AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 08-10-2010, 05:50   #27136

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Dokle? Dokle ćeš više prozivati sve nas koji s pravom igrača s brojem 11 nazivamo đubretom, propalicom, šupkom i otpadom najvećeg stepena? Da postoji merna jedinica za bezobrazluk i iritantnost, nosila bi njegovo ime. To je pokazao i pre Milana i nastavlja da dokazuje svojim postupcima ovde.

S druge strane, reč je o wc napadaču, top 10 egzikutoru koji je bio neophodan ovom timu Milana. I niko osim možda fdlspalata, nije bio protiv njegovog dolaska. Memo, ensar, ja i još neki ovde, smo bili pre za edina iz razloga koje smo više puta obrazložili i to je sasvim legitimno.

Ja jesam bio u jednom trenutku protiv njegovog transfera jer se spominjala cifra od 40miliona, ali sam na kraju pohvalio i ćelavog i transfer i ceo prelazni rok iako nije angažovan ni jedan bočni igrač. I naravno da je sad apsurdno pričati o edinu, on će naći drugu sredinu jer je ovde apsolutno nepotreban.

I zato molim te, pusti nas da preziremo Lik đubreta i da cenimo njegovo Delo. Hvala..
Leptire, imas legendarne postove, tu ti moram skinut kapu, ali i dalje ne vidim kakve veze imaju ibrine osobne karakteristike koje si ti iskljucivo saznao iz medija i poimanje njega kao profesionalnog napadaca. U redu, priznajes da je on wc napdac, ali ga istovremeno nazivas djubretom, kao da ste zajedno odrasli.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2010, 07:52   #27137

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Gazzetta: LA Galaxy Ronaldinhu nudi 32 milijuna eura

Los Angeles Galaxy, nogometni klub iz američke MLS lige za koji igraju David Beckham i Landon Donovan, dao je Ronaldinhu ponudu koju će Milanov Brazilac teško odbiti...

Amerikanci nude osam milijuna eura godišnje netto-plaće, te ugovor u četverogodišnjem trajanju, što znači da bi 30-godišnji Ronaldinho u četiri godine boravka u kalifornijskom klubu inkasirao čista 32 milijuna eura.

Vijest je objavila La Gazzetta dello Sport pridodavši joj informaciju da AC Milan, klub iz Serije A s kojim Brazilac ima važeći ugovor do kraja tekuće sezone, taj novac nekoć najboljemu svjetskom nogometašu za novi ugovor ne može ponuditi.

Stoga bi se, procjenjuje isti izvor, transfer Ronaldinha mogao dogoditi već u siječnju, budu li u Galaxyju voljni uplatiti još ponešto odštete za preostalo razdoblje trajanja ugovora.

Prošlog je ljeta predsjednik milanskog kluba Silvio Berlusconi izjavio da će Brazilac, inače njegov omiljeni igrač, ostati na klubu sa San Sira do kraja karijere.
Old 08-10-2010, 08:46   #27138

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Ovaj forum je licio na nesto dok nije leptir nije dosao da nam svima pije mozak svojim glupostima...
Old 08-10-2010, 08:59   #27139

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Gazzetta: LA Galaxy Ronaldinhu nudi 32 milijuna eura

Los Angeles Galaxy, nogometni klub iz američke MLS lige za koji igraju David Beckham i Landon Donovan, dao je Ronaldinhu ponudu koju će Milanov Brazilac teško odbiti...

Amerikanci nude osam milijuna eura godišnje netto-plaće, te ugovor u četverogodišnjem trajanju, što znači da bi 30-godišnji Ronaldinho u četiri godine boravka u kalifornijskom klubu inkasirao čista 32 milijuna eura.

Vijest je objavila La Gazzetta dello Sport pridodavši joj informaciju da AC Milan, klub iz Serije A s kojim Brazilac ima važeći ugovor do kraja tekuće sezone, taj novac nekoć najboljemu svjetskom nogometašu za novi ugovor ne može ponuditi.

Stoga bi se, procjenjuje isti izvor, transfer Ronaldinha mogao dogoditi već u siječnju, budu li u Galaxyju voljni uplatiti još ponešto odštete za preostalo razdoblje trajanja ugovora.

Prošlog je ljeta predsjednik milanskog kluba Silvio Berlusconi izjavio da će Brazilac, inače njegov omiljeni igrač, ostati na klubu sa San Sira do kraja karijere.
Kao što vidite, odšteta će biti mizerna, jer ponešto u prevodu znači malo više od Ništa. Što je i sasvim normalno, jer igraču ističe ugovor za pola godine.

