AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 09-09-2010, 08:44   #26401

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
E moj Memo još ti pure moraš pojesti da bi meni bio i do koljena vezano za AC Milan, la necemo ulazit u to, vi ste vjerovatno neka nova mladja generacija , još vi dosta toga ne razumijete... Bit će boolje iskustvo i godine su čudo
Old 09-09-2010, 08:58   #26402

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
E moj Memo još ti pure moraš pojesti da bi meni bio i do koljena vezano za AC Milan, la necemo ulazit u to, vi ste vjerovatno neka nova mladja generacija , još vi dosta toga ne razumijete... Bit će boolje iskustvo i godine su čudo ---

hahahaha.nisam se dugo nasmijao.ako imas preko 35god sve ti ovo priznajem i ispricavam ti se djedice,ti si najpametniji i najiskusniji i znas ono sto ne niko ne zna.clan familije ti je u upravi milana i ti znas ono sto ni neki igraci ne znaju.hahahha.

ha,jesi li rodjen prije 1980??' po tvojim postovima rekao bi da nemas vise od 25-30g? ako pak imas 35 ili vise godina onda je zakljucak samo jedan.pokusavas se osjecati mladje pricajuci s nama mladjima koji nemamo preko 30g i koji prevladavaju na ovom forumu.usput receno,ja imam vise od 25godina i nisam mladja generacija.pratim klub od 1993-1994 prema tome iskustvo je tu.a to sto je tebi kaka idol to je druga prica.pozdrav i tebi.

u subotu ocekujem udarnu cetvorku u napadu i da zgazimo protivnika.jedva cekam.i neki dobar link za prijenos.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2010, 10:10   #26403

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by dejo View Post
šta zato jer tri godine nije doveo pojačanje on je najskrtiji predsjednik???koliko ti imas godina??15??
gullit,van basten,rijkaard,papin,savicevic,boban,baggio,weah,shevchenko,rui costa,inzaghi,donadoni,lentini,pirlo,kaka sve su to kupovine "skrtog" predsjednika
Ako ćemo tako, pod broj 1 ne seri jer Berlusconi nije najbogatiji Talijan nego Michele Ferrero
Kakve veze ima da je bogat kad ne ulaže u klub i zašto ne ulaže zadnje 3 godine onda??? doduše istina da je s ovim transferima Gullita, Papina i ekipe prije 20ak godina obara rekorde, ali danas je jedan Huntelaar skuplji od njih... za ove zadnje već Rui Costu, Pippa i ostatak se može reć da se odrišila kesu, ali ne kužim kako si tu uspija uvalit Van Bastena koji je doveden za jebenih 800 000 dolara, ej dolara??? i to je tebi ogroman transfer?
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2010, 10:28   #26404

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Idol mi Kaka? Ja ne znam da sam to negdje napisao ali hajde... Idol mi je Paolo Maldini ako te već zanima, za Milan navijam od 89 prema tomee... člana familije nemam u klubu NAZALOST ali ocito da znam mnogo vise od tebe jer ovo sve sto si do sada napisao izvadjeno je iz žutljaka prema tome i komentiram ali nemoj se ti drug ljutit nesto na mene hahahahahhahahaha joojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bit će bolje Memo
Old 09-09-2010, 10:59   #26405

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
Nakon nekoliko neuspješnih sezona Milan je spreman na novi uzlet na nogometni vrh, bilo da se radi o talijanskoj Serie A ili Ligi prvaka...

S pojačanjima u vršku napada koja su stigla u posljednjim danima prijelaznog roka, riječ je o Zlatanu Ibrahimoviću iz Barcelone i Robinhu iz Manchester Cityja, Milan može mnogo, smatra nekadašnji igrač "rossonera" i bivši nizozemski reprezentativac Ruud Gullit.

- S optimizmom gledam na Milanove šanse u ovoj sezoni. Ponovno imamo igrače koji se mogu nositi s Manchester Unitedom, Barcelonim i Chelseajem, najjačom trojkom Lige prvaka - smatra Gullit.

- Imamo razloga biti ushićeni, novopridošli Robinho i Ibrahimović će se dobro uklopiti uz Ronaldinha i Pata. Silvio Berlusconi je održao obećanje i složio sjajnu momčad.

- Ovaj se Milanov sastav može usporediti s onim u kojem smo igrali Marco van Basten, Frank Rijkaard i ja. Premda će trebati nešto vremena da se svi uklope, najvažnije je da u toj momčadi ponovno ima pregršt kvalitete - zaključio je Nizozemac.

Baš kao i Seedorf, Nesta je trening odradio u teretani, a ionako kasni u pripremi zbog ozljede ruke, dok je Flamini još uvijek u rehabilitacijskom procesu.

Očekuje se da će Seedorf i Nesta konkurirati za nastup u otvarajućem kolu Lige prvaka. U pitanju je susret u srijedu na San Siru kamo stiže Auxerre.

Milan je Seriju A otvorio 4-0 pobjedom protiv Leccea, Cesena remijem bez golova kod Rome.

Čini se da u priči o mogućem transferu Kake iz Real Madrida u Inter ima nešto više istine no što to priznaje predsjednik talijanskih prvaka Massimo Moratti...

Nije tajna da bi Inter želio Milanu vratiti "milo za drago" kada su u pitanju dovođenja bivših nogometaša, a na meti toga plana nalazi se nekad najbolji nogometaš svijeta. Koliko je cijela situacija ozbiljna vidi se i iz zakazanog sastanka dvaju klubova. Trebao bi se on dogoditi u studenom ove godine, a sve bi trebalo rezultirati siječanjskom posudbom uz mogućnost kupnje.

Milan je stvorio "naviku" dovođenja bivših Interovih nogometaša nakon što su, među ostalima, dovedeni Ronaldo, Vieri, Seedorf, Pirlo i Ibrahimović.

Talijanski mediji očekuju Interov "revanš" u vidu dovođenja Kake, no treba znati da će osvajač Lige prvaka pritom imati konkurenciju u Chelsaju i Carlu Ancelottiju, koji je vodeći Milan dobro upoznao Kakine kvalitete.
Old 09-09-2010, 11:01   #26406

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Predsednik evropske kuće fudbala, UEFA, kaže da neće odustati da tera italijanske klubove da troše manje novca, kako bi poboljšali svoju finansijsku situaciju

Platini će uvesti nova pravila od 2012. godine pa nadalje, po kojim će klubovi morati da rade u okviru ''finansijskog fer-pleja'' i prema smernicama koje će odrediti regulaciono telo UEFA.

Bivši as Juventusa je podsetio klubove da povuku kočnicu i da slede ono što on zove ''pametno upravljanje'', nakon što je obelodanjeno da će Serija A probiti barijeru od 1 milijarde evra troškova na plate, što je nerealno, jer ne zarađuju toliko.

''Ovo je dokaz da je neophodno da klubovi intervenišu. Klubovi moraju da uvedu više discipline u trošenje novca. Moraju smanjiti troškove, restruktuirati menadžment, definisati nove strategije i povećati prihode.Od 2012. će moći da troše samo ono što zarade'', rekao je Platini.

Platini je rekao i da UEFa neće biti blagonaklona prema onima koji se budu ogrešili i da će kaznene akcije biti rigorozne ako se ne poštuju pravila.

''Oni će biti podvrgnuti rigiriznoj finansijskoj kontroli i snosiće rizik da budu oštro kažnjeni. Bundesliga je jedina koja redovno izmiruje obaveze. Posebno se mora voditi računa o platama'', najavljuje predsednik UEFA nove mere štednje u italijanskom fudbalu.
RossoneroCroato is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2010, 11:35   #26407

adis

Registered User

adis's Avatar

Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
adis is on a distinguished road
Ma pun mi je vise k. ovog Platinija
pa sam Man Utd ce uskoro biti duzan preko milijardu eura
ali englezi imaju gledanost pa ih ne spominje
adis is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2010, 12:01   #26408

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Idol mi Kaka? Ja ne znam da sam to negdje napisao ali hajde... Idol mi je Paolo Maldini ako te već zanima, za Milan navijam od 89 prema tomee... člana familije nemam u klubu NAZALOST ali ocito da znam mnogo vise od tebe jer ovo sve sto si do sada napisao izvadjeno je iz žutljaka prema tome i komentiram ali nemoj se ti drug ljutit nesto na mene hahahahahhahahaha joojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bit će bolje Memo ---

hehe,ajd necemo vise.utvrdili smo da ti znas vise i da si najpametniji.trebali bi svi odsada cekati tvoj komentar pa onda se po tome ravnati.zivio!!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2010, 13:10   #26409

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Idol mi Kaka? Ja ne znam da sam to negdje napisao ali hajde... Idol mi je Paolo Maldini ako te već zanima, za Milan navijam od 89 prema tomee... člana familije nemam u klubu NAZALOST ali ocito da znam mnogo vise od tebe jer ovo sve sto si do sada napisao izvadjeno je iz žutljaka prema tome i komentiram ali nemoj se ti drug ljutit nesto na mene hahahahahhahahaha joojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bit će bolje Memo
Cisto sumnjam da navijas od 89, jer smo tada imali prvenstvo bolje nego talijansko, i siguran sam da si tada navijao za Sarajevo ili Zeleznicar, kao sto sam ja tada navijao za Vardar.

Zezam se, ali se slazem stobom, da Silvio nije skrtica i da zna kako se radi to u svetskom fudbalu, kada treba uloziti mnogo i kako izvaditi maksimum od toga. Kaka mi je bio oduvek drag, ali bili mi dragi i drugi koi su nosili nas dres. Danas volim Ronaldinha, i on mi je bog, sad za sad.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2010, 13:39   #26410

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
mali roni vidite
http://www.youtube.com/watch?v=2ZO9x...layer_embedded
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2010, 13:58   #26411

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

http://www.zonalmarking.net/2009/11/...ach-other-out/
Quote:
Therefore, the two spare players in midfield in the first half were Diarra for Madrid, and Pirlo for Milan. Clearly, Pirlo is the more creative player, and in the San Siro a point was a better result for Real than for Milan – therefore for the second half, Pellegrini shifted Diarra forward onto Pirlo (c), making Real’s shape a 4-1-4-1 but cancelling out both midfields.
haha kad se sjetim ovoga, kako ovo zvuči lijepo i istinito u teoriji... mislim da je diarra ipak bio kreativniji prošle zime nadam se da neće bit i ove! baš nismo vidili tu kreaciju kod kreativnijeg igrača, jeli je se itko sjeća?? jesmo li mi ono bili zadovoljni bodom?

p.s. sutra ja idem na odmor i neću imati pristup kompjuteru tjedan dana ili više pa bih zamolio nekoga , bilo efekat ili neko drugi, da mi nakon svake utakmice (cesena auxerre i vjerovatno još jedna) nacrta formaciju u kojoj su naši igrali i napiše ko je igrao, i da kaže kako se uklapaju međusobno f4 momci, unaprijed hvala!
Old 09-09-2010, 14:07   #26412

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Quote:
Originally Posted by ludiot View Post
kad čujem tu glazbu(sa Requiem for a dream) sa početka odmah mi padne na pamet ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=Z4iW8pDnft8 kako se tu ta glazba odlično uklapa pa to nisu istine
Old 09-09-2010, 15:47   #26413

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by senna_cro View Post
Ako ćemo tako, pod broj 1 ne seri jer Berlusconi nije najbogatiji Talijan nego Michele Ferrero
Kakve veze ima da je bogat kad ne ulaže u klub i zašto ne ulaže zadnje 3 godine onda??? doduše istina da je s ovim transferima Gullita, Papina i ekipe prije 20ak godina obara rekorde, ali danas je jedan Huntelaar skuplji od njih... za ove zadnje već Rui Costu, Pippa i ostatak se može reć da se odrišila kesu, ali ne kužim kako si tu uspija uvalit Van Bastena koji je doveden za jebenih 800 000 dolara, ej dolara??? i to je tebi ogroman transfer?
stavi tih 800 000 dolara u kontekst vremena u kojem je on doveden u Milan...
Old 09-09-2010, 18:50   #26414

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
amelia je prvi!!!fašistu potirat na klupu..
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2010, 19:55   #26415

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by dejo View Post
stavi tih 800 000 dolara u kontekst vremena u kojem je on doveden u Milan...
i opet je to sića, Gullitov transfer od nekih 6 milijuna funti je bija rekordan, a kasnije Papinov 10 čini mi se..
senna_cro is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules