![]() |
|
|
#26506 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#26507 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#26508 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
pobjeda 2-0.ibrahimovic zabio.nek samo zabija i nista vise.ne zelim uopce da ga spominjem u pozitivnom smislu osim ako zabije gol.ne mogu vjerovati da je mogao napraviti to.sad sam tek vidio taj snimak.udarit timskog kolegu onako.fuj.boze dragi kakav idiot.nemam vise sta reci u vezi njega.
gledao sam samo prvo poluvrijeme.imali smo dosta srece.precka i jedan cisti zicer auxerra.da nije bilo skrtosti kod njihovog napadaca eto nama problema.i ne zelim nikog vrijedjati od igraca al opet ista prica.s onakvim bekovima mi nemamo sanse ni za jedan trofej.prestrasno koliko nam bekovi stekaju u ofenzivi.ali tri boda su tu.idemo dalje. i jako sam tuzan zbog robinha.kazete da se izgubio protiv cesene i da je bio los,veceras nista.kao da to nije robinho.halo,robinho!zasto nije u prvim planovima?u soku sam.takvog igraca dovest i drzat ga na klupi.pa to je nesto najgore.i onda se pitamo zasto ce on odat se zenama i alkoholu,dolazit kasno iz provoda,kasniti na treninge..?pa i ja bi tako.takav igrac i nema mjesta u prvih 11.nepojmljivo.ne zanima me kako ali on mora igrati.on je vanserijski igrac i treba mu dat priliku i pomoci mu da se opusti i krene s igrom kakvu pruza u reprezentaciji.i bice nam svima bolje. |
|
|
|
|
|
#26509 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
robinho jos nije fizicki potpuno spreman....to je reko allegri danas nakon utakmice.....boateng je odusevio danasnjim zalaganjem trcao je za trojicu....(seedorfa,pirla i sebe)
|
|
|
#26510 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
drugo, mislim da je udario strasera ako se ne varam, dečka koji ima 20 god i šta god da se desilo pre toga, možda neki udarac u igri na treningu ili bilo šta slično, ne može biti opravdanje da đubre od 30 god na taj način naplati "dug".. ako do sad nije naučio da se konflikti rešavaju razgovorom onda imamo tešku propalicu u klubu I zaista me čudi ali mi je s druge strane izuzetno drago što je oficijelni kanal kluba okačio ovaj video, jer sad i pored sramote i bruke koju nam je priredila novopečena švedska moralna nakaza, zvaničnici kluba uključujući i panchinu imaju prilike da vide šta se dešava na sred treninga i da povuku odgovarajuće sankcije jer je govnar osramotio grb i dres koji nosi.. pokazao je koliko poštuje tim, saigrače, trenera i klub koji izdvaja 16mil godišnje za njega ne bih komentarisao utakmicu jer je ovo što se desilo mnogo značajnije i ozbiljnije i očekujem brzu reakciju i zvanično saopštenje kluba na ovaj sramotni čin švedskog genetskog otpada koji bi morao javno da se izvini straseru i navijačima.. U suprotnom, ukoliko se pređe preko ovoga kao da se ništa nije desilo, treba ceo san siro da mu zviždi dok ne ode bestraga Last edited by Efekat leptira; 15-09-2010 at 18:26. |
|
|
|
|
|
|
#26511 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Neubedljiva igra,ali vazna tri boda......
