AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 12-10-2010, 06:48   #27196

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
haha, evo sada ću...

Danas sam vidio kako je navodno naš prvi cilj za siječanj Coentrao. Ja sam ga gledao samo 3,4 puta moram reći i ne mogu reći svoje da ili ne. Svi ga hvale, snimke sa wc ( kompilacije ) su strava itd., što vi kažete ljudi na njega?

Ako Milan ima novac, a nekim čudom uspije kupiti Luiza i Coentra-a, pa mi bi imali prebolestan zadnji red na ljeto...
dobar je to igrac al jos je neiskusan.trebat ce mu vremena da se navikne kad prijedje u veliki klub.dobro je sto je portugalac pa ima onaj brazilski stimung a to uvijek dobro prolazi kod nas.

a sad da ja vas pitam,sta nam vrijedi takav zadnji red kad ce nam vezna linija stekati?znaci ono sto je izmedju obrane i napada ce biti najlosije.zato mislim da ako se pojacamo u obrani da trebamo i u vezi.nama treba samo jedan dobar moderni vezni igrac.samo jedan.jer sad imamo boatenga,nasljednika gattusa,ronaldinha ili ako on ode mozda kaka dodje,tu je i pirlo koji moze jos dati a mozda i ne,i da nam je jos jedan tipa essien ili schweinsteiger,uh,to je vec mocna ekipa.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2010, 16:03   #27197

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
Moggi: Romin problem je Ranieri

Bivši direktor Juventusa Luciano Moggi smatra da je za vrlo loš start nogometaša Rome u novoj sezoni glavni krivac njihov trener Claudio Ranieri...

Roma se nakon 6 odigranih kola u Serie A nalazi u zoni ispadanja, na 18. mjestu, a jedinu pobjedu ostvarila je baš protiv branitelja naslova, prvaka Intera, i to zahvaljujući pogotku crnogorskog napadača Mirka Vučinića u sudačkoj nadoknadi.

- Romin defekt je Claudio Ranieri. On želi kopirati Josea Mourinha, a pogledajte što se događa u tom klubu – izjavio je Moggi za Napoli Canale 21.

Luciano Moggi, koji je zbog sudjelovanja u aferi "Calciopoli" dobio zabranu rada u nogometu, voli kroz medije nuditi svoje mišljenje o aktualnim pitanjima u ''Calciju''. Ponudio je i svog favorita za osvajanje prvenstva u tekućoj sezoni.

- Serie A će osvojiti Milan. Jači su od Intera.

ako moggi tako kaže onda je to amen
Old 12-10-2010, 19:55   #27198

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
nema me par dana (Albanija zanimljiva zemlja) i odmah pune ruke posla :/
dajte malo se kontrolišite bezveze bi bilo da sad moramo krenuti s banovima...

evo najjači snimak večerašnjih nereda u Đenovi

http://www.youtube.com/watch?v=T8Pmx...ayer_embedded#!
Old 12-10-2010, 20:07   #27199

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
leptire, mislim da nije bilo nikakvog vrijeđanja, pogotovo ne na nacionalnoj osnovi... srbi su spomenuti u kontekstu nogometaša, u istoj rečenici se govori o hunteru, pirlu, ibri u kvalifikacijama... a pod 'srbi ko srbi' valjda je mislio na igre srpskih fudbalera, standarno, trica od estonaca, pa sad od talijana, ništa čudno, srbi ko srbi

nego, koje su ovo špekulacije s Nestom? lazio i la galaxy :S

Last edited by senna_cro; 12-10-2010 at 20:11.
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2010, 04:37   #27200

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
http://www.sportske.net/vest/medjuna...elu-30197.html

ibra malo porazgovarao sa van Bomelom
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2010, 04:49   #27201

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

crna gora - engleska 0 0 sa prečkom ... 10 bodova, 3:0 gol razlika, svaka čast ... i bez vučinića...

