![]() |
|
|
#27301 |
|
Registered User
![]() |
ne znam jeste li vidjeli ovaj potez Boatenga ja ga nisam zapazio al sad sam vidio koliko je dobar
http://www.youtube.com/watch?v=AsrbFly0p-g |
|
|
|
|
|
#27302 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
2. Start With Kevin Prince Boateng In Midfield
With Luca Antonini lately showing as many fallabilities as ever and Thiago Silva either carrying an ankle knock or missing out completely, the Rossoneri must ensure that they provide sufficient cover in front of their left side of defence. With the attack-minded Clarence Seedorf on the left of midfield, Milan would surely be inviting Mesut Oezil and Cristiano Ronaldo to wreak havoc at will, The inclusions of the more combative Boateng and Gennaro Gattuso to flank Andrea Pirlo must be considered a necessity if they are to stem the tide and win enough of the ball for Milan to gain a foothold. Ja mislim da ceo svet ovo vidi,osim naseg trenera.......
|
|
|
|
#27303 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
meni sto se ne svidja kod Allegirja je to sto ce on ici na veci rizik ( osloniti se na srecu) da pokusa dobiti real, tj da nije taktican nikako i da bi ga tu mogao Mourinho sjebati.....nadam se da grijesim
![]() |
|
|
|
|
|
#27304 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Boateng opravdava broj koji nosi na leđima
![]() Nadam se samo da će Pirlo i Seedorf biti motivisani za ovu tekmu...žalosno je to što imamo takve igrače kojima treba neka posebna situacija da bi pružili najbolje što mogu...ali nažalost zbog uprave i svega još koju godinu ćemo morati to gledati
|
|
|
#27305 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Taktički su jači, brži su, imaju više igrača koji igraju u oba smera, dok nama sve zavisi od broja 80. Ukoliko on ne bude igrao na nivou, shvatite da ova dvojica ispred njega ne mogu ništa specijalno uraditi. Očekivati projektil pirla sa 30m je suludo. Verovati u reinkarnaciju gattusa iz 2007 je još luđe. Sedorf ne može da trči i da udvaja a da pri tom bude koristan u ofanzivi, jer real nije lecce. Naš jedini spas je formacija boateng - pirlo (seedorf) - flamini. A taj film nećemo gledati. Silvu možete zaboraviti, dečko ima uganuće zgloba (prvog stepena sva sreća). Jedini lek za istegnuće ligamenata je mirovanje. Minimum nedelju, ali za profesionalce se preporučuje 14 dana. I svaki pokušaj da se vrati pre vremena može skupo da nas košta u vidu kidanja tetive (slučaj Bekam) i onda smo izvršili samoubistvo. A ako budu toliko ludi pa ga nadrogiraju inekcijama i stave na teren sutra, onda treba baciti bombu na MilanLab. |
|
|
|
|
|
|
#27306 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Mourinho: Samo mi je bitno da Pippo ne igra
Rasplamsava se atmosfera prije utakmice 3. kola nogometne Lige prvaka na Santiago Bernabeu. Spektakl bi u utorak trebali ponuditi igrači Real Madrida i Milana... Za podizanje atmosfere, sa strane Madriđana, zadužen je trener Jose Mourinho, kojem "izjave ispod pojasa" nisu nepoznato tlo. Jedna takva je vjerojatno i ova, pri čemu je Portugalac pokušao omalovažiti svu najveću snagu milanskoga kluba. - Meni je samo bitno da ne igra Pippo Inzaghi. Njega se najviše bojim - rekao je Mourinho, a upitan dalje o Zlatanu Ibrahimoviću, kojeg je trenirao u Interu, je odgovorio u ozbiljnijem tonu: - Žao mi je što nije imao vjeru u sebe dok je igrao u Španjolskoj. No, Ibrahimović će uvijek biti u mom srcu. Uvijek će voljeti one koji su kao moji igrači davali sve od sebe na travnjaku, a takav je bio Ibrahimović - rekao je Mourinho. Real će vrlo vjerojatno na teren istrčati u sastavu: Casillas - Sergio Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Khedira - Cristiano Ronaldo, Özil, Di Maria |
|
|
|
|
|
#27307 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Sto se tice silve, ma ja bih ga riskirao veceras, pa odmarao protiv napolia, posto uopce ne zelim zamisliti par bonera-antonini na koje dolazi cronaldo u punoj brzini, pa ti ce se zabit jedan u drugog... |
|
|
|
|
|
|
#27308 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
ma neka se čuva za napoli ta 3 boda su nam puno važnija od puno nerealnijih 3 boda na baernabeu
a mourinho... hahahha
|
|
|
#27309 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Dal ce Silva zaigrati znat ce se oko podne tj. poslije rucka! cinjenica je da ima otok ali nema nikakvih ostecenja sad je pitanje kako ce ga nasi dr. ukrpati i dal ce on sam krenuti na rizik da zaigra od prve minute.
@leptiru..jedini problem je otok-pokretljivost zgloba!! Nadal sa otekmutim zglobom je uzeo US Open uz savršenu bandažu Američkog doktora. Thiago nema bolove,daljnja osjetljivost zgloba je problem.. Da se ispravim pred sam početak zagrijavanja biT će odlučeno za Silvu..
..FLAMINI a Defensive Monster.. Last edited by rinogattuso; 19-10-2010 at 05:10. |
|
|
|
|
|
#27310 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Silva ce izgleda ipak biti na terenu.bolje on povrjedzen nogo Bonera zdrav,po meni Yepes bi bio rjesenje ako Silva nebude spreman..
Na golu Amelia,neznam zasto..
|
|
|
#27311 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
fasist vuce neku ozlijedu....amelia se spremao uci na poluvremenu protiv chieva ali je abbiati izdrzao....svejedno je ko brani....
|
|
|
#27312 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
allegri je sa cagliarijem uzeo bod na san siru mourinhu i pobijedio doma 2-1....
|
|
|
#27313 |
|
Registered User
![]() |
Bilo bi zgodno kad bi to ponovio i ove sezone
|
|
|
|
|
|
#27314 | |
|
Registered User
Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
![]() |
Quote:
Prošle sezone poražen oba puta. 3 0 na san siru i 2 1 na sardiniji. Jedini trener koji ima pozitivan skor s murinjom je del neri. Pobeda 1 0 i remi 0 0 sa sampdoriom. |
|
|
|
|
|
|
#27315 |
|
Registered User
![]() |
Del Neri jedino s njim i ima pozitivan rezultat
![]() |