![]() |
|
|
#26461 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
nisam gledo mnogo ali sam gledao do 1-0 to e bilo dovolno da zaklucim da Antonini nikad nema da bude to sta nam treba.. Rino oficial e zaguben
... bonera celi zivot igra kao stoper a papgrkos igra desni alegri e tu potfrlio ... ali to e to nismo imali srece pato su ponistili cisti gol ...evo vam ga Ibrahitovic te oddio !!! |
|
|
|
|
|
#26462 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
milanelo, pre svega dobro došao.
vidim da se pozivaš na argumente i osnovanu raspravu, što mi je izuzetno drago, ali nikako ne vidim da ih upotrebljavaš.. ajde kad si već stao u odbranu invalida (ne želim ni jedan drugi izraz da koristim jer mi se ovaj čini najpogodniji i od danas će to biti njegov nick) reci mi koje opravdanje imaš za njegovu sinoćnju bruku tj. ti verovatno smatraš da je odigrao sasvim solidno pa onda sigurno imaš i alibi za ovo: http://www.youtube.com/watch?v=yxtHTG1yPcA dakle dokazni materijal, na 1:18 se jasno vidi kako mu bogdani beži iako je u trenutku upućivanja centaršuta invalid bliži lopti.. na 1:40, nakon neuspelog kornera i izbačene lopte, invalid pliva u prazno, promašuje ceo fudbal i bogdani dobija loptu u for, silva mora da zatvara ali to je već situacija 2 na 1 i nakon toga sledi egzekucija đakerinija.. e vidiš, to su činjenice, argumenti, osnovani dokazi.. i pored ova dva nedopustiva plivanja u prazno, ostatak utakmice je bio očajan po njega.. napravio je dva opasna prekršaja, a podatak da je ćezena uputila 15 udaraca prema golu fašiste takođe nikako ne ide u prilog centralnih bekova. i taj drugi pogodak je upravo ono na šta sam aludirao kad sam pre neki dan mrkiju replicirao na njegov post.. da Milanu treba štoper koji će držati odbranu na 30,40m od svog gola a ponekad i na protivničkoj polovini kad se juri rezultat.. ovaj invalid, može jedino držati odbranu u 16m sa svojom grčkom braćom (komada 6), što je jasno pokazao u sinoćnjem izdanju i zato bi šansu trebalo da dobiju onyewu i yepes kao prve alternative Last edited by Efekat leptira; 12-09-2010 at 06:28. |
|
|
|
|
|
#26463 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
A mentalnom bolesniku panchini d’oro , ne zamera niko što je silvu vadio, zna se dobro da je billa povreda (još uvek nije toliko lud da menja tiaga za abatea), već se njegove greške pre svega odnose na pogrešan taktički i igrački odabir.. igra je bila bezidejna, silovali smo loptu a nakon primljenog gola je pokazao da nema rešenja za igru protiv bunkera što jako zabrinjava.. nije imao plan B, nije motivisao igrače na poluvremenu a poteze koje je vukao su krajnje tragični..
igrači u koje on veruje (bonera, abate, gattuso) su davno izgubili svaki kontakt sa stvarnošću i izgledaju kao magarci u svemiru, i to je jasno svakom ko je gledao Milan u poslednjih godinu dana.. međutim on i dalje ima poverenja u njih i kako onda da verujem u njega? kako da ne mislim da ima duševni poremećaj koji je manifestovan gubitkom veze sa stvarnošću?? a vađenje dinha u 55min je nešto zbog čega je zaslužio šamar.. pacov sa biografijom sasulo, kaljari dopušta sebi takav luksuz.. ako rone nije zaslužio kredit zbog svega prikazanog u poslednjih 365 dana.. da odigra bar do 75. min, onda nije niko.. nije sinoć bio na svom nivou, daleko od toga, ali je bio najmanje loš uz pata i ako je neko trebao da izađe to je onda debitant sa brojem 11 koji je non stop imao potez više i igrao je deprimirajući meč u svakom slučaju, poraz koji nas je spustio na zemlju.. koji je pokazao gde i koliko škripi, koji je srušio teoriju geoffa kako je nebitno što nemamo bekove jer sad imamo F4 ofanzivu.. poraz koji je još jednom stavio pečat na formu pojedinih igrača i koji će biti pravi test za nastavak sezone. ps. memo druže, jedan iskren i dobronameran savet.. nemoj pisati postove dok petlovi spavaju.. Last edited by Efekat leptira; 12-09-2010 at 06:21. |
|
|
|
|
|
#26464 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
Dobrodosao Milanelo
U pravu si sto se tice vecine stvari Posle proslog kola i velicanstvene pobjede poceli smo da pricamo o osvajanju lige prvaka itd a posle ovog poraza ocajavamo... Jbg sezona je tek pocela, bice bolje al cinjenica je da neki igraci nisu dovoljno dobri, bar ne po Milanovom standardu |
|
|
|
|
|
#26465 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Za prvu utakmicu i 3 treninga sa ovim ekipom mislim sasvim solidna partija...
