![]() |
|
|
#27031 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
vadi binha uvedi pata jebem te glupa.........
|
|
|
#27032 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
kada sam se najmanje nadao, Milan mi vrati osmeh na lice.. čestitke za konačno kvalitetan meč od prvog do poslednjeg minuta!
večeras je panchina imao uspešan eksperiment.. da, to je rone na poziciji pakera.. kakvo razigravanje, kakva lucidnost i agilnost, pokretnost, želja.. ako je zaista doveo kilažu i mišićnu masu na približan nivo iz barse onda ga ne treba dirati sa ove pozicije, jer takav igrač je daleko opasniji u sredini nego po strani. Takođe, ovo nije formacija sa 2 špica, već božićna jelka, robinho i kasnije pato su igrali u liniji sa dinhom a ne sa ibrom.. u svakom slučaju deluje i to hrabri.. bravo panchina za ovu stvar. pirlov projektil za tv špice ali njegova igra je ono što više raduje.. da li će se konačno probuditi iz kome? verujem da bi mogao, a jasan signal je dao u 94.min kada je istrčao kontru što je mene zabezeknulo.. i to je upravo i suština priče.. ako imate CM i AM koji igraju na vrhunskom nivou, uz vas mogu biti i sedorf i gattuso (dok ne dođe real).. i dalje tvrdim da bi igra pirla i dinha još više došla do izražaja ako bi pored njih bili boateng i flamini/ambrosini, ali dobro ponovo upozoravam, šampionski tim je tim koji ima konstantnost a ne samo momente.. ovo je prvi meč posle lećea koji je odigran na visokom nivou i zato treba biti obazriv, i dalje uočavati greške i učiti na njima, ne zanositi se previše, jer prava forma je još daleko.. jer ponekad protivnik odigra toliko loše da vam se čini da ste vi u stvari previše jaki.. optička varka ili ne? saznaćemo uskoro.. |
|
|
|
|
|
#27033 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=pZJCIojAGQs
bia san i gušta san..to je ljudi neopisivo!!! čak se ni velika CURVA SUD ne more mirit s ovim,iako baš torcida kopira način za koerografiju od stare "fosse dei leoni" naravno učili su od najboljih!! |
|
|
|
|
|
#27034 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
ponovo upozoravam, šampionski tim je tim koji ima konstantnost a ne samo momente.. ovo je prvi meč posle lećea koji je odigran na visokom nivou i zato treba biti obazriv, i dalje uočavati greške i učiti na njima, ne zanositi se previše, jer prava forma je još daleko.. jer ponekad protivnik odigra toliko loše da vam se čini da ste vi u stvari previše jaki.. optička varka ili ne? saznaćemo uskoro..[/quote]
..soji sve.. |
|
|
|
|
|
#27035 |
|
Registered User
![]() |
kad dinho ovako dobro odradi svoju rolu iza 2 napadaca onda i seedorf bolje igra a i pato ce se bolje snalazit u sredini nego da ga guraju uz aut liniju.....imam neki osjecaj da se dinho danas dosta istrosio,sumnjam da ce on moci tu rolu odigrati 2 puta u 4 dana.....
|
|
|
#27036 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#27037 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Nikako mi ne ulazi u glavu ovo ostavljanje na klupi Boatenga,koji igra u vrhunskoj formi zbog Gattusa.
Mi moramo da uigravamo Boatenga,on je nasa buducnost,razumeo bi ja da se on nije navikao na nas sistem,da mu malo teze pada adaptacija,ali ljudi on je od pocetka sezone na 2 meca bio igrac utakmice??!!Koji razlog postoji pa da se 32-godisnji Gattusa gura ispred 23-godisnjeg Boatenga koji je brzi,jaci,9 godina mladji,ima bolji sut, neuporedivo bolju tehniku i dribling,i pretrci vise.... Znaci stavite po strani sve svoje simpatije prema Gattusu (ja ga iskreno obozavam),i sagledajmo samo cinjenice.Iz svakog fudbalskog aspekta,ovaj potez Alegria je u najmanju ruku 'neobljasnjiv'.Jeste danas bila dobra igra,bezbroj prilika,dobra taktika,ali dokle vise sa ovim nasim penzionerima??? Trpimo Pirla zbog ovakvih poteza,trpimo Seedorfa zbog onih asistencija (Ajax,Lazio),ali zbog cega trpimo Gatussa?Nije on lose odigrao,ali svi klubovi na ovom svetu gledaju ka buducnosti samo mi zivimo u proslosti i od starih zasluga.Sta je to danas uradio Gattuso sto nije mogao Boateng????Ako neko zna,evo ja ga molim da mi objasni,jer ili sam ja lud ili Alegri....
