AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 08-09-2010, 13:21   #26386

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
klanfa is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Evidentno da je dečko bio u komi čim drži tu nakaradnu sličicu kao avatar. Možda još ne zna da je usrani prešao u madrid pre 2 godine i da nas je propisno ispljuvao, a ta slika je simbol izdajništva i kvislinga.

Robinho je trebao da uzme #27, kao nekad Serginho, a Ibra #22.. ali jbg kad je ovaj nebitni urugvajac uzeo taj broj, umesto da su mu uvalili neku 47icu. Dres sa brojem 11 je trebao govedar da ponese u šalke i da zauvek raskrstimo sa tom cifrom.
Hvala MEMO na dobrodoslici..........." god nisam bio tu,jedno pola god. mi se komp. pokvario,dugo trajo popravak.......a prije toga,kombijnacija 2 stvari:
1.Tad su neki poceli pricat gluposti,pa mi se ogadilo
2.Razljnio mi se internet,imo nekog crva i god. dana mi neko bio online :P

A ti,leptiricu,Kaka' je toliko dao Milanu da zasluzuje biti na slici ko avatar!!!
Ako ti imas drugacije misljenje,ok,nemam nista protiv!!!!!!!!!
I da,ako nisi primjetio,ja sam se puuuuno prije tebe registrovao....
A Kaka' nije izdao Milan i navijace,vec ih je Berlu izdao!!!
On nije otisao zbog toga sto mu je to bila zelja,vec sto je Berlu vidio pare!!!
klanfa is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2010, 13:21   #26387

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
HALOOOOO cujete li sebe, ne čitajte jb žutu štampu... Kaka je prodan, on nije želio da ide, Naši su htjeli da ga talnu ( sad i ta povreda izasla na vidjelo) 65 mil, ne bi vise nikad dobili toliko za njega + nam Real odpisao dug od 15 mil. i KAKA nikada nije ukaljao Milanovo ime, nikada nije poljubio grb Reala ( Sheva JEST Chelsi na prvoj tekmi) , nikada KAKA nije pricao protiv Milana, i plakao je, zato vi pojedinci koji ne znate bas sve pojedinosti i koji niste DETALJNO pratili njegovu situaciju nemojte komentirat molim vas ok... Gotovo nije vise nas i tacka al nema potrebe za kaljanjem njegova imena kad nije kriv, na kraju krajeva sam nam je donio 7 titulu evrope...

Džeko se digao, ali Francizi su sinoc zatvorili Misimovića i sve je bilo gotovo, a nas selektor nije znao pronać riješenje za taj problem...
Old 08-09-2010, 13:27   #26388

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
klanfa is on a distinguished road
Hvala na podrsci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cijenim to!!!!!!!!!!!!!!!!!
klanfa is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2010, 14:00   #26389

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RossoneroCroato View Post
kaka i sheva su najobičniji izdajice! zna se da su nas ostavili radi para, jer da je do nečega drugog onda bi se oni žalili u medijima kao što sneijder kaže da se nikada ne bi vratio u real ili kao što ibra nonstop ističe guardiolu kao uzrok problema!
"Nek' iskuse tamu, nek' im snaga postane slabost,

Nek' sunce nad njima ne sja, nek' im se dan preobrazi u tminu,

Neka ih vetar odnese na nepoznata mesta, zauvek."
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2010, 17:25   #26390

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
hvala nebesima na shevchenku i kaki.ali jednu stvar im nikad necu moci oprostiti.shevi sto je ljubio grb drugog kluba,to je bilo nisko i jedino mu to zamjeram.a kaki nikad necu oprostiti jer je rekao da ce zavrsiti karijeru kod nas a nije.ispao je picka.berlu ga je htio utrapiti za dobre pare i kaka je to dozvolio.mogao je ustati protiv toga i reci da zeli ostati.koliko se ja sjecam berlu mu je rekao da real nudi tolike pare za njega i da bi ti novci dobro dosli klubu.i kaka je sam odlucio da ode.mogao je on ostati da je htio.al u jednu ruku ga i ne krivim.tad smo imali uzasnu i ekipu i rezultate i logicno je da je otisao.al prekrsio je obecanje i to mu nikad necu zaboraviti.to je to.amen misa.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2010, 21:16   #26391

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
Jel bolji od Sliskovica ?
aaaa nema do bake..baka je legenda kluba..ibro to još mora zaslužit..na dobrom je putu
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2010, 00:27   #26392

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
sto se kake ticen se kleo u vjernost milanu,da zeli biti maldinijev nasljednik,da zeli poduplati sve titule koje je osvojio sa milanom bla,bla,bla.....
decko je zeznuo stvar tim izjavama,mozda i jesu njega u milanu prodali protiv njegove volje u sto sumnjam(kasnije cu reci i zasto),ali zbog tih izjava u ocima nekih(ukljucujuci i mene) on ce biti primjer licemjera i lazovcine iako sam mu vjecito zahvalan za 2007.godinu.
sumnje:milan kaku sigurno nije prodavao jer je na ponudi bila velika brojka,milanov vlasnik je NAJBOGATIJI TALIJAN na svijetu,tome lova ne treba....ako je netko htio ici iz milana zbog vise place su kaka i njegov otac koji su htjeli da svecenik ide u manchester city jos u sijecnju....ne vjerujem da ga je milan htio prodati ali moguce je da je milanlab odigrao ulogu u kakinoj prodaji ako je postojala mogucnost da se on kronicno povrijedi...
uostalom gledano iz sadasnje perspektive kakina prodaja je bila vise nego odlican potez...
a shevchenko je za mene jednostavno bog...malo me razocarao sto je bio otisao u chelsea,ali on je milanu dao vise nego kaka i pretrpio je vise gubitnickih sezona od brazilca i na kraju je iz milana otisao kao napadac cijim se golovima milan podigao na krov italije i europe.za to mu skidam kapu jer je otisao kao pobjednik a kaka je otisao kao pacov sa broda koji tone.
Old 09-09-2010, 02:52   #26393

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Citiram : Ja želim da ostanem u Milanu i pomognem klubu ali Galliani mi je rekao da je ponuda Reala i više nego dobra i da Milanu trebaju ti novci... Prihvatio sam ponudu da pomognem Milanu mada je to za mene ona najgora moguca solucija. Milan cu uvijek voljeti.

