AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 09-10-2010, 09:56   #27151

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Ne možemo to složiti jer nemamo 2 slobodna non-eu mjesta jebiga... Eventualno Jucilei sada a onda moramo jednoga prodati da bi mogli Ivanovica... A to bi mogao biti Pato! S tim novcem napraviš ovo:

Abbiatti-Ivanovic-Nesta-Thiago-Luiz-Pirlo-Jucilei-Boateng-Kaka'-Robinho-Ibrahimovic... Strava ekipa isto.

Ali ako ce prodavati Pata, onda neka ulože novac u igrača kao što je Ganso, Pastore itd., ne u ozlijeđenog Kaku.

Koga mi možemo prodati da nam se oslobodi non-eu mjesto a da nije Pato?
a onyewu?a montelongo?znam da je onyewu igrao u belgiji neko vrijeme ali ne znam da li ima dokumente?

da taj ganso bi trebao biti izbor prije kake, mali me podsjeca na ruia costu...mlad talentiran i gladan uspjeha....kakin drugi period bi mogao biti jednako neuspješan kao i shevchenkov bez obzira sto kaka dolazi kao mlađi nego što je to sheva bio kad se vratio....

ne sviđa mi se to da ako je nekad netko bio sjajan u milanu da se onda i vrati u milan kada mu ne ide u drugom klubu...kaka je vrlo vjerojatno gotov kao igrač, nadam se da griješim...

Last edited by dejo; 09-10-2010 at 09:59.
dejo is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2010, 11:25   #27152

ShockeY

Registered User

ShockeY is on a distinguished road
bolje da uzmemo Vucinica jer je co`ek neunistiv...Crna Gora 9 bodova iz 3 utakmice...dobijena svajcarska...sam vuce ekipu...co`ek je stvarno odvratan ali je klasa igracha...igrachina...
ShockeY is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2010, 12:32   #27153

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Serie A od ove godine dopusta samo 1 NON-EU mjesto, i ono je slobodno samo ako prodas nekog NON-EU igraca. Znaci ili Iva, ili Dzus, ili Dzekson.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2010, 12:37   #27154

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ShockeY View Post
bolje da uzmemo Vucinica jer je co`ek neunistiv...Crna Gora 9 bodova iz 3 utakmice...dobijena svajcarska...sam vuce ekipu...co`ek je stvarno odvratan ali je klasa igracha...igrachina...
sva sreca pa nisi sportski direktor milana....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2010, 13:08   #27155

ShockeY

Registered User

ShockeY is on a distinguished road
pa za ove pare sto je robinjo uzet smo i mogli...
ShockeY is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2010, 13:59   #27156

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
http://www.youtube.com/watch?v=IdGbh...eature=related

najbolji napadač na svetu 'ponosni' vlasnik najvećeg promašaja svih vremena.. kakav paradoks.. zajeb'o i sivonjića.. na teletextu već izbacilo 1-0..
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2010, 14:37   #27157

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
i shevu 2005 zajebo... i mene 2001

jbg događa se
Old 09-10-2010, 17:38   #27158

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
Originally Posted by ShockeY View Post
pa za ove pare sto je robinjo uzet smo i mogli...
ja vjerujem da ce nam se binho isplatit....
Old 10-10-2010, 04:48   #27159

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Koga mi možemo prodati da nam se oslobodi non-eu mjesto a da nije Pato?
O čemu ti to? Kakvo oslobađanje?

Prijašnje pravilo:
1. možeš kupiti dva igrača van EU koja već ne igraju u Italiji
2. možeš kupiti koliko hoćeš igrača van EU koji su već registrovani u Italiji

Izmjena:

1. možeš kupiti samo jednog igrača van EU koji ne igra u Italiji
2. možeš kupiti koliko hoćeš igrača van EU koji su već registrovani u Italiji

Plus nekakva muljaža tipa kupovina pa posudba koja je ostala nepromijenjena tipa Interovih tranfera Maxwella i J.Cesara ili Milan sa Boatengom ove godine.
Interimovic is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2010, 07:46   #27160

bane

Registered User

Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
bane is on a distinguished road
Nije u pitanju problem sa kupovinom vec sa registracijom fudbalera. Mozes kupiti 5 non eu igraca, ali samo jednog mozes registrovati.

Ranije pravilo je bilo
Mozes registrovati 2 nova non eu igraca koja ne igraju u italiji, ali za tog drugog moras da oslobodis 1 mesto (ako registrujes 1 ne moras nikog da se resis)
sada je dozvoljen samo 1 igrac iz non eu koji ne igra u italiji, nisam siguran da li treba da se oslobodi mesto

Mi smo za ovu sezonu oslobodili 1 mesto didinim odlaskom, ali jos nikog nismo doveli, tako da u svakom slucaju mozemo dovesti jednog u januaru
bane is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2010, 08:24   #27161

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
a šta bi vi da se milan pritvori u legiju stranaca,ka i inter,arsenal itd..to je jadno!!to su sve imena koja mogu,a i ne mogu i nemoraju pomoć milanu!!dakle baljezgate bez veze!!!ima dovoljno mladih talijana s kojima se može oformit momčad za velike dosege..sitite se 80.ih i 90.ih..kada su momčad činili mladi pomladci milana i mladi talijani koji su doveveni iz drugoligaša,sa velikom željom da se dokazuju.
velika je greška platit igrača 7,8 ili više milja ,,2milje mu još zakačit na godinu i očekivat da će on pružit milanu dobre partije!!!ta praksa je veliki rizik i uglavnom neučinkovita danas!!pogledajte samo koliko manchester ima duga!!!eeeej jedan manchester!!a zašto???zato šta više potroše na igrače nego na obnovu pomlatka i investiranje u sam klub!!!milan nema pravo na kupovinu,pogotovo ne skupih igrača!!!OMLADINSKI POGONI SU BUDUČNOST SVAKOG KLUBA U BUDUČNOSTI!!
bosmanovo pravilo je uništilo nogomet!suštinu nogometa!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2010, 09:07   #27162

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
Originally Posted by fdlspalato View Post
a šta bi vi da se milan pritvori u legiju stranaca,ka i inter,arsenal itd..to je jadno!!to su sve imena koja mogu,a i ne mogu i nemoraju pomoć milanu!!dakle baljezgate bez veze!!!ima dovoljno mladih talijana s kojima se može oformit momčad za velike dosege..sitite se 80.ih i 90.ih..kada su momčad činili mladi pomladci milana i mladi talijani koji su doveveni iz drugoligaša,sa velikom željom da se dokazuju.
velika je greška platit igrača 7,8 ili više milja ,,2milje mu još zakačit na godinu i očekivat da će on pružit milanu dobre partije!!!ta praksa je veliki rizik i uglavnom neučinkovita danas!!pogledajte samo koliko manchester ima duga!!!eeeej jedan manchester!!a zašto???zato šta više potroše na igrače nego na obnovu pomlatka i investiranje u sam klub!!!milan nema pravo na kupovinu,pogotovo ne skupih igrača!!!OMLADINSKI POGONI SU BUDUČNOST SVAKOG KLUBA U BUDUČNOSTI!!
bosmanovo pravilo je uništilo nogomet!suštinu nogometa!
Jel ti znas sta je bosmanovo pravilo?
Old 10-10-2010, 09:33   #27163

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
Jeste čuli šta vaha kaže za ronaldinha u nedjeljom u dva? kao malo dijete koje želi da se igra ali da zaboravlja da treba i pobjeđivati

slažem se sa splićom... ostat ćemo bez talijana za par sezona ako ovako nastavimo... jedino će novi maldini ostat i on će bit novi kapetan... jadna nam majka
Old 10-10-2010, 11:38   #27164

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
Originally Posted by RossoneroCroato View Post
Jeste čuli šta vaha kaže za ronaldinha u nedjeljom u dva? kao malo dijete koje želi da se igra ali da zaboravlja da treba i pobjeđivati

slažem se sa splićom... ostat ćemo bez talijana za par sezona ako ovako nastavimo... jedino će novi maldini ostat i on će bit novi kapetan... jadna nam majka
bas me briga ciji drzavljani igraju za milan....mogu svi sto se mene tice biti iz burkine faso......samo da pobjedjujemo....
Old 10-10-2010, 11:56   #27165

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
jel se to meni cini ili nisam vidio ali nitko nije spominjao nedavni izbor 15 najboljih stranih igraca talijanske lige u zadnjih 30 godina.zanimljiv izbor al s nekim stvarima se ne mogu sloziti.koliko god da sam hrvat i postujem bobana ne mislim da je on bio bas medju 15 najboljih.i mislim da je cak izabran u prvi sastav zajedno s maradonom,van bastenom itd...zidane uopce nije u prvih 11,a sugavi marcelo salas je dobio mjesto u rezervi ispred jednog batistute.strasno.a sastav je samo s jednom spicom,znaci van bastenom,sto znaci da nema zlatne kopacke shevchenka i nekad najboljeg svjetskog igraca georgea weaha.cak ni savicevica nema kojeg isto postujem i mislim da su on i boban bili podjednako dobri igraci.al dobro.to su glupi talijani koji su glasovali.
MEMO is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules