AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 16-10-2010, 01:22   #27226

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Pa pazi, ja sam prosle sezone Cirkusanta najvise kritikovao. Ali, kad mi neko pokaze pomake, volju, zelju i htijenje za poboljsanje, e onda i ja mijenjam svoje predrasude. Ne samo sto sam mu skinuo prefiks cirkusant, vec sam ga prozvao magijom.
Zasto?
Dinho je pokazao da moze i zna sta hoce. Kod Lea je mogao da radi sta mu je volja, kod Allegria to ne ide. Ovaj mu je odma pokazao zube izbacivsi ga u 55' susreta, a prije par tekmi ostavio na klupi. Znaci, mora se mijenjat i igrat za tim a ne samo razmisljat o postizanju golova. Nije ovo betonski, pa uzmi loptu i driblaj dok ne zabijes. Dinhov posao je da asistira, a ne da postize golove. I to radi fenomenalno, ko sto Bruce Willis rece: Kansas City Shuffle
A sad je naucio da mora znat igrat i iza napadaca.
Zato, bravo magijo
Bravo Allegri koji mu je objasnio da Milan nije LA Galaxy
Old 16-10-2010, 05:25   #27227

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RossoneroCroato View Post
Brazilac dobio slobodu da bira svoju sudbinu u Milanu

I pored priča o Ronaldinjovom napuštanju kluba, Silvio Berluskoni ga želi u Milanu.

''Moj ugovor treba da istekne, ali nisam zabrinut oko svoje sudbine. Berluskoni mi je rekao da mogu da ostanem u klubu koliko hoću'', rekao je samouvereni Ronaldinjo.

On je i hvaljen i kritikovan zbog svojih igara ove sezone,

''Da li još uvek mogu da igram? Mogu. Ljudi se nerviraju jer svašta radim na terenu bez mnogo trčanja, ali onda ja asistiram dobro. Psihološki se osećam odlično i vraćam se na nivo kada sam osvojio titulu najboljeg igrača sveta'', kaže sjajni Dinjo i nagoveštava da će ponovo uveseljavati navijače na ''San Siru''.
To je samo deo intervjua i jako loše parafraziran.
---------------------------------------------------

Ronaldinjo: Kinta mi više nije presudna

"Imam luksuz da budem u Milanu i ne zanima me novac i atraktivnost eventualnih ponuda", rekao je Ronaldinjo, koji se potom našalio na račun dežurnih kritičara. "Pa ja sve što uradim, uradim tako što stojim u mestu", prokomentarisao je.

U intervjuu za list "Korijere dela Sera", Ronaldinjo (30) otkrio je da u ovom periodu svoje karijere više ne razmišlja o novcu i da je voljan da ostane u Milanu, što naziva luksuzom, čak i po cenu da svaki naredni produžetak ugovora podrazumeva i manju platu.

"Apsolutno ne razmišljam o drugim klubovima, samo o Milanu. Imam luksuz da budem ovde i ne zanima me novac i atraktivnost eventualnih ponuda. Moja sreća je na prvom mestu. A, u Milanu sam srećan i zato niko nema razloga da bude zabrinut po pitanju mog odlaska", rekao je Rolandinjo, kojeg je FIFA dve godine zaredom birala za najboljeg igrača sveta (2004, 2005).

"Ne pogađa me kada mi govore da ne trčim. Možda je i tačno da ne učestvujem ravnopravno u svim zadacima koje ima ekipa, ali moj posao je malo drugačiji", podsetio je Ronaldinjo da je on ipak virtouz i da je retko kada u karijeri igrao "u oba pravca".

Potom je bio i malo sarkastičan.

"Gledajte, svi ti koji me kritikuju su u suštini ljubomorni, jer ja sve što uradim na terenu, uradim tako što stojim u mestu".

Na pitanje kada će dostići formu iz Barselone, Ronaldinjo je rekao:

"Već sam na tom nivou".
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2010, 07:59   #27228

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
Milan (4-3-1-2): Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Ronaldinho, Pato, Ibrahimovic.
Facilities: Amelia, Zambrotta, Yepes, Boateng, Flamini, Inzaghi, Robinho. Herds Allegri

Ovo nam je najverovatnije formacija za veceras....
Ja mislim da necemo mi nista osvojiti ove sezone,iako imamo min 4 igraca koji prave ogromnu razliku na terenu.Zasto?Zato sto imamo retardiranog trenera...
Chievo mozda nece znati da kazni ovu debilnu postavku igre,to sto igramo bez desnog beka,to sto imamo pomahnitalog igraca u vidu Gattusa,to sto imamo ogromnu rupu izmedju Seedorfa i Antoninia(posto vidim da Roni ide iza napadaca,pa ocekujem da Seedorf zauzme taj prostor ispred Antoninia),ali ce Mourinho svakako znati,i svaki drugi iole ozbiljan trener... On ubacuje rovitog Ibrahimovica,koji nije propustio minut jedan od pocetka sezone,i za nacionalni tim i za nas,umesto Robinha???Znate zasto?Jer je svestan da ovaj iako je rovit moze da prelomi utakmicu jednim potezom protiv jednog Chieva?????On se plasi Chieva!!!!I opet nema Amelie na golu nego ovaj dinosaurus Abiatti,pa kada ce Amelia dobiti priliku da se dokaze,ako ne sada kada je dinosaurus polu povredjen???E moj Alegri...vrati se ti sto pre tamo odakle si dosao...
Ovaj covek je osvojio Panchina d'Oro ispred jednog Mourinha????Da mi je da vidim tu budalu koja mu je dala ovu smesnu nagradu.....
Old 16-10-2010, 08:40   #27229

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
haha vratio se bonera sad će bit show nego jeli zna iko šta je sa ambrosinijem?

protiv mourinha će valjda krenit sa sličnom formacijom kao protiv ajaxa...
Old 16-10-2010, 09:11   #27230

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Kaze gazzetta da zambro starta ispred bonere, samo mi je mal cudno ovo oko boatenga. Covjek puca od snage, a sve cesce na klupi
geoff is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2010, 09:29   #27231

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Boateng nije defanzivni igrac,tako da trenutno nema koga zamjeniti u ovoj postavi..
Mozda Sedorfa jedino...
Old 16-10-2010, 09:52   #27232

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Protiv chieva na san siru nam defanzivni igrac nije niti potreban, moze igrati mjesto seedorfa i mjesto gattusa, cak sam siguran, kako samo ovo vec srocio, da moze igrati i mjesto njih dvojice zajedno
geoff is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2010, 10:18   #27233

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
MILAN: Abbiati, Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini Gattuso. Pirlo, Seedorf, Ronaldinho, Pato, Ibrahimovic.

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2010, 11:14   #27234

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
s Ibrom nesh nije ok definitivno!!
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2010, 11:25   #27235

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
sta dinho napravi liku.....inace igramo odlicno....lijep gol pata.....

seedorf fenomenalan koliko god to bilo cudno ali danas igra fenomenalno....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2010, 11:27   #27236

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
sta dinho napravi liku.....inace igramo odlicno....lijep gol pata.....
heheh...kao ispred zgrade ...Kod Antoninija se fkt vidi da nije skolovan bek...Ibra malo hega malo igra, trebalo bi ga odmorit...a bojim se da Nesta ne krene stopama Gattusa sto se tice pada forme u zadnji god dana...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2010, 11:34   #27237

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
heheh...kao ispred zgrade ...Kod Antoninija se fkt vidi da nije skolovan bek...Ibra malo hega malo igra, trebalo bi ga odmorit...a bojim se da Nesta ne krene stopama Gattusa sto se tice pada forme u zadnji god dana...
uradi mu freestyle....lik se okrecao 5 minuta.....

zlatan 2 assista patu.....

odlicno igramo..........
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2010, 11:40   #27238

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Obavezno izbacit Ibru na poluvremenu. Pa imamo 2:0 pusti ga nek se odmori. Ovako samo rizikujemo da nam se povrijedi zvijer.
A Pato? hahaha Kralju nedamo te nikom. Ma znao sam, cim on igra u spicu, mi smo odma drugi tim. hehe bravo momci. Nek ne igra Boateng, ovako Allegri ima razloga da Seedorfa ostavi na klupi protiv Kraljeva, sa opravdanjem: igro si u subotu, sta sad hoces?
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2010, 11:55   #27239

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Obavezno izbacit Ibru na poluvremenu. Pa imamo 2:0 pusti ga nek se odmori. Ovako samo rizikujemo da nam se povrijedi zvijer.
A Pato? hahaha Kralju nedamo te nikom. Ma znao sam, cim on igra u spicu, mi smo odma drugi tim. hehe bravo momci. Nek ne igra Boateng, ovako Allegri ima razloga da Seedorfa ostavi na klupi protiv Kraljeva, sa opravdanjem: igro si u subotu, sta sad hoces?
vidis kako pogresno razmisljas upravo su tekme protiv Madrida i slicnih ekipa poslastice za Seedorfa jer to su tekme u kojima on moze jakooo puno pokazati nego protiv malih ekipa serie A.....
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2010, 11:57   #27240

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Quote:
Sa svime se slažem, mada bi trebao Boateng da igra, Gatuzo ima žuti i nije nemoguće da zaradi crvenka... I samo da dodam da je Antonini iz tekme u tekmu sve gori... I nek ubaci sad Robija umesto Ibre, da vidimo dal će sad znati nešto...

Tags
balkan

Posting Rules