![]() |
|
|
#26791 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
dat cemo nasima jos mjesec dana pa cemo moci reci dali vrijedimo sta ili ne.a uostalom teko rece nas voljeni sedorf.pravi milan vidjet cemo za mjesec dana.hehe.imam feeling kao da nasi misle da ce pobijediti reala pa ce moc reci kako su opet na vrhuncu i kako nema krize i da su najbolji.jel mozemo mi dobiti reala? mozemo.ako svi igraci odigraju maksimalno dobro i ako nam pogotovo bekovi i veza odigraju utakmice zivota.
|
|
|
|
|
|
#26792 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
cesena nam je tribala otvorit oči..ali još su širom"otvorene"..svaćate šta san tija kazat..u šoku smo!!kako ovo trgnit??to bi triba znat allegri!!!dajmo mu šansu još jedno kolo ili dva maximalno!!!ovo je bogu za plakat!!!
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#26793 | |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
Quote:
jel može allegri dobit mourinha? mislim da ne. nemaju više pellegrinija...
|
|
|
|
#26794 |
|
Registered User
![]() |
Marko Borijelo dovodi suđenje u ligi pod zak pitanja, tvrdeći da favorizuju Milan. Galijani tvrdi suprotno.
Igrači Rome krive Karmina Rusoa,koji je sudio prilikom njihovog poraza u Breši. Roma je imala veliki broj ''potencijalnih'' penala, a onda je Breša dobila jedan, za koji Rimljani tvrde da je nepostojeći. Borijelo tvrdi da je Ruso pogrešio namerno, kao što je svojevremeno izjavljivao Franko Sensi. ''Bila su dva ili tri penala za nas. U Milanu, ovakve stvari se nikada ne događaju. Sada razumem razliku igranja u Romi i Milanu. U svakom slučaju, mi smo veliki tim i uzvratićemo udarac'', prozvao je on suđenje, na šta je momentalno dobio odgovor od Adrijana Galijanija, predsednika Milana. ''Protiv Ćezene nama se isto to desilo od strane istog sudije'', oštro je rekao za medije. Strasti se u Italiji opasno podgrevaju, jer se očekuju dva derbija u Seriji A - Roma-Inter i Milan-Đenova. Oba domaćina imaju imperativ pobede.
|
|
|
#26795 | |
|
Registered User
![]() |
čujem da je krasić jedino pojačanje u juveu koje im valja:
Quote:
http://www.sportske.net/vest/medjuna...uve-29079.html stanje: inter - 10 milan - 5 juve - 4 roma - 2
|
|
|
|
#26796 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Sudjenje protiv Rome je katastrofalno. Eto pogledaj te na youtube, 7:36 traje, uzas zivi. Ovo ide u korist Interu, a ne nama. Interu zadnje 2 tekme nije sudjen cist penal Palermu, dosudjen nepostojeci penal Interu protiv Baria. Ovo je uzas, opet ce Inter uzet titulu preko namjestaljki, a mi i Juve cemo ispastat, jer samo mi "krademo"
|
|
|
#26797 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#26798 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Neznam zasto je potrebno tolki nervoze i pljuvanje na nas tim, samo cetiri kola prosla, a sezona je dugacka.
Koliko se ja secam, prosle sezone u cetvrtom kolu smo bili na prvom mestu i svi smo proglasili Milan sampionom. Znaci nema potrebe, pocetak sezone je, imamo strasan tim, to terba uklopiti, da se vezni red i napad jos malo srede i ima da uzivamo u fudbalu, ovo ja nasa sezona i to nam niko nemoze osporiti. Pozdrav i manje nervoze.
|
|
|
|
#26799 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Sve je to super sta vi pričate,rano je,vidjet ćemo,ali svjetla u tunelu ne vidimo,igra je ista ko i svih godina,a Inter je već na +5,jao,jaooo!
Allegri me strahovito razočarao,izgleda da je on još jedan u nizu Berluovih pijuna.Uvijek dajem novom treneru šansu,ali ovo što on radi u ovih 4-5 tekmi je suludo,još par kola i bude li isto nastavio šup karta,a to stvarno ima težinu jer ja nisam lik koji bi mijenjao trenere tek tako :-))) |
|
|
|
|
|
#26800 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Nema potrebe da se ponavljam, niti želim niti mogu. Realnost, nesreća, slučajnost, otrežnjenje, nestručnost... Ima svega pomalo, ali nijedan odgovor nije potpun. Mislim da ne postoji ta geografska širina i dužina na planeti gde se sa "igrom" koju je pokazao navodni pretendent na titulu u ovih 5 mečeva, može osvojiti bilo šta. Ne znam, nisam pametan.. Najgore što je kalčo srozan do te mere da će glavni konkurent merdi u borbi za naslov biti breša ili chievo.. ja ne znam kako ću izdržati ako gamad ponovo osvoje titulu, i to sa rafaelom benitezom, čovekom koji je još pre pola decenije izgubio svaki kontakt sa razumom.. E tugo jesenja.. Last edited by Efekat leptira; 24-09-2010 at 06:52. |
|
|
|
|
|
|
#26801 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
ma pogledajte šta sere onaj borriello!!!kako ga sram nije izjavit onako nešto!lagat,a sve je upravo obrnuto..milana kradu!!koje je to smeće!!!odma nakon završetka posudbe prodat tog ljigavca!!!ionako nikad nije volija milan!!!
suci sude za inter,to je očigledno!! |
|
|
|
|
|
#26802 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
koji idiot Interu sviraju 2 penala u tekmi i oni govore da favoriziraju Milan ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26803 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
#26804 |
|
Registered User
![]() |
isuse komentara na toj stranici: citiram: vjerojatno capello i mourinho ne znaju puno više o nogometu i taktici od allegrija ali uvode red u svlačionici itd. anhahahhahahahahahahahaahhaahhahahahahahahahah
ahaahhahahahhahahahahahahah allegri pametniji od capella i mourinha ahhahahahahahahahahahahahhahaah majko moja
|
|
|
#26805 |
|
Registered User
![]() |
sad sam stvarno za efektovu formaciju, 4-2-3-1 , nakon što sam se uvjerio koliko robinho može donijeti na seedorfovoj poziciji
--------------- kpb---------ambro------------ ----pato------------------------------ronaldinho --------------------------robinho-------------- ------------------------------------------------- ------------------ibra-------------------------------- pato ne igra na svojoj poziciji ali to nije previše bitno... on može ulazit u sredinu naprijed (čitaj:svoju poziciju) i otvarat prostor za zambrottu od iza... kao bilić sa petrićem i srnom
|
| Tags |
| balkan |
|
|