AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 11-09-2010, 15:18   #26446

adis

Registered User

adis's Avatar

Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
adis is on a distinguished road
ne mogu da vjerujem da smo ovako losi,
nigdje igre...valjda ce se popravit sta do sljedeceg kola
ovo je gotovo
adis is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 15:31   #26447

adis

Registered User

adis's Avatar

Pipo
Ibra stoko jedna
Old 11-09-2010, 15:42   #26448

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
u pm, zamjenim smjenu na poslu da mogu gledat milan, i evo sta vidim....
najveci krivac za poraz alegri, kakve su ono izmjene, Silva-Abate:S a Bonera ostaje na terenu..wtf...mjesto vec kad gubi 2-0 da je ubacio Boatenga i Robinha mjesto, Rina i Ambra, on izbacuje Ronaldinha.. ubacuje 4 napadaca Pipa ostaju samo 2 u sredini koji su brzi kao i moja nana, nemogu da opisem razocarenje, a toliko sam ocekivo, bio sam siguran da cemo pobjedit 4 razlike, kucu bi na kladionici stavio veceras na Milan...
bruka i sramota...
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 15:43   #26449

bane

Registered User

Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
bane is on a distinguished road
pipo je kralj, al stvarno mi ne ide u glavu sto je vadio silvu,a ostavio boneru, da nije u pitanju neka laksa povreda, pa da ne rizikuje.
bane is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 15:46   #26450

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Dosta cudnih stvari veceras..Prvo onaj nemoguc promasaj Silve glavom sa 4 metra,pa ponisten go Patu zbog ne postojeceg ofsajda.pa primimo glup go,pa se Abiati postavlja kao da je tek iz kreveta..pa glupe izmjene,pa opet ponisti go Patu zbog navodne ruke,pa Robinho nemoze da se snadze na terenu,pa opet 2 ofsajda nidze veze,i vrhunac penal i stativa...nevjerovatno...
Old 11-09-2010, 15:52   #26451

adis

Registered User

adis's Avatar

Valjda ce biti bolje kad se Nesta vrati
i Flamini obavezno umjesto Gatusa
drag mi je igrac al je postao prava rupa
Old 11-09-2010, 16:43   #26452

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
fašista - pijan
bonera – sraman
sokratis – neuspeo
abate – nepotreban
silva - zaboravan
antonini – neupotrebljiv

gattuso – šizofreničan
pirlo – komiran
zlatan – depresivan
pato – pretenciozan
ambrosini – besan
rone – nadobudan
pippo - koristan
robinho – neocenjen

panchina – mentalni bolesnik

svaki dalji komentar je suvišan, priča za zaborav.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 17:38   #26453

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Old 11-09-2010, 18:47   #26454

ShockeY

Registered User

ShockeY is on a distinguished road
Silva povrijedjen...Yepes ni na klupi veceras iako bi po meni trebao dobit prednost ispred ovoga invalida sokratisa...i bonera i gatuzo...iste stare greske...imao sam neki predosjecaj za ovo veceras cim je pocela utakmica...dje ovaj bonera i gatuzo mogu da igraju...nemoguci su...
ShockeY is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 19:26   #26455

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ma jebu nas ovi igraci koje kreditiramo vec duze vrijeme. Svakom je jasno da je Gatuso odigro svoje, isto se moze reci i za Ambrosinia i Pirla. Vjerujem da su umjesto ove trojice igrali Straser, Merkel i Odu da bi makar bod izvukli. Ovako smo smijesno izlgedali. Pa ova Cesena je smijesna ekipa, i od svakog ozbiljnog tima bi primila 4 komada. Jos jedna stvar, Berlu je kupovo zvijezde u napadu, ali nije uopste razmisljo sta ako se Nesta povrijedi?
huss is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 20:52   #26456

Milanelo

Registered User

Milanelo's Avatar

Fave Players: Boriello,Thiago,Pirlo,Flamini,Pato...etc..
Milanelo is on a distinguished road
Pozdrav rossonerima sirom balkana!
Nisam mogao da se ne registrujem kad sam vidio kod prijatelja ovaj forum...nakon utakmice "Milan-Cesena",pokazao mi je ovaj forum pa smo malo citali komentare,neke kritike,pohvale...uglavnom,jako je sadrzajno
Uglavnom...ono sto me najvise natjeralo da se registrujem te da se ukljucim u diskusiju jeste cinjenica da "fanovi" Ac Milana...moram se vulgarno izraziti..."pljuju" po svojim igracima..klubu...daju neke neosnovane argumente,lupaju neke gluposti,pa mogu reci da sam se malo i iznervirao...i dobio blagi osip

ukratko...
-Sto se tice prethodne utakmice..Milan-Cesena...Gledao sam je kao i sve ostale...i nisam mogao primjetiti da se Ibra seta po terenu...naprotiv,pruzio je pravu utakmicu,dao sve od sebe,trcao,djelio tacne passove,jebes penal desi se svakom,ionako nam ne bi pomoglo nista...ne treba ga radi toga sad handriti i prozivati kojekakvim imenima....
-Za one koji nisu informisani...
Thiago Silva je morao napustiti utakmicu jer je zadobio blagu povredu misica,razumijem ljude koji pljuju Alegrija jer ga je zamjenio,vjerovatno nisu gledali utakmicu...
ah da...onaj sut glavom...sa 4 metra...hmmm...lopta je bila visocija,jedva je naskocio..eto i to treba reci onom ko nije gledao
-Sokratis Invalid?
presmjesan komentar,bez argumenata,bez osnove...lose lose...