a prejak je lik šta je pao sa bicikla hahaha
Old 13-10-2010, 04:57   #27202

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Vidim nema mog posta kao ni vjerovatno leptirićevog al vidim da se bas o mom i raspravljalo. Ne znam sta je doticni odgovorio al u svakom slucaju ono sto sam napisao i mislio sam eh sad sto on mozda misli jedno il drugo mene ne zanima to je do njega, necu ulaziti u njegov k inteligencije. Vrijedjanje nije bilo al ne mislim se nikom pravdat u svakom slucaju. pussa
Old 13-10-2010, 05:27   #27203

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post

Ibra je kralj
geoff is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2010, 09:16   #27204

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA View Post
nema me par dana (Albanija zanimljiva zemlja) i odmah pune ruke posla :/
dajte malo se kontrolišite bezveze bi bilo da sad moramo krenuti s banovima...

evo najjači snimak večerašnjih nereda u Đenovi

http://www.youtube.com/watch?v=T8Pmx...ayer_embedded#!
Uzas Nevjerovatno da se nesto ovako desava u civilizovanom drustvu..Vjerovatno cem sad nas leptir imati kontra komentar na ovo ...kao i na sve do sada..
Pozz..
Old 13-10-2010, 09:59   #27205

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
šta je ovom dečku? jel ti to ponovo nisi doručkovao?

sinoćnji neredi su iscenirani, do tančina planirani i iza svega stoji lični pečat vladana lukića (predsednika zvezde) a operativci su bili plaćeni cigani (naziv navijača cz) i to je svima jasno kao dan. Rulja je bila profi opremljena, sa klještima, specijalnim makazama kojima su isekli zaštitnu mrežu, bakljama, zastavama koje su palili. Imali su jasan zadatak koji su ispunili jer se dobro zna kakav je odnos zvezde i reprezentacije i da su oni odavno u bojkotu

radi se na urušavanju struktura saveza a krajnji cilj je da se otera predsednik istog koji doslovno kolje srpski fudbal.

I pre utakmice po gradu pričalo se o tome i postojale su spekulacije u koje ja nisam verovao, ali su se ispostavile kao istinite. čak je i na netu na par mesta osvanula ta informacija.. http://www4.slikomat.com/10/1013/umh-sajt-r.jpg

jel treba praviti dramu zbog 2 baklje i razbijenog stakla.. to se ne dešava na zapadu, jel? Pa sa ovako sramnim obezbeđenjem od sinoć, engleski huligani bi sravnili i stadion i grad sa zemljom.. ko je dozvolio da unesu sve te silne ’igračke’ na tribinu? zašto policija nije intervenisala pre i za vreme utakmice i ispraznila taj deo? da nisu možda naši igrači trebali da smiruju stoku nenormalnu?

krivica organizatora je bar jednaka ako ne i veća jer nisu preduzeli sve mere da se meč održi u bezbedonosnim uslovima.. pokupili neke dinosauruse i maskirali ih u specijalce, nijedan manje od 45 god, mole boga da im se ne izda naređenje da dejstvuju.. sramota je bila sa obe strane, ali nebitno.. njima ide 3 boda, nama šut karta.. ko ih jebe, i njih i raspali euro u poljskoj.. pravi momenat za čistku u savezu i struci.. na fešti u brazilu 2014 dolazimo jači nego ikad

crnogorcima (ako ih uopšte ima na ovom forumu) svaka čast. bez jovete i mirka do istorijskog boda na vembliju.. sad su 90% u baražu.

znam da nije tema, al šta da radim.. ne bi ovo pisao ovde da ne prozivaju konstantno. što se mene tiče, mirza, slobodno obriši ovaj post (ali i njegove uzroke)

Last edited by Efekat leptira; 13-10-2010 at 10:03.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2010, 12:05   #27206

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post

sinoćnji neredi su iscenirani, do tančina planirani i iza svega stoji lični pečat vladana lukića (predsednika zvezde) a operativci su bili plaćeni cigani (naziv navijača cz) i to je svima jasno kao dan. Rulja je bila profi opremljena, sa klještima, specijalnim makazama kojima su isekli zaštitnu mrežu, bakljama, zastavama koje su palili. Imali su jasan zadatak koji su ispunili jer se dobro zna kakav je odnos zvezde i reprezentacije i da su oni odavno u bojkotu

radi se na urušavanju struktura saveza a krajnji cilj je da se otera predsednik istog koji doslovno kolje srpski fudbal.

