Huntelaar dao 3 gola za Nizozemsku,možda mu se sad otvori špina,nek mu je sa srećom
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2010, 19:43   #26332

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
da,nek mu je sa srecom.ali igrao je protiv amatera.iz lihtenstajna jel?necemo ga valjda pocet velicat?heh.imao je nekoliko godina za dokazivanje ali nista nije napravio.schalke mu je klub po mjeri.neka uci od majstora raula tamo.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2010, 21:21   #26333

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Ne mo' š vjerovat,Huntelaar dao 3 gola za Nizozemsku,možda mu se sad otvori špina,nek mu je sa srećom
Kakava je to ekipa kad im on zabija....
Old 04-09-2010, 08:32   #26334

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Prilo uz Divljeg konja bio je glavni igrac u pobjedi Italije tj u njihovom preokretu nad Estonicima 7 je dobio ocjenu
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2010, 15:29   #26335

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
Napadač Milana preboleo razvod, konačno spreman da igra, počeo da postiže golove na terenu, ali i van njega. Nova devojka Mis Brazila.

Zli jezici kažu da se Patova, sada već bivša supruga, odselila iz Milana kada ga je Dinjo uzeo pod svoje. Dvojica Brazilaca su ludovala po Milanu, a Pata je iskusniji drug uputio u tajne dobrog provoda.

Da li je Pato rešio da se smiri, ili je u pitanju prolazna avantura.

Njegova nova devojka je Mis Brazila, Debora Lira. Proveli su romantični vikend u Veneciji, a prespavali su dve noći u jednom srednjevekovnom zamku.

Lira nije želela da potvrdi vezu, ali slike govore više od reči.

"Jednostavno, neću da govorim o tome, a što se slika tiče ne mogu da ih demantujem", rekla je Mis Brazila.
-------------------------------------------------
e jesi lud hahah
Old 05-09-2010, 04:00   #26336

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
evo stize jos dobrih vijesti,klub do jucer nista nije kupovao a sada vlada trzistem
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=33646
Old 05-09-2010, 10:43   #26337

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Hahahha, gotov je Pato ako je krenuo s Ronaldinhem hodati. Njegova igra zahtijeva da bude maksimalno spreman dok Dinho može igrati na talent i potez do 40-te. Još kad ime se Robinho priključi u feštama, koji napad.
Interimovic is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2010, 11:09   #26338

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Interimovic View Post
Hahahha, gotov je Pato ako je krenuo s Ronaldinhem hodati. Njegova igra zahtijeva da bude maksimalno spreman dok Dinho može igrati na talent i potez do 40-te. Još kad ime se Robinho priključi u feštama, koji napad.
halo glupko nemoj podjebavati to je stara vijest da se navodno razveo zbog izalazaka s ronadinhom koji nisu nikada uhvaceni od strane novinara, haj majke ti ako mislis podjebavati razguli.....eto ti intersa razradjivajte strategiju kako u iducih 55 godina osvojiti LP pa ponoviti mogucnost za osvajnje supercupa koji je jos u fazi iluzije kod vas
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2010, 11:19   #26339

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
ej mirza molim te interimovic je clan vec 3 godine na ovom forumu,ajde lijepo baniraj ga jer ovo je milanmania a ne intermania.
Old 05-09-2010, 13:44   #26340

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Sta imate protiv momka? Pusti nek pametuje. Ko da mi je bitno sta on misli o mojoj momcadi cccccc
Ja nemam drugog posla vec da komentarisem Inter i njihove taktike. Vidis da je covjeku lijepo na nasem forumu. Ko zna, mozda i on predje na Curva Sud hehe
Samo ti Interimovicu pisi, al nemoj podjebavat
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules