![]() |
|
|
#27226 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#27227 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
--------------------------------------------------- Ronaldinjo: Kinta mi više nije presudna "Imam luksuz da budem u Milanu i ne zanima me novac i atraktivnost eventualnih ponuda", rekao je Ronaldinjo, koji se potom našalio na račun dežurnih kritičara. "Pa ja sve što uradim, uradim tako što stojim u mestu", prokomentarisao je. U intervjuu za list "Korijere dela Sera", Ronaldinjo (30) otkrio je da u ovom periodu svoje karijere više ne razmišlja o novcu i da je voljan da ostane u Milanu, što naziva luksuzom, čak i po cenu da svaki naredni produžetak ugovora podrazumeva i manju platu. "Apsolutno ne razmišljam o drugim klubovima, samo o Milanu. Imam luksuz da budem ovde i ne zanima me novac i atraktivnost eventualnih ponuda. Moja sreća je na prvom mestu. A, u Milanu sam srećan i zato niko nema razloga da bude zabrinut po pitanju mog odlaska", rekao je Rolandinjo, kojeg je FIFA dve godine zaredom birala za najboljeg igrača sveta (2004, 2005). "Ne pogađa me kada mi govore da ne trčim. Možda je i tačno da ne učestvujem ravnopravno u svim zadacima koje ima ekipa, ali moj posao je malo drugačiji", podsetio je Ronaldinjo da je on ipak virtouz i da je retko kada u karijeri igrao "u oba pravca". Potom je bio i malo sarkastičan. "Gledajte, svi ti koji me kritikuju su u suštini ljubomorni, jer ja sve što uradim na terenu, uradim tako što stojim u mestu". Na pitanje kada će dostići formu iz Barselone, Ronaldinjo je rekao: "Već sam na tom nivou". |
|
|
|
|
|
|
#27228 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Milan (4-3-1-2): Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Ronaldinho, Pato, Ibrahimovic.
Facilities: Amelia, Zambrotta, Yepes, Boateng, Flamini, Inzaghi, Robinho. Herds Allegri Ovo nam je najverovatnije formacija za veceras.... Ja mislim da necemo mi nista osvojiti ove sezone,iako imamo min 4 igraca koji prave ogromnu razliku na terenu.Zasto?Zato sto imamo retardiranog trenera... Chievo mozda nece znati da kazni ovu debilnu postavku igre,to sto igramo bez desnog beka,to sto imamo pomahnitalog igraca u vidu Gattusa,to sto imamo ogromnu rupu izmedju Seedorfa i Antoninia(posto vidim da Roni ide iza napadaca,pa ocekujem da Seedorf zauzme taj prostor ispred Antoninia),ali ce Mourinho svakako znati,i svaki drugi iole ozbiljan trener... On ubacuje rovitog Ibrahimovica,koji nije propustio minut jedan od pocetka sezone,i za nacionalni tim i za nas,umesto Robinha???Znate zasto?Jer je svestan da ovaj iako je rovit moze da prelomi utakmicu jednim potezom protiv jednog Chieva?????On se plasi Chieva!!!!I opet nema Amelie na golu nego ovaj dinosaurus Abiatti,pa kada ce Amelia dobiti priliku da se dokaze,ako ne sada kada je dinosaurus polu povredjen???E moj Alegri...vrati se ti sto pre tamo odakle si dosao... Ovaj covek je osvojio Panchina d'Oro ispred jednog Mourinha????Da mi je da vidim tu budalu koja mu je dala ovu smesnu nagradu.....
|
|
|
|
#27229 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
haha vratio se bonera sad će bit show nego jeli zna iko šta je sa ambrosinijem?
protiv mourinha će valjda krenit sa sličnom formacijom kao protiv ajaxa...
|
|
|
#27230 |
|
Registered User
![]() |
Kaze gazzetta da zambro starta ispred bonere, samo mi je mal cudno ovo oko boatenga. Covjek puca od snage, a sve cesce na klupi
|
|
|
|
|
|
#27231 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Boateng nije defanzivni igrac,tako da trenutno nema koga zamjeniti u ovoj postavi..
Mozda Sedorfa jedino...
|
|
|
#27232 |
|
Registered User
![]() |
Protiv chieva na san siru nam defanzivni igrac nije niti potreban, moze igrati mjesto seedorfa i mjesto gattusa, cak sam siguran, kako samo ovo vec srocio, da moze igrati i mjesto njih dvojice zajedno
![]() |
|
|
|
|
|
#27233 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
MILAN: Abbiati, Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini Gattuso. Pirlo, Seedorf, Ronaldinho, Pato, Ibrahimovic.
|
|
|
#27234 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
s Ibrom nesh nije ok definitivno!!
|
|
|
|
|
|
#27235 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
sta dinho napravi liku.....inace igramo odlicno....lijep gol pata.....
seedorf fenomenalan koliko god to bilo cudno ali danas igra fenomenalno....
|
|
|
#27236 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
...Kod Antoninija se fkt vidi da nije skolovan bek...Ibra malo hega malo igra, trebalo bi ga odmorit...a bojim se da Nesta ne krene stopama Gattusa sto se tice pada forme u zadnji god dana...
|
|
|
|
#27237 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
zlatan 2 assista patu..... odlicno igramo..........
|
|
|
|
#27238 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Obavezno izbacit Ibru na poluvremenu. Pa imamo 2:0 pusti ga nek se odmori. Ovako samo rizikujemo da nam se povrijedi zvijer.
A Pato? hahaha Kralju nedamo te nikom. Ma znao sam, cim on igra u spicu, mi smo odma drugi tim. hehe bravo momci. Nek ne igra Boateng, ovako Allegri ima razloga da Seedorfa ostavi na klupi protiv Kraljeva, sa opravdanjem: igro si u subotu, sta sad hoces?
|
|
|
#27239 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#27240 | |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Quote:
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|