AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 05-10-2010, 12:57   #27076

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
Napokon je gotovo? Džeko ide u Juve za 30 milijuna €

Edin Džeko od lipnja 2011. godine bit će novi igrač Juventusa. Piše to talijanski Il Corriere dello Sport, a kao gotovu stvar prenosi i ugledni Goal.com, koji tvrdi da su čelnici dva kluba već sve dogovorili oko transfera ponajboljeg napadača današnjice, a sve potkrepljuju s nekoliko poteza iz prošlog transfernog razdoblja. Transfer je navodno vrijedan oko 30 milijuna eura, a u sve je uključen i nedavni prelazak Brazilca Diega iz Juventusa u Wolfsburg.

Naime, Nijemci će 'staroj dami' za veznjaka isplatili samo 10 milijuna iako je početni dogovor bio 20 milijuna eura. Nadalje, Wolfsburg će dobiti i Mohammeda Sissoka besplatno, iako se njegova cijena kreće oko 10 milijuna. I za kraj, Juve će Wolfsburgu dodati još 'samo' 10 milijuna eura za kapetana. Kada se sve zbroji dolazimo do cifre od 30 milijuna eura za jednog od najtraženijih igrača ljetnog prijelaznog roka.
Old 05-10-2010, 12:58   #27077

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Diarra: Ne želim biti promatrač, hoću igrati

Da odiše nezadovoljstvom na klupi madridskog Reala te da namjerava spakirati kovčege i zaputiti se sa Santiago Bernabeua ne promijeni li mu se aktualna situacija, medijima je potvrdio veznjak "kraljeva" Lassana Diarra...

Na sličan način je defenzivni vezni igrač francuske nogometne reprezentacija životario u Chelseaju i Arsenalu, a sada mu se sve ponavlja i u momčadi Josea Mourinha, što mu nikako ne odgovara.

- Igram svaku drugu utakmicu, a želim više minuta - kazao je nezadovoljni Francuz potom otkrivši:

- Nisam voljan biti promatrač, hoću igrati. Budem li nesretan donijet ću neke svoje zaključke.
------------------

ajde galliani interveniraj
Old 05-10-2010, 16:51   #27078

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Nisam bio baš upućen u te informacije vezane za "laboratoriju", samo mi je malo čudna ta "slučajnost" da ga prodaju za 70 miliona, a ovaj se onda posle jedne sezone povredi i bude van terena 3-4 meseca i verovatno završi svoju karijeru u Realu, koji je prethodno platio grdne pare za njega... Mada moguće je, pogotovo posle ovakvih informacija vezanih za njihov "rad"...

Last edited by Red&black fan; 05-10-2010 at 16:54.
Red&black fan is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2010, 17:59   #27079

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Better news for Abbiati
5.10

Source: Football Italia

Christian Abbiati could be back in action immediately after the international break following the latest tests on his thigh strain.

It was feared that the Italian could be out of action for up to a month after picking up the issue in the 1-0 win at Parma on Saturday.

However, the former Azzurri goalkeeper underwent a fresh scan earlier today which ruled out significant damage.

Sources in Milan report that the Rossoneri medical staff are cautiously predicting that he will be sidelined for between 15 and 20 days.

Nevertheless, there is a belief that they may have him back in match condition for the Week 7 test against Chievo.

Marco Amelia, signed from Genoa in the summer, remains on stand-by though should he be required.
---------------------------------

volio bih da odmara koju tekmu, čisto da Amelia dobije priliku
Old 06-10-2010, 04:20   #27080

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Leptire, nemoj sve doslovno slušati, nije sve crno-bijelo što napišem. Ovo "ne dopuštam" se nije odnosilo na nekakvu isključivost, imalo je drugačiji prizvuk... Dobro, možda sam se čudno izrazio itd., nije sada bitno.

Pazi, Ronaldo, Fenomeno, a to je opće poznato, je uništio svoje MIŠIĆE ( koji su kasnije pucali ) u PSV-u i Barci gdje je bio "prepumpan". To su pričali i liječnici Intera i Milana, tako da nisam govorio o ozljedama koljena nego napuknućima mišića. Zašto bih inače spominjao Ronalda?

Rast UTJEČE na istezanje mišića, tetiva itd., mislim smiješno je tvrditi da ne utječe. Namještanje položaja, zatezanja, pokreta itd. Znam dosta o tome... Tako da nemoj niti ti baš govoriti stvari o kojima očito ne znaš dovoljno. Rast prosječnog čovjeka koji se šeta po gradu nije opasan po mišiće, da, i djecu bole leđa kad rastu... pričaju babe... Ali kod profi sportaša to su delikatnije stvari.

