AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 07-10-2010, 04:49   #27106

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Ma dragi kakav talent,pa on nije baš mladić,ima 28 godina!!!Odavno bi već on isplivao i odigrao čuda da ima kvalitetu i klasu,a uspoređivat ga s Maldinijem koji je od svoje 17. godine pokazivao klasu moraš priznat je malo suludo! Pa kad će to Antonini pokazat? U 33. godini?? Trenutno naš najveći minus u momčadi,a tebi kako drago
Sve je bolje nego da Marek igra....
Old 07-10-2010, 05:10   #27107

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Ja bi reko da je tebi antonini neki blizi rodjak, pa nas samo malo zajebavas s njegovim vrhunskim talentom, jebote pa u hnlu ima bar 5 boljih bocnih od naseg luke
za njega je strinić ashley cole.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 05:26   #27108

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Izgleda da je Milanu za oko zapeo Benficin brazilski stoper David Luiz, koji bi bio svakako vrhunsko pojačanje za Milan.Cijena je nekih 20 milijuna evrića,nešto što se može dobiti rješavanjem usluga Bonere,Odda,Abatea i nažalost i Onyewua....

Mi može netko reći nešto više o tom Antonelliju iz Parme,znam da je bio u Milanovom omladinskom pogonu? jel bi taj mogao biti kvalitetan za povratak??
Old 07-10-2010, 06:09   #27109

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Dejo upravo si mi uzeo rijec iz usta. Jer, taman sam mislio napisat kakav Mexes, ako vec zelimo neko zvucno, vec sad jako, a ima velikog potencijala da ucvrsti svoju poziciju u timu, e onda je to David Luiz. Mali je pravo dobar, dosta timova ga spominje, cak je Chelsea ga htio dovuc proslo ljeto, tako da sve ide u korist ovom momku. Godiste '87, igra centralnog, i sa Thiagom bi odigrao pravi tandem.
Prst gore za ovaj potez Galliania.

Antonini i stari Maldini, se ne moze poredit u danasnje vrijeme Milana. Zbog cega? Pa da je danas rodjen Maldini, a mislim da sam to vec jednom napisao, on bi ugledao prvi sastav Milana tek u 25 godini, jer ne bi mogao doci na red od silni "zvijezda". A prije toga bi proveo karieru u Ceseni, Perugi, Cagliariu, Genovi, i onda bi ga tek vratili sebi. Naprimjer, mi nikad necemo otkriti cudo Lahm, jer mi ne vjerujemo svojim mladim igracima. Tek poslije 25 god. neko moze igrat kod nas. Do tad, decko, Gattuso je bolji od tebe, a Oddo je prof. za tebe. Zalosno

ZA ovog sto je napisao o Dzeki u Juventusu, drug hoces li mi molim te rec gdje si to pokupio? Jer sam proveo 3 dana pretrazivajuci Gazzettu, Corriere i TuttoSport, Sport1.de, i neces vjerovat, cak ni u ozbiljnim forumima (jer navijacke ne gledam, jer previse lupetaju) nema nista o tom potezu. Znaci, odakle ti ta informacija da je Dzeko potpisao za Juventus?
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 06:42   #27110

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Ali ja zaista ne kapiram ćelavog skota.. Zar ne bi trebalo da se u transfer politici postave prioriteti? Sagleda se trenutni kadar, stanje tima, utvrdi se gde najviše curi i šta najviše fali i onda se radi na tome da se ta rupa pokrije..

Samo lud i slep čovek ne vidi da je najveći problem Milana pozicija FB i CM. Nama treba novi pirlo ili neko ko će to postati igranjem uz njega u naredne 2 sezone. I Bar jedan vrstan bočni igrač. Čemu spominjanje davida luiza, preskupog štopera u trenutku kad naš defanzivni par nesta-silva deluje odlično?! Ok, znam, nesta je staklen, ima 34 god i treba misliti o zameni.. ali zambrota ima 33 i očajan je! a luka je nepopravljiv u defanzivi! a njihove zamene su bonera, oddo i marek! dok nam u vezi i dalje igraju seedorf (34) i gattuso (32).

Daj da prvo rešimo pitanje beka, nesta može izgurati još 2 godine, nek CB bude prioritet na leto ili sledeću zimu, ali ne sad. Jel treba ponovo napraviti istu grešku kao i s robinhom, da nam 25 miliona sedi na klupi i čeka svoju šansu, dok se raspadamo po bokovima?

