![]() |
|
|
#27091 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
Ne znam sta je gore da ode u Inter ili da se vrati nama
kada cemo vise krenuti dalje, ostvarili smo velike stvari s njim ali vrjeme je za neke nove momke Kad bi mogli dovesti Bale bilo bi odlicno, a Mexesa ne bih ni dzaba |
|
|
|
|
|
#27092 | |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Quote:
a to da mexesa ne bi ni za djaba je jos veca ludorija.mexes je odlican stoper i ja bi ga volio vidjeti u duetu sa silvom.mexes je igrac koji je se afirmirao,i dosta mu je igranja za klub koji je uvije 2-3.on treba doci kod nas i ima da eksplodira.on zeli trofeje.i dao bi 120% u svakoj tekmi za milan. al koji ce nam kurac bale,antonini ce uskoro pokazati svu svoju raskos... )) |
|
|
|
|
|
|
#27093 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#27094 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
MEMO ja ne zelim igraca koji je otisao iz naseg kluba, nije uspio
pa bi sad opet da se vrati...mi smo kao neka sigurnosna mreza "ne brini se ako propadnes, uvjek se mozes vratiti nama" jbg ja tako mislim a ti ako se ne slazes ok al ne razumijem zasto mislis da je Mexes vrhunski stoper, lik odigra jednu dobru utakmicu pa se bruka sljedecih 5 Sad sam cuo na TV-u da je Man C navodno ponudio 75 mil za Pata tacnije, Adebajora, Zabaletu i doplata... |
|
|
|
|
|
#27095 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Richards, Johnson i 30miliona, pa nosi staklenog. |
|
|
|
|
|
|
#27096 |
|
Registered User
Fave Players: Varupa, Obuca i Kerkez
![]() |
Ma Pato je vrhunski napadac.
Ovo sto ga hoce povrede je posljedica forsiranja od strane trenera i uprave kluba. Covjek ne moze ni da se oporavi kako treba a oni ga odmah u vatru bacaju. Najveca greska bi bila njegova prodaja. |
|
|
|
|
|
#27097 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ne znam zasto imas lose misljenje o mexesu,pa bolji je od yepesa,sokratisa i bonere zajedno bar 5 puta.mexes je mozda malo u silaznoj putanji i stagnira al to sve zato jer je zedan trofeja a to s romom ne moze dobiti.kud je jos imao uzasno razdoblje u repki,svi znamo sta je bilo s francuzima,nije ni cudo sto covjek nije na vrhunskoj razini na kakvoj je bio.ali mislim da je on vrhunski stoper i da je medju 20 najboljih na svijetu. slazem se.adebayor nam ne treba.nedaj boze.imamo dosta napadaca.zabaleta bi igrao samo u kup utakmicama i sirio nezadovoljstvo.zato ne.od citija primamo samo pare ili onog adam johnsona koji je po meni medju 10 najboljih mladih igraca na svijetu,ili nekog od njihovih bocnih.to uvijek prolazi.samo dajte bekova.sto vise to bolje..hehe |
|
|
|
|
|
|
#27098 |
|
Registered User
Fave Players: Varupa, Obuca i Kerkez
![]() |
Mexes je po meni smece od covjeka a kao stoper nije nista bolji.
Imao je toliko kikseva da bi mu i Grygera pozavidio. Nije ni cudo sto nigdje iz Rome nije otisao. |
|
|
|
|
|
#27099 |
|
Registered User
![]() |
dobro.vecina je protiv mexesa.ok,neka nam onda bonera i sokratis drze zadnju liniju obrane.jadni silva s njima.dokle ce on trpiti ovaj amaterizam?
|
|
|
|
|
|
#27100 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
cinjenica je da Nesta nece moci jos dugo igrati na vrhunskom nivou, to nam je pokazala tekma protiv Ajaxa, ne znam je li Silva njegov nasljednik, ako je, onda mu treba jako dobar partner u half liniji, a to sigurno nije Mexes, on je solidan, ali nije klasa!!
|
|
|
|
|
|
#27101 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
antonini!!
|
|
|
|
|
|
#27102 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27103 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ma dragi kakav talent,pa on nije baš mladić,ima 28 godina!!!Odavno bi već on isplivao i odigrao čuda da ima kvalitetu i klasu,a uspoređivat ga s Maldinijem koji je od svoje 17. godine pokazivao klasu moraš priznat je malo suludo! Pa kad će to Antonini pokazat? U 33. godini?? Trenutno naš najveći minus u momčadi,a tebi kako drago
|
|
|
|
|
|
#27104 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27105 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Nije Antonini toliko loš, ali nije ni toliko dobar,svakako ne kao Maldini....uostalom kad je na toj poziciji prije tebe igrao veliki Paolo onda naravno da ćeš u očima navijača a pogotovo kvazi stručnjaka i novinara biti jadniji nego što jesi...dečku treba skinuti kapu jer vjerujem da je i sam svjetan svojih nedostataka,svjestan je i da će izletiti ubrzo iz prve postave a mozda i iz kluba jer ce ubrzo doci neki zvucniji bek...pa ipak ne jede govna u emisijama,ne kuka novinarima da je nezadovoljan kao lassana diarra(zalutao u madrid), ne pljuje po leonardu kao gattuso(nije svjestan da mu je vrijeme proslo,kandidat za krizu srednjih godina)...dečko je trenutno najbolje što imamo i zbog toga barem malo zaslužuje naše poštovanje....
je li moguće??? http://www.index.hr/sport/clanak/mil...ku/516599.aspx
Last edited by dejo; 07-10-2010 at 04:30. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|