Bekovi ne trpe najviše kod 4-3-1-2 nego ( defanzivno ) kod 4-3-3 jer zadnja linija mora moći iznijeti samu sebe, s obzirom da ispred ima samo "3". Kod kretanja gore-dolje to je teže u 4-3-1-2, naravno. Ali nama je bitna stabilnost, ne samo trka. Antonini trči dovoljno, ali je rupa. Ja bih radije imao 2 beka koji su defanzivno odlični a naprijed ne mogu ništa nego 2 koji trće a rupe su kao naši.

Nisam ja spominjao Dinha nego ti. Ti si rekao da treba kupiti covjeka koji ce mu biti zamjena za 2-3 godine, to su tvoje riječi. Meni je bilo apsurdno misliti da ce nam on igrati jos 2-3 godine. Nije bitno sada, neda mi se tražiti post. Pa sam objasnio kako mi ne možemo taj 4-3-3 igrati a on ne može 4-3-1-2. itd.

I ne možemo pričati tako o 4-3-3 i 4-3-1-2, to su samo brojevi, a stvari nisu tako jednostrane na terenu naravno.

Kako ćemo platiti bekove? Ne znam, ali ne prodajom Pata. Ne bih se čudio da ga utope, ali ja nisam za to.
--------------------------------------------------------------------

Naš krivi pozet je bio Robinho. Taj novac je trebao ići za Hernanesa ili Krasića. JEste vidjeli asistenciju Hernanesa zadnje kolo? I kako igra Krasić? Huh...

Iz izvora bliskih klubu ( ne mogu se sjetit imena sada ) je jucer pisalo kako je naš prvi cilj Bale, već za siječanj. Daj bože...
Old 06-10-2010, 04:46   #27081

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Quote:
Bekovi ne trpe najviše kod 4-3-1-2 nego ( defanzivno ) kod 4-3-3 jer zadnja linija mora moći iznijeti samu sebe, s obzirom da ispred ima samo "3".
Ima ih pet... barem u normalnim klubovima, ali u nas ih ima tri, jer našim brazilcima je glupa pomisao na sudjelovanje u defenzivi....

evo primjer trošenja bekova: dungina momčad je lijevo gdje je bastos imala 2 igrača (gilberto ili melo, ne sjećam se, i robinho). desno gdje je maicon je imala 1 igrača (elano).
Old 06-10-2010, 05:44   #27082

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Evo za mrkija..

Ćelije od kojih nastaju mišići u razvojnom procesu nazivaju se mioblasti. Postoje primarni i sekundarni mioblasti, a ova podela se zasniva na činjenici da se mišići kičmenjaka razvijaju u dva razdoblja. Više od 90% mišićnih vlakana nastaje i razvija se od sekundarnih mioblasta, a na njihov razvoj u velikoj meri utiče inervacija i ostali spoljašnji činioci.

E sad, inervacija ti je prenos impulsa iz nervnog sistema, a spoljašnji činioci podrazumevaju savladavanje relativne i apsolutne snage. Dakle, Rast možda spada u ovih 10% i to u zanemarljivom procentu. A sve da rast utiče i 100%, pato nije svake zime i leta rastao, ali jeste bio povređen. Kako god i šta god, Vreme i MilanLab će dati konačnu ocenu o misteriji zvanoj Pato.

Ja sam za prodaju, verujem da treba iskoristiti momente ludila mančester sitija, od kojih bi mogli izvući 60-70mln, i sa jednim racionalnim investiranjem konačno napraviti Tim. Vaše mišljenje je dijametralno suprotno i to je sasvim legitimno. I nema potrebe da se zadržavamo više na špekulacijama.