http://www.youtube.com/watch?v=P8vgp...layer_embedded
|
|
|
#26466 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
leptiru hvala na savjetu.dobro si mi i rekao ali nisam bio u mogucnosti do ujutro da napisem post.al morao sam pisati jer je jos bilo sve svjeze od poraza.al ko zna,mozda nisu spavali svi petlovi kako ti kazes odn pijetlovi kako bi ja rekao pa evo tebi jedna pjesmica za raspolozenje:
http://www.youtube.com/watch?v=UrEhS-N6NtE ))),ti i tvoji petlovi,hahahahhaa. |
|
|
|
|
|
#26467 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
sta je ovde filozofa pa i Kant bi im pozavidjeo na znanju
![]() |
|
|
|
|
|
#26468 |
|
Registered User
![]() |
Ma desi se svakome, Inter je s Mourinhom znao izgubiti 3-0 u gostima od Atalante a nakon toga osvojiti prvestva i LP. Ne očajavajte, mada se nadam da ćete nastaviti u istom ritmu, F4 $ looooooooool
|
|
|
|
|
|
#26469 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Sto je Allegri jucer napravio od ekipe to je nedopustivo! Pobogu pa ovo je novi Ancelotti ( ako uzmemo jucerasnju utakmicu u obzir!)! Bonera umjesto Zambrotte, Sokratis umjesto Yepesa ( ocito da taj Sokratis stvarno ne moze igrati na 35m kako je rekao Leptir...), GATTUSO! Pa kakav je taj Boateng ako je ŠESTI vezni kod nas? Antonini je uvijek bio i biti ce igrač za Parmu, covjek koji trci ali nema nikakvu dodatnu kvalitetu kojom bi nesto i napravio. Dobro, nije kriv jucer nista, samo napominjem.
Meni je Ibra bio ok za prvu tekmu. Sasvim je jasno da nije fit ali i da je klasa, što on ne mora potvrđivati ponovno. NO, cini mi se da cemo imati problema u igranju njega i Dinha, obojica vole cariniti loptu. A tu je i melemajstor Pirlo sa svojim pasovima iz 50-ih! Moj boze... Zambrotta desno, Flamini u sredinu ( ili taj Boateng ako stvarno nije toliko los! ) i naprijed molimo boga da netko od njih 3,4 sam zabije gol. Svi su se nabrijali kako smo super jaki, a mi i dalje imamo istu ekipu kao prošle godine! VEza je sramotna! Kada sam vidio da igramo preko desne strane i da IBRa kombinira sa Gattusom i Bonerom skoro sam se rasplakao. Nista, treba dobiti Auxerra u srijedu i onda polako pokusati posloziti to. Ako nista, van s Pirlom i staviti ta 2 zadnja vezna i Robinha unutra. Jer ovo je lakrdija!
|
|
|
|
#26470 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Robinho jos nezna da je presao u Milan..Tako se sicoc ponasao..Totalno izgubljen,kao da su ga isprepadali...Nesto nije dobro sa njim...
Htjeli mi priznati ili ne,volio ga neko ili ne nama fali Sedorf....pa makar se i jedan dio utakmice setao po terenu on donosi onu sigurnost na terenu i sve nekako uveze... nesta je nezamjenjiv,dok je Amelia puno bolji golman od Abiatia... milan je bio 5 puta bolji sinoc,ali nije se dalo i jos sudije nisu bili na nivou... Zambrota je totalno nespreman za igru,tako da nije u kombinacijama za 11 dok je i ovakav Antonini bolji od Mareka... Meni je Ibra bio dosta dobar,kao i PAto(kome su ponistena 2 cista gola).. Nadam se da ce u Srijedu u L.P. biti bolje...
|
|
|
#26471 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
ma sta pricate fali nam seedorf ... ibrafolp prema vama e igrao dobro pa promasio e jedenaesterac..
