AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2010, 08:02   #27181

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by fdlspalato View Post
ovo su posljedice tog famoznog pravila!

- Nogometaši nisu najvažniji likovi u profesionalnom nogometu i drugim navijačkim sportovima. Najvažniji su navijači, a stotine milijuna navijača prošle su i prolaze lošije krivnjom Bosmana i Europskog suda. Besprizornim zgrtanjem bogatstva i najvećih zvijezda, nekoliko je desetaka klubova steklo milijune površnih poklonika izvan matičnih zemalja - poklonika koji za dotični klub "navijaju" iz šminke, bez prave strasti, recimo zato što im se sviđa frizura nekog od igrača.

- Dobro prolaze samo najbolji nogometaši, a uz njih i potpuno nezasluženo njihovi menadžeri, većinom bahati, polupismeni i beskrupulozni tipovi čije blagostanje ne bi smjelo biti u interesu poštenog i civiliziranog društva. Ista je tehnika primjenjiva kad se radi o pregovorima za produženje ugovora. Igrači sada lakše dobivaju što žele, a to je u mnogim slučajevima neumjerena i nepošteno visoka plaća.

- Gomilanje najboljih nogometaša u nekoliko klubova nekolicine zemalja vodi prema dosadnoj i natjecateljski nezanimljivoj nogometnoj NBA, usred pustoši zemalja u kojima je nogomet upropašten.
Ima još tih lipih sranja..ovo su ona najbitnija.

evo "mozgonjo"(KALLA1899).dobro je definirano(neko je dobro izdefinira),pa mozgaj malo ..ili idi zurit u sunce ili tako nešto.
bosmanovo pravilo ima nedostataka ali vise prednosti....

glavna prednost je da igraci od uvodjenja tog pravila vise nisu robovi svojih klubova......

ja sam protiv bilo kojeg oblika robstva....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2010, 08:26   #27182

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Mecong View Post
Hvala na dobrodoslici.
Te price o getu nisu ni malo smijesne. I sam sam odrastao u Holandskom getu. Moras da znas da su bas ta geta u zapadnim, razvijenim i "demokratskim" zemljama najgora. Velika su tu ponizavanja, omalovazavanja, potcjenjivanja, uskracivanja,...na svakom koraku, vjeruj mi. Sve ti se to desava prilikom odrastanja i upoznavanja svijeta oko sebe i onda nesvjesno postajes odbojan, arogantan, bezobrazan, prgav, agresivan, nekulturan,...jer zakljucis da ti je takvo ponasanje jedini nacin odbrane. A pogotovo ako si odrastao sa jednim roditeljem, a pogotovo ako je taj roditelj otac kao sto je slucaj kod Zlatana Ibrahimovica. Sto znaci da je on, ne svojom krivicom, bio prepusten ulici. Na primjer, Zlatan je zavrsio samo osnovnu skolu, nije ni pokusao upisati srednju. Ja potpuno razumijem njegovo ponasanje. Naravno da nije za pohvalu, ali nije ni za, bas toliko, gadjenje.
Na kraju, kao sto kazes, svako ima pravo na svoje misljenje.
ovo je istina ziva za geta!!
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2010, 09:10   #27183

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
coentrao prvenstveno... moja najveća želja ako misle ikoga dovodit na zimu

pozdrav mecongu
Old 11-10-2010, 09:37   #27184

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by dejo View Post
Joj pa šta se svađate oko tog izbora igrača, kao da to ima neku težinu za bilo koga od vas, sjetite se tko je sve našao mjesto na Peleovoj listi od 125 nogometasa (Hong Myung Bo, Romerito, Emre Belozoglu, zatim neke dvije Amerikanke) - to vam je sve iz bog zna kakvih razloga sastavljeno....

Inače Memo druže Toninho Cerezo ti je bio jako dobar igrač, član možda i najboljeg sastava Brazila koji nije bio svjetski prvak (Španjolska 82), igrao je za Romu i Sampdoriu i sa obje ekipe stigao do finala Lige prvaka uglavnom odličan igrač....

Mrki daj očisti si malo taj inbox da ti pošaljem poruku na private

P.S. moj sastav

Julio Cesar;Cafu,Desailly,Matthaus, Mihajlović; Rijkaard,Cerezo, Falcao, Platini;Maradona; Van Basten.
a nema druge nego da pogledam na yubitubiu koji klip od tog toninha.stvarno nikad nisam cuo za njega a kladim se i vecina ljudi s ovog foruma.heh.znaci to je generacija 82 kad je zico bio rasturao.eto zico je se toliko puta spominjao ali cerezo nikad.izgleda da nije bio toliko dobar.heh.salim se.

a sto se tice ovog tvog sastava,dobar je al obrana je skroz cudna.mihajlovic ti je lijevi bocni a matthaus stoper jel?ne znam bas da je to njihova prava pozicija.a i matthaus nije bas dugo bio u italiji da bi usao u ovakvo odabrano drustvo.i mislim da ima puno boljih od mihajlovica.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2010, 10:27   #27185

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
a nema druge nego da pogledam na yubitubiu koji klip od tog toninha.stvarno nikad nisam cuo za njega a kladim se i vecina ljudi s ovog foruma.heh.znaci to je generacija 82 kad je zico bio rasturao.eto zico je se toliko puta spominjao ali cerezo nikad.izgleda da nije bio toliko dobar.heh.salim se.

