AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 10-09-2010, 01:36   #26416

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by senna_cro View Post
i opet je to sića, Gullitov transfer od nekih 6 milijuna funti je bija rekordan, a kasnije Papinov 10 čini mi se..
eto vidis to nisam znao....ali vidis da je berlusconi obarao rekorde sa kupovinama ali je isto tako znao kupiti vrhunskog igraca za male pare(tvoj primjer je van basten, a moj je kaka) to ti je dokaz da je ova uprava daleko od nesposobne
Old 10-09-2010, 03:29   #26417

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
mali roni e fenomen...
a ja kat cuem tu pesnu me potseca na ovo video
stahovito.. http://www.youtube.com/watch?v=fopGf6m1iFU

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2010, 06:06   #26418

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
MILAN – They are most remembered for the seven consecutive victories that resulted in Milan winning the league title. Leonardo Nascimento de Araujo, Oliver Bierhoff and George Weah. New Milan coach Alberto Zaccheroni used to field Maurizio Ganz, Bierhoff and Weah in the attacking line in the first part of the 1998-1999 season. It didn’t work so well, even though Ganz usually managed to help the team in key moments, in the absence of the German forward. Then the Rossoneri won two games in a row at home, against Udinese and Vicenza, to climb the standings at the half of the season, this time with the attacking trio of Leonardo, Bierhoff and Weah.

Even though the versatility of the players in the squad made it possible for Zvonimir Boban to play behind the strikers, it was this attacking trio Milan could count on in terms of scoring in key matches. Leonardo usually started from the right flank, providing assists for Bierhoff, combining with Weah or scoring himself. Milan won the last seven games of the championship on the way to the club’s 16th league title, mostly thanks to this attacking line. Let’s look back on these matches: Milan-Parma 2-1, Udinese-Milan 1-5, Vicenza-Milan 0-2, Milan-Sampdoria 3-2, Juventus-Milan 0-2, Milan-Empoli 4-0 e Perugia-Milan 1-2. Seven great performance that decided the championship. These three players scored a total of 42 goals during the season: Bierhoff became Serie A top scorer with 21 goals, Leonardo added 12, while Weah scored 9 goals.

THE GREAT TRIOS OF THE BERLUSCONI ERA, Leonardo-Bierhoff-Weah – Part 4 – To be continued…
(Part 1, 1988, Gullit-Van Basten-Virdis)
(Part 2, 1995, Savicevic-Weah-Baggio)
(Part 3, 2005, Kaké-Inzaghi-Shevchenko)

I think it’s time to say goodbye to the Milan family, as now a new part of my career and of my life is about to begin. I arrived in this town, at this club nine years ago from Georgia. I was given a great reception, I felt your support and encouragement. I felt at home at Milan year after year. We went through all kind of things together: wonderful moments, difficulties and great victories. I’ll always remember what I gave to you and what you gave to me. Thanks for everything to you all! I wish good luck to the club, my former teammates, all Milan employees and of course to the fantastic Rossoneri fans!
Best regards,
Kala Kaladze

Hvala Kaladze za sve!
Old 10-09-2010, 06:12   #26419

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

S njima u kadru Milan je izbio na sam vrh favorita za osvajanje “scudetta” uz aktualnog prvaka Inter, a eto kako na svoju ljubljenu momčad gleda talijanski premijer.

- Znam samo da ćemo, kao i uvijek, biti glavni protagonisti u Italiji i Europi. Ako nećemo imati problema s ozljedama, naša će momčad biti na najvišoj razini. Bila je takva i prošle sezone, a ove sezone je još i bolja – rekao je Berlusoni za Gazzettu dello Sport.

“Rossoneri” u odnosu na prošlu sezonu, ove sezone imaju novog trenera. Masimiliano Allegri je naslijedio Leonarda.

- Uvijek sam poštovao uloge naših trenera, ali osjećao sam bol prošlih godina kada sam vidio da naše resurse i igrače koje imamo nisu dobro iskoristili. Nije mi se sviđalo ni kako su Ancelotti ni Leonardo postavljali momčad na terenu. U nekim utakmicama nismo uputili niti udarac prema golu u prvom poluvremenu jer su Ronaldinho i Pato stajali 45 metara od protivničkih vratiju.

Ipak, Berlusconi kaže da se Allegriju neće miješati u posao.

- Razgovarao sam već s Allegrijem i on zna moje mišljenje. Zna da želim gledati spektakularan Milan, koji je sposoban zabaviti ljude i u kojem svi najbolji igrači igraju zajedno ako su zdravi. Ali, kao i uvijek, trener će imati zadnju riječ.

Milanov je vlasnik upitan i za komentar medijskih napisa da bi dugogodišnji zaštitni znak “rossonera”, a danas igrač Reala, Kaka, mogao prijeći u redove ljutog gradskog rivala Intera.

- Da Kaka završi u Interu, čestitao bih Interu jer je on oduvijek bio sjajan igrač.

e moj silvio sad se treba branit sa 9 igrača... nisu ovo više stara vremena... nisu oni trebali stat 45 m od njihovog gola nego 35 m od našega gola...
Old 10-09-2010, 06:18   #26420

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Inter nastavlja da razrađuje strategiju za dovođenje Brazilca u svoje redove.

U italijanskoj štampi pojavili su se natpisi da se Florentinu Perezu nudi jedan od dva sjajna fudbalera u zamenu za ne baš isplativo pojačanje Reala.

Maikon je ovog leta silno želeo da pređe u Real, ali se milanski gigant odupreo ponudama kraljevskog kluba.

''Neroazuri'' očajnički žele Kaku u svojim redovima, dok Žoze Murinjo hoće napadača. Procenjuje se da Brazilac nije baš nasušna potreba evropskog šampiona, ali osveta Milanu je nešto zbog čega bi ga vredelo dovesti.

Razgovori su zakazani za 3. novembar, kada Real bude igrao protiv Milana u prrvoj fazi Lige šampiona. Po svemu sudeći Perez će teško ustupiti Brazilca, jer mnogo veruje u njega.

Ja bi volio da eta dovede, pa da eto sa realom osvoji treću ligu prvaka zaredom!!! onda damo realu ibru za eta i sa nama osvoji 4. zaredom
Old 10-09-2010, 06:20   #26421

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Ove nedelje će se igrati, sledeće neće. "Svi ostajemo kod kuće", poručio predsednik sindikata fudbalera, Masimo Odo.

Ovog leta je istekao ugovor iz Fudbalske Federacije i Udruženja fudbalera Serije A, radi se naravno o dokumentu koji reguliše prava igrača.

Novi pregovori trajali su oko leta, propali su, a fudbaleri optužuju Legu Kalćo da se ponaša robovlasnički i da želi da se pita oko svega.

Zbog toga su igrači proglasili štrajk.

"Neće se igrati naredne nedelje, u 5. kolu niko neće izaći na teren", rekao je predstavnik fudbalera, Masimo Odo, koji ima pristanak svih 20 kapitena klubova Serije A.
Old 10-09-2010, 07:30   #26422

adis

Registered User

adis's Avatar

Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
adis is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RossoneroCroato View Post
Ove nedelje će se igrati, sledeće neće. "Svi ostajemo kod kuće", poručio predsednik sindikata fudbalera, Masimo Odo.

Ovog leta je istekao ugovor iz Fudbalske Federacije i Udruženja fudbalera Serije A, radi se naravno o dokumentu koji reguliše prava igrača.

Novi pregovori trajali su oko leta, propali su, a fudbaleri optužuju Legu Kalćo da se ponaša robovlasnički i da želi da se pita oko svega.

Zbog toga su igrači proglasili štrajk.

"Neće se igrati naredne nedelje, u 5. kolu niko neće izaći na teren", rekao je predstavnik fudbalera, Masimo Odo, koji ima pristanak svih 20 kapitena klubova Serije A.

