![]() |
|
|
#27136 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
, ali i dalje ne vidim kakve veze imaju ibrine osobne karakteristike koje si ti iskljucivo saznao iz medija i poimanje njega kao profesionalnog napadaca. U redu, priznajes da je on wc napdac, ali ga istovremeno nazivas djubretom, kao da ste zajedno odrasli. |
|
|
|
|
|
|
#27137 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Gazzetta: LA Galaxy Ronaldinhu nudi 32 milijuna eura
Los Angeles Galaxy, nogometni klub iz američke MLS lige za koji igraju David Beckham i Landon Donovan, dao je Ronaldinhu ponudu koju će Milanov Brazilac teško odbiti... Amerikanci nude osam milijuna eura godišnje netto-plaće, te ugovor u četverogodišnjem trajanju, što znači da bi 30-godišnji Ronaldinho u četiri godine boravka u kalifornijskom klubu inkasirao čista 32 milijuna eura. Vijest je objavila La Gazzetta dello Sport pridodavši joj informaciju da AC Milan, klub iz Serije A s kojim Brazilac ima važeći ugovor do kraja tekuće sezone, taj novac nekoć najboljemu svjetskom nogometašu za novi ugovor ne može ponuditi. Stoga bi se, procjenjuje isti izvor, transfer Ronaldinha mogao dogoditi već u siječnju, budu li u Galaxyju voljni uplatiti još ponešto odštete za preostalo razdoblje trajanja ugovora. Prošlog je ljeta predsjednik milanskog kluba Silvio Berlusconi izjavio da će Brazilac, inače njegov omiljeni igrač, ostati na klubu sa San Sira do kraja karijere.
|
|
|
#27138 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ovaj forum je licio na nesto dok nije leptir nije dosao da nam svima pije mozak svojim glupostima...
|
|
|
#27139 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Dakle, stvari treba postaviti na ovaj način: da li 7-8 miliona koje će ponuditi LA vredi više od super kvaliteta kojeg dinho može ponuditi u naredne 2 sezone, uključujući i ovu? Za mene nema dileme, odgovor je NE. Ako je rone već doveo težinu i mišićnu masu na približan nivo iz starih dana, ako je već zagrejan za SP 2014 i ako ga menezes non stop ohrabruje u tom pogledu, onda bi trebao da zaboravi MLS i sedne i dogovori se sa silviom. Konstantno ističe kako ima super odnos sa silviom, kako mu je kao drugi otac, e pa lepo onda sednite i nađite kompromis. 8miliona godišnje? ni u ludilu se na daje igračima koji uđu u 4. deceniju, pogotovo brazilcima, a da ne pričamo o porezu koji povećava taj izdatak duplo. Dakle, ako se ne možeš i ne želiš zadovoljiti sa duplo manjim primanjem, ili nekih 5miliona maximum.. ako ti već te 4 milke po sezoni znače više od svih ambicija, onda je prodaja jedino rešenje. Ali tvrdim, da ćelavi skot može da nađe kompromis, samo ako hoće. A ako već dođe do čina prodaje, onda zaista treba zaboraviti i luiza i bale'a i bilo koje afirmisano ime sa cenom od preko 15-20mln, pomiriti se s činjenicom da će pirlo i zambrota igrati do 40te, jer treba logički i realno razmišljati, ako je već razlika u plati bila problem, i ako se zna da tek treba otplatiti ibru (24m) i robinha (18m) i da se timovi polako pripremaju za regulative UEFE koje su već stupile na snagu, onda ne preostaje ništa drugo nego da nastavimo da se zadovoljavamo sa nekim zgužvanim transferima, tipa ranocchia, lazzari, crisito, plaćane ispod stola, na odloženo, novi oblici pozajmica, kompenzacija, zamena igrača za bodove i sličnih sranja.. i nažalost, ličićemo na sve, samo ne na Tim. Last edited by Efekat leptira; 08-10-2010 at 09:07. |
|
|
|
|
|
|
#27140 | |
|
Moderator
Fave Players: The one and only MALDINI
![]() |
Quote:
Pozdrav.
Adesso e piu bello vincere - Carlo Pellegati Last edited by kastriot; 08-10-2010 at 09:23. |
|
|
|
|
|
|
#27141 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#27142 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
user cp > edit ignore list > dodaješ koga želiš...
|
|
|
#27143 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Pirlo bio naj bolji igrac Italije u remiju sa Irskom...Zambrota na klupi...
|
|
|
#27144 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Pato : I would leave only if Barcelona wanted me....".