|
|
|
|
#27038 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
vidi ti ovo sta je navijanje ovo je posle 30 minuta kada je zavrsila utakmica sa arsenalom sta radi celi stadion niko nije otiso kuci
http://www.youtube.com/watch?v=BdYrc...eature=related |
|
|
|
|
|
#27039 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
ako ti nije opregledno evo jos jedan snimak vidite ovo ovo je LUDNICAA
http://www.youtube.com/watch?v=lqDrB...eature=related |
|
|
|
|
|
#27040 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
govorite vi šta želite ali vezni red trkač - pirlo - seedorf je prebio lecce, taj isti vezni red je prebio parmu (srećom da ibra danas nije imao svoj dan, a ne neki drugi dan). volio bi da je boateng prva opcija na mjestu trkača jedino mada ni gattuso nije loše odigrao (iako mi ne izlazi iz glave onaj izgubljeni duel na 16m). u biti tu-tu su bili danas po meni ali bi rađe boatenga jer nam je on budućnost
robinho je po meni bolja opcija od pata trenutno, jer je on kompletno drugi tip igrača, sa patom i ibrom (u bilo kojoj formaciji) imamo 2 igrača koji samo čekaju loptu, koja ne znaju ništa drugo, dok ovaj zna i driblat i poentirat i svašta tako da je korisniji u igri... formacije su se mijenjale i to i je najvažnije ... mainz (1. momčad bundeslige) koristi sve moguće taktike i evo ih na 7 pobjeda... ronaldinho par vrhunskih dodavanja na mjestu polušpica, sad znamo da imamo igrača koji se može prilagoditi u bilo kojoj formaciji, i općenito svaka čast svima (osim bekovima) na igru prikazanu u ovih 90 min --------------pirlo -----trkač-----------seedorf --------------80------------ ---------------------70 --------11 (s tim da ova tri broja mogu mijenjat u 4 3 3 ako je potrebno) to se pokazalo kao najbolja formacija i mislim da bi se sad stalno trebala koristit!
|
|
|
#27041 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
zaboravljaš da je taj vezni red ‘trkač-pirlo-sedorf’ igrao i protiv catanie, lazia i ajaxa i da je izgledalo poprilično loše, neorganizovano, samo na momente lucidno, a vrlo često i tragično.. uostalom ni jedan od ta tri meča nismo dobili.
