![]() |
|
|
#27436 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
sta lavezzi radi s ovog sokratisa,
sramota me gledati |
|
|
|
|
|
#27437 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
ajde sokratis u pizdu materinu ovo je nevjerovatno da netko može biti ovoliko očajan
|
|
|
#27438 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
evo seedof udje ne prodje ni 2 minute i primimo jebeni gol.............
|
|
|
#27439 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
BOATENG ZVER!!!
Koliko gotivim ovog igraca to nije normalno ![]() Sa ovom izmenom Gattuso - FLamini kasni samo pola sata....
Last edited by Nesta 13; 25-10-2010 at 15:34. |
|
|
|
|
|
#27440 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
eto pobjeda..... allegrija ne shvaćam zašto je vadio ibru i zašto mu kreten koji je skoro gori od favallija igra.... izmjenu pogodi tek kad se neko ozlijedi, kasni sa izmjenama ko niko... i moratti jebem ti mater i 5 min nadoknade.
i ja da pohvalim boatenga... eto
|
|
|
#27441 |
|
Registered User
![]() |
kad ne ispustismo cistu pobjedu,
alegri "strucnjak", lagano zatvorio utakmicu nisam dugo gledao vecu rupu od sokratisa |
|
|
|
|
|
#27442 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
vidim sve sami strucnjaci na ovom forumu.
|
|
|
|
|
|
#27443 |
|
Registered User
![]() |
sta to treba da znaci????
|
|
|
|
|
|
#27444 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Eto za sve one koji su trazili da Sokratis igra,za njega je cak i Bonera igrac...
Pato je toliko glup momak da nemogu vjerovat,sve hoce sam Ibra mu je par puta bio sam kao duh...Sreca nasa pa se Luka povrijedio,jer da nije usao Oddo nikad nebi dali golove,jer Bonera nije imao ovoliko centarsuteva u karijeri... Abiati se izgubio zadnjih 15 minuta,kao da je drugi covjek.. Nesta je takodze veoma blizu kraja,losee... Bonera ispravlja Sokratisove greske cijelo vrijeme... Nije mi jasno kako ekipa sa igracem manje moze da pravi presing 40 minuta,uzas,bolje smo igrali dok je bili 11 na 11... Jbg bitno je da smo ispred Intera,Lazio je bezopasan...
|
|
|
#27445 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
slijedi juve............nadam se bez sokratisa..........
|
|
|
#27446 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Pato zbog silne zajebancije i nonsalantnosti treba dobiti kaznu tj mjesecnu platu ...
Sokratis u mama mia koji kreten... Sedorf takodje cim je usao mi se poceli rusiti... A trener e taj je druga pricaa.... uhh... Sreca pobjedili smo ako nista drugo
|
|
|
#27447 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
zao mi je sto to moram reci ali pojedinci ovdje stvarno nemaju pojma o nogometu.zalosno je slusati kako pljujete po sokratisu kojem je ovo prakticki debi u jednom velikom klubu kao sto je milan i koji protiv sebe ima jednog lavezzija.jeste vidjeli kakav je gol zabio? gdje je tu bio nas nesta,upao preko,izgubio se.hahha.sta nam ja lavezi napravio.sokratis je za mene odigrao dobru tekmu.borio se,i dobio je par duela protiv lavezija.jedino mu zamjeram sto je riskirao onim faulom gdje mogao biti penal.dajte sta vam je.pisete gluposti.
najgori igrac utakmice je uvjerljivo pato.muka mi ga je bila gledati.koliko nam je napada sjebao. svaka cast oddo.dugo nismo vidjeli da nas desni bok ode naprijed i tako fino asistira. robinho pokazuje da je klasa.kakva lakoca baratanja s loptom i gradjenje.bravo. jos jednom,sokratis se ne moze mjeriti sa silvom i nestom,nije to njihova klasa,ali on je veceras odigrao zadovoljavajuce.apsolutno. |
|
|
|
|
|
#27448 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Mislim da mi ovdje nismo svi gledali istu utakmicu
![]()
|
|
|
#27449 |
|
Registered User
![]() |
sokratisov nastup veceras se ne moze opravdati
|
|
|
|
|
|
#27450 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
ljudi moji pa milan je dobio u napulju nakon 13 ej slovima i brojkom TRINAEST GODINA...i vi ste nezadovoljni????jeste li vi normalni???????a danas je igrao i bez thiaga silve i antoninija(ne zelim ni cuti "da se on nije povrijedio ne bi usao oddo pa ne bi zabili dva gola")
da je ibra zabio jos jednu sansu pa napoli bi se raspao ali eto lavezzi je iskoristio onaj opanak u nasoj obrani i utakmica je opet postala neizvjesna... da KALLA decko je na desnoj strani...slažem se s tobom... ENSAR ma daj shvati da je milan bolji bez ronaldinha,zar njemu da se pokrivaju leđa???sta da pogleda u lijevo pa baci u desno ili u aut ili protivniku????tko nece da trci neka igra poker a ne za milan.... i daj se informiraj malo o brojkama nije da su presudne jer milan iz prosle godine i milan iz ove su sasvim različite ekipe ali pošto pljuješ po allegriju evo jedna informacija: SEZ:09/10 8 kola 3 pobjede,3 neriješena i 2 poraza uz gol razliku 6:8 SEZ:10/11 8 kola 5 pobjeda,2 neriješena i 1 poraz uz gol razliku 13:6 boateng i abbiati su bogovi....sokratis nije igrao loše jer je par puta lijepo riješio lavezzija a nije lako cijelu utakmicu odigrati bez greške protiv njega,glupi faul skoro nas je kostao penala to mu zamjeram...gattusa allegriju više ne smatram greškom jer flamini je igrao malo i kod leonarda,ancelottija i sada allegrija, čini se da se jednostavno ne moze nametnuti na treninzima...dakle decko ti si za transfer listu zajedno sa cirkusantom i sokratisom pa da to fino unovcimo za jednog beka....
Last edited by dejo; 25-10-2010 at 16:13. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|