![]() |
|
|
#27151 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
da taj ganso bi trebao biti izbor prije kake, mali me podsjeca na ruia costu...mlad talentiran i gladan uspjeha....kakin drugi period bi mogao biti jednako neuspješan kao i shevchenkov bez obzira sto kaka dolazi kao mlađi nego što je to sheva bio kad se vratio.... ne sviđa mi se to da ako je nekad netko bio sjajan u milanu da se onda i vrati u milan kada mu ne ide u drugom klubu...kaka je vrlo vjerojatno gotov kao igrač, nadam se da griješim...
Last edited by dejo; 09-10-2010 at 09:59. |
|
|
|
|
|
|
#27152 |
|
Registered User
![]() |
bolje da uzmemo Vucinica jer je co`ek neunistiv...Crna Gora 9 bodova iz 3 utakmice...dobijena svajcarska...sam vuce ekipu...co`ek je stvarno odvratan ali je klasa igracha...igrachina...
|
|
|
|
|
|
#27153 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Serie A od ove godine dopusta samo 1 NON-EU mjesto, i ono je slobodno samo ako prodas nekog NON-EU igraca. Znaci ili Iva, ili Dzus, ili Dzekson.
|
|
|
#27154 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
sva sreca pa nisi sportski direktor milana....
|
|
|
#27155 |
|
Registered User
![]() |
pa za ove pare sto je robinjo uzet smo i mogli...
|
|
|
|
|
|
#27156 |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=IdGbh...eature=related
najbolji napadač na svetu 'ponosni' vlasnik najvećeg promašaja svih vremena.. kakav paradoks.. zajeb'o i sivonjića.. na teletextu već izbacilo 1-0.. |
|
|
|
|
|
#27157 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
i shevu 2005 zajebo... i mene 2001
jbg događa se
|
|
|
#27158 |
|
Registered User
![]() |
ja vjerujem da ce nam se binho isplatit....
|
|
|
#27159 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Prijašnje pravilo: 1. možeš kupiti dva igrača van EU koja već ne igraju u Italiji 2. možeš kupiti koliko hoćeš igrača van EU koji su već registrovani u Italiji Izmjena: 1. možeš kupiti samo jednog igrača van EU koji ne igra u Italiji 2. možeš kupiti koliko hoćeš igrača van EU koji su već registrovani u Italiji Plus nekakva muljaža tipa kupovina pa posudba koja je ostala nepromijenjena tipa Interovih tranfera Maxwella i J.Cesara ili Milan sa Boatengom ove godine. |
|
|
|
|
|
|
#27160 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Nije u pitanju problem sa kupovinom vec sa registracijom fudbalera. Mozes kupiti 5 non eu igraca, ali samo jednog mozes registrovati.
Ranije pravilo je bilo Mozes registrovati 2 nova non eu igraca koja ne igraju u italiji, ali za tog drugog moras da oslobodis 1 mesto (ako registrujes 1 ne moras nikog da se resis) sada je dozvoljen samo 1 igrac iz non eu koji ne igra u italiji, nisam siguran da li treba da se oslobodi mesto Mi smo za ovu sezonu oslobodili 1 mesto didinim odlaskom, ali jos nikog nismo doveli, tako da u svakom slucaju mozemo dovesti jednog u januaru |
|
|
|
|
|
#27161 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
a šta bi vi da se milan pritvori u legiju stranaca,ka i inter,arsenal itd..to je jadno!!to su sve imena koja mogu,a i ne mogu i nemoraju pomoć milanu!!dakle baljezgate bez veze!!!ima dovoljno mladih talijana s kojima se može oformit momčad za velike dosege..sitite se 80.ih i 90.ih..kada su momčad činili mladi pomladci milana i mladi talijani koji su doveveni iz drugoligaša,sa velikom željom da se dokazuju.
velika je greška platit igrača 7,8 ili više milja ,,2milje mu još zakačit na godinu i očekivat da će on pružit milanu dobre partije!!!ta praksa je veliki rizik i uglavnom neučinkovita danas!!pogledajte samo koliko manchester ima duga!!!eeeej jedan manchester!!a zašto???zato šta više potroše na igrače nego na obnovu pomlatka i investiranje u sam klub!!!milan nema pravo na kupovinu,pogotovo ne skupih igrača!!!OMLADINSKI POGONI SU BUDUČNOST SVAKOG KLUBA U BUDUČNOSTI!! bosmanovo pravilo je uništilo nogomet!suštinu nogometa! |
|
|
|
|
|
#27162 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#27163 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
Jeste čuli šta vaha kaže za ronaldinha u nedjeljom u dva? kao malo dijete koje želi da se igra ali da zaboravlja da treba i pobjeđivati
slažem se sa splićom... ostat ćemo bez talijana za par sezona ako ovako nastavimo... jedino će novi maldini ostat i on će bit novi kapetan... jadna nam majka
|
|
|
#27164 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#27165 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
jel se to meni cini ili nisam vidio ali nitko nije spominjao nedavni izbor 15 najboljih stranih igraca talijanske lige u zadnjih 30 godina.zanimljiv izbor al s nekim stvarima se ne mogu sloziti.koliko god da sam hrvat i postujem bobana ne mislim da je on bio bas medju 15 najboljih.i mislim da je cak izabran u prvi sastav zajedno s maradonom,van bastenom itd...zidane uopce nije u prvih 11,a sugavi marcelo salas je dobio mjesto u rezervi ispred jednog batistute.strasno.a sastav je samo s jednom spicom,znaci van bastenom,sto znaci da nema zlatne kopacke shevchenka i nekad najboljeg svjetskog igraca georgea weaha.cak ni savicevica nema kojeg isto postujem i mislim da su on i boban bili podjednako dobri igraci.al dobro.to su glupi talijani koji su glasovali.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|