![]() |
|
|
#26986 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Jest sve to stoji ali zasto se ne ostavi Pirla na klupi i sedorfa da se i njima da do znanja da nisu ne zamjenjivi pa da i oni malo zapnu a ne samo koplja lomiti na Ronaldinhu....
|
|
|
#26987 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
mene je sram radi onog tunela na nesti..suarez je pokaza svu raskoš nogometa..šteta je da tog igrča nemamo u milan
|
|
|
|
|
|
#26988 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
![]() iduce godine Torres ili Dzeko ili Benzema ako neko od njih ode u City Balotteli dolazi nama 10000% Last edited by meskalin; 29-09-2010 at 17:42. |
|
|
|
|
|
|
#26989 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#26990 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
joj nemojte samo ballotelija.svaka njemu cast al pun mi je klinac interovih igraca.ili cemo nesto proizvesti iz svoje skole nogometa ili cemo kupiti gotov proizvod poput fabregasa ili djeke ili svemirca balea.kakva je to igracina.vec je medju tri najbolja beka na svijetu.da nam je on umjesto antonete pa bili bi nezaustavljivi.
|
|
|
|
|
|
#26991 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
torres je još veći padavičar, a nonstop pričate "da imamo ovoga, da imamo onoga", pa koliko to onda igrača trebamo da budemo nezaustavljivi, tako je bilo prije ibre "da ibra dođe", pa opet ništa......
|
|
|
#26992 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Taj me decko podseca na mesavinu Pata, Etoo-a, i Messija, ali sve njihove kvalitete taj decko ima u sebi, dribling, brzina, sprint, a sve to uz njegove godine, sve je to idealan miks za super, ali bas super igraca. Ali sada bi nam trebao Leonardo kao skaut, da ga ubedi i dovede u Milan, kao sto je uradio sa Kakom, Patom, itd... ali njega nema, imamo Braidu koji vise voli neke koji su ili na siteku ugovora, ili su toliko ljuti na svoje klubove da jedva cekaju da pobegnu, i gde zavrse, zna se u Milan... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#26993 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#26994 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Ego i talenat obicno idu u kompletu (vidi primer Ibrahimovica, Maradone, Di Canio, Balotelli, itd).
Ja vise volim takve igrace nego one koji su i nesposobni i mutavi. Dajte vi nama Neymar, a za njegov karakter, ima vremena jos je on neobrusen dijamant...
|
|
|
#26995 |
|
Registered User
![]() |
Adriano je nastupio u samo tri utakmice za Romu kojoj je pristupio iz Flamenga. Gol još nije postigao.
Za razliku od Rominih problema, Milanovi se smanjuju. Prema informacijama iz talijanskih medija za susret protiv Parme konkurirat će i Alexandre Pato, brazilski napadač momčadi. Ozljeda bedrenog mišića lijeve noge je iza njega, a pred njim novi trening u krugu suigrača. Zaigra li Pato, trener "rossonera" Massimiliano Allegri imat će jedan razlog za glavobolju manje, budući da će Brazilac vjerojatno uskočiti na mjesto Zlatana Ibrahimovića koji je u utakmici Lige prvaka protiv Ajaxa (1-1) dobio udarac u gležanj zbog čega trenira samostalno. Nakon pet odigranih kola u Seriji A Milan ima sakupljenih osam bodova, odnosno dva manje od vodećeg Intera kojem slijedi susret s Juventusovom momčadi. --- tek sad saznajem
|
|
|
#26996 |
|
Registered User
![]() |
Najveći problem Van Gaalu sada predstavlja činjenica što su igrači za kojima je on pokazao interes još u ljetnom prijelaznom roku, već nastupali za svoje klubove u Ligi prvaka ove sezone, pa stoga ne bi imali pravo igranja za Bayern u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.
To su braniči poput Fabia Coentraoa (Benfica) i Gregoryja van der Weila (Ajax), ali Van Gaal će ih ponovo pokušati privoliti na transfer. ---------- ajde galliani pokupi ovu dvojicu još dok možeš
|
|
|
#26997 |
|
Registered User
![]() |
Gradski rivalitet nogometaša Milana i Intera oduvijek je aktualan, a ove sezone bi se mogao razbuktati nakon što je tijekom prijelaznog roka Milan bio aktivan...
Inter je zadnjih godina bio nedodirljiv za sve u talijanskoj Seriji A, pa tako i za Milan, te se nije mogla osjetiti na pravi način sportska netrpeljivost ove dvije momčadi. No, dolascima Zlatana Ibrahimovića i Robinha u Milan ponovno se potpirio "rat", a verbalni napadi traju svakodnevno. - Milan ne može kupiti uspjeh. To što su potpisali jednog ili dva jaka individualca ne znači da su postali dobri i jaki. Ne može se novcem kupiti uspjeh, niti momčad - rekao je srpski reprezentativac Dejan Stanković, dugogodišnji član Intera. - I ove smo sezone najjači. Pokazali smo to već na startu, potvrđivat ćemo to kroz sezonu - završio je Interov veznjak.
|
|
|
#26998 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Sinoc sam gledao Intera protiv Werdera, i jedna stvar me ogromno raztuzila. Jednostavno mi je bilo sugavo pomislit na ovaj nas sadasnji klub. Zgadio mi se. A evo zbog cega:
Inter u Ch. Ligi na teren izbacuje od prve minute: Bilaby (ne znam kako se tacno zove) i Coutinha. A kasnije u drugom poluvremenu ulazi Santon i Obi, naravno Benitez gura mlade da igraju. Da se uklope u tim. A sta nas kretencina radi? Strasser, Oduamadi i Merkel lagano u lozu za sank, i gledaj te kako se penzioneri blamiraju: Gattuso, Pirlo, Seedorf, Pippo, Zambrotta, sve su to igraci koji se "jos" nisu uklopili u ekipu. Pa do kad vise? Koliko ja jos moram cekat da napokon vise vidim nase mlade u prvoj postavi (ne samo u Coppa Italiji, jer tu igra potpuno mlada momcad, posto taj kup Silvia ne zanima). Pa jebem ti, nije valjda da samo Ringhio, Pirlo i Seedorf znaju odigrat tu sredinu. Eto Strasser je tabula-raza, Oduamadi je neki klinjo dosao iz Visocke Bosne, pa je za njega penzioner Pippo prof. akademski nauka. Ma necemo mi nikad, ali stvarno NIKAD napravit igraca. Vec cemo ih lagano slat u Parmu, Cagliari, Genovu, i onda se zalit kako nismo vidjeli koji potencijal ima taj decko, pa ih otkupljivat za ogromne pare. I da napomenem, ove sezone smo opet potrosili 10 mil.€ na dovodjenje mladi pojacanja (2 iz Intera), pitam se samo radi cega? Zbog cega? Sta ce mi koji k.... kad ni Zigonia nisam jos vidio u prvom sastavu, a ni Verdia, a ni Barettu, a ni Strassera, a kamoli tog obecavajuceg ODuamadia i MErkela. Zato kazem, gadi mi se ovaj sadasnji Milan, ovaj penzionerski Milan. I zbog toga, moja slika na avataru ostaje ISTA: Sjednica penzionera Milana pred vaznu utakmicu!
|
|
|
#26999 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ibra isto ono super igrac koji ide soopama Pavela Nedveda jedini igrac koji je bio najbolji igrac LP a nema je osvojene ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27000 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
nije izbacio pravog igrac iz svoga pogona ( svjetsku klasu) na bilo kojoj poziciji.... |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|