Zato, ako će kupovati, onda bi bilo najbolje uzeti igrača koji podjednako kvalitetno igra na te dve pozicije, dakle DA (defensive allrounder).. kao što su micah richards i bane ivanović,.. o ovom drugom možemo samo da sanjamo ali richardsa bi mogli dobiti ukoliko se zakuva transfer oko pata. Dobili bi odličnog mladog, perspektivnog beka i trenutnu zamenu na poziciji CB. Treba tražiti i Johnsona, koji bi zamenio dinha u naredne 2 godine i 30 miliona sa kojima bi se mogao kupiti pravi vezni igrač i/ili zamena za nestu.

ali ne, ćelava nakaza će prodati dinha za 10mil u galaxy, kupiti ranocchiu ili tog luiza, pošto nemamo dovoljno CB.. a bokovi su nam dobro pokriveni.. veza će ostati kao i poslednjih 10 godina ista (ipak su to šampioni).. boatenga će vratiti u đenovu, a flaminia menjati za lazzaria.. i kad budemo ponovo gledali merdi u leđa i navijači pohotno tražili nova pojačanja, ćelavi će reći dobili ste ibru i robinha, para nema.. a pato će sve to posmatrati iz rehabilitacionog centra u sao paolu, oporavljajući se od druge operacije meniskusa u samo 6 meseci
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 07:51   #27111

adis

Registered User

adis's Avatar

Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
adis is on a distinguished road
The agent of Wolfsburg star Edin Dzeko has poured cold water over a reported deal between the German club and Juventus.

Irfan Redzepagic says the forward could also end up at Inter, AC Milan or Bayern Munich.

"Dzeko to Turin? I don't know, and have no information on this matter," Redzepagic told FCInternews.it. "It is not true what has been said about Juventus.

"It is possible that he could play at Bayern Munich next season, but also at Juve. He could also end up at Inter."

A €30 million deal had reportedly been worked out between Wolfsburg and Juventus on Tuesday.
adis is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 07:51   #27112

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Dejo upravo si mi uzeo rijec iz usta. Jer, taman sam mislio napisat kakav Mexes, ako vec zelimo neko zvucno, vec sad jako, a ima velikog potencijala da ucvrsti svoju poziciju u timu, e onda je to David Luiz. Mali je pravo dobar, dosta timova ga spominje, cak je Chelsea ga htio dovuc proslo ljeto, tako da sve ide u korist ovom momku. Godiste '87, igra centralnog, i sa Thiagom bi odigrao pravi tandem.
Prst gore za ovaj potez Galliania.

Antonini i stari Maldini, se ne moze poredit u danasnje vrijeme Milana. Zbog cega? Pa da je danas rodjen Maldini, a mislim da sam to vec jednom napisao, on bi ugledao prvi sastav Milana tek u 25 godini, jer ne bi mogao doci na red od silni "zvijezda". A prije toga bi proveo karieru u Ceseni, Perugi, Cagliariu, Genovi, i onda bi ga tek vratili sebi. Naprimjer, mi nikad necemo otkriti cudo Lahm, jer mi ne vjerujemo svojim mladim igracima. Tek poslije 25 god. neko moze igrat kod nas. Do tad, decko, Gattuso je bolji od tebe, a Oddo je prof. za tebe. Zalosno

ZA ovog sto je napisao o Dzeki u Juventusu, drug hoces li mi molim te rec gdje si to pokupio? Jer sam proveo 3 dana pretrazivajuci Gazzettu, Corriere i TuttoSport, Sport1.de, i neces vjerovat, cak ni u ozbiljnim forumima (jer navijacke ne gledam, jer previse lupetaju) nema nista o tom potezu. Znaci, odakle ti ta informacija da je Dzeko potpisao za Juventus?
sa www.nogometni-magazin.com

ne bi me čudilo da je istina da će džeko otić u juve jer ga ionako moraju sad na zimu prodat, a mi smo doveli 11...
Old 07-10-2010, 08:34   #27113

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Vi niste normalni, razmisljate za Dzeku, a u timu imate najboljeg napadaca momentalno u svetskom fudbalu, ovo je tuzno, odoh ja od ovaj forum, vi i onako sa nista nemozete biti zadovoljni, uvek ce nesto da vam fali, igrajte menadzer mozda tako budete srecniji, strasno

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 08:56   #27114

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Vi niste normalni, razmisljate za Dzeku, a u timu imate najboljeg napadaca momentalno u svetskom fudbalu, ovo je tuzno, odoh ja od ovaj forum, vi i onako sa nista nemozete biti zadovoljni, uvek ce nesto da vam fali, igrajte menadzer mozda tako budete srecniji, strasno
Ukoliko mislis na Ibrahimovica ( a mogli bi i pata svrstati u tu kategoriju ), ovdje imas ljude koji ne cijene neke njegove ljudske osobine, inace redom vrhunski poznavatelji njegova lika i djela, informirani iz etabliranih internet stranica.

