![]() |
|
|
#27451 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#27452 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
a one lopte pirla? to je sramota najveca.hahha.jednom pirlu se takvi kiksevi dogadjaju.imali smo igraca vise 50min.ljudi nas stisli.i sad se svi obrusili na sokratisa.bas ste naivni.je,on je kriv.kriv je sto je grk.je,sad svi recite da sam nenormalan i glup.al ja sam gledao tekmu.s jos nekim.i za sve nas je sokratis odigrao prolazno.serete bezveze!!!!
|
|
|
|
|
|
#27453 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Slazem se sa MEMO-m za Papu skroz.Decko je veoma jak u duelu,i nekoliko puta je tako oduvao Lavezia,da je bilo uzivanje gledati,a sad druga je stvar sto je taj Lavezi zivotinja pa igra ko lud,treba Papi dati sansu i sto je najvaznije KONTINUITET igara.A za Pata....stvrno neverovatna norsalantnos, neozbiljnost,jednostavno potpuno nezanimanje za rezultat da je to strasno.Ibra u 3 prilike potpuno sam,ne moze covek da veruje da mu klinac nije bacio loptu,samo sto nije poceo da se krsti...Taj predlog oko plate Pata,nije los,udariti ga po dzepu pa da vidimo kako ce da reaguje.
|
|
|
|
#27454 |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
da je taj papastopulos talijan bio bi lice s naslovnice ovako je samo obican grk
|
|
|
#27455 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Milan 13(9)-Napoli14(5) ima li smo i vise udaraca prema golu
) |
|
|
|
|
|
#27456 |
|
Registered User
![]() |
hvala pojedincima na podrsci za sokratisa.heh.je,imao je covjek gresaka ali ako cemo samo gledati njegove greske i na tome mu suditi,onda bi mogli tako i druge igrace.onda bi balavac pato dobio po djepu i klupu iducu tekmu,pirlo bi isao na poseban trening za centarsuteve,a pojedinci na tecaj motivacije.znamo svi na koga mislim.
i zaboravih spomenuti boatenga.bas je kvalitetan igrac.i ne boji se nikoga.bravo bravo. i jeste vidjeli kako je nesta onog zalijepio za pod?jel je to bio nesta kad ga je gurnuo i ovaj se dolje slozio kao cackalica?hehehhe.umro sam od smijeha. bravo nasi,ovo je mega vrijedna pobjeda u gostima kod strava ekipe napolija.iduce kolo idemo na prvo mjesto.mora i taj lazio kiksat a mi kod kuce dobit juve i eto nas.sezona je zadovoljavajuca.jedina mrlja su