Slažem se za hernanesa i delimično za krasića. Oni su trebali biti prioritet, zato sam i negodovao oko dolaska robinha. Ne postoji tim na svetu, osim ludog sitija, koji do te mere nagomilava kvalitet u određenoj liniji tima i onda naravno efekat i iskorišćenost kapaciteta ne može biti 100%, a plus je prisutan i oportunitetni trošak. Jako nezrelo, ali šta je tu je. Još jedan razlog za prodaju pata.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2010, 08:50   #27083

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ja sam to mozda i prvi reko na ovom forumu, da Pata treba prodat i kupit nekog jakog veznjaka npr. Montoliva i jednog dobrog beka. Poznato je da ti brazilci kratko traju, brzo izgaraju, a neki kao npr. Pato i Robinho pregore za godinu, dvije )
huss is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2010, 09:09   #27084

adis

Registered User

adis's Avatar

Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
adis is on a distinguished road
Ne mogu da vjerujem da su neki vec sad spremni da otpisu Pata
treba mu dati sansu da se u potpunosti oporavi,
a ne bacati ga u vatru cim ga nasi lijecnici malo "zakrpe"
To mozda jeste rizik, sad bi mogli uzeti za njeg 60-ak miliona
pa ga onda gledati kako osvaja zlatnu loptu u realu ili cityu
adis is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2010, 11:02   #27085

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by adis View Post
Ne mogu da vjerujem da su neki vec sad spremni da otpisu Pata
treba mu dati sansu da se u potpunosti oporavi,
a ne bacati ga u vatru cim ga nasi lijecnici malo "zakrpe"
To mozda jeste rizik, sad bi mogli uzeti za njeg 60-ak miliona
pa ga onda gledati kako osvaja zlatnu loptu u realu ili cityu
PATA PRODAT DOK JE VRIME!!!da sagledaš normalno neke stvari onda bi vidija da je pato potrošen igrač,polomljen igrač i da je njemu karijera već sad gotova!!!glavno da vi serete kontra antoninija!!baresi je radija smišnije greške 10 puta,pa je legenda kluba!!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2010, 11:03   #27086

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
AC Milan 'missed Ilicic chance'
6.10

Source: Football Italia

Palermo’s new sensation Josip Ilicic “was very close to joining Milan on the last day of the transfer market,” reveals his agent.

The 22-year-old Slovenian midfielder was snapped up for just €1.8m after impressing in the Europa League play-off for Maribor against Palermo.

“On the last day of the season he was wanted by Cesena, Fiorentina and Napoli, but it was Milan who in my view lost a big opportunity,” agent Armin Ruznic told the Gazzetta dello Sport.

“The Rossoneri had shown a strong interest in Josip and we talked it over with Coach Massimiliano Allegri, who had actually played alongside me at Pescara, but at the end of the day nothing happened.

“It’s better for Palermo that it went this way, but just you wait and see – within a couple of years Milan will come back fighting for him.”

It will be a very different scenario by that time, as Ilicic’s price-tag has reportedly tripled since his Serie A debut.

The midfielder has scored a remarkable three goals in just five games for the Sicilians.
Old 06-10-2010, 11:18   #27087

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by fdlspalato View Post
PATA PRODAT DOK JE VRIME!!!da sagledaš normalno neke stvari onda bi vidija da je pato potrošen igrač,polomljen igrač i da je njemu karijera već sad gotova!!!glavno da vi serete kontra antoninija!!baresi je radija smišnije greške 10 puta,pa je legenda kluba!!
splićo moj jel tebi antonini idol pa ga toliko branis?ako je onda cu iz postovanja prema tebi prestat prati po antoniniju,bar malo....))
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2010, 11:19   #27088

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
ovaj ne odustaje od antoninija i mozes ga jebat ........
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2010, 12:03   #27089

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
ko fol ti se sjecas Barresia lik zavrsio 97' godine karijeru znaci neka si tada imao 15 godina + 13 sada bi morao imati oko 28 godina

Last edited by meskalin; 06-10-2010 at 12:12.
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2010, 12:45   #27090

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Jeste primjetili da se već danima provlači to da ćemo prodati Boneru, navodno Tottenhamu. To je odličan potez. Vijesti kažu kako Allegri ne računa na nijednog stopera našeg, hahaha... mi Boneru, ni Yepesa, ni grka... ni onyewua naravno... presmiješno! Ljetni cilj za obranu je David Luiz preko Ruia u Benfici, a Bale za beka. Mexes i Miranda ( Sao Paulo ) su slobodni igrači na ljeto isto tako. Jednog od njih dvojice treba uzeti za rotacijskog igrača, jer su bespla i bolji su od ovih naših rezervnih.

Kaka' je imao nekakav internet razgovor s navijačima valjda i na kraju je pozdravio sa "forza milan!". Naravno sada se priča kako će ga Galliani vratiti umjesto Dinha itd., u što ne vjerujem.

Tags
balkan

Posting Rules