nisam gledao celu utaknicu ali pato mislim da e zasluzio da sutira penal i jedini sto moze da proce sa cista 7 ka kao ocenu a razlog o cemu nisam gledao utaknuci e da kat i da sam se vratio na utaknicu pogledam pirlo kao se vleci kao slowemotion i onda zagubi loptu i onako lagano trckare nazad po loptu... taj isti Andre sta za Italia igra kao da e neko drug... tu nesto ne stima sa njega... |
|
|
|
|
|
#26472 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
po meni Gatto i Ambro ne mogu igrati zajedno u ekipi jer nam tada sredinu cine AMbro--Pirlo --Gatto i naravno ova dvojica su tehnicki losi, a bekovi nam jos losiji tako da je sve spalo na Pirla zato je pokusavao one dubinske lopte
|
|
|
|
|
|
#26473 |
|
Registered User
Fave Players: Boriello,Thiago,Pirlo,Flamini,Pato...etc..
![]() |
Ah,pa tebi argument dlaka u supi
supa ne valja ![]() Onda su realno svi igraci na svijetu invalidi..od golmana pa sve do spica...od kojih je svako u zivotu pogrijesio,imao katastrofalnu gresku ...razumijem ja da se covjek iznervira pa svasta kaze,i ja isto tako nesto kazem u afektu....ali realna slika je ta da je momak mlad,jos ne toliko iskusan kao "Thiago" i "Nesta" ...ali je dobar...i hocu da kazem ,nije mi cilj da ti kontriram,ali mislim da se na osnovu jedne greske ne moze ocijeniti,napadati ili cak pljuvati igrac...te ga u startu ocijeniti na neko duze vrijeme.Mislim da nemam sta dalje pricati ..sto se tice Sokratisa ![]() nije ista pozicija ali moras priznati da djecacic nije los ![]() http://www.youtube.com/watch?v=K7jwftc9Y5s lijep kontra klip..na utakmici napravi dvije greske,jbg...niko nije savrsen,pa ni on...igrati za ovakav klub tako mlad,teska situacija... ali ovjde pokazuje da ipak nesto zna )samo da se malo uozbilji ![]() pozzdrav!! |
|
|
|
|
|
#26474 |
|
Registered User
![]() |
Pirlo gubi lopte?prijatelju?gdje gledas ti te utakmice?Meni kod tvoje price nesto ne stima...Pirlo gubi lopte...i to da cujem...naravno da gubi,ali tako kako si ga ti opisao,nemoguce
![]() |
|
|
|
|
|
#26475 |
|
Registered User
![]() |
Jedna mi stvar nikako ne ide u glavu...
Sta vam se desi?koja sklopka u glavi pregori?...pa da u stotinki zamrzite igrace koje ste prije dva dana hvalili,dizali u nebo...sve naj naj o njima pricali... Taj tip navijanja me fascinira...Milan se oporavio nakon ne bas sretne sezone,povrede i p.... materine razne...Konacno smo kompletni,i opet nam se neda da igramo bez povreda necijih,ali smo sad jaki,spremni da se suprostavimo velikim ekipama koje su nas porazile prosle godine...Tek je druga utakmica,zar na osnovu toga da osudimo Milan na propast?umjesto da ih guramo naprijed,mi se ponasamo kao da za Inter navijamo ) ma kakvi...ni oni ne pricaju kao neki nasi navijaci kad im pukne film...Sta znaci pukne film?!Danas ti jedan igrac sve i svasta...sutra bi mu djete ubio da mozes i sl. tome ))Ne ide mi u glavu,kako se neko moze nervirati a tek drugo kolo...Dosli nam novi igraci...koji su strasni...laici mogu pricati sta hoce,ali smo dobili igracine...Alegri...dobar!prve dvije utakmice,experimentise...zasto da ne?moze mu se...zna svoj zanat...Ne razmislja on hoce li mu navijaci zamjeriti zbog Gatusa,ili hoce li se neko ljutiti sto izbaci nekog drugog...razmislja 10 utakmica unaprijed za dobrobit kluba...Leonardo veseli nije imao tu priliku da se igra sa taktikom,jer nije imao igrace za to...pa ga popljuvase...ista prica... daj se opustite...idemo dalje,idemo gaziti miseve...Dolazi liga prvaka...hajmo malo to podrzati..traziti najbolje osobine kod igraca,a ne odmah one negativne...Negativne osobine je najlakse naci,jer se najlakse izmisljaju i prenose od covjeka do covjeka... neko padne na Milanu,i odmah mu jeb... sve po spisku...po meni..cista glupost. Najlakse je sebe spustiti na dno,sebe ispehirati,svoj klub...a vi to ovdje radite odlicno good job! |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|