.....dosta od mene za sada,tek sam dosao ne smijem pretjerati ))

jos jednom...

Veliki pozdrav!bit ce mi drago da se druzimo te raspravljamo o nasim slatkim mukama ) naravno...sa pravim argumentima

Last edited by Milanelo; 11-09-2010 at 21:07.
Milanelo is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 23:54   #26457

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
pola 7 je ujutro i igrom slucaja sam budan i zato razmisljam o tekmi.jos uvijek ne vjerujem.gledao sam samo prvo pol.a kazete da smo u drugom bili jos bolji.hajde de.igra nije bila losa.primili smo dva gola ali moram priznat da sam uzivao u igri.pogotovo u napadu.bila je extra akcija.ma znate sta? Ovo je jedna od onih tekmi kad vam nista ne ide a protivniku sve ulazi.i to je to.mi nismo igrali toliko lose da smo zasluzili poraz.steta.al nek nas je neko odmah spustio dolje. da,gattuso je gotov igrac.toliko amaterskih poteza da je to strasno.bonera je los.iznenadio me koliko je los igrac.sokratis po meni odigrao solidno koliko sam vidio.i mislim da nije promasaj.bogdani mu zabija gol al covjek je bio blize lopti i gotovo.fasista je po meni kriv za oba gola.kao mrtvac na gol.refleksi nula bodova.ostali manje-vise dobro.znam da sam rekao da necu hvaliti ibru ali nije istina da nije trcao.itekako je se borio.iznenadio me.pato je bio nas najbolji igrac sinoc.bar u prvom pol.tuzan sam.al cudan nogometni vikend.i barca izgubi doma od herkula.strasno.man utd primio 2 gola u 90+.neka visa sila je u pitanju.hehe.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2010, 23:57   #26458

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

i sory zbog nepreglednosti teksta.pisao sam s mobitela pa je takav tekst.hvala.
Old 12-09-2010, 05:47   #26459

zllax

Registered User

zllax's Avatar

Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
zllax is on a distinguished road
Dobro dosao "Milanello", ti si jos jedan od normalnih na ovom forumu koji gleda stvari objektivno i s kim se moze normalno komentarisati utakmica nakon ovakvog poraza....Drago mi je, jer sam zbog onih drugih isfrustriranih i bijesom opijenih navijaca (clanova ovog foruma) koji lupetaju besmislice prestao postavljati postove, nego samo citat i diviti se njihovim isfrustriranim umovima.

Nije ovo samo zbog tvog posta....i MEMO je imao malo udjela...i naravno jos dosta momaka ovdje....pa razmisljam zasto nebi nesto i ja napisao..evo imam sada s kim i popricati poslje tekme...a na ove "strucnjake na baterije" se necu ni obazirati.

Gattuso - Dramatican!!!. Jedini razlog zbog kojeg je on poceo utakmicu, 100% sam siguran je utakmica sa Lecceom uz naravno njegovo zalaganje na treninzima, koje recimo pogledam 4 od 7 puta sedmicno....prevario je allegria u onih 20min. koje je odigrao kao velemajstor....bez obzira sto je tada rezultat bio 3:0 za nas, da neko ne kaze sad..."ma moze kad je bilo sve rijeseno"

Bonera - Tezak ko tanker. Onakva sporost je nedopustiva, narocito kada igrate protiv talijanskog "Rubin-a" koji ima dobru kontru a vasa def. linija je na polovini terena. U prvoj utakmici nismo igrali sa "Rubinom" tako da to nije ni doslo do izrazaja toliko....Tako da recimo i tu razumijem Alegrija, zambrota mozda jos nije 100% spreman.

Sokratis - Fizicki jak, ali u glavi malo slabiji (citajte neiskusan). Nema potrbe igrati flastera na Bogdaniju kada ekipa igra sa jednim napadacem. Kod drugog gola on je stvorio ogromnu rupu na ljevoj strani odbrane, sve zbog toga sto se zaljepio za Bogdanija koji je bio na strani Thiaga. Kod prvog gola...onakvih sam golova vido na stotine a stoperi su bili sve sam svjetske klase..racunajuci i nase...Nesta, Maldini...tako da me to i ne potresa previse...dobar centarsut i zdravo....Abiatti mozda malo slabije postavljen....nije bio na sredini gola.

To su za mene 3 slabije karike, pogotovo prva dvojica.

Eto toliko od mene.....nadam se da ce biti jos normalnih clanovi formuma pa da imam s kim ovako fino da se ispusem ali na normalan nacin, a ne da slusam nebuloze....

Pozdrav svima!
zllax is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2010, 06:02   #26460

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

pozdrav novim clanovima.bicu kratak.zar je moguce da smo imali posjed lopte 71% a izgubili 0-2 od cesene?nesto tu ne stima.tek sam maloprije saznao da smo i penal fulali.heheh.sinoc je sve bilo protiv nas.

Tags
balkan

Posting Rules