![]() |
|
|
#27016 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
Ne znam da li je ko pratio ovo ponovno sudjenje vezano za calciopoli,
izgleda da ce se juvetusu vratiti bar jedna titula... nazalost nece se otvarati pitanje umjesanosti Moratija u cjelu aferu, jer su u komisiji bili njegovi ljudi, al to je vec poznata prica Da se to sranje nije desilo inter bi se sad borio za plasman u ligu europe jos stankovic ima hrabrosti da prica nesto o milanu |
|
|
|
|
|
#27017 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=35647
E,ako je ovo istina,ja stvarno ne znam sta je sa nasom upravom... Dovoditi krilo,sa trenutnim igracima,sa trenutnom formacijom,sa trenutnim (ne)bekovima....Pa koliki retard moras biti pa da to uradis??? Nalazite zamene za Pirla (Jucilei),Zambrottu (Taye Taiwo),Boneru (Adil Rami)... A ne nagomilavati igrace tamo gde ih vec imamo previse.Treba se osloboditi suvisnog u vidu Seedorfa,imamo zamenu za Ronaldinha u Robinhu,umesto to polako da praktikujemo,oni dovode nekog anonimusa koji nas nece kostati ispod 8 miliona,a to je dovoljno za dovesti, barem solidnog mladog beka.Ne razumem......
|
|
|
|
#27018 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
taj mali je nešto srao mourinhu nedavno pa ga ovaj izostavio za protiv auxerrea... valjda ga zato perez želi uvalit nama
|
|
|
#27019 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
nije leon srao mourinhu nego novinari su pitali mourinha zasto ga nije poveo na put protiv auxerrea...........inace meni odlican igrac..........
|
|
|
#27020 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#27021 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Samo sam nabrojao par,mladih,nama interesantnih igraca.Nisam mislio egzaktno bas njih trojicu,nego da tim nabrojanim, nasim igracima treba naci zamenu,a ne dovoditi igraca na poziciji gde smo po mom misljenju vise nego dobri,i po godinama i po kvalitetu.A taj mali je izostavljen sa spiska za CL jer nije na utakmicama odradjivao svoje takticke duznosti,pa ga je Mourinho 'kaznio',i izjavio da mali nije ni Maradona ni Zidan,da se tako ponasa...Kaze Mou:" Juce je dosao iz Getafea i mora da me slusa!"... E da je nama takav autoritet na klupi...
|
|
|
|
#27022 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Allegri changes his mind: out of Boateng, in Seedorf
Kakav manijak.. Ponovo vezni red sa dinosaurusima, u zbiru ravno 97 godina.. dokle ova mazga misli da prkosi zdravom razumu? Zašto se ignorišu odlične partije boatenga i zbog čega flamini ne dobija priliku da pokaže koliko je korisniji od gattusa? Šta treba da se desi da bi ovaj klub konačno promenio kurs i počeo da misli dugoročno i racionalno? Koga postaviti za trenera da ne gledamo više ovaj cirkus? |
|
|
|
|
|
#27023 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
PARMA-MILAN: LE FORMAZIONI UFFICIALI
02/10/2010 PARMA: Mirante; Zaccardo, Lucarelli, Paci, Antonelli; Morrone, Gobbi; Angelo, Candreva, Marques; Crespo. MILAN: Abbiati; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho. |
|
|
|
|
|
#27024 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#27025 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
#27026 |
|
Registered User
![]() |
isusa ti bombe.....zadnji ovakav je dao realu......
|
|
|
#27027 |
|
Registered User
![]() |
antonini prelos veceras.........
|
|
|
#27028 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
hehe.bas nas ne ide veceras.ibru pogotovo.al dobra je igra.trebali smo vodit 4-0.i mislio sam da su tomason i vikash dorasso najgori igraci milana u povijesti odn u novijoj povijesti al sad mogu reci da je to ipak antonini.prestrasno.publika mu se smije.komedija od igraca.
|
|
|
|
|
|
#27029 |
|
Registered User
![]() |
dinho igra dosta dobro iza dvije spice.....kontroliramo igru....zasad je dobro
|
|
|
#27030 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Vodimo 1:0, trebali smo još više, al ono što stvarno zapanjuje je da mi kada postignemo gol, posle tog imamo još barem 3-4 odlične prilike... Antonini slab, Robi i dalje isto, šta li je radio tamo u Santosu da mu treba kamara utakmica da se povrati u formu, Pirlo pruža iste partije već par utakmica, solidno bez grešaka, ali ipak pokazuje da još podseća povremeno na starog, najviše jer je bio krivac za sva tri naša poslednja gola (1 asistencija, 1 gol i protiv Ajaxa kada je on napravio šansu iz koje smo posle dali gol). Ibra malo slabiji, što i nije čudno, treba mu odmora, sad će valjda ući Pato, ako ne zabrljamo nešto u odbrani očekujem dva ili tri nula za nas na kraju...
Last edited by Red&black fan; 02-10-2010 at 14:50. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|