![]() |
|
|
#27061 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Muntari kad je čuo da nije u sastavu je otišao sa stadiona tj. odbio je otići u ložu gledat tekmu,a Maicon je navodno imao dosta zamjerki Benitezu na taktiku koju je zamislio protiv Juveta.Prošlo kolo vjerovatno znaš da mu je Chivu srao usred tekme da će izaći van ne budu li ostali trčali
Samo nek se svađaju,odmah se vraća taj gubitnički mentalitet čim malo izađu iz kolosjeka na koji su navikli proteklih par sezona ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#27062 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
hehe neka neka. Jbg, izabrali su pravog trenera da ih vodi
![]()
|
|
|
#27063 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
A što se tiče bekova, ta je priča odavno apsolvirana. U celom kalču, samo juve ima slabije bočne igrače od nas. To je bio prioritet letos, a biće i ove zime jer antonini evidentno ne može da podigne nivo igre u defanzivi. Zato ćelavi nek se uzme u pamet, i već sada krene u potragu. Žirkov se već sam ponudio, verujem da ni čelsi ne bi pravio problem oko cene. Pored njega Taiwo, Coentrao i vd.Wiel.. svi su već igrali CL i niko nije jeftin. I zato treba biti realan i teška srca reći Patu zbogom, ukoliko mu još jedanput nastrada mišić ili koleno do nove godine. City nezvanično nudi 65 miliona.. špekulacija da, ali u svakoj postoji i delić istine. Na taj način bi Robinho dobio zagarantovano mesto i apsolutno sam siguran da bi u tom slučaju vratio formu iz reala jer njegova igra će postati fantazija onog trenutka kad bude slobodan i siguran da mu se greška neće brojati. Kao i dinho prošle sezone. Ovako, broji mu se duplo. I u takvom okruženju i sa takvim pritiskom, očekujem da vrlo brzo napusti klub. Draži mi je Pato, ali od Pata mi je draži Milan.. idi u city ili real pa nek se oni tresu kad počneš da trčiš.. |
|
|
|
|
|
|
#27064 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
sjecam se ja dobro vikasha.odlican igrac.rasturao u francuskoj.ali kad je dosao kod nas jednostavno se nije mogao uklopiti.mislim da je kod nas bio nepunu sezonu ili cak manje.al bilo je tu jos igraca koji su bili kriminalni al necemo sad dublje ulaziti u to. sto se tice pata,ja ga jako volim i medju drazim mi je igracima i strasan ce to biti igrac al sto je previse previse je.u pravu su leptire.ne prodje sezona da se on ne povrijedi bar tri puta.ako neko nudi za njega 65miliona ja bi ozbiljno razmislio o toj ponudi.fini se bekovi mogu kupiti za te pare.heh.daj boze.previse sam poceo prati po antoniniju pa bi htio da imamo novog i boljeg bocnog.
|
|
|
|
|
|
#27065 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Memo i pita mađarica....jel sam ja to dobro pročitao???prodati Pata jer je TRENUTNO podložan ozljedama???dečko je pored Neymara dragulj svjetskog nogometa i možemo biti sretni što ga imamo.pa bez njega ovisimo samo o ibrahimoviću,bar dok robinho ne proigra...
Kad je netko profesionalac i igra za pare i to grdne pare naravno da mu se greška broji i to je profesionalizam,shvati to kao posao ako ga loše odradiš ideš na klupu,najbolje da uopće nemamo zamjene pa da nitko ne osjeća pritisak... bolje da se proda onaj debeli pijani 30 godišnjak zbog kojeg su ostali igrači milana roblje koje mora forsirati pas na lijevu stranu da bi mogao da žonglira...ameri su ludi nude puno love, prodati debelog i od toga dovesti beka...a ne od prodaje pata....
|
|
|
#27066 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
A oni neka lijepo prodaju Odda, Mareka, Zambrottu, Gattusa, Seedorfa, Boneru, Onyewua itd. Smatram da će Dinho na ljeto lagano dignuti sidro za nekakvu plaću od 10-12 mln u SAD-u a Milan će igrati sa Robinhom iza Pata i Ibre, i onda ćemo vidjeti Robinha koji će rasturati. Njemu treba slobodna uloga, a njegov radijus kretanja je savršen za tu poziciju. Na zimu, da, JEDAN bek, samo nam to treba!! Bilo koji ![]() P.S. I što da prodamo Pata? Ponovno ćemo, kada Dinho bude još teži i sporiji za godinu, dvije, morati naći zamjenu za rotacijskog igrača na Patovom mjestu, i onda zamjenu za Dinha... ništa od toga plana.
