![]() |
|
|
#26641 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
šesto u nizu deprimirajuće poluvreme i signal da se alarm lampica polako pali.
izgleda da ćemo ponovo morati da vijamo merdu i da smo kiks mečeve već ispucali a ni jesen još nije počela.. tužno subotnje veče kojeg su začinili svi.. ni jedan na terenu sem boatenga nije bio za prelaznu ocenu, ali naravno da najveći deo krivice snosi kolovođa, dobitnik nobelove nagrade za prevaru veka, sin sardinijskih pašnjaka i leonardov davno izgubljeni brat, panchina d’oro. za 2 meseca na klupi uspeo je da napravi skor 2 pobede, 8 nerešenih i 2 poraza.. računajući i preseason mečeve.. ni to ne bi bio problem da sam ja bar u jednom meču sem lećea video jasnu viziju onoga što on želi da postavi na terenu i na koji način želi da dođe do cilja neuigranost, neorganizovanost, nemotivisanost, apsolutno odsustvo strategije, plana B i silovanje lopte do zla boga i sve to začinjeno sa tragi-komičnim potezima u poslednjih 5 min susreta.. ulazak đenara u 90min je nešto što ide u odeljak "verovali ili ne".. da li je taj čovek slep ili nem ili i jedno i drugo ne znam.. i pobede koje su ostvarene bile su posledica čarobnih trenutaka naših individualaca, a protivnici leće i ekipa koja zauzima 17. mesto u francuskom šampionatu i zalutali učesnik CL.. verovati da će se sve okrenuti za 180 stepeni i da će se formula pronaći u kratkom periodu je zaista preoptimistično Last edited by Efekat leptira; 18-09-2010 at 16:14. |
|
|
|
|
|
#26642 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
i ja idem na po pivo da zaboravim ovaj Sabotni horor ...
real 0-1 di maria .. |
|
|
|
|
|
#26643 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
ja nemogu da vjerujem kako smo losi, toliko ocekivanja od ove sezone ali nista, nemogu da vjerujem kako smo bezopasni, sa navodno najjacim napadom na svijetu, jedina utjeha mi je da ce sredina izgledat puno drugacije i sigurnije kad flamini se vrati ako bude igro sa flaminijem i boatengom to bi trebala biti druga prica i nadam se da ce sljedecu utakmicu igrat Robinho...
|
|
|
|
|
|
#26644 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
Daj ba prestanite sa prozivanjem Flaminia i robinha i Pata. Sta to? To kad se vrate ova dvoica-troica nas milan ce biti sjajan? Daj nemoj te sanjat. Ovo veceras je bio uzas. Pravi dokaz da ovo nije panchina d'oro vec panchina di merda!!! (u prevodu: klupa govana). Covjek ne zna sta hoce, ne zna rijesit 2+3, ne zna skontat sta mu ne valja u momcadi, ne zna procijenit protivnika. Haj super, napao je protivnika, ovaj mu ko Cesena spuco koju kontru i zabijo gol. Ali prijatelju, ti u oba susreta seres u sredini i neces da skontas kako doc do sanse za gol. Pa sta koji k... radis na toj klupi? Ja bi vec sad priznao slijedece: Zelim da ostanem na klupim, mislim da mogu dalje, mislim da znam gdje grijesimo (8 nerijesinim, 2 gubitka jupiiii), ali ako vi navijaci mislite da trebam da idem, oticu. Naravno 85% ce to prihvatit, ja takodjer. Ali ako tako priznas, recu: dajem ti jos jednu sansu: to ne znaci slijedeca tekma, vec prvi pogresan korak u taktici u slijedeci 8 utakmica, letiiiiiiiis!!!! PA kretencino, Leonardo da je imao ovu momcad, razvalio bi Manchu na San Siru, a onda fino se zatvorio na Staroj Poljani, i saceko da Ibra zabiberi Van de Seronji. E moj panchina di merda, stvarno sam vjerovao u tebe, ali vec sad si mi dokazao da ti nemas blage veze s fudbalom
|
|
|
|
#26645 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Poz svima, nov sam, pratim forum oko mesec dana...
