![]() |
|
|
#27331 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Alegri,svesku u ruke,gledaj,pisi,uci......Nadam se da nece biti katastrofe,kao sto sam pre rekao....
|
|
|
|
#27332 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Anttonini i Bonera fujj covijece ko je uspio dogurati do Milana jaooo
|
|
|
|
|
|
#27333 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Sami smo sebi dali golove...Nevjerovatno...
|
|
|
#27334 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27335 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
ma 2 glupa gola primimo ko da smo arsenal..............
|
|
|
#27336 |
|
Registered User
![]() |
pa NRAVNO DA CES RECI SEEDROF JER se anttonini izgubio u sve mu jer seedrof ne moze sam sve i naprad i nazad junca glupog nema nigjde pa jeste vidjeli njegovih pasova ne moze pirlu izdati da ne dirne lopta igraca reala ccccc
|
|
|
|
|
|
#27337 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
woooow!!!
Bravo AC Milan Ja ne znam sta je vama, ali meni se ovo svidja. Pa super igramo. Bonera dobro igra, jbg. nije imao srece na sutu. Amelia standardan od sad. Svi trce, bore se, Dinho se opametio da ne dribla, samo da izbaci setaca Seedorfa za Boatenga, i sve ce biti super. Seedorf, 34 godine, onakva sansa, i pored toliko iskustva on svom snagom suta. Halooo???? Kretencino? Pa to se odglumi jak sut i plasira lopta u ugao. To bi svaki normalan igrac uradio, samo on uvijek isto. znao sam 99,99% da ce je svom snagom sutnut preko gola. Majke mi, iznenadio bi se da je ono bio pogodak. A vidim i sto je motivisan, Ozilov gol svi se vratili, samo njega vidis u pozadini kako se seta. Ma sjajno. Al ne brinite, izat ce on u 65' Da mi je samo znat zasto Allegri stoji, kad i ovako nista nije u stanju da promijeni. E moj Allegri, jebo te Seedorf. A CR7, pa majko moja, isti faul bio na Ibri, i ovaj ne svira. hahhaha A ove balerine od Reala, fuuuuj Bravo sudija, odradio si sta si i htio, pomogao Realu na prvom golu, i nas zajebo da zabijemo gol (Ibra faul Carvalho, i onda Ibra faul u napadu - nigdje veze) sramota sudjenje. Obavezno ovako nastavit, odma izbacit Seedorfa i ubacit Boatenga
|
|
|
#27338 |
|
Registered User
![]() |
ma kakvi pasovi? Ma kakve si ti pasove gledao? Pa izvini, mogu i ja nabit loptu 20m pred Pata pa ako stigne dobro je ako ne jbg. Dinho i Pirlo barem je daju tako da je samo Pato moze stic, a ovaj samo nabija. I gdje ga to Antonini koci? Kako ce ga kocit, kad se ne krece?
|
|
|
#27339 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
ljudi dobro je.to je nase realno stanje.jedino sto zamjeram je to sto smo se povukli i onda kad smo primili golove poceli smo igrati.zato veliki minus za alegrija.
|
|
|
|
|
|
#27340 |
|
Registered User
![]() |
ma dobro je i ovo, za koji mjesec, godinu će se pričat samo o Realovoj pobjedi 2:0... bolje i to nego o punjenju 6:1 :S
|
|
|
#27341 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ovu utakmicu niko od igraca nije svatio ozbiljno..Nekako bez naboja totalno bezze..
Glavni igraci zakazali..Bonera je 5 klasa ispod Silve..Nesta dokazuje da on ipak nije Maldini da traje puno manje..Antonini je dao svoj maximum,od njega se nemoze nista ni ocekivati..Zambrota nije ni bio tako los kao ni Pirlo.. Sedorf i Roni totalno losi..Pato i Ibra bez lopti..Amelia svaka cast..Rino lud... Cini mi se da smo ranije pravili izmjene da bi mogli mozda i zabit go..
|
|
|
#27342 |
|
Registered User
![]() |
Ma ovo je sramota. Kakvog mi kretena imamo na klupi, pa to je umjetnost.