|
|
|
|
|
#27067 |
|
Registered User
![]() |
mrki, o kom brazilu pričaš? on je u svojoj domovini odigrao 10 utakmica i prešao kod nas. Pa nije imao vremena da se povredi, njegova karijera nezvanično počinje u Milanu, i od 2008. do danas, Pato je 9 puta (što lakše, što teže) bio povređen! 33 meseca u klubu, 9 povreda = povreda na svaka 3 i po meseca odnosno svakih 100 dana.. Od toga 4 puta ove godine, i što je najgore 2 puta kidao butni mišić desne noge..
znaš li ti kakva je to opasnost i koliki je to rizik? da, vlakna mišića se obnavljaju ali isto tako pokidani mišić nikad više neće imati elasticitet kao pre, i rizik od novog kidanja je znatno povećan, a onda najviše trpe ligamenti i kad njih pokida – game over. Tad ga ni za džabe neće hteti. slučaj messi nema nikakvih dodirnih tačaka sa ovim, lionel je sa 19 god već imao kompletiranu sezonu i posle toga u svakoj sledećoj odigrao 90% utakmica minimum.. ako misliš na hormon rasta i te probleme, to je daleko iza, i nema veze sa ovim što se dešava patu kažeš „nama treba bek – bilo koji“.. što znači dovešćemo grossa i naši problemi će nestati zauvek? pa antonini i zambrota su ’bilo koji’ bek.. nama treba vrhunski bočni (bar jedan), a to košta. Kako misliš kupiti kvalitetnog beka od prodaje dinha? benfica je odbila 20mil za coentraa, ajax takođe.. šta misliš zašto? Jer vlada nestašica bočnih igrača.. ponuda je daleko veća od tražnje i timovi koji poseduju kvalitet na toj poziciji mogu da nabijaju cenu A sa 50,60 miliona, može se kupiti i afirmisan bek i zamena za pirla i perspektivan krilni napadač koji će za 2,3 godine zameniti dinha.. Jer nama treba tim, a ne putujući cirkus.. pronaći balans, gde su dispariteti između linija tima mimimalni, a to kod nas nije slučaj U svakom slučaju, vreme će kao i uvek, pokazati šta je Milan zime 2010/11 trebao da uradi i da li je učinio pravu stvar.. |
|
|
|
|
|
#27068 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ovo "bilo koji bek" je, pogledaj, bila šala s kojom sam htio reći da su svi bolji od naših. Na kraju rećenice je
Nije bitno, nisi odmah skuzio. Što sam ja, idiot, da mislim da nam treba Grosso? Pa moja mama zna da nam treba jedan bek koji je klasa!Ne razvijaju se svi igrači fizički jednako u jednakoj dobi. Ističem kako je Pato doživio velike promjene u fizičkoj konstituciji, što IMA veze sa ozljedama. Zašto su Ronaldu kasnije počeli pucati mišići? Zbog prenapregnutosti u danima PSV-a ponajprije i onda Barce. Osim ako nisi liječnik u Milanellu ne dopuštam da tako analiziraš fizičko stanje Pata, neozbiljno je. Treba sačekati, nije ovo zadnja sezona ikada. Ja bih Patu dao vremena, mislim da apsolutno nije pametno sada na ljeto ga prodati. "Igrača koji će za 2,3 godine zamijeniti Dinha"? Za TRI godine? Ti se šališ? Misliš da on može igrati još 3 godine ozbiljan nogomet? A kažeš da nama treba izbalansiranost? To je pomalo smiješno. Mi nećemo imati izbalansiranost kod Ronaldinho igra u Milanu, s ovom ekipom. Točka. On je genije, i prošle godine nam je bio najjači igrač, i sada je super jak, sve stoji. Ali da bi mi dobili balans sa Dinhom nama trebaju 2 nova beka, 2 nova vezna. Ovo što je on odigrao protiv Parme kao polušpica je sve ok, super. Ali može li on u utakmicama s tempom kao npr. Inter-Juve igrati između redova? Micati se itd. To ćemo vidjeti ove sezone, neka vrijeme pokaže, pa ćemo onda pričati o balansu. Moje je mišljenje da Milan mora prijeći na 4-3-1-2 jer mi nemamo ekipu za 4-3-3. 1: trošimo Pata koji je egzekutor svjetske klase. 2: za to nam trebaju još 2 KLASNA vezna koja će pokrivati sve to, a Pirlo, See, Gattuso nisu to. Flamini je nesređen, a Boateng još mora dokazati što je. 3: Bekovi nam ne mogu izdržati 4-3-3, to su još 2 igrača. Ako Dinho može aktivno igrati polušpicu, kao s Parmom, ja skidam kapu. Ako to može još 2,3 godine, onda je BOG. Ali meni se ne čini tako. Vidjet ćemo. Sačekajmo još 10-15 kola bar... Novac treba uložiti od plaća Dinha, Gattusa, Mareka, Odda, Seedorfa i kako mi se sve više čini, prodajom tog Flaminia koji jednostavno ne pokazuje što bi trebao! Pa nije Milan valjda Fiorentina! Dosta s tim sranjima, Osim ako Pato nije stvarno nepopravljivo ozljeđen, prodati ga bi trebalo bit kazneno djelo. Ali ne bih se čudio da ga utpoimo i novac uložimo u "knjige".
