![]() |
|
|
#26671 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
lazio je prošle sezone većinu bodova osvajao u gostima... doma su neđu 3-4 najgore ekipe u ligi vanka su među najjačima... a tamo je i moj trener i hernanes kojeg jedva čekam pogledat... uglavnom bravo leonardo.
sad ja čitam te vaše postove i ne vjerujem da neko može igrati sa istim igračima do 85. minute... kako moraš biti glup da to napraviš evo taj van gaal prošle sezone, jeli se i njemu to događalo da ništa ne mijenja do kraja utakmice... meni se sviđalo kako je odradio utakmicu sa lecceom šta se tiče motivacije i izmjena i svega ali eto užasno mi je drago radi boatenga eto sad se nadam da će igrati od prve minute svaku utakmicu pirlo je kao i ronaldinho... iako je drugi 10000x bolji, nezamjenjivi su trenutno unatoč manama... čujem kako je i seedorf falio protiv cesene da malo poveže vezu i napad "We were missing a player that linked Defense/Pirlo with the forwards. I can’t believe I’m saying this, but we missed Seedorf. We should have played KPB, who is the closest replacement to Seedorf. I also wanted Flamini, but he was injured. " a mourinho je legenda šta da kažem, u njega zanetti i chivu igraju na 5-6 pozicija, svi špicevi su kod njega mogli igrali i krila za razliku od našega pata... nema u njega sad ću ja ovo sad ću ja ono... jeste vidili carla šta radi u chelsea 21:1 gol razlika nakon pet utakmica, ne sjećam se takvog otvaranja sezone u ligi petice... je zajebao zadnjih par sezona u nas (ko nije) ali je vrhunski trener i to dokazuje a ibrahimoviću sram te bilo... tek si došao u klub i sereš nešto... ajde da je to napravio netko kao ambrosini ko je već dugo u klubu... to vježbaj na ulici sa djecom a ne u klubu... a i jadni trener bez autoriteta... eto pokušava postaviti autoritet tako da ostavi pippa na klupu kad nije trebao e jadan si... nemaš ti veze šta je to autoritet
FORZA MILAN Last edited by RossoneroCroato; 20-09-2010 at 05:34. |
|
|
|
|
|
#26672 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Daj bože da sad ibra dobija više lopta, da robinjo odigra malo bolje nego protiv oksera, i da se roni ne zajebava, i mi pobedjujemo. Al to sve prvo treba da se desi, a sudeći po prošlim tekmama, roni će krenuti da igra od 60-65 minuta, a dotad će mu razni anonimusi uzimati lopte kada ovaj počne da se bespotrebno dribla, ibra će slabo dobijati lopte a i kad dobija moći će samo da se zagradi ili asistira, još ako robinjo odigra slabije zbog ove manje povrede + abijati na golu, biće jebano... Al nadam se najboljem, i verovatno ponovo fantastičnoj i borbenoj igri boateng-a, koji je jedini nesumnjivo odigrao bez greške prošlu tekmu, uz naravno nestu i možda silvu koji je napravio dve-tri, uzimajući u obzir da ibra nije ni mogao nešto da greši kad nije ni imao nikakve prilike... I složio bih se sa formacijom u kojoj je robi iza ibre i pata(kad se vrati) umesto ronija, ili bar da se proba, al neko prvo treba da stavi ronija na klupu što realno nije baš za očekivati...Poz.
Last edited by Red&black fan; 20-09-2010 at 07:30. |
|
|
|
|
|
#26673 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
i ja sam fasciniran boatengom.premocan igrac.samo neka tako nastavi.ali sam totalno protiv toga da ronhi ide na klupu.jer mislim da kad zaigra s patom i robinhom da ce to onda biti pravi ronaldinho.pricajte vi sta hocete al covjek je krucijalan za nas.njegovi golovi a pogotovo asistencije su nam donijele najvise bodova.imao je asistencije u svim nasim pobjedama ove sezone.i sad u remiju s catanijom.ne znam.mozda laprda gluposti i mase rukama i zajebava se ali ja ga ne bi maknuo u drugi plan.trebaju nam ti trenuci njegove genijalnosti.
|
|
|
|
|
|
#26674 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26675 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Dok nema Pata u timu ici ce jako tesko, jer kad su tu Pato i Dinho oboica razvuku protivnike po strani i tako se Ibri otvori dosta prostora ... jedino ako i robinho bude igrao kao Pato onda je to druga prica
|
|
|
#26676 |
|
Registered User
![]() |
a jebem ti ovog sokratisa retarda gledam sažetak i ne vjerujem. neću ni gledat sažetke ostalih utakmica da se ne prepadnem
|
|
|
#26677 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
I sam se slažem da je roni jedini igrač zbog kojeg dajemo golove, bar za sad, čak sam mislim i napiso to u postu, ali ako se robinjo vrati u formu sada u ovih 4-5 tekmi u kojima će biti u prvoj postavi, bilo bi šteta da se ne isproba u formaciji gde je iza dva napadača, ne mora cela tekma, al nek bude u jednoj umesto dinja, pa nek se vidi šta je kako je... Treba alternativa roniju, ima puno razloga, a glavni je njegova slaba partija tokom nekoliko utakmica sezone, tako da bi je bilo dobro imati. Kada bi roni odigrao većinu utakmica dobro kao naprimer prošlu, ali tokom barem 65-70 minuta a ne na kraće pauze, prvi bih ga ostavio, ali znamo da tako verovatno neće biti i da će imati nekoliko loših partija, i samo sam rekao da bih se složio sa formacijom gde bi ga robi zamenio ako je ovaj loš, i da bi ga trebalo testirati na toj poziciji, naravno ako robi odigra dobro sledećih par tekmi.Poz.
Last edited by Red&black fan; 20-09-2010 at 11:48. |
|
|
|
|
|
#26678 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
A sto mora Ambro, Pirlo, Seedorf ili Ringhio igrat u paru sa Boatengom i Flaminiem? To su oni ko nesto posebno iskusni, a ova dvoica krelci na terenu? Pa zar nije pametnije gurnut Strassera sa njima? Pa majka mu stara, i Strasseru trebaju prave tekme. Eto, slijedeca Boateng, Pirlo, Strasser, i kasnije Flamini za Strassera. A vec na San Siru odigrat ovu troicu mladi. Pa sredina ce nam se pojacat ogromno po pitanju tempa. I malo sutra ces gledat one brze kontre.
Roni-Ibra-Robi sigurno, ali daj im iza igrace koji mogu trcat i mi cemo ubijat pressingom. Onda ti vise ni bekovi nece morat ic daleko u napad, pa tako da bi zadnja linija ostala kompaktna. Ili, jos jedna solucija, Zabro i Antonini bekovi, Nesta i Yepes/Sokratis centralni, a Thiago kao DMC. A onda ispred njega Boateng i Flamini. I nema sanse da nas prodju kroz sredinu.
|
|
|
#26679 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
nasi problem je sta igramo veliki presing i forsiramo ko danas igra brzi nogomet sa 3 napadaci ..
vec ak ne menjamo ovu formaciju sa 3 napadaci mozemo da isprobamo sa 3 odbranbeni iza i 4 u sredini ovako nekako 000000000 Gk -----Silva--Nesta---yepes Flamini---Pirlo--Ambro--Boateng Pato-----?------Gaucho flamini i boateng bi igrali sami po bok bez problema... a natrag bi imali ova 3 branici i polesno bi se spravili sa te glupe kontre |
|
|
|
|
|
#26680 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=34794
Ako se ovo desi u sredu,znaci Flamini usmesto Seedorfa,Zambro umesto Bonere i Robinho umesto Inzaghia,ja cu plakati od srece... ![]() P.S. I jos kada bi videli Ameliu na golu....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa )))
|
|
|
|
#26681 | |
|
Registered User
![]() |
____________________________________________________-
čujem da je deki odlično zamijenio sneijdera a smijao sam se kad sam vidio da je igrao 10-ku! --------------------------------------------------- Lučano Mođi, bivši direktor Juventusa, poziva klubove u Seriji A da angažuju Leonarda. Divi se njegovoj hrabrosti. Mođija je zadivila hrabrost bivšeg trenera Milana, koju je pokazao kada je ''opleo'' po Silviju Berluskoniju tokom vikenda. On je naglasio da je Milan pogrešio kada je doveo Alegrija. ''Da li će Milan žaliti što je zamenio Leonarda Alegrijem? Leonardo je pokazao sjajne osobine , kada se okrenuo protiv Berluskonija. Volim trenere koji imaju strast. Da sam predsednik nekog kluba u seriji A, odmah bi angažovao Leonarda'', kaže oduševljeni Mođi. Leonardo je bio viđen kao selektor Brazila, ipak nije izabran, a izjavio je da bi želeo da trenira neki klub Premijer Lige. ------------------------------------------------------ Quote:
|
|
|
|
#26682 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Nakon prvog kola vecina vas je urlala kako je Allegri sve ovo dobro postavio,kako je Milan izvrstan,jedino je Mađarica rekla da Lecce nije mjerilo e pa sada kad je zagustilo vaše razočaranje je veće ali meni nije jasno zašto takvo radikalno mijenjanje mišljenja?
Neki su ovdje govorili da je Antonini novi Maldini(nakon Leccea) a sada nije ni za Parmu(nakon Catanie)...nekima je Ronaldinho nula ali kada nakon 8 izgubljenih duela baci loptu za Inzaghija onda je on i njima Magija....pa dajte ohladite malo tek je tri kola prošlo a ne 10 pa da kažemo da je Milan za kurac...
|
|
|
#26683 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Neki su ovdje govorili da je Antonini novi Maldini(nakon Leccea) a sada nije ni za Parmu(nakon Catanie)...nekima je Ronaldinho nula ali kada nakon 8 izgubljenih duela baci loptu za Inzaghija onda je on i njima Magija....pa dajte ohladite malo tek je tri kola prošlo a ne 10 pa da kažemo da je Milan za kurac...---
u pravu si,nakon 10-kola znat cemo na cemu smo,ali me zanima jedno:ma tko je to rekao da je antonini novi maldini??? jel se to neko zajebavao ili sta? |
|
|
|
|
|
#26684 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Demokratija....
|
|
|
#26685 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|