I nikako se ne mogu složiti sa formacijom u kojoj su u isto vreme na terenu 2 ili sva 3 dinosaurusa.. jer ta postavka ne obezbeđuje ritam i tonus igre koji je u stvari ključ da bi se produkti magične trojke napred konkretizovali i s druge strane ne daje odgovarajuću podršku defanzivi jer su sva trojica izrazito slabi u tom segmetnu igre.. i sa njima možemo da dobijemo samo timove koji se jako uplaše i izgube posle primljenog pogotka i to samo onda kada rone igra toliko dobro u ofanzivi, odnosno silva - nesta u defanzivi, kao sinoć jednostavno, seedorf ima 34 godine i prava uloga za njega u ovom timu jeste da menja pirla.. da kad ovaj padne u komu, dobije svojih 20,30 min u kojima može da izgori na terenu i da donese višak.. ponekad naravno i starter, ali na duži rok gurati klarensa u prvih 11, po meni je ravno samoubistvu on će sledeće sezone postati apsolutno nefunkcionalan sa svojih 35god, gattuso je svoje odsvirao, a kapiten polako gubi bitku sa kolenima.. dakle 3 igrača na koja realno ne trebamo i ne možemo više računati.. pirlo još može 2 godine i to je to, i to samo ako promeni pristup igri.. i ako ovo nije pravi trenutak da flamini(26), boateng (23) i strasser (20) počnu dobijati ozbiljnu minutažu, onda ja ne znam kad će biti.. |
|
|
|
|
|
#27042 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
protiv ajaxa su igrala 2 trkača, seedorf na poziciji 10, a protiv lazia i catanie je boateng igrao u napadu umjesto nekog od 80 70 i 11. (sa boatengom smo lošije izgledali nego sa ambrom u 1. kolu ako se dobro sjećam). volio bi da proba boateng umjesto seedorfa a trkač neka bude flamini ili strasser
|
|
|
#27043 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Gennaro Gattuso
"Sva sreća što Leonardo više nije ovdje" Gennaro Gattuso, 32-godišnji neumorni veznjak Milana i bivši italijanski nogometni reprezentativac, opet je stalan u prvoj momčadi Milana. Sastav sa San Sira je u subotu, u ogledu 6. kola italijanske Serije A, pobijedio u Parmi 1-0 (pogotkom Pirla), te je time, barem nakratko, došao na vrh tabele. Imaju 11 bodova, odnosno, jedan više od Intera i Lazija koji imaju i utakmicu manje. Inače, bila je ovo premijerna gostujuća pobjeda Milana u sezoni. U slavlju je participirao i Gennaro Gattuso, šesti put ove sezone, što je različitost na prošlu sezonu kada mu trener Milana Leonardo nije previše vjerovao. - Istina da sam imao tešku ozljedu koljena, no u jednom trenutku sam postao posve spreman. Ali, ne i za Leonarda - prisjeća se Gattuso i nastavlja: - Bio sam jednom nogom na odlasku. Već sam se počeo pakirati za odlazak u Grčku. Na sreću otišao je on, ne i ja. Uvijek mi je bio bitan topli odnos od strane trenera, ljudskost, a to nisam osjećao od Leonarda. Sve je uvijek gledao crno ili bijelo. Ja sam, pak, uglavnom uvijek bio označen crnom bojom. Mnogi su se tako osjećali dok je bio glavni - završio je Gattuso.
|
|
|
#27044 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
hm,zaminljivo je postalo u nasem klubu.sta se to dogadja? svi smo se okomili na pirlu,seedorfa i pogotovo gatusa a oni u sve bolji i bolji.ne sad kao u stare dane ali digli su formu.da li je to za to sto je boateng dosao pa je gatuso vidio da je vrag odnjeo salu ili zato sto je robinho tu pa je sedorf vidio da ima tko da ga zamijeni na tom ofenzivnom veznom,ili je pirlo konacno shvatio da se s ovom ekipom moze nesta napraviti pa je odlucio potruditi se i zaigrati kao nekad?
ne znam,vidno je da je gatuso zadnje dvije utakmice odigrao svemirski naspram prijasnjih utakmica,sedorf je opet poceo sa lucidnim asistencijama,pirlo je opet poceo zabijati svoje projektile i izbacivati suigrace u zicere,sjetimo se sinoc kad je onako savrseno izbacio antoninija u prvom dijelu u cistu priliku ali je ovaj mungos isao dodavati svojom losijom nogom i na kraju je ispalo nista. tako da mozda treba ovu sezonu jos probati sa "starcima" jer po zadnjim utakmicama zakljucak je jedan:nisu jos oni za odbaciti.al necemo pretjerivati,kad ih ne ide i kad ne zele trcati odmah van,ali onda to sve ovisi o alegriju.zasad je pokazao da ima vise autoriteta od leonarda,samo neka tako nastavi.u suprotnom neka pakuje stvari. |
|
|
|
|
|
#27045 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Gatto definitivno nije za kapitena, u jednom trenutku su se strasti podigle i on KRETEN umjesto da smiriva ekipu on glupan pravi zuti karton i stalno se svadja...po meni treba ili Prilo ili Nesta nositi traku...
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|