I pre utakmice po gradu pričalo se o tome i postojale su spekulacije u koje ja nisam verovao, ali su se ispostavile kao istinite. čak je i na netu na par mesta osvanula ta informacija.. http://www4.slikomat.com/10/1013/umh-sajt-r.jpg

jel treba praviti dramu zbog 2 baklje i razbijenog stakla.. to se ne dešava na zapadu, jel? Pa sa ovako sramnim obezbeđenjem od sinoć, engleski huligani bi sravnili i stadion i grad sa zemljom.. ko je dozvolio da unesu sve te silne ’igračke’ na tribinu? zašto policija nije intervenisala pre i za vreme utakmice i ispraznila taj deo? da nisu možda naši igrači trebali da smiruju stoku nenormalnu?

krivica organizatora je bar jednaka ako ne i veća jer nisu preduzeli sve mere da se meč održi u bezbedonosnim uslovima.. pokupili neke dinosauruse i maskirali ih u specijalce, nijedan manje od 45 god, mole boga da im se ne izda naređenje da dejstvuju.. sramota je bila sa obe strane, ali nebitno.. njima ide 3 boda, nama šut karta.. ko ih jebe, i njih i raspali euro u poljskoj.. pravi momenat za čistku u savezu i struci.. na fešti u brazilu 2014 dolazimo jači nego ikad

crnogorcima (ako ih uopšte ima na ovom forumu) svaka čast. bez jovete i mirka do istorijskog boda na vembliju.. sad su 90% u baražu.

znam da nije tema, al šta da radim.. ne bi ovo pisao ovde da ne prozivaju konstantno. što se mene tiče, mirza, slobodno obriši ovaj post (ali i njegove uzroke)
Bilo je loše obezbedjenje, prvo što su ih pustili da ulaze sa raznim "alatima" i kilom baklja, zatim što ih nisu prebili i oterali sa stadiona, a treće što su debili pustili utakmicu da se odigra, a onda posle dve baklje koje su uletele oni je prekidaju? Sećam se kad je Dida POGODJEN u ledja bakljom, el prekinuta utakmica? Ne kažem da nije trebalo da se prekine ili da je trebalo, ali je suludo posle svega što se dešava početi utakmicu a onda je prekinuti posle dve bačene baklje... I slažem se sa leptirom, bilo je iscenirano sve i ono nisu navijači već huligani koji su uradili ono što im je rečeno, sad da li je taj neki mozak operacije bio Lukić ili neko drugi verovatno se neće saznati u nekoj bližoj budućnosti, već će samo biti nadadjanja...

Last edited by Red&black fan; 13-10-2010 at 12:09.
Red&black fan is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2010, 13:17   #27207

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Ivanović ili Džeko, pitanje je sad?

Pre dva meseca stigao je Miloš Krasić u Torino i pokazao se kao sjajno pojačanje. Otvorio je vrata drugim igračima iz nekadašnje SFRJ.

Balkanska klolonija bi se mogla proširiti, pošto su sve realnije priče da će se ''staroj dami'' priključiti Edin Džeko i Branislav Ivanović.

Ali postoji problem. Oba najavljena igrača neće moći da dođu klub ove sezone. Prepreka je zato što su ''balkanci''.

Naime, Srbija i BiH ne pripadaju EU, tako da bi njihove radne dozvole bile ''za fudbalere van Evropske Unije''.