Last edited by mrki; 05-10-2010 at 05:59. |
|
|
|
|
|
#27069 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Ne znam zašto se vi dotičete medicine i da li će Pato nastaviti sa povredama i slično... Naša "laboratorija" je već pokazala svoje znanje kada smo prodali Kaku, koji je u Realu bio još gori i onda se povredio i evo već poduže vremena ga nema, a i kad se vrati to verovatno više nikad neće biti ni senka starog i verovatno neće imati mesta u pvom timu Reala... Ako oni procene da li je Pato podložan povredama i u budućnosti, verovatno će ga utrapiti Realu ili Sitiju za grdne pare, ali ako se ne utvrdi e onda verujem da ga neće prodati uskoro osim za neku "baš veliku" sumu novca... Inače, odličan je igrač, pa i kad se izvlači u stranu on daje dosta golova, verujem da bi kao čisti napadač bio još bolji, ali koliko je to moguće i ostalo, to je već na Alegriju da proceni...
|
|
|
|
#27070 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
da,svaka prica ima svoje dvije strane.slucaj pato je jako zanimljiv.potpuno drukciji od slucaja kaka.kaka je dosao i rasturao 6god kod nas.prodali smo ga realu i to se ispostavilo kao dobar potez.covjek je sad non-stop ozlijedjen.a pato je dosao tek kod nas,afirmirao se u najboljeg mladog napadaca na svijetu i bum.ozljede pocele kao na filmskoj traci.ja sam ovdje jedan od najvecih obozavatelja pata i nikad nisam bio za njegovu prodaju,jer on je strasan igrac,ali igrac koji je ozlijedjen nije igrac.on je onda publika.nama publika ne treba.
totalno sam postao sumnjicav glede pata.nemojte reci da i vi niste.toliko ozljeda u par sezone nije nikad nitko imao u povijesti naseg kluba.nesto s deckom nije u redu.al slazem se da treba dati jos vremena decku.al maksimalno godinu-dvije.ako do onda ne prestanu te ozljede ja bi ga nekom uvalio.a to je nogomet. iako,ja mislim da nije stvar samo u njegovim ozljedama.ja mislim da je on psihicki rastrojen.kud su ga ozljede pocele harati,i kud nije bio clan brazila na svjetskom prvenstvu.mislim da ga je to jako pogodilo i da je on sad na prekretnici.ili ce postali najbolji napadac na svijetu ili ce ostati samo nada svjetskog nogometa,nesto tipa mario jardel.zelim patu sve najbolje i da rastura opet ali nece nas klub cekati dovijeka jer nama trebaju golovi i trofeji a ne ambulantna kola na svakoj utakmici. |
|
|
|
|
|
#27071 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Sebi dopuštaš da nagađaš o uzroku istih i o nekoj svemirskoj promeni na njegovoj konstituciji koja eto sve objašnjava, i zbog čega je njemu 2 puta pukao mišić i zbog čega je svaka 3 meseca povređen. Rast je isključivo povezan sa kostima, nikako s mišićima, i slučajno znam nešto više o tome, ali izvini što sam pokušao da objasnim, ako ti kažeš da je neozbiljno onda ok.. I kakve veze sa životom ima ronaldo i njegova povreda u poznim 20tim? Gde je tu paralela? Ronalda su osakatili na terenu i koleno mu smrvili za sva vremena, zaista ne vidim bilo kakvu sličnost.. I ponovo mašiš suštinu priče.. čemu uvlačenje dinha u priču? totalno je nebitno Koliko će on još igrati.. igraće dok bude želeo i mogao da donosi potreban kvalitet.. suština je da bi se od prodaje pata, mogao kupiti perspektivan krilni napadač koji će Zameniti Dinha Kad God ovaj napusti klub. A što se tiče formacije, molim te, jednom za sva vremena zapamti - bekovi se najviše troše u 4-3-1-2 formaciji, nikako u 4-3-3. Jer moraju simulirati krilne igrače u fazi napada pošto je fokus koncentrisan na sredinu. Ako ne možeš logički da shvatiš to, uzeću od druga seminarski rad na tu temu i poslaću ti da ukapiraš jednom za sva vremena. I na kraju, kako ti u stvari misliš da dođeš do kvalitetnog beka, osim ako nisi ozbiljan sa ovim predlogom o prodaji 6 igrača da bi se kupio jedan pristojan FB? Čak je i upitno da li bi bilo dovoljno para kada bi se stavilo sve na gomilu od gore pomenutih. Dobili smo ibru i robinha, koje treba tek otplatiti, i očekivati da će naš predsednik izvaditi još 50mil za beka i