To sto bi mi bez njega u prvih 11 trenutno dijelili zadnjih par pozicija i u serie a u i ligi prvaka, manje je bitno. Treba dovesti dzeku, jel on je dobar decko, znate
geoff is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 09:10   #27115

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Ali ja zaista ne kapiram ćelavog skota.. Zar ne bi trebalo da se u transfer politici postave prioriteti? Sagleda se trenutni kadar, stanje tima, utvrdi se gde najviše curi i šta najviše fali i onda se radi na tome da se ta rupa pokrije..

Samo lud i slep čovek ne vidi da je najveći problem Milana pozicija FB i CM. Nama treba novi pirlo ili neko ko će to postati igranjem uz njega u naredne 2 sezone. I Bar jedan vrstan bočni igrač. Čemu spominjanje davida luiza, preskupog štopera u trenutku kad naš defanzivni par nesta-silva deluje odlično?! Ok, znam, nesta je staklen, ima 34 god i treba misliti o zameni.. ali zambrota ima 33 i očajan je! a luka je nepopravljiv u defanzivi! a njihove zamene su bonera, oddo i marek! dok nam u vezi i dalje igraju seedorf (34) i gattuso (32).

Daj da prvo rešimo pitanje beka, nesta može izgurati još 2 godine, nek CB bude prioritet na leto ili sledeću zimu, ali ne sad. Jel treba ponovo napraviti istu grešku kao i s robinhom, da nam 25 miliona sedi na klupi i čeka svoju šansu, dok se raspadamo po bokovima?

Zato, ako će kupovati, onda bi bilo najbolje uzeti igrača koji podjednako kvalitetno igra na te dve pozicije, dakle DA (defensive allrounder).. kao što su micah richards i bane ivanović,.. o ovom drugom možemo samo da sanjamo ali richardsa bi mogli dobiti ukoliko se zakuva transfer oko pata. Dobili bi odličnog mladog, perspektivnog beka i trenutnu zamenu na poziciji CB. Treba tražiti i Johnsona, koji bi zamenio dinha u naredne 2 godine i 30 miliona sa kojima bi se mogao kupiti pravi vezni igrač i/ili zamena za nestu.

ali ne, ćelava nakaza će prodati dinha za 10mil u galaxy, kupiti ranocchiu ili tog luiza, pošto nemamo dovoljno CB.. a bokovi su nam dobro pokriveni.. veza će ostati kao i poslednjih 10 godina ista (ipak su to šampioni).. boatenga će vratiti u đenovu, a flaminia menjati za lazzaria.. i kad budemo ponovo gledali merdi u leđa i navijači pohotno tražili nova pojačanja, ćelavi će reći dobili ste ibru i robinha, para nema.. a pato će sve to posmatrati iz rehabilitacionog centra u sao paolu, oporavljajući se od druge operacije meniskusa u samo 6 meseci
Imaš potpuno pravo,čemu spominjanje pojačanja na mjestu stopera kada nesta i T.S. djeluju sjajno...i da nama treba defensive allrounder i taj tip igrača možeš dobiti i u davidu luizu koji je jednako sposoban igrati na lijevom boku,drugo nesta ima 34 godine i ulazi u 35. dakle david luiz bi mogao biti i više nego adekvatna zamjena za nestu...Ustalom veća je šansa da se dobije David Luiz nego mali Bale...

Inače,Robinho sjedi na klupi jer nije sasvim spreman i nije koštao 25 milja nego manje 10 ili 15...u vezi mogu igrati Boateng i Pirlo jer Pirlo pored Boatenga smije šetati,ja ne znam šta je s tim Flaminijem ali ako se ne nađe do pola sezone onda neka dođe Lazzari ....bilo tko dobar neka me iznenade recimo sa Polijem....