Nista me ne rastuzi kao kad vidim da milioneri strajkaju,
jako, jako tuzno je to sto ih tako izrabljuju
adis is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2010, 10:33   #26423

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
"Abbiamo un attacco senza eguali. Non abbiamo piů handicap strutturali con nessuno in Europa e in Italia..." Galliani

Evo, za Inteimovica... Toliko o nasim minusima. Vec je prije par dana Galliani ijavio da nismo u minusu unatoc Robinhu i Ibri. Kako? To ne zna niti bog.
Old 10-09-2010, 11:15   #26424

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by dejo View Post
eto vidis to nisam znao....ali vidis da je berlusconi obarao rekorde sa kupovinama ali je isto tako znao kupiti vrhunskog igraca za male pare(tvoj primjer je van basten, a moj je kaka) to ti je dokaz da je ova uprava daleko od nesposobne
nisan ja ni reka da je nesposobna, reka sam što nam znači i da je predsjednik najbogatiji u italiji, ako ne želi više ulagati u klub (AKO je i najškartiji, ako)... pa ne znam zašto si se zakačija na moj post, ja sam mišljenja da se kaku pitalo on bi ostao... ali valjda su i naši shvatili da neće daleko s tim kroničnim ozljedama i rekli mu da bi bilo najbolje za obe strane da ode i to je to...
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 07:27   #26425

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Barcelona i Real M. imaju najviše navijača u Europi

Istraživanje koje je proveo Sport Markt otkrilo je da najviše navijača u Europi ima katalonski div Barcelona. Iza njega smjestio se najljući rival Real Madrid, a treće mjesto zauzeo je Manchester United.

Na četvrtom i petom mjestu smjestili su se Chelsea, odnosno Bayern. Studija Sport Markta analizirala je popularnost nogometnih klubova iz 17 europskih zemalja (uključujujući i Hrvatsku). Broj navijača izražen je u milijunima, a rezultati su dobiveni iz uzorka od 10 200 navijača u rasponu od 16 do 69 godina. Barcelona drži vrh s 57.8 milijuna navijača dok je Real tijesno pretekao Man United s 0.7 milijuna navijača više. Najviše navijača u Top 20 imaju engleski s četiri te talijanski i ruski klubovi sa po tri predstavnika.

Poredak:
1. Barcelona
2. Real Madrid
3. Manchester United
4. Chelsea.
5. Bayern
6. Arsenal
7. Milan
8. Inter
9. Liverpool
10. Juventus
11. Zenit
12. CSKA Moskva
13. Spartak Moskva
14. Marseille
15. Ajax

Baš mi je ovo smiješno, ne mogu da vjerujem da Arsenal Bajern i Chelsi imaju vise navijača od nas, nigdje vezee
Old 11-09-2010, 09:31   #26426

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Ruski fudbalski reprezentativac i član Čelsija, Jurij Žirkov odlučio je da svoju kćerku “počastiti” neobičnim imenom. Inspiraciju nije dobio dok je bio na nekom proputovanju kroz bivšu Jugoslaviju, nego je, jednostavno, udovoljio svojoj mladalačkoj strasti.

Naime, Žirkov otvoreno priznaje da ceo život navija za crveno-crne iz Milana, a tugu što je završio u Londonu očigledno je odlučio da zaleči tako što je kćerku nazvao – Milan!

- Sve što sada moram napraviti je da promenim ime i sinu u Berluskoni (vlasnik Milana i italijanski premijer) će onda valjda shvatiti. Šalim se, naravno, ali sada svi znaju da želim da igram za Milan - jasan je Žirkov.

-------------------------------------------------------

Ćelavi skote, nadam se da si dobio jasan signal. Pod hitno ga angažovati već na zimu!
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 10:02   #26427

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
auuuu Efecat ovo e dobro info pre par dana Mario e izjavio Forza Milan sad Yuri sta e problem moramo da pravimo Ac Milan B da ih svi skupimo ...

a sta ne igra Nesta,Zambrota seedor pa ima li su 2 nedele pauza sta e problem i sa Flaminia ?

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 10:46   #26428

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Povrede su problem ali Nesta i Seedorf bi trebali biti spremni za ligu prvaka utorak/srijeda, za Flaminia se jos ne zna... Zambrota? to ne znam nisam to vidio...
Old 11-09-2010, 11:51   #26429

adis

Registered User

adis's Avatar

Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
adis is on a distinguished road
Merda - Udine 1:1 HT
adis is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 12:57   #26430

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
printer se vec poceo provlaciti.eto fula penal pa zabija.al dobro.sta je tu je.
MEMO is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules