![]() |
|
|
#26866 |
|
Registered User
![]() |
e zamislite da nam je Boriello spic...
|
|
|
|
|
|
#26867 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Uf, dobro se završilo, činjenica je da smo bolje odigrali bez Ronija, i da smo kao i u svakoj utakmici sem protiv Lacia odigrali puno bolje i bili nadmoćniji tek pošto damo gol... Fala bogu na Ibri i fantastičnom transferu, stvarno je majstor, kolko nam je bodova doneo do sada, i naravno svaka čast Pirlu ne samo na asistenciji već i na igri, ali samo u drugom poluvremenu. Sedorf dobar, izgleda da treba često da ulazi ovako 30-20 minuta pred kraj. Robinjo dokazao da je, barem u Milanu, bolji u asistiranju i pravljenju akcija nego u završnici, definitivno. E, da, i Flamini me malo razočarao na sebičnosti, jer ono je bila sebičnost jer Zlatan se odmah povukao iz ofsajda, i naravno onim promašajem, al ipak se videla promena na bolje kad je ušao... Ipak još nije fantastično, ni blizu, jer se vidi da nam je potreban gol u protivničkoj mreži da počnemo da igramo, ali posle tog gola obično imamo 2-3 gol prilike tako da se vidi da imamo potencijala. I da se proba više bez Dinja neka utakmica, čim se Robi bude povratio potpuno u formu, sada se barem pokazalo da neće štetiti i da nam igra može biti bolja ... I naravno odlična partija Neste i Tiaga, mislim jedna od boljih ove sezone...
Last edited by Red&black fan; 25-09-2010 at 13:28. |
|
|
|
|
|
#26868 | |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
Quote:
sad idem proslavit pobjedu FORZA ROMA
|
|
|
|
#26869 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
dinho mora igrat jer ce inace gazda silvio intervenirat.........
|
|
|
#26870 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
miiiiiirkooooooooooooooooooo
|
|
|
#26871 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Hvala Ibrahimoviću i Vučiniću
![]()
|
|
|
#26872 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Vucinicccccccccccccccccccccccccccccccccccc
![]() |
|
|
|
|
|
#26873 |
|
Registered User
![]() |
2 boda razlike samo...
|
|
|
|
|
|
#26874 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Haha, nije moglo da bude sladje, em su izgubili, em sa golom u 92 minutu
![]()
|
|
|
|
#26875 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Malo zapazanje sa utakmice...Da li ste nekada videli Ibru,da onako obavlja DEFANZIVNE zadatke????Covek je na nasoj polovini i to duboko na nasoj polovini,oduzeo barem 4 lopte,a da ne pricam sto je kod svakog prekida za djenovu,otklanjao opasnost glavom.Znaci gledao sam ga u Juveu,Interu i Barci,i tako nesto nikada nisam video...Covek je kralj,sta god vi pricali da je placenik,vidi se, po mom misljenju da covek igra svim srcem za ovaj klub,a u prilog ovome govori i njegov intervju posle utakmice...
Forza ibracadabra!!!! Forza Milan!!!! ![]()
|
|
|
|
#26876 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
#26877 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Samo nek nastavi!!!
|
|
|
|
#26878 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
E prijatelju, lako se kupuješ čim si pao na nešto što bi trebalo da je sasvim normalno, ali očigledno da u ovom timu toga već dugo nema, a to je Profesionalni Pristup Igri. ibra jeste neopevana smradina sa teškim oblikom kompleksa više vrednosti, ali zna da razgraniči teren od svega ostalog tako da u ovoj sredini to deluje kao nešto neverovatno i nestvarno, a kako i ne bi kad čovek pogleda komiranog i njegove drugare koji veruju da posle jedne odlične sezone imaju pravo na Bar 3 loše. Što se tiče utakmice, jad i beda, tuga i nesreća jesenja.. još gore nego u rimu, ponovo na trenutak inspiracije, ponovo anemično i usrano, ali ovoga puta dobri stari đenovljani.. sam bog zna kakve je sporazume i dogovore ćelavi skot pravio sa njima.. koje 'klauzule' je ubacio i izbacio.. tu se više ne zna ni ko je čiji igrač, ni ko će kome šta platiti i 'naplatiti'.. Džaba i Vučinić i sve, progresa nema a vreme leti nezaustavljivo. Nama treba kreacija, vizija, taktika, želja, jasan cilj, a od toga ništa. Naša igra se zasniva na izvlačenju zeca iz šešira.. na čarobnim trenucima, a ovo nije bajka ni cirkus, niti je svaki dan leće.. Opustite se, samo bez euforije. Last edited by Efekat leptira; 25-09-2010 at 18:47. |
|
|
|
|
|
|
#26879 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Dok ne dođe juedan lkasni bek, dok ne odu Pirlo i pretalentirani-da-bi-trčao Ronaldinho iz prvih 11, mi nećemo igrati nogomet nego ovo sranje što sam "igramo".
Znači, po meni, fale nam 3 nova igrača u prvih 11: bek, vezni i Robinho u početnom iza Pata i Ibre. Ibra je profi igrač, odradi svoje gdje god igra. Za razliku od naših super zvijezda koje su toiko jadne da imam super želju šutniti nogom i Pirla i Dinha i Seedorfa i reći im "ciao campioni" iz moga kluba. Sada Ajax vani, još 90 minuta šetnje dinha, Seedorfa i Pirla itd. Hvala bogu pa je Silvio platio za Ibru i Robinha, tako da imamo i pravih igrača u ekipi sada. Pa da je ostao Marco ne bi dobili ni Auxerre ni Genovu a od Lazia bi legli... Ovaj link za Balea - taj tip će biti kao Maicon ako ne i jači ( ako je to moguće ) ako dođe u pravi klub. To bi nam bio potez prve klase. On i Jucilei i imamo ekipu 30% jaču nego sada.
|
|
|
|
#26880 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Leptire ocigledno nisi razumeo sta sam hteo da kazem... Naravno da je normalno da napadac pomaze u defanzivi,ali da Ibra pomaze odbrani protiv jedne Genoe,Catanie....To bas nije 'normalno'....Ja Ibrahimovica,pratim dovoljno dugo,da mogu da kazem da ovo nije njegov stil igre... On je tip napadaca koji se vraca maximalno do sredine terena i ceka da mu proslede loptu,ali ne i kod nas,sto je po meni za svaku pohvalu...A sto se tice onog dela tvog posta,vezanog za utakmicu,moram da kazem da se slazem sa tvojim opisom iste...Do tog 50 min,Ibrahimovic je dobio tacno NULA upotrebljivih lopti...
Ni jedna prilika mu nije stvorena.Dobio je jednu sansu,u ne tako izglednoj situaciju,izmedju dva igraca,i jednim potezom je lobovao golmana...Neka bude on sve to,sto si ti nabrojao,i neka su tacni svi ti atributi koje si mu zalepio,ali neka nastavlja da nas odusevljava sa ovakvim potezima,kakve je veceras prikazao i ja cu biti zadovoljan(a verujem i vecina fanova Milana)...
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|