Dakle, stvari treba postaviti na ovaj način: da li 7-8 miliona koje će ponuditi LA vredi više od super kvaliteta kojeg dinho može ponuditi u naredne 2 sezone, uključujući i ovu?

Za mene nema dileme, odgovor je NE. Ako je rone već doveo težinu i mišićnu masu na približan nivo iz starih dana, ako je već zagrejan za SP 2014 i ako ga menezes non stop ohrabruje u tom pogledu, onda bi trebao da zaboravi MLS i sedne i dogovori se sa silviom.

Konstantno ističe kako ima super odnos sa silviom, kako mu je kao drugi otac, e pa lepo onda sednite i nađite kompromis. 8miliona godišnje? ni u ludilu se na daje igračima koji uđu u 4. deceniju, pogotovo brazilcima, a da ne pričamo o porezu koji povećava taj izdatak duplo.

Dakle, ako se ne možeš i ne želiš zadovoljiti sa duplo manjim primanjem, ili nekih 5miliona maximum.. ako ti već te 4 milke po sezoni znače više od svih ambicija, onda je prodaja jedino rešenje. Ali tvrdim, da ćelavi skot može da nađe kompromis, samo ako hoće.

A ako već dođe do čina prodaje, onda zaista treba zaboraviti i luiza i bale'a i bilo koje afirmisano ime sa cenom od preko 15-20mln, pomiriti se s činjenicom da će pirlo i zambrota igrati do 40te, jer treba logički i realno razmišljati, ako je već razlika u plati bila problem, i ako se zna da tek treba otplatiti ibru (24m) i robinha (18m) i da se timovi polako pripremaju za regulative UEFE koje su već stupile na snagu, onda ne preostaje ništa drugo nego da nastavimo da se zadovoljavamo sa nekim zgužvanim transferima, tipa ranocchia, lazzari, crisito, plaćane ispod stola, na odloženo, novi oblici pozajmica, kompenzacija, zamena igrača za bodove i sličnih sranja.. i nažalost, ličićemo na sve, samo ne na Tim.

Last edited by Efekat leptira; 08-10-2010 at 09:07.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2010, 09:19   #27140

kastriot

Moderator

kastriot's Avatar

Fave Players: The one and only MALDINI
kastriot is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Ovaj forum je licio na nesto dok nije leptir nije dosao da nam svima pije mozak svojim glupostima...
Zbilja nema smisla sta na svaki tvoj post spominjas Leptira, ako ti smetaju njegove "gluposti" onda slobodno imas ignore opciju i na tvoj ekran nikad neces vidjeti njegove postove. Ako se ti ne slazes ne znaci da su gluposti, zato jos jednom cu da te zamolim da se ovo ne ponovi.

Pozdrav.

Last edited by kastriot; 08-10-2010 at 09:23.
kastriot is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2010, 09:47   #27141

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kastriot View Post
Zbilja nema smisla sta na svaki tvoj post spominjas Leptira, ako ti smetaju njegove "gluposti" onda slobodno imas ignore opciju i na tvoj ekran nikad neces vidjeti njegove postove. Ako se ti ne slazes ne znaci da su gluposti, zato jos jednom cu da te zamolim da se ovo ne ponovi.

Pozdrav.
gdje se nalazi ta ignore opcija?
Old 08-10-2010, 10:05   #27142

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
user cp > edit ignore list > dodaješ koga želiš...
Old 09-10-2010, 02:57   #27143

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Pirlo bio naj bolji igrac Italije u remiju sa Irskom...Zambrota na klupi...
Old 09-10-2010, 06:25   #27144

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Pato : I would leave only if Barcelona wanted me....".

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=70920

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2010, 07:26   #27145

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Izgleda da D. Luiz ima portugalsku putovnicu, što je odlično. Ivanović je slobodan igrač i valjda nećemo dpoustiti da nam takvog BESPLATNOG igrača uzme Juve!

Meni se čini da je sa Dinhom gotovo jer on nije tip koji bi primao 4,5 mln kada može uzeti još 40-45mln negdje u SAD-u do kraja karijere i zajebavati se, piti i loviti ženske...

Kakin stari je bio na dogovoru sa Braidom i moglo bi se dogoditi da nam se vrati Ricky. To su današnje vijesti.

ovo malo love što ćemo dobiti od Dinha i od njegove plaće treba uložiti u Jucileia odmah, da ne pobjegne. Na ljeto Luiz i Ivanovic ( ako je moguće s obzirom na non-eu ) i to je to, imaš sve.

A ako se Flamini ne sredi, treba i njega prodati na ljeto!
Old 09-10-2010, 07:33   #27146

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Uh kad bi taj Ivanovic dosao to bi bio potez i po,kažeš istječe mu ugovor....sjajno!!!valjda i galliani zna za to.

neka ode Ronaldinho i neka se vrati Kaka pa da vidim taj 4-3-1-2 na djelu,Pata u špici i dečko će imati 25 golova po sezoni....

BTW LEPTIRČIĆU SAD SI MI NA IGNORE.....više mi neće upadati u oko Del Neri, Taiwo i ostali polovnjaci koje ti smatras pojačanjima....
Old 09-10-2010, 07:54   #27147

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Po meni najbolje bi bilo prvo srediti obranu sa Luizom i Ivanovicem, staviti ih na bokove i onda imamo najjači zadnji red na svijetu. Naprijed je Ibra, Pato, Robinho, Kaka'... U sredini tko god Šalim se naravno. Ali tog Ivanovica ce uzeti Juve... No onda ne može Dzeku... bit će zanimljivo.

Moram priznati da sam poprilično nekako uvjeren da ćemo prodati Pata za neku dobru lovu u City ili Barcu. S tom lovom ćemo financirati Luiza i još 1,2 igrača. Jako mi je žao jer samo čekam da PAto dođe u Barcelonu pa zabije 30 komada u onoj smiješnoj ligi.

No do zime nema transfera tako da... Ozil ne igra protiv nas, to nam je dobra vijest, zadovoljan sam. Boatenga smo odmarali jer je kao "ozlijeđen", Zambro nije nastpuio za Azzure, See, Dinho i ekipa su imali pauzu... Nesta prije svih. Žao mi je Ibre koji igra non stop ali ove sezone mi djeluje nekako vrlo koncentrirano i ozbiljno, bolje nego do sada.
Old 09-10-2010, 07:58   #27148

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post

Za mene nema dileme, odgovor je NE. Ako je rone već doveo težinu i mišićnu masu na približan nivo iz starih dana, ako je već zagrejan za SP 2014 i ako ga menezes non stop ohrabruje u tom pogledu, onda bi trebao da zaboravi MLS i sedne i dogovori se sa silviom.
Mislim da je to utpoija, jer Brazil se sasvim očito sprema za Sp sa igračima kao što su Pato, Coutinho, Neymar, Ganso, Robinho kao kapetan ( ne znam zasto, najgori je ), Douglas Costa itd... Priče o Dinhovoj kilaži su meni komične jer je sasvim vidljivo da je njemu nemoguće vratiti staru kilažu. To je prirodno. On nema sada masti, kako bi se "seljački" reklo, ali ima puno težu mišičnu masu nego prije, tj. teži je. Povratak na ovu kilažu je nemoguć...

Vidjet ćemo što će biti, ali mislim da se ne treba nadati čudu što se tiče njegove spreme.
Old 09-10-2010, 09:33   #27149

dejo

Registered User

dejo's Avatar

dakle fantazija bi bila

Abbiati,Ivanovic,Nesta,Thiago Silva, David Luiz,Boateng,Pirlo,Jucilei,Kaka,Pato,
Ibrahimovic

a realnost

Abbiati,Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini,Boateng, Pirlo,Gattuso,Ronaldinho,Pato, Ibrahimovic
Old 09-10-2010, 09:50   #27150

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Quote:
Originally Posted by dejo View Post
dakle fantazija bi bila

Abbiati,Ivanovic,Nesta,Thiago Silva, David Luiz(20),Boateng,Pirlo,Jucilei(10),Ganso(30),Pato,
Ibrahimovic
Ne možemo to složiti jer nemamo 2 slobodna non-eu mjesta jebiga... Eventualno Jucilei sada a onda moramo jednoga prodati da bi mogli Ivanovica... A to bi mogao biti Pato! S tim novcem napraviš ovo:

Abbiatti-Ivanovic-Nesta-Thiago-Luiz-Pirlo-Jucilei-Boateng-Ganso-Robinho-Ibrahimovic... Strava ekipa isto.

Ali ako ce prodavati Pata, onda neka ulože novac u igrača kao što je Ganso, Pastore itd., ne u ozlijeđenog Kaku.

Koga mi možemo prodati da nam se oslobodi non-eu mjesto a da nije Pato?

Tags
balkan

Posting Rules