![]() |
|
|
#26566 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Izgleda da će robinho zbog blaže povrede početi sa klupe |
|
|
|
|
|
|
#26567 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
da da Lazio su druga ekipa od lani sledece kolo gostuemo kod niv ali za to otom potom neznam sada kak cemo zgaziti catania boim se od te glupe kontre dobro sto se vracaju nesta i silva a sta ga forsira tog bonera i kad ce da Robinjo zaigra...
p.s. a sto kod vas nema li prenos calcio ovde u Makedonia ima po 5 utaknice od 10 na TV ![]() |
|
|
|
|
|
#26568 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Dobro Mrki....prestajem....i počinjem sa nogometom i Milanom
Što se tiče Catanie i onoga što se piše uoči ove utakmice,priča se da će Boateng igrati desno umjesto Pata jer Robinho nije još sasvim spreman,meni osobno to nije drago jer bi nam vezni red mogao izgubiti potrebnu dinamiku koju ima kad je on u vezi.... Druga varijanta je da Inzaghi bude stavljen na tu poziciju desnog napadača u tom famoznom tridenteu....možda jedno pluvrijeme Robinho pa neka igra dok ne rikne a onda uđe napaljeni Pippo....nisam ni sam pametan ali više bi volio vidjeti Boatenga u vezi nego u napadu
|
|
|
#26569 | |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Quote:
hehehhe.znam ja da nema boljeg streama al samo kazem da je mala slika.i svi to znamo.nego,prosli put sam gledao na adthe.net,netko je bio dao link.jest da je rezolucija losija al isplati se gledat vecu sliku. ni ja nisam za boatenga desno.moze desno ali u sustavu 4-4-2.al taj sustav je za nas dvosjekli mec. |
|
|
|
|
|
|
#26570 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Evidentno da ti ne čitaš pažljivo postove drugih članova foruma, jer da je tako ne bi ovaj post meni upućivao, već upravo dvojici pomenutih. Jer su upravo oni prvi vređali u pokušaju, peckali , koristili izraze kao što su "jadnik i defekat leptira" i mene savetovali da ne dajem ocene o trenerima jer po njihovim rečima nisam dorastao tome.. Zašto se nisi tad i povodom toga oglasio i uputio na tehnički aspekt priče? zar to nije vid agresivnosti i ugnjetavanja tuđeg mišljenja? Ili ti samo registruješ ono što ja napišem kao odgovor na njihove jeftine provokacije? Ja sam na to sve njima uputio pesmicu.. i o kakvoj onda agresivnosti ti pričaš?? Ako tebi idem na živce, nemoj se kriti iza tuđih nikova, slobodno reci, to nije ništa strašno, ja ću ti reći ponovo što sam i njima .. da me boli kurac.. jer ja nisam ovde došao da bi se nekom udvarao i podilazio. Branim svoj stav, napadam tuđi.. na pristojan i argumentovan način. Dakle, promašio si "krivca i poentu priče. Last edited by Efekat leptira; 18-09-2010 at 13:13. |
|
|
|
|
|
|
#26571 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Što se prijenosa tiče mislim da se ovo odnosi samo na forumaše iz Hrvatske jer čini mi se da maxtv nema drugdje(ako ima nemojte mi se odmah smijati) ima prijenos na arenasport 2 kanal 405.
|
|
|
#26572 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
buahahahahahaha!!! isuse, pa ovo nisam ni slutio! hahahahahahaha!!!! Joj... ne znam sta da kazem... na internetu da smišljam nove nickove da raspravljam ( SVAĐAM SE! ) s čovjekom kojeg ne poznam! hahahaha! Dobro, oni su tebe pa ti njih, i tako to ide na balkanu, ha? Klasika. Meni se to neda. ---------------------------------------------------------------------- Sastav: Abbiatti, BONERA, NEsta, Thiago, Antonini, Pirlo, See, Boateng, Ibra, PIPPO, Dinho. Ne sviđa mi se što je Bonera a ne Zambro, ali mi je drago što je Pippo tu a ne Boateng desno a Rino u sredini! Forza superpippo!
|
|
|
|
|
#26573 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
na windowsima 7 ukljucis magnifier i slika ti bude preko cijelog ekrana......
|
|
|
#26574 |
|
Registered User
![]() |
Vistu imam, jebiga
![]() |
|
|
|
|
|
#26575 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
A da je dobro, sigurno nije.. zato te i savetujem da u buduće pažljivije pročitaš ko je šta napisao da bi bukvicu i savet uputio onima kojima je i potreban. Navijam da bonera odigra kao grčki invalid prošli vikend po cenu poraza, ali i dugoročnog uspeha. Jedino na taj način može izleteti iz svih kombinacija. panchina srami se. |
|
|
|
|
|
|
#26576 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
#26577 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
daj mi reci jel taj program arenasport2 u osnovnom paketu maxtv-a ili je u onom plus sportskom paketu ili kojem vec? hvala unaprijed. |
|
|
|
|
|
|
#26578 |
|
Registered User
![]() |
pippo odi u kurac.........ovo promasit je nemoguce.........
|
|
|
#26579 |
|
Registered User
![]() |
ljudi moji zar je moguce da je pippo isao lijevom udarat tu loptu u takvoj situaciji???daj desnom to lagano zabij.ne mogu vjerovat.njegov mozda i najveci promasaj u karijeri.
|
|
|
|
|
|
#26580 |
|
Registered User
![]() |
Ibra zrtvovan zbog inzaghia stoji predaleko od gola, a ovaj ne moze zabit s tri metra
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|