Razočaran današnjom tekmom, onaj user da nam onako zabiberi, pa ne bi pogodio takav gol u narednih 30 pokušaja, al jebiga, onda pipo definitivno izgubio, ne samo svoj, već i uopšte šut, kad promašio ono sa tri metra, kao mislio da je u ofsajdu pa se zbunio, pa taj bio 500 puta u ofsajdu pa dav'o golove... Oduamadi na pozajmicu pod hitno, za milano ništa neće da uradi, još je mlad i neiskusan, što se i videlo u utakmicama... Boateng najbolji i najkorisniji, samo da se malo smiri, jer će mu u ligi prvaka za onakvo ponašanje dati crveni... Ronaldinjo ko po običaju, zeza se, dribla i gubi lopte od amaterskih defanzivaca, al nas njegovo asistiranje kod golova vadi i jedino valja u ovoj formaciji... I da, amelia na gol umesto ovog, pa kako se pokaže... Ubiše nas sa kontrama, takodje, spori smo jebote, zbunjeni, primismo nekoliko olova na taj način... I da, Pirlo napolje, nepotreban i gubi se, kao i Sedorf sa svojim "volej u 16 preko gola" potezom... I, da, svi pričaše šta će nam još i robinjo, svi u napad ništa odbrana, pa se sad ispostavi da ni on nije dovoljan kad se napadač (pato) povredi pa mora super pipo da rešava stvar... sve u svemu, mora da se menja nešto, jer ovako ispadamo u prvih 16 lige prvaka i završavamo 3 u ligi ispred ostalih balvana koji nisu ništa bolji od nas... poz svima! |
|
|
|
|
|
#26646 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Ja ne verujem da niko ne spominje kriminalno losu igru Bonere i Abiatia,a ovamo spominjete Ibrahimovica!!!!!Alo, Ibrahimovica da ga nazovem jadnicka,koji je protiv jedne Catanie morao da prelazi na svoju polovinu svaka 2 minuta,da bi dotakao loptu.Recite mi 1 (slovima) JEDNU sansu,koju su mu stvorili saigraci za jebenih 90 minuta protiv isto tako jebene Catanie!CATANIE!
Bonera je imao min 10 centarsuteva i ni jedan jedini put,nije pogodio glavu saigraca,a Zambotta sedi na klupi,posle odlicno odigrane utakmice protiv Auxerra??!!Abiatti???Oba gola Cesene je mogao da brani da ne kazem morao,i posle toga sam mislio dobice priliku Amelia,ali ne nas 'trener' ga opet stavlja i on prima volej sa 35 metara od poluamaterskog igraca,za koga u zivotu nisam cuo,a pratim seriu a 10 god...Taj fasista moze da odbrani samo suteve koji idu pravo u njega,jer je odsustvo reflexa vidljivo i ljudima sa poslednjeg prstena San Sira. Da ne spominjem vise Antoninia jer iz njegove igre 'vristi' prosecnost.Znaci nula u napadu,nula u odbrani,totalno nepostoji na terenu,tu je da salje svaku loptu koju dobije ronaldinhu u noge,i to je to....Seedorf... Ljudi moji,ubite me ako ja znam sta taj covek trazi na terenu???Pas ne postoji,Sut nema vec 2 godine(Covek je promasio perfektno spustenu loptu od strane Ibre,18 metara od gola??!!!!),ono kretanje po terenu,kako god da ga nazovem trcanje nije,spor je maximalno,onaj puz Pirlo makar trci(u jednoj od 10 kontranapada Catanie,mozete lepo videti kako Pirlo pokusava da se vrati u odbranu,pa cak u kadru vidimo i Ronaldinja,ali Seedorfa nema nigde,a igra na poziciji u kojoj MORA da zatvara prostor bekovima),to sto je spor to je druga prica,a ovaj majmun samo seta....I na sve to odem na Goal.com i procitam Inzaghi spasio Milan.Kada tu nisam zaplakao nikad necu...Kolika god da je on legenda,sta kod da je uradio za Milan jedno veliko hvala i DOVIDJENJA.Promasiti ceo gol sa 2 metra.... Pa ne znam sta da kazem.Trenirao sam fudbal,dovoljno dugo,da mogu sa sigurnoscu da vam kazem da bi vas trener udaljio sa treninga da to promasite,a kamoli sa utakmice...Znaci bilo je dovoljno to sto mu je napustio klupu protiv Auxerra 5 min pre kraja,zato sto nije usao u igru,pa da pocne u prvih 11,covek cije je vreme proslo tacno pre 3 godine,a i tada su bili poslednji trzaji,ta dva gola...Da je pogodio,utakmica bi bila zavrsena sa min 3 gola u mrezi Catanie,ali mozda je i bolje ovako,barem znamo na cemu smo. Morao sam da se ispisem da izbacim ovu frustraciju iz sebe.Znam da cemo sledecu utakmicu poceti u istoj formaciji,sa istim igracima,ponovicemo iste greske,ubijace nas kontra-napadima,jer nam bekove igraju dvojica polu-igraca,gledacemo Inzaghia,kako gradi loptu na 40 metara od gola pri rezultatu 1:0 za protivnika,nekada ce i seedorf da nam upadne u kadar dok se bude setao pored aut linije,gledacemo Abiatia na golu,dok neprimimo na jednoj utakmici 4 gola,i to sva 4 direktnom njegovom krivicom. I onda ce da nam se oporavi kapiten i Pato,pa ce Prince ici na klupu,mi cemo plakati, cela Italia ce se smejati,i onda ce Januaru Galiani dati otkaz Alegriu,i reci kako smo mi navijaci nezahvalni i da smo najtrofejniji klub na svetu (po internacionalnim trofejima).......
|
|
|
|
#26647 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
evo opet pisem dok pijetlovi spavaju.hahaha.alooo nesta prijatelju,zar ne vidis da sam i ja spomenuo nase bokove.potpuno si u pravu.bonera je zivi kriminal na desnom beku.ovo nije uvreda prema boneri vec realna slika njegove igre.antonini mal bolji od njega al ni blizu maldinija ili serginha.znam da sam rekao da ibru necu hvaliti al mora mu se priznati zelja i glad za igrom.ugodno me iznenadio.i imao je nekoliko asistencija u napadu koje su za udzbenike.sve to stoji.trebaju nam dva beka i novi playmaker.a nas vice presidente galiani napustio utakmicu prije zavrsetka.klub ga treba kazniti za to.
![]() |
|
|
|
|
|
#26648 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Meni je sve ovo dobro...
)...
|
|
|
#26649 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Jeste li kada krenuli gledati utakmicu i po prvoj akciji svoje ekipe osjetili da ce nesto otici u kurac?e pa ja sam jucer imao taj osjecaj....
gledao sam utakmicu do one seedorfove sanse na pocetku drugog poluvremena i onda sam se isao naliti kao majka jer kad vec milan ne igra kako treba barem se ja mogu naroljati.... idemo redom....catanijin gol je abbiatieva krivica barem jednim dijelom jer ako ste pažljivo gledali snimku gola vidjeli biste kako je abbiati prilikom ispucavanja lopte(čini mi se da ju je onaj nesretnik pirlo poslao u zrak) nonsalantno setao unutar pet metara i onda ga je zatekao udarac.... ronaldinho slab u duelima kako je rekao mrki,znam ja da su dvojica oko njega bila stalno ali barem ih ugrizi iz bijesa ako ih ne mozes proci samo da vidim da zelis,inace asistencija je bila vrhunska ali imam dojam da je uvijek imao potez previse... milan je protiv cesene a i jucer protiv catanie pokazao jako slabu tranziciju iz napada u obranu sto ih je u ceseni kostalo golova a jucer skoro barem tri puta su mogli popiti gol,i dalje mi je u glavi slika kako pirlo nabija loptu u zrak a onda se okrece oko vlastite osi kao lik iz monthy pytona izgubljen u prostoru i vremenu....treba ga izbaciti iz ekipe i igrati sa boatengom i flaminijem kao dvojicom trkaca uostalom imamo kreatore u ronaldinhu,ibri koji si sam moze otvoriti prostor a to mogu i pato i robinho...dakle pirlo marš na klupu.... nije sve izgubljeno,tek su tri kola odigrana moze se to jos poboljšati....nakon 10 kola ce se znati sta moze ovaj milan i onda cemo se ili dalje nadati u prvenstvo ili se pomiriti da je i ovo sezona za zaborav...