veznog je smešno. Znam i ja da silvio može da kupi sve bočne igrače na planeti i da može da potroši koliko i Šeik Mansur bin Zajed Al Najan, ali to nije politika kluba, niti bih voleo da je tako. I zato treba razmišljati racionalno i realno, i sagledati šta se sve može učiniti sa prodajom pata, a šta sa njegovim ostankom. Prodaja zidana donela je juventusu tirama, nedveda i bufona.. I molim te, nemoj ubuduće koristiti taj isključivi ton i svaku ideju koja ti se ne sviđa nazivati sranjem ako nemaš pravi argument kojim ćeš opravdati da je nečiji post neozbiljan, a pogotovo ne bi trebao da "ne dopuštaš" bilo kome da iznese svoje mišljenje (koje ne krši zdrav razum). To je oličenje trlababalanaca, da daju paušalne ocene i da se javljaju samo onda kad treba nečiji stav ispljuvati, pošto svoj ne poseduju. Dakle, držimo se zdrave i pristojne rasprave i nema problema Last edited by Efekat leptira; 05-10-2010 at 08:38. |
|
|
|
|
|
|
#27072 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Kako objašnjavaš onda činjenicu da su pata prošle sezone pustili da igra i rekli leonardu da je 100% spreman, da bi se ovaj u 13.min igre protiv napolia ponovo povredio (isti mišić, bez udarca)? Milan je, uz arsenal, tim sa najviše povreda, čiji oporavak traje uvek više od predviđenog i po pravilu igrač vrlo brzo obnavlja istu povredu što znači da neko ne radi svoj posao kako treba. Leonardo je čak i javno tražio od silvia, da se ubuduće primene oštre sankcije prema odgovornima za sva sranja koja su se dešavala, pogotovo prošle sezone. Onyewu se takođe žalio, jer mu je povratak bio predviđen za mart-april ali je tek na kraju sezone stao na noge. A verovatno su isti ti, koji su "predvideli" šta će biti sa usrankom, vršili lekarski pregled nad redondom koji je odigrao 3 utakmice za 3 godine u Milanu. Takvih slučajeva je bilo, a slučajnost sa prodajom kake je samo jedna. Pa ti razmisli koliko su pouzdani naši doktori.. |
|
|
|
|
|
|
#27073 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Mrki s punim pravom može reći da je rast povezan sa Patovim povredama jer rast je povezan i sa kostima i sa mišićima,to znam iz vlastitog iskustva jer mi je brat imao guillain barreov sindrom(ima sve o tome na wikipediji).
a Milan nije lud da proda Pata da bi s tom lovom uzeo beka i zamjenu za Ronaldinha.Zamjena za Ronaldinha je već došla u liku Robinha, a kad žongler bude otišao u ESPN ligu od tih para(a Ameri će dati dosta love) može doći jedan vrhunski bočni poput Coentraa ili Van der Wiela... Ukoliko se to i dogodi Milan će prestati biti rob taktike 4-3-3 i preći će na 4-3-1-2 u kojem će Robinho biti iza Pata i Ibrahimovića,Antonini može biti taj bočni na lijevo koncentriraniji na obranu a u vdw(ili coentrau-onda antonini na desno) bi dobili beka sposobnog da igra i naprijed i nazad....
|
|
|
#27074 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
Jak nam MilanLab, pravo jak hahhaaha
|
|
|
|
#27075 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
Kaka od siječnja na posudbi u Interu?
Sve je bliže odlazak Kake iz madridskog Reala. Talijani su se raspisali i tvrde kako je brazilski ofenzivni veznjak pred vratima Intera i da će se transfer dogoditi u zimskom prijelaznom roku Kaka nije uspio u Madridu. Igre iz Milana nije ponovio, a tomu su kumovale i ozljede. Novi trener Jose Mourinho nema strpljenja čekati Brazilca da proradi i rastanak izgleda kao realna opcija. Prvi u redu od zainteresiranih je Inter. Predsjednik aktualnog europskog prvaka ozbiljno je zagrizao za Kaku, ali naravno da ne misli isplatiti 65 milijuna eura koliko je Real platio Milanu. Inter želi Kaku u siječnju na šestomjesečnu posudbu i pravo prvokupa u ljeti za 25 milijuna eura. Real bi na tako nešto mogao pristati. No, i Milan je u igri za povratak svojeg bivšeg veznjaka. 'Rossoneri' možda na ljeto izgube Ronaldinha koji je sve bliže odlasku u LA Galaxy, ali za 'crvenocrne' problem je novac, jer su se ovo ljeto dosta istrošili.
|
| Tags |
| balkan |
|
|