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=70920 |
|
|
|
|
|
#27145 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Izgleda da D. Luiz ima portugalsku putovnicu, što je odlično. Ivanović je slobodan igrač i valjda nećemo dpoustiti da nam takvog BESPLATNOG igrača uzme Juve!
Meni se čini da je sa Dinhom gotovo jer on nije tip koji bi primao 4,5 mln kada može uzeti još 40-45mln negdje u SAD-u do kraja karijere i zajebavati se, piti i loviti ženske... Kakin stari je bio na dogovoru sa Braidom i moglo bi se dogoditi da nam se vrati Ricky. To su današnje vijesti. ovo malo love što ćemo dobiti od Dinha i od njegove plaće treba uložiti u Jucileia odmah, da ne pobjegne. Na ljeto Luiz i Ivanovic ( ako je moguće s obzirom na non-eu ) i to je to, imaš sve. A ako se Flamini ne sredi, treba i njega prodati na ljeto!
|
|
|
|
#27146 |
|
Registered User
![]() |
Uh kad bi taj Ivanovic dosao to bi bio potez i po,kažeš istječe mu ugovor....sjajno!!!valjda i galliani zna za to.
neka ode Ronaldinho i neka se vrati Kaka pa da vidim taj 4-3-1-2 na djelu,Pata u špici i dečko će imati 25 golova po sezoni.... BTW LEPTIRČIĆU SAD SI MI NA IGNORE.....više mi neće upadati u oko Del Neri, Taiwo i ostali polovnjaci koje ti smatras pojačanjima....
|
|
|
#27147 |
|
Registered User
![]() |
Po meni najbolje bi bilo prvo srediti obranu sa Luizom i Ivanovicem, staviti ih na bokove i onda imamo najjači zadnji red na svijetu. Naprijed je Ibra, Pato, Robinho, Kaka'... U sredini tko god
Šalim se naravno. Ali tog Ivanovica ce uzeti Juve... No onda ne može Dzeku... bit će zanimljivo.Moram priznati da sam poprilično nekako uvjeren da ćemo prodati Pata za neku dobru lovu u City ili Barcu. S tom lovom ćemo financirati Luiza i još 1,2 igrača. Jako mi je žao jer samo čekam da PAto dođe u Barcelonu pa zabije 30 komada u onoj smiješnoj ligi. No do zime nema transfera tako da... Ozil ne igra protiv nas, to nam je dobra vijest, zadovoljan sam. Boatenga smo odmarali jer je kao "ozlijeđen", Zambro nije nastpuio za Azzure, See, Dinho i ekipa su imali pauzu... Nesta prije svih. Žao mi je Ibre koji igra non stop ali ove sezone mi djeluje nekako vrlo koncentrirano i ozbiljno, bolje nego do sada.
|
|
|
|
#27148 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
), Douglas Costa itd... Priče o Dinhovoj kilaži su meni komične jer je sasvim vidljivo da je njemu nemoguće vratiti staru kilažu. To je prirodno. On nema sada masti, kako bi se "seljački" reklo, ali ima puno težu mišičnu masu nego prije, tj. teži je. Povratak na ovu kilažu je nemoguć... Vidjet ćemo što će biti, ali mislim da se ne treba nadati čudu što se tiče njegove spreme.
|
|
|
|
|
#27149 |
|
Registered User
![]() |
dakle fantazija bi bila
Abbiati,Ivanovic,Nesta,Thiago Silva, David Luiz,Boateng,Pirlo,Jucilei,Kaka,Pato, Ibrahimovic a realnost Abbiati,Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini,Boateng, Pirlo,Gattuso,Ronaldinho,Pato, Ibrahimovic
|
|
|
#27150 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Abbiatti-Ivanovic-Nesta-Thiago-Luiz-Pirlo-Jucilei-Boateng-Ganso-Robinho-Ibrahimovic... Strava ekipa isto. Ali ako ce prodavati Pata, onda neka ulože novac u igrača kao što je Ganso, Pastore itd., ne u ozlijeđenog Kaku. Koga mi možemo prodati da nam se oslobodi non-eu mjesto a da nije Pato?
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|