![]() |
|
|
#27376 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
jadno je to sto mi vec godinama ovdje trubimo o istim stvarima i nista se jos nije promijenilo.odigramo svaku desetu utakmicu kako treba.sramota.slazem s s mrkijem.odsad ako vidim tu trojku u prvom sastavu necu gubiti vrijeme gledajuci tu dosadu i vucaranje po terenu.jer to nije milan.to je antimilan!
|
|
|
|
|
|
#27377 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ma samo opusteno..Bice bolje valjda...
|
|
|
#27378 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Kad sam gledao Comandinia, Guntia i ostale kloceve gledat cu i njih, e sad...drugo je sto cu se malo sekirati.
Ali eto ono sto mi je interesantno je sto su ova dva kloca gore ucestvovala u pobjedi nat interom od 6:0! Znaci i tada je bilo momenata kada sam se bas onako obradovao. ![]() |
|
|
|
|
|
#27379 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Dva milanska kluba poludjela za Baleom
Već je prošle sezone 21-godišnji velški nogometaš iz Tottenhama, Gareth Bale, toliko privukao pozornost svojim odličnim igrama da nije bilo jačeg kluba koji nije pokazao interes za njim... Nakon predstave ovog tjedna na San Siru, kada je u Ligi prvaka postigao tri pogotka Interu u porazu londonske momčadi (4-3), sve je poprimilo još veće dimenzije, a nekako je logično da su posve poludjeli oni koji su bili najbliže toj utakmici. Talijanska La Gazzetta dello Sport piše da su se tako čelnici dva milanska kluba, Intera i Milana, posve raspametili kada je Bale u pitanju. Iako u talijanskom nogometu danas ne stanuje toliko mnogo novca kao nekada, dade se zaključiti kako bi po pitanju ovog velškog bočnog igrača napravili iznimku. - Uvijek sam volio Balea i često smo pričali o njemu - rekao je dopredsjednik Milana Adriano Galliani i dodao jednu "lukavu" izjavu: - Sada nije pravo vrijeme za njegovo potpisivanje. Trebali bi pojačati interes kada zadobije ozljedu. Bale ima valjani ugovor s Tottenhamom do 2014. godine, a na White Hart Laneu znaju da za njega mogu dobiti pravo bogatstvo. Sadašnjih 10 milijuna eura, na koliko se procjenjuje Bale, vjerojatno je smiješna i neozbiljna cijena. - Koliko bi bila njegova cijena? Vjerujemo oko 40 milijuna. On je fantastičan nogometaš. Čekamo sljedeće ljeto - rekao je vlasnik Intera Massimo Moratti. |
|
|
|
|
|
#27380 |
|
Registered User
![]() |
- Uvijek sam volio Balea i često smo pričali o njemu - rekao je dopredsjednik Milana Adriano Galliani i dodao jednu "lukavu" izjavu:
- Sada nije pravo vrijeme za njegovo potpisivanje. Trebali bi pojačati interes kada zadobije ozljedu.--- galliani dabogda ti pukla žilica u mozgu pa da izgubis pamcenje i da odes iz nogometa.idiote jedan.cekat da se bale ozlijedi pa da das ponudu.sramotaaaaaaaa! |
|
|
|
|
|
#27381 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ronaldinho makes the bench
22.10 Source: Football Italia Ronaldinho has recovered from an injury suffered in training this week, but won't start against Napoli on Monday, according to Il Corriere dello Sport. The 30-year-old strained a muscle and had to abandon a session on Wednesday, generating a degree of concern at Milanello. However, he did manage to complete an entire training session today and is fit for the trip to San Paolo. Nevertheless, Massimiliano Allegri looks set to keep him on the bench and play Robinho instead. It also remains to be seen whether Kevin-Prince Boateng gets the nod at Clarence Seedorf expense. Allegri is trying to tone down his side and give it more balance after Tuesday's disappointing 2-0 defeat to Real Madrid. Milan Vice-President Adriano Galliani feared it could have been a rout such was Real Madrid's early dominance.
|
|
|
#27382 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Sudeci po gazzeti dello sport izgleda da se allegri barem malo opametio i stavio Boatenga umjesto Gattusa i Robinha umjesto Ronaldinha....kad bi barem još onog Boneru potjerao bilo bi to potpuno iskupljenje...
|
|
|
#27383 |
|
Registered User
![]() |
Medzu 10 naj korisnijih igraca Serije A na 6-om mjestu nasao se Andrea Pirlo...
Nekice reci zasluzeno neki ne,ali ipak mislim da bi Andrea bio puno korisniji kada bi milan imao pravog zadnjeg veznog,a da Pirlo igra malo ispred...
|
|
|
#27384 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
da,i boateng bi trebao krenuti ispocetka a gatuso ili sedorf van.i zato pohvala alegriju.al to onda mora biti cesce.a ne jednom mjesecno. |
|
|
|
|
|
|
#27385 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#27386 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27387 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
zasto bravo leo?
pa kad bi on preuzeo romu mi bi bili 100% najmanje drugi ili treci, a roma bi bila sedma...
|
|
|
#27388 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27389 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
daj da to kaže jedan favalli digao bi mu spomenik a kamoli leo.... forza milan
|
|
|
#27390 |
|
Registered User
![]() |
Leo je za Ranierija Capelo...
|
| Tags |
| balkan |
|
|