a sto se tice ovog tvog sastava,dobar je al obrana je skroz cudna.mihajlovic ti je lijevi bocni a matthaus stoper jel?ne znam bas da je to njihova prava pozicija.a i matthaus nije bas dugo bio u italiji da bi usao u ovakvo odabrano drustvo.i mislim da ima puno boljih od mihajlovica.
ma to ti je nekako sastav po mom ukusu,kao sto je onaj sastav po ukusu tog novinara koji ga je i radio
Old 11-10-2010, 16:31   #27186

dejo

Registered User

dejo's Avatar

http://www.youtube.com/watch?v=cHnepMCPCXc CENTARFOR A NE KRILO!!!!!!!
Old 11-10-2010, 17:21   #27187

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by dejo View Post
http://www.youtube.com/watch?v=cHnepMCPCXc CENTARFOR A NE KRILO!!!!!!!
ovi su golovi jednostavno PREKRASNI iskreno ne bitno sta je, vazno je da ih postize ) on je meni idealan u 4-4-2 gdje on igra malo povucenije ili cak u liniji s drugim napadacem samo zato sto je brzi konkretno kod nas od Ibre
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2010, 18:38   #27188

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
leptire ti si car.....da te nema trebalo bi te izmislit.....

sto se pata tice po meni bi on najbolje funkcionirao kao lijevi napadac jer ima jebeni cuts inside i top u nogama....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2010, 01:02   #27189

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Pogledajte samo koliko on bolje izgleda na utakmicama Brazila kada igra u špici, iskreno mene je ovaj zadnji gol podsjetio na Romaria, strašno me boli kada gledam kako se dečko muči na krilu....

Ja se donekle slažem s tobom Kalla da bi bio dobar na lijevom jer bi mogao ulaziti u sredinu ali ipak njegovo mjesto je špica,nije ni čudno da je dečko iziritiran jer je žrtva zvijezde na zalasku (Ronaldinho) pa mora igrati krilo jer ovaj malo po malo postaje nesposoban....

Last edited by MIRZA; 13-10-2010 at 06:57.
dejo is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2010, 04:52   #27190

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Ma ja sam od pocetka govorio da Milan mora igrat s Ibro-Pato u napadu. Ibra je prejak i sa sobom non stop nosi 2 odbrambeni, pa tako otvara sjajan prostor za sprint Pata. Uz to, savrseno moze djelit pasove glavom. A magija je pokazao da zna igrat iza napadaca i da djeli sjajne asistencije. Znaci samo treba izbit iz glave da ce on postizat golove, i da cini ono sto najbolje zna: svi gledaju desno, a on posalje loptu lijevo.
Robinho... jos nemam misljenje o njemu. Izgubljen potpuno. Stvarno ne kontam momka.
I hocu mlade u sastav, a ne penzionere
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2010, 05:17   #27191

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
PAto nastavlja zabijati u 16m, kao što je do sada i radio. Što prije prijeđemo u 4-3-1-2 to bolje, jer imamo 2 napadača koji su savršeni kao duo i takvu kombinaciju nema nitko na svijetu. Ibra + Pato su najjači napadački par danas samo se to sve skupa još nije pokrenulo. ( ne računam Messi - Villa jer njihovih 4-3-3 je nešto drugo ).

Jedva čekam Chievo da vidim Dinha iza njih dvojice!
Old 12-10-2010, 05:39   #27192

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki View Post
PAto nastavlja zabijati u 16m, kao što je do sada i radio. Što prije prijeđemo u 4-3-1-2 to bolje, jer imamo 2 napadača koji su savršeni kao duo i takvu kombinaciju nema nitko na svijetu. Ibra + Pato su najjači napadački par danas samo se to sve skupa još nije pokrenulo. ( ne računam Messi - Villa jer njihovih 4-3-3 je nešto drugo ).

Jedva čekam Chievo da vidim Dinha iza njih dvojice!
Mrki daj obrisi si malo inbox ne mogu ti poruku poslati
Old 12-10-2010, 06:04   #27193

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
haha, evo sada ću...

Danas sam vidio kako je navodno naš prvi cilj za siječanj Coentrao. Ja sam ga gledao samo 3,4 puta moram reći i ne mogu reći svoje da ili ne. Svi ga hvale, snimke sa wc ( kompilacije ) su strava itd., što vi kažete ljudi na njega?

Ako Milan ima novac, a nekim čudom uspije kupiti Luiza i Coentra-a, pa mi bi imali prebolestan zadnji red na ljeto...
Old 12-10-2010, 06:43   #27194

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
rekli smo već dosta puta... vrhunski igrač, još malo pa najbolji lijevi bek na planeti (možda čak i sad jer mi konkurencija nije nešto impresivna kao na poziciji desnog beka) ... onaj sa zonalmarkinga ga je stavio u idealnu momčad sa sp

odlično se sutprostavio maiconu dani alvesu i sergio ramosu svaki put kad bi ovi došli naprijed... ne sjećam se centaršuta kojeg ovaj nije blokirao...a uz to mislim da je u benfici krilo, dakle prvenstveno je ofanzivan igrač a sad vidi šta sam rekao kakav je u defenzivi dakle takav je i u ofenzivi
Old 12-10-2010, 06:46   #27195

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Uz ta dva igrača bili bi gotov perfektni al mislim da nam treba i neko super osvježenje u veznom i takodje jedna poduža otpusna lista na ljeto

Tags
balkan

Posting Rules