Eh da se razumijemo plata Kakina iznosi 9 mil koje je imao i u Milanu prema tome nije zbog novca... Ali nema veze neka bude kako bude... Demokratija je čudo, žuta štampa još veće, a budale koje vjeruju svemu što pročitaju najveće... )))))
Old 09-09-2010, 02:53   #26394

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Bajram Šerif Mubarek Olsun Svim Pripadnicima Islamske Vjeroispovjesti
Old 09-09-2010, 03:31   #26395

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Citiram : Ja želim da ostanem u Milanu i pomognem klubu ali Galliani mi je rekao da je ponuda Reala i više nego dobra i da Milanu trebaju ti novci... Prihvatio sam ponudu da pomognem Milanu mada je to za mene ona najgora moguca solucija. Milan cu uvijek voljeti.

Eh da se razumijemo plata Kakina iznosi 9 mil koje je imao i u Milanu prema tome nije zbog novca... Ali nema veze neka bude kako bude... Demokratija je čudo, žuta štampa još veće, a budale koje vjeruju svemu što pročitaju najveće... )))))
"prihvatio sam ponudu da pomognem milanu" kakva bezobrazna laž čovjeka koji se kune u bibliju i slavi Boga na svakom koraku,i u trenutku kada zabija nož navijačima u leđa on sebe ovom izjavom uzdiže na pijedestal spasitelja kluba.....RIGA MI SE...KAKA JE JEDAN OBIČNI JEBENI LICEMJER
Old 09-09-2010, 04:03   #26396

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
http://www.youtube.com/watch?v=_TS04o0dz9M&feature=sub

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2010, 04:04   #26397

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Eh da se razumijemo plata Kakina iznosi 9 mil koje je imao i u Milanu prema tome nije zbog novca... Ali nema veze neka bude kako bude... Demokratija je čudo, žuta štampa još veće, a budale koje vjeruju svemu što pročitaju najveće... )))))---

tebi je kaka idol,jelda,ha?kad budemo igrali protiv reala navijat ces da bude 4-3 za nas a da kaka zabije tri gola.hehehe.

i da,nas koji imamo suprotno misljenje vec si dva puta uvrijedio nazvavsi nas maloumnima i budalama.nemoj vise.reci samo da se ne slazes i iznesi svoje misljenje.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2010, 05:19   #26398

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
Koji će nam k najbogatiji Talijan za vlasnika, ako je i najškrtiji?

Ma koja izdaja, eto pokazalo se na kraju... Kaka je bio pod ugovorom, znači Real prvo sve treba dogovoriti s klubom da bi pregovarao s igračem... a Milan je prihvatio ponudu, drugim rječima kako nećeš otići iz kuće kad te tjeraju?

65 milijuna + po 9 milijuna godišnje plaće... i sad recite da nas nije spasija, pa ko bi mo plaća 9 milja, a da pola sezone provede po bolnicama...
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2010, 05:31   #26399

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Quote:
Originally Posted by senna_cro View Post
Koji će nam k najbogatiji Talijan za vlasnika, ako je i najškrtiji?

Ma koja izdaja, eto pokazalo se na kraju... Kaka je bio pod ugovorom, znači Real prvo sve treba dogovoriti s klubom da bi pregovarao s igračem... a Milan je prihvatio ponudu, drugim rječima kako nećeš otići iz kuće kad te tjeraju?

65 milijuna + po 9 milijuna godišnje plaće... i sad recite da nas nije spasija, pa ko bi mo plaća 9 milja, a da pola sezone provede po bolnicama...
šta zato jer tri godine nije doveo pojačanje on je najskrtiji predsjednik???koliko ti imas godina??15??
gullit,van basten,rijkaard,papin,savicevic,boban,baggio,weah,shevchenko,rui costa,inzaghi,donadoni,lentini,pirlo,kaka sve su to kupovine "skrtog" predsjednika
Old 09-09-2010, 05:49   #26400

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
MILAN – The story began in the summer of 2001 with the arrivals of Inzaghi and Manuel Rui Costa. The great new signings joined Andriy Shevchenko, already an established member of the Milan offense. The trio formed by Rui, Pippo and Sheva in helped Milan to a fourth place finish in the championship in its first year. The team won the Champions League in Manchester the following season. After winning the league title int he 2003-2004 season, the great trio changed somewhat, as Ricardo Kaká replaced Rui Costa to complete the new Milan offensive department with Pippo Inzighi and Andriy Shevchenko.

Kaká, Pirlo and Sheva played together regularly in the 2005-2006 season, and thanks to their goals Milan collected 88 points int he championship and came close to advance to the Champions League final in Paris. Inzaghi’s absence due to tonsillitis and the ruling out of Shevchenko’s goal in the semifinal, away against Ronaldinho’s Barcelona, stopped Milan and its great trio from reaching the final. Ricky, Pippo and Andriy developed great chemistry, also on a personal level, during these few years.

THE GREAT TRIOS OF THE BERLUSCONI ERA, Kaká-Inzaghi-Shevchenko – Part 3 – To be continued…

Tags
balkan

Posting Rules