Uz to, 'dobili' smo Boatenga,mislim da je vecerasnjom utakmicom,ZACEMENTIRAO mesto u startnih 11(iako to nije nimalo tesko u konkurenciji Gattusa i Seedorfa),i ogromna injekcija samopouzdanja kod Ibre,po meni naseg krucijalnog napadaca... Nadam se da ce nas trener na ovoj pobedi graditi pravu,dobitnu formulu,za nastavak sezone ....![]()
|
|
|
|
#26512 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26513 | |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#26514 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
nemoj kenyat previše da se tim pretvara u razularenu bandu i da nam trener nema autoriteta.jel ti shvacas da je nepisano pravilo u svim sportovima da stariji igraci drkaju mlađe?!jel ti znaš da u američkom nogometu novaci nose starijima opremu u suprotnom dobivaju batine, da rookie u nba ligi moraju raditi svakave usluge starijima od pranja dresova do plaćanja večera....nemaš pojma nego si ovaj slabi udarac interpretirao na sebi svojstven način da nam je trener bez autoriteta a zlatan zbog toga đubre(on je đubre zbog drugih stvari).naravno da je allegri to tolerirao kad sigurno i on to prosao dok je igrao kada je bio mlađi i radio kada je bio stariji...uostalom za tebe sto se tice trenera imam dva imena:LUIGI DEL NERI I ROY HODGSON... neznalico!!!! a pazi ja ibrahimovica mrzim a branim ga jer ovo nije nikakav motiv da ga se napada,te stvari su normalne u sportu da mlađi igrač trpi sranja od starijeg, a ruku na srce udarac niti nije bio jak nego je tvoja reakcija i reakcija spalata proizišla iz strasserovog izraza lica... čujem da je boateng igrao dosta dobro ovu utakmicu,za mene on je siguran starter kad je došao nisam očekivao da će morat na klupu nadam se da će allegri vidjeti da je on potreban ekipi od prve minute umjesto gattusa ili seedorfa....
|
|
|
|
#26515 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ibra nije placen da bi sirio bratstvo i jedinstvo na treninzima vec da zabija golove i po tome ga jedino i iskljucivo mozemo suditi. Sto se mene tice, ako ce zabiti 30 golova po sezoni, moze klat osoblje po milanellu ili ne mora uopce ni dolazit na treninge. Samo neka zabije golove. Da rezimiram, sta koga briga kakav je on covjek i kako ga suigraci percipiraju? Daleko je nas najbolji napadac i neka se svi na terenu ponasaju profesionalno. Sta ce raditi izvan njega, jebe mi se. I jos, svima je jasno da nama u vezi moraju igrati i flamini i boateng. Ako su oni zdravi i zavrse na klupi zbog gattusa,pirla,seedorfa ili ambra, mi bodova necemo vidjeti. |
|
|
|
|
|
|
#26516 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Sta je sa vama ljudi???
Istina i Prince i Ibra su igrali dobro, ali ne zaboravite igraca koji je bio kljuc svega.... Dinho je sinoc igrao u svome mozda najboljem izdanju, podsetio me je na starog dobrog Dinha iz vremena Barce koji na sebe preuzima citavu protivnicku odbranu i onda dodaje jednom od slobodnih suigraca (kojih naravno ima vise jer je Dinho napravio RUPU u protivnickoj odbrani) (analiziraj drugi gol Ibre). ![]() ![]() Svidja mi se sto smo najpre uzeli 3 vrlo vazna boda, onda sto je Ibra "proradio" i sto je Prince stvarno postao princ naseg srednjeg reda. ![]() Samo napred, a za Robinha, Seedorfa, Tiaga Silvu i ostale bice vremena da ozdrave, da dobiju pravu formu. Sto se mene tice, ne zanima me da Milanovi igraci budu u "formi"a ne osvajaju bodove, meni je dovolljno da "nisu" u formi a da dobijaju utakmice kao ovu sinoc. I na kraju kao i uvek od mene FORZA MILAN. ![]()
|
|
|
#26517 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Robinho: Znam da moram zapeti da bih izborio mjesto u prvoj momčadi
- Zasad sam zadovoljan statusom koji imam – izjavio je brazilski nogometaš Milana Robinho (26) nakon što je drugi put u dresu svog novog kluba nastupio ušavši s klupe... Dogodilo se to u srazu prvog kola skupine G Lige prvaka, u kojem je Milan golovima Zlatana Ibrahimovića nakon odličnih akcija Ronaldinha na San Siru slavio 2-0 pobjedu protiv Auxerrea. Pojačanje iz Manchester Cityja zamijenilo je sunarodnjaka Pata u 55. minuti utakmice. - Bila je to emotivna večer. I spektakularna – rekao je nakon utakmice napadač brazilske reprezentacije za talijanski Sky Sport. - Jasno mi je da moram nastaviti žestoko raditi želim li izboriti mjesto u udarnoj Milanovoj momčadi. U ovom sam trenutku zadovoljan statusom. Robinho je za Milan debitirao u utakmici drugog kola Serije A prošle subote, koju je sastav Massimiliana Allegrija u Ceseni izgubio od istoimene domaće momčadi 2-0. U 70. je minuti tada zamijenio Ronaldinha. O mogućnosti istovremenog igranja s tercetom Ibrahimović-Ronaldinho-Pato Robinho je rekao: - Moguće je da svi igramo zajedno. Naravno, konačna odluka je na treneru |
|
|
|
|
|
#26518 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26519 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Bez Pata smo izgleda narednih mjesec dana. Opet ista povreda kao i prosle sezone. E sada je red da nam Robinho pokaze zasto je dosao.
Moram priznati da me je Bonera sinoc prijatno iznenadio....po meni sinoc dvije naj slabije karike Seedorf i Pirlo, narocito seedorf. Zambro pokazao da je ipak ucitelj za ostale bekove koje imamo. Ruzno je reci al malo sam se obradovao kada sam vidio da je Ambro povrijedjen i da ulazi Prince...to je bio kljucni momenat sinocnje utakmice. Flamini ---- Pirlo -----Prince----.....i deremo sviju! ![]() Ono sto je Ibra ucinio je bezveze, ali u kolektivnim sportovima od 25 razlicitihe karaktera je to svakodnevnica. U svakom slucaju nije za neku dramu, jer sam se i sam baveci se sportom bio svjedok takvih slucajeva....cak i izmedju dva najbolja prijatelja....tako da me to ne zabrinjava previse. |
|
|
|
|
|
#26520 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Ne znam koliko da je Ibra jak ili velik, ono se ne smije desavat na treningu. Upravu je Leptir, Allegri je to vidio i nista nije poduzeo. Sva sreca pa nam nije Van Gaal ili Capello trener, jer u tom slucaju bi Ibra fino spakovao stvari i pravac psihijatru na terapije da smiri agresivnost van terena. Sta je vama? Pa i ja bi ga poslao istog momenta u svacionicu, zaboli me sto si ti Ibrakadabra, na terenu igra 11 igraca, a ne samo ti. Toliko o Ibra Chuck Norrisu.
Gledao sam tekmu, i mogu rec da mi je drago sto smo kiksali protiv Cesene. Prvo, spustili smo se na zemlju, drugo uvidjeli smo gdje grijesimo (ibra, pippo, robinho i pato u napadu, pa covjece za takvo nesto ti treba fabregas i xavi u sredini a ne mrtvi ringhio ili seedorf). Ringhio i Seedorf mogu slobodno razduzit opremu poslije ovih meceva, oni vise nemaju mjesta u ovom Milanu. Boateng, Pirlo i Flamini obavezno. Dinho? Svaka cast! E tako se opravdaju kritike, i pokaze da mora biti na terenu. Svaka cast "magijo" od sada ga vise ne zovem cirkusant. Lijepo, pametno, bez soliranja, timski igrac. Zadnji red je puno pametniji s Nestom. Dokaz tome je da odjednom Bonera zna igrat. Bekovi su nam i dalje problematika, al haj nacemo najbolju formulu. Gledao sam i Romu sinoc, i mogu s pravom rec: svaka cast na prodaji Boriella. On nema pojma, i nije zasluzio da bude u nasem napadu. Slijedeca tekma, ocekujem ponovo neku novu formulu na terenu, tako da za par tekmi znamo tacno ko moze igrat, a ko na treninge. Gubitak protiv Cesene je mala stvar, ali velikog znacenja za nase samopouzdanje i da nas opameti. Imamo pravo jos koju izgubit, ali samo pod uslovom da nesto naucimo iztoga, a to Allegri i cini (za razliku od Lea koji nikad nije shvatio svoje greske)
|
| Tags |
| balkan |
|
|