|
|
|
#26650 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
e i jos nesto:
ensar cim sam slavio pippov gol sam skuzio da sam zajebao i da je to 99 % ronaldinhov gol ![]()
|
|
|
#26651 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Setimo se bajerna prošle godine.. do decembra su ličili na sve samo ne na tim, van gal je bezuspešno tražio formulu, bili su na korak od ispadanja iz grupne faze CL i zauzimali 5-6 mesto u bundesligi, a onda nakon pobede u torinu kreće mašina i gotovo savršena sezona.. Naravno, jedno je van gal, čovek koji ima kredit i zasluženo poverenje, mada se i njemu prošle zime opasno zaljuljala stolica.. a drugo je panchina, trener u pokušaju koji nema pokriće za slaba izdanja tima.. ali eto, spominjem ovaj primer kao moguću paralelu u koju ni sam ne verujem O svemu što je za ovo malo vremena zgrešio i upropastio, dovoljno je ispričano.. što se tiče pozitivne strane, ja bih mogao samo izdvojiti odluku da grčkog invalida ne ubaci u protokol u CL nakon sramnog izdanja protiv ćezene.. to je primer koji bi valjalo slediti jer za takve stvari mora postojati nulta tolerancija. Ali opet, s druge strane imamo slučaj bonere.. igrača koji je računajući i pripremni period igrao gore nego što će sokratis ikada.. ali on jednostavno uživa poverenje i uvek je prva alternativa na mestu beka i štopera.. čemu to? dakle primena dvostrukih aršina što nikako ne može biti dobro za tim i igrački kadar.. zašto uvek ispravljati greške ako ih je moguće izbeći? Imamo slučaj onyewu, koji je za dosije X.. dečko 28 god, u punoj snazi, željan dokazivanja, ne dobija ni jebeni minut u toku pripremnog perioda i to ne bi bio nikakav problem da je panchina jasno rekao da ne računa na njega i da ga pošalju bar na pozajmicu u neki chievo, da odigra punu sezonu, da vidimo ima li materijala za Milan, svakako će yepes 99% napustiti klub sled sezone.. Ovako igrač stagnira, klub nema nikakvu korist od njega, a pri tom ga plaća i ko je ovde lud a ko zbunjen? Dakle ako se do zime ne budu nadzirali značajni pomaci u tehničko-taktičko-igračko-rezultatskom smislu, ja ću biti za to da se panchina razreši dužnosti.. pustiti tasotia da odradi polusezonu do kraja pa onda videti šta i kako. I samo da poželim dobrodošlicu novom članu. Last edited by Efekat leptira; 19-09-2010 at 07:13. |
|
|
|
|
|
|
#26652 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Bio sam previše živčan da jučer nešto naišem. Pa evo sada...
1: Allegri nije normalan, ova momčad izgleda kao da nema treninge, kao što je Leptir rekao. Isto tako smo izgledali sa Carlom i sa Leom ( sa Leom smo bili bar nabrijani ). Sve što radimo je dodaj loptu Dinhu i on će centrirati! Sramota! 2: Bonera nije igrač za Milan, on može biti 4-ti stoper! Antonini je igrač za Palermo. 3: Pirlo je klaun a Seedorf nije profesionalni igrač! 4: Dinho se fura na neku zvijer od igrača, a treba mu 60in da počne igrati! Nedopustivo je da našim igračima treba pola utakmice da se zagriju za igru! Prvih 45min, ocjena 2 od 10! Ibra je fantastičan igrač, ali igra u kaosu. Ono što ponovno govorim, nadam se da će se Milan što prije to bolje riješiti glupe 4-3-3 formacije za koju nemamo vezu i bekove, i da ćemo se vratiti na 4-3-1-2 gdje ce Ibra+Pato ( robinho) igrati naprijed kako i spada. Budućnost Milana je u kompaktnoj igri, koja ce početi kada uzmemo što možemo od prodaje Dinha, Pirla, Seedorfa, Gattusa itd. Znam da ce Leptir sada reci kako nam je Dinho jedini jucer igrao, i je. Ali moramo gledati šire. Da je ova momčad izbalansirana više bi do izražaja dolazili Ibra, Pato itd. Jer ovo nije ozbiljan nogomet nego zajebancija zvijezda. Do tada naše najbolje riješenje je Ambrosini-Flamini-Boateng u sredini. Što to može Seedorf što ne može Flamini?? Neke super pasove? KOJE? Štu? KOJI? Pirlo neka šeta oko kuće, a Ambro će igrati nogomet. To je bar ozbiljna veza. Flamini desno, Ambro lijevo, Prince lijevo oko Dinha, za sada... Naša najbolja postava sigurno. A onda treba uzeti novce od Pirla i Gattsua i kupiti Jucileia, sljedećeg strašnog veznog koji dolazi iz Corinthiansa. I mamo vezu koja jede ljude: http://www.youtube.com/watch?v=eC73p3SHqC4
|
|
|
|
#26653 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
|
|
|
#26654 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Jebem ti fudbal vise..Kolko inter sugavi ima srece povraca mi se...a nama neki anonimus opali sa 35 metara i daje uvro goo...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
da je ovaj golman Palerma barem jednu odbranio koja je isla po golu... A i sudija mamu jebo pravi interovac...
|
|
|
#26655 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|