Juve bi se morao odlučiti između jednog od njih dvojice, jer pravila Serije A dozvoljavaju prelazak samo dva igrača koji su van Evropske Unije, tokom jedne sezone. Ove sezone su doveli Krasića, tako da za zimu ima još jedno mesto.

Džeko je dugo želja, ali je pozicija desnog beka na kojoj igra Bane Ivanović deficitarna i mnogi se slažu da je to najslabija karika tima iz Torina.

sviđa mi se ovo... mi spomenemo neke igrače odma ih juve želi ... mada je i dalje silvio trofejniji predsjednik od svih njihovih :p

ferguson zainteresiran za yoanna... shvatit će da ne može ništa osvojit bez da potroši puno para pa će krenit u lov
Old 13-10-2010, 13:41   #27208

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post

kako bi meni ibra dobija dva aperkata i jedan livi kroše za ovo!!jebiga bomel ne želi konflikte,jer je profesionalac!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2010, 13:45   #27209

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post

imali smo mi u splitu slična,pa i gora sranja!!to je sve mafija!pozadina svega!!ovaj istetovirani poludebil je na slobodi samo zato šta mu neko to dopušta!!jasno je ,,sve je iscenirano!!samo poznavajući talijansku panduriju,ovme jadna mater,ako je ima!!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 13-10-2010, 14:44   #27210

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RossoneroCroato View Post
Ivanović ili Džeko, pitanje je sad?

Pre dva meseca stigao je Miloš Krasić u Torino i pokazao se kao sjajno pojačanje. Otvorio je vrata drugim igračima iz nekadašnje SFRJ.

Balkanska klolonija bi se mogla proširiti, pošto su sve realnije priče da će se ''staroj dami'' priključiti Edin Džeko i Branislav Ivanović.

Ali postoji problem. Oba najavljena igrača neće moći da dođu klub ove sezone. Prepreka je zato što su ''balkanci''.

Naime, Srbija i BiH ne pripadaju EU, tako da bi njihove radne dozvole bile ''za fudbalere van Evropske Unije''.

Juve bi se morao odlučiti između jednog od njih dvojice, jer pravila Serije A dozvoljavaju prelazak samo dva igrača koji su van Evropske Unije, tokom jedne sezone. Ove sezone su doveli Krasića, tako da za zimu ima još jedno mesto.

Džeko je dugo želja, ali je pozicija desnog beka na kojoj igra Bane Ivanović deficitarna i mnogi se slažu da je to najslabija karika tima iz Torina.

sviđa mi se ovo... mi spomenemo neke igrače odma ih juve želi ... mada je i dalje silvio trofejniji predsjednik od svih njihovih :p

ferguson zainteresiran za yoanna... shvatit će da ne može ništa osvojit bez da potroši puno para pa će krenit u lov
To je zaista jako simptomatično.. i sad već postaje iritirajuće.. ja sam recimo na leto želeo del neria, aquilania, krasketa, edina.. svi će na kraju završiti u torinu.. ali bane sigurno neće. A neće ni kod nas. Čista žuta štampa.

Ivanović je zvanično najbolji RB najjače lige na planeti.. da, ugovor mu ističe na leto ali čelnici londonaca nisu nenormalni pa da puste igrača od 26 god u sjajnoj formi i to bez obeštećenja. Pre par dana njegov menadžer je odbacio sve spekulacije i jasno rekao da se pregovara isključivo sa čelsijem oko produžetka saradnje.

Dakle, njega treba zaboraviti i pokušati angažovati malog coentraa ili zhirkova.. prvi je perspektivniji, drugi je jeftiniji (i obožava Milan).. obojica su sposobni igrati na svim pozicijama po levoj strani i to bi nam puno značilo..

U svakom slučaju, jedan bek na zimu je Apsolutni Prioritet koji ne sme da izostane.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules