AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 18-10-2010, 08:25   #27301

Rossonero_pg

Registered User

Rossonero_pg is on a distinguished road
ne znam jeste li vidjeli ovaj potez Boatenga ja ga nisam zapazio al sad sam vidio koliko je dobar

http://www.youtube.com/watch?v=AsrbFly0p-g
Rossonero_pg is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2010, 14:29   #27302

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
2. Start With Kevin Prince Boateng In Midfield

With Luca Antonini lately showing as many fallabilities as ever and Thiago Silva either carrying an ankle knock or missing out completely, the Rossoneri must ensure that they provide sufficient cover in front of their left side of defence.

With the attack-minded Clarence Seedorf on the left of midfield, Milan would surely be inviting Mesut Oezil and Cristiano Ronaldo to wreak havoc at will, The inclusions of the more combative Boateng and Gennaro Gattuso to flank Andrea Pirlo must be considered a necessity if they are to stem the tide and win enough of the ball for Milan to gain a foothold.

Ja mislim da ceo svet ovo vidi,osim naseg trenera.......
Old 18-10-2010, 16:49   #27303

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
meni sto se ne svidja kod Allegirja je to sto ce on ici na veci rizik ( osloniti se na srecu) da pokusa dobiti real, tj da nije taktican nikako i da bi ga tu mogao Mourinho sjebati.....nadam se da grijesim
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2010, 17:35   #27304

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Boateng opravdava broj koji nosi na leđima

Nadam se samo da će Pirlo i Seedorf biti motivisani za ovu tekmu...žalosno je to što imamo takve igrače kojima treba neka posebna situacija da bi pružili najbolje što mogu...ali nažalost zbog uprave i svega još koju godinu ćemo morati to gledati
Old 18-10-2010, 18:40   #27305

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Ja se uopce ne bojim reala, i stvarno mislim da mozemo izvuci povoljan rezultat tamo. Imaju oni dosta slabosti, posebice u obrani ( ramos je za mene jako precijanjen igrac i u defanzivi je rupa ), a ni khedira i xabi alonso nisu bas neka vanzemaljska klasa.

Dakle, ostaju cronaldo i ozil, higuainu tak i tak treba 58 sansi da zabije gol.

Mislim da nas trio u napadu moze cuda napraviti protiv njihove obrane, samo kad bi thiago igrao uvjeren sam u pozitivan rezultat. Ipak, najvise ostaje na veznom redu koji mora odigrati savrseno i u napadu i obrani te duplirat ronalda,ozila i mariu.
Ramos nije u kombinaciji za meč. Igraće arbeloa i levo marcelo. Bekovi u rangu naših. I zato bi bilo dobro da pato i rone rašire malo i antonini koliko može da odvuče gore, kako bi ih nagazili tamo gde najviše curi. To je jedina šansa. Dati rano pogodak i nekako se odbraniti da ne primimo 2.. mada zaista ni sam ne verujem u ovo što pričam. Stavio sam u predictu poraz od 2 1 jer zaista volim Milan. REalno je 3 0 jer mi igramo od starta sa igračem manje (bonera).

Taktički su jači, brži su, imaju više igrača koji igraju u oba smera, dok nama sve zavisi od broja 80. Ukoliko on ne bude igrao na nivou, shvatite da ova dvojica ispred njega ne mogu ništa specijalno uraditi. Očekivati projektil pirla sa 30m je suludo. Verovati u reinkarnaciju gattusa iz 2007 je još luđe. Sedorf ne može da trči i da udvaja a da pri tom bude koristan u ofanzivi, jer real nije lecce. Naš jedini spas je formacija boateng - pirlo (seedorf) - flamini. A taj film nećemo gledati.

Silvu možete zaboraviti, dečko ima uganuće zgloba (prvog stepena sva sreća). Jedini lek za istegnuće ligamenata je mirovanje. Minimum nedelju, ali za profesionalce se preporučuje 14 dana. I svaki pokušaj da se vrati pre vremena može skupo da nas košta u vidu kidanja tetive (slučaj Bekam) i onda smo izvršili samoubistvo. A ako budu toliko ludi pa ga nadrogiraju inekcijama i stave na teren sutra, onda treba baciti bombu na MilanLab.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2010, 03:59   #27306

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Mourinho: Samo mi je bitno da Pippo ne igra

Rasplamsava se atmosfera prije utakmice 3. kola nogometne Lige prvaka na Santiago Bernabeu. Spektakl bi u utorak trebali ponuditi igrači Real Madrida i Milana...

Za podizanje atmosfere, sa strane Madriđana, zadužen je trener Jose Mourinho, kojem "izjave ispod pojasa" nisu nepoznato tlo. Jedna takva je vjerojatno i ova, pri čemu je Portugalac pokušao omalovažiti svu najveću snagu milanskoga kluba.

- Meni je samo bitno da ne igra Pippo Inzaghi. Njega se najviše bojim - rekao je Mourinho, a upitan dalje o Zlatanu Ibrahimoviću, kojeg je trenirao u Interu, je odgovorio u ozbiljnijem tonu:

- Žao mi je što nije imao vjeru u sebe dok je igrao u Španjolskoj. No, Ibrahimović će uvijek biti u mom srcu. Uvijek će voljeti one koji su kao moji igrači davali sve od sebe na travnjaku, a takav je bio Ibrahimović - rekao je Mourinho.

Real će vrlo vjerojatno na teren istrčati u sastavu: Casillas - Sergio Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Khedira - Cristiano Ronaldo, Özil, Di Maria
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2010, 04:42   #27307

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Ramos nije u kombinaciji za meč. Igraće arbeloa i levo marcelo. Bekovi u rangu naših. I zato bi bilo dobro da pato i rone rašire malo i antonini koliko može da odvuče gore, kako bi ih nagazili tamo gde najviše curi. To je jedina šansa. Dati rano pogodak i nekako se odbraniti da ne primimo 2.. mada zaista ni sam ne verujem u ovo što pričam. Stavio sam u predictu poraz od 2 1 jer zaista volim Milan. REalno je 3 0 jer mi igramo od starta sa igračem manje (bonera).

Taktički su jači, brži su, imaju više igrača koji igraju u oba smera, dok nama sve zavisi od broja 80. Ukoliko on ne bude igrao na nivou, shvatite da ova dvojica ispred njega ne mogu ništa specijalno uraditi. Očekivati projektil pirla sa 30m je suludo. Verovati u reinkarnaciju gattusa iz 2007 je još luđe. Sedorf ne može da trči i da udvaja a da pri tom bude koristan u ofanzivi, jer real nije lecce. Naš jedini spas je formacija boateng - pirlo (seedorf) - flamini. A taj film nećemo gledati.

Silvu možete zaboraviti, dečko ima uganuće zgloba (prvog stepena sva sreća). Jedini lek za istegnuće ligamenata je mirovanje. Minimum nedelju, ali za profesionalce se preporučuje 14 dana. I svaki pokušaj da se vrati pre vremena može skupo da nas košta u vidu kidanja tetive (slučaj Bekam) i onda smo izvršili samoubistvo. A ako budu toliko ludi pa ga nadrogiraju inekcijama i stave na teren sutra, onda treba baciti bombu na MilanLab.
Dobro, arbeloa i marcelo su teske rupe u obrani, sjeti se samo sto je prvom pato radio prosle sezone na bernabeu. Takva je obrana zrela za tri komada, bez daljnjeg.

Sto se tice silve, ma ja bih ga riskirao veceras, pa odmarao protiv napolia, posto uopce ne zelim zamisliti par bonera-antonini na koje dolazi cronaldo u punoj brzini, pa ti ce se zabit jedan u drugog...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2010, 04:53   #27308

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
ma neka se čuva za napoli ta 3 boda su nam puno važnija od puno nerealnijih 3 boda na baernabeu

a mourinho... hahahha
Old 19-10-2010, 05:03   #27309

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Dal ce Silva zaigrati znat ce se oko podne tj. poslije rucka! cinjenica je da ima otok ali nema nikakvih ostecenja sad je pitanje kako ce ga nasi dr. ukrpati i dal ce on sam krenuti na rizik da zaigra od prve minute.

@leptiru..jedini problem je otok-pokretljivost zgloba!! Nadal sa otekmutim zglobom je uzeo US Open uz savršenu bandažu Američkog doktora. Thiago nema bolove,daljnja osjetljivost zgloba je problem..

Da se ispravim pred sam početak zagrijavanja biT će odlučeno za Silvu..

Last edited by rinogattuso; 19-10-2010 at 05:10.
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2010, 06:27   #27310

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Silva ce izgleda ipak biti na terenu.bolje on povrjedzen nogo Bonera zdrav,po meni Yepes bi bio rjesenje ako Silva nebude spreman..
Na golu Amelia,neznam zasto..
Old 19-10-2010, 07:00   #27311

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Silva ce izgleda ipak biti na terenu.bolje on povrjedzen nogo Bonera zdrav,po meni Yepes bi bio rjesenje ako Silva nebude spreman..
Na golu Amelia,neznam zasto..
fasist vuce neku ozlijedu....amelia se spremao uci na poluvremenu protiv chieva ali je abbiati izdrzao....svejedno je ko brani....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2010, 07:02   #27312

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
meni sto se ne svidja kod Allegirja je to sto ce on ici na veci rizik ( osloniti se na srecu) da pokusa dobiti real, tj da nije taktican nikako i da bi ga tu mogao Mourinho sjebati.....nadam se da grijesim
allegri je sa cagliarijem uzeo bod na san siru mourinhu i pobijedio doma 2-1....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2010, 07:07   #27313

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Bilo bi zgodno kad bi to ponovio i ove sezone
Old 19-10-2010, 07:15   #27314

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
allegri je sa cagliarijem uzeo bod na san siru mourinhu i pobijedio doma 2-1....
Eh, pobeda u poslednjem kolu sezone 2008/09. Mani se gluposti.

Prošle sezone poražen oba puta. 3 0 na san siru i 2 1 na sardiniji. Jedini trener koji ima pozitivan skor s murinjom je del neri. Pobeda 1 0 i remi 0 0 sa sampdoriom.
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2010, 07:34   #27315

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Del Neri jedino s njim i ima pozitivan rezultat

Tags
balkan

Posting Rules