Ostavit onako loseg Seedorfa da mu odigra svi 90' minuta, sjajno... Neda mi se ponavljat ono sto svi znamo. Zato, poslije tekme je prije tekme. Idemo dalje. Viva la Seedorf!!!
|
|
|
#27343 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
slažem se da su zambro i pirlo bili najbolji... pogotovo ovaj drugi.. ronaldinho najgori
jeste vidili kako smo živnuli kad je ušao pippo. bio je mourinho ozbiljan. meni je jako kod seedorfa... on ima prostora naprijed a okrene se... pa ajde naprijed
|
|
|
#27344 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Ma gdje poraz moze biti dobro...ljudi sta vam je...kako dobro...
Pa ja cu cir na zelucu dobit od ovih trenera i setaca na terenu...pa ja stvarno ne mogu da vjerujem da je covjek na Chievo i na Real izaso s istom formacijom jos pri tome bez najboljeg defanzivca...Seedorf dobar???? PA TO JE NAJVECA PIZDA VECERAS NA TERENU... Opet mu treba zvizdat pa nek dodje pameti...njegova postavka, jednostavno nema je...ne zeli ne trudi se samo na momente potrci...pa malo gledajte stvarno kako je izlgedalo...na Antoninija i Boneru su citavo vrijeme napadali po 3-4 igraca zato sto njega na toj strani nema jos kad dodate da tu Pirlo nece da pomogne=DAR ZA MOU... Antonini uopste nije lose odigrao, cak je bio bolji nego protiv Chieva...Nesta i Bonera solidni...kolko su puta ostavljeni sami dobro su i ovo odradili...Zambrotta je trco gore-dole ali ne moze on s C.R. i Marcelom... Nas vezni redni, katastrofa...Pa Kehdira Alonso i Ozeil su najvise pretrcali, pa tek onda Gattuso...Pirlo,klasicni Pirlo ovo je postala njegova svakodnevnica...Seedorf majko mila glavni i odgovorni za poraz...pa on ni jedan zadatak ja mislim nije veceras odradio...Pa sigurno su jedno 15 puta na nasu odbranu napadali 4-5 igraca Reala...to se jednostavno u prof.fudbalu ne smije dogadjat...a sve je to rezultat prespore odbrane i njihovom zeljom da idu u napad.... Dinho odlicno ustopan od Xabia i Khedire... Ibra je nesto pokusavo ali ne moze sam, a Pato se vise krio nego igrao, mada i jedan i drugi nisu imali lopti... Boa se pomalo izgubio kad je usao, moze on i mora mnogo bolje...sto je opet sigurno nedostatak minuta...Robinho unjeo preokret, za malo vremena duplo bolji od Dinha... Pippo ko Pippo... Max je po meni bas kao i Leo uskocio u Mou zamke...i fkt od covjeka nesto mogu i naucit... Ali Seedorf ja majko mila kakva igra i kakva pizda on se kao dijete malo sklanja iz zivog zida...samo da se Ambro oporavi ako ovaj vec ne vjeruje Flaminiju i Princu... Sad do pon treba otpuhat i odmorit igrace, jer vrlo tesko gostovanje imamo u Napoliu...pa kroz 5 dana sve bolji Juve pa opet Real... Ajax je veceras dobio i izjednacio se s nama....
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 19-10-2010 at 15:54. |
|
|
|
|
|
#27345 |
|
Registered User
![]() |
Seedorf, Pirlo, Gattuso, Inzaghi, Zambrota, Ambrozini cak i Nestu deff treba protjerati iz kluba i kupiti normalne igrace do jucer smo se smijali i Ozilu i Kediri i slicnima...u tom novom Milanu Ronaldinho nebi imao 100% mjesto
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|