![]() |
|
|
#26551 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Da, MOLIM TE SILVIO, plati za samo još JEDNOG BEKA! Da imamo bar još jednog beka koji je klasa ova ekipa bi gazila. Ovako nas ta obrana toliko sputava da je to uzas. Totalni nesklad napada i obrane. David Luiz je savršen igrač za Milan. Igra sve, sve pozicije u obrani... I da se ne bi zavaravali, Milan je igrao vrlo loše recimo 55min od 90. Sada se vidi ono što smo imali zadnji put sa Shevom i Kakom kada je bio u formi: jedan igrač koji zabije i to je to. Pogledajte snimke golova i uočite sprinteve Boatenga! To bi Pirlo i Seedorf napravili... 2001 godine, možda. PLiz Allegri ostavi Zambra desno i ne diraj Boatenga sada. To je to. Cataniu moramo dobiti bilo kako.
|
|
|
|
|
#26552 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
za ove što više prate vijesti i to ima li kakvih zvančinh informacija iz kluba za ovaj slučaj "ibra-straser" ?? jesu li se bar potrudili da na kjrau ispane da se radilo o šali?
|
|
|
#26553 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
nista ozbiljno ibra je sam izjavio da je bila neka sala ali straser upocetak nije to shvatio nista drugo to je to
|
|
|
#26554 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
kakva šala???!!!!ono se vidi da nije šala,nego bolesni um.polomija bi ga da san na strasserovo misto.onu nosinu bi mu zatuka!!!.njega triba odjebat iz milana!!!on je karcinom!!!smeće smrdljivo ,ružno!
![]() IBRA ODJEBI!!! |
|
|
|
|
|
#26555 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
kako tebi nije jasno MOZGU jedan da je on tempirana bomba u svlačionici!!!!i da će bit sranja radi ovoga,klanovi i td..promisli..i da ćemo sa njim bit ekipa popušilić..uostalom neš ti igrača..ima je milan i bolje napadaće za dovest!!
|
|
|
|
|
|
#26556 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
navedi jednog napadaca boljeg od ibre koji bi dosao za 23 mil eura.....
|
|
|
#26557 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#26558 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
dzeko proslog ljeta. Al haj, jbg. sad ga mozemo na ljeto dovuc za 0€ hehe
|
|
|
#26559 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Za gey leptira vezano za predicte i sl...
Jbg ja imam puno vaznijih stvari u životu oko kojih se mogu mozda brinuti, oko tebe i tabele nikako, takodje uzmi malo u obzir da si puunooo mladji po stazu na ovom forumu... i daa svakako, tabela se vidi, ili ti trebas psihijatru ili očnom zaista ne znam ali prije mislim ovu prvu soluciju jer tebi je zaista dossadnooo u zivotu...ili počni konkretno i pravilno radit sto si uzeo ili odjebi...sad zaista ozbiljno mislim, neke ti se stvari vise nece tolerisati...
|
|
|
#26560 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
a zašto ti, neslana šalo prirode, ne bi prešao u grupu ovih indonežana i na tom forumskom lokalitetu stacionirao posledice svojih umnih aktivnosti? Oni te ne bi razumeli, a mi te ne bi više čitali.. pa može li lepše od toga? ajde budi solidaran i olakšaj sebi i nama..
I da ti odgovorim i završim s tobom za sva vremena.. tvoj pseudonim koji bi u stvari trebao da nosiš kao zvanični nick, na temi predicta, je trla baba lan’.. da li kapiraš zbog čega ili ne i da li ti se to sviđa ili ne, iskreno me boli kurac.. ja vodim tabelu, računam i obračunavam.. i dok god je tako, na njoj će pisati samo ono i isključivo ono što ja poželim.. ne sviđa ti se? ponovo me boli kurac.. kapiraš? ti kad je budeš vodio , slobodno piši šta god poželiš na moj račun, ti mene ne možeš uvrediti, iako si pokušavao nemali broj puta.. a te priče o stažu i nekim smešnim upozorenjima okači mačku o rep i ne zamaraj me više, molim te. ps. sve rečeno se apsolutno i u celini odnosi i na tvog brata po mozgu, trla baba lan'' poznatijeg kao zagorakis.. vi ste za mene magla, najbolje da i ja to postanem za vas.. unapred zahvalan na razumevanju. Last edited by Efekat leptira; 18-09-2010 at 12:24. |
|
|
|
|
|
#26561 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ajmo neki fini link za tekmu.hvala unaprijed.da bar bet.365 poveca sliku.ono je bas malo al ak ne bude izbora morat ce se tamo gledat.
|
|
|
|
|
|
#26562 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
JBT koji si ti maloumnik... za tebe nema spasa ni u najboljim ustanovama na planeti... Jak si ti i mudonja ali samo na internetu, na žalost mnogih vjerovatno...
|
|
|
#26563 |
|
Registered User
![]() |
Ma i ja tamo gledam, da se izdrzat nekako
|
|
|
|
|
|
#26564 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
vidiš ljudi su te počeli i odyebavati pa si uzeo ovaj predict da te možda netko i zapazi jer leptir "će da okači rezultate predicta na forumu"...e pa moj mali mađarski brate samo da ti kažem da su meni tvoji postovi naprosto smijesni i čitam ih da se slatko nasmijem.... Ti si za mene inače na razini crva i onog bijelog što se čovjeku nakupi između usana kada je jako jako žedan....najobičniji parazit koji je svoju ulogu pronašao u objavljivanju predicata....
|
|
|
|
#26565 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Gledam namjerno Lazio da vidim Hernanesa: teška klasa od igrača, igračina! Igra sve u sredini, a treutno iza 2 špice. Lazio igra vrlo lijep i tehnički dobar nogomet. Sile u Violi vodi nekakav kaos ili sta ja znam... KAda bi taj Hernanes igrao na mjestu Pirla, mi bi LETILI.
A od silne pameti ti Leptiru ( da budemo jasni, smatram da odlično "čitaš" utakmice i igrače, i prihvatim kada me ispraviš i nešto dobro uočiš itd. ) ne vidiš nepotrebnu agresivnost koja ide ljudima na živce. NEma potrebe. Svuda oko svih nas ljudi rade i govore pizdarije, pa ne hodaš ulicom i ne ispravljaš svakoga anegdotama i nadimcima, poslovicama, mitovima... Idi, blokiraj fakultete, prosvjeduj, sudjeluj u raspravama o psihologiji na nekim forumima, ali ljudi, ovo je nogometni forum. Npr. tzv. "psihički bolesnik", ono što često koristiš, može biti i onaj koji ne može prestati pljuvati, razumiješ? Predlažem da se držimo tehničke strane - nogometa. Vrijeđajte igrače, trenere, silvia, a komentare drugih analizirajte nogometno, ne osobno. Adios! Danas cemo ih nagaziti! ![]() Ovo nije provokacije, samo dobronamjerni komentar i prijedlog. DEJO - isto i za tebe. Prestanite od ovoga posta na dalje i to je to. Nogomet na prvom mjestu. Predict je super, covjek se ponudio da odradi svoj dio, svaka cast!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|