Moram se dotaknuti i trenera,jer meni i dalje nije jasno zašto Onyewu, stoper koji je u dzepove strpao i Villu i Torresa ima status zadnjeg branica u ekipi....
Old 07-10-2010, 09:43   #27116

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by fdlspalato View Post
antonini!!
daj momak ne lupaj na casu prvo nauci pozicije u fudbalu nego da se blamiras pred cijelim forumom.....
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 10:51   #27117

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Ma ne spominje ovdje niko Dzeku nit se trazi da se dovede sad na zimu. Ipak, u slucaju odlaska Pata, mi imamo slobodno NON-EU mjesto pa bi ga mogli dovuc. Ili je to mjesto vec Robinho zauzeo? A uz Ibru, on bi bio ubitacan tandem.

Da, nama su prioritet bekovi, ali koga uzet? Jer trenutno vlada manjak dobri bekova, a oni koji ih imaju, mogu slobodno da pucaju cijenu. A Poli u sredini treba vremena i rada, a nas kretencina na klupi to ne zna, pa ce mu davat zadnji 5 minuta da pokaze sta zna, jer on vise vjeruje iskusnom Seedorfu i Gattusu.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 10:59   #27118

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Ukoliko mislis na Ibrahimovica ( a mogli bi i pata svrstati u tu kategoriju ), ovdje imas ljude koji ne cijene neke njegove ljudske osobine, inace redom vrhunski poznavatelji njegova lika i djela, informirani iz etabliranih internet stranica.

To sto bi mi bez njega u prvih 11 trenutno dijelili zadnjih par pozicija i u serie a u i ligi prvaka, manje je bitno. Treba dovesti dzeku, jel on je dobar decko, znate
Dokle? Dokle ćeš više prozivati sve nas koji s pravom igrača s brojem 11 nazivamo đubretom, propalicom, šupkom i otpadom najvećeg stepena? Da postoji merna jedinica za bezobrazluk i iritantnost, nosila bi njegovo ime. To je pokazao i pre Milana i nastavlja da dokazuje svojim postupcima ovde.

S druge strane, reč je o wc napadaču, top 10 egzikutoru koji je bio neophodan ovom timu Milana. I niko osim možda fdlspalata, nije bio protiv njegovog dolaska. Memo, ensar, ja i još neki ovde, smo bili pre za edina iz razloga koje smo više puta obrazložili i to je sasvim legitimno.

Ja jesam bio u jednom trenutku protiv njegovog transfera jer se spominjala cifra od 40miliona, ali sam na kraju pohvalio i ćelavog i transfer i ceo prelazni rok iako nije angažovan ni jedan bočni igrač. I naravno da je sad apsurdno pričati o edinu, on će naći drugu sredinu jer je ovde apsolutno nepotreban.

I zato molim te, pusti nas da preziremo Lik đubreta i da cenimo njegovo Delo. Hvala..
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 11:38   #27119

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
daj momak ne lupaj na casu prvo nauci pozicije u fudbalu nego da se blamiras pred cijelim forumom.....
ja znam pozicije vrlo dobro ,a neko ko san siro vidija nije,a gostovanja s milanom da ne govorim,zadnji mi ima pravo spočitavat bilo šta.malo pročitaj ironije i sarkazma iz mojih tekstova ,a ne srat tako!!
mislin da se ti sramotiš sa svojim kopiranim i debelim tekstovima!!!pola vas ode i ne zna o čemu priča!!!čast iznimkama!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2010, 12:22   #27120

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
S druge strane, reč je o wc napadaču, top 10 egzikutoru koji je bio neophodan ovom timu Milana. I niko osim možda fdlspalata, nije bio protiv njegovog dolaska. Memo, ensar, ja i još neki ovde, smo bili pre za edina iz razloga koje smo više puta obrazložili i to je sasvim legitimno.---

priznajem,bio sam protiv ibre.i dalje mislim da je smece od covjeka al hvala bogu sto je dosao kod nas.covjek ce imati prosjek od jednog gola po utakmici.covjek je stroj od napadaca i savrseno mu odgovara talijanska liga.i ne samo to.iznenadio me je svojim zalaganjem i trudom i skidam mu kapu.bori se vise nego pirlo,sedorf i ronhi zajedno.od njega su jedino borbeniji gatuso,boateng i flamini.i to je ono cime me je pridobio gledajuci s te strane.ibra ce nam sigurno donijeti neki trofej ali jedno znam.idol mi nikad nece biti i cim ode iz milana bice zaboravljen.ostat ce samo golovi i nadam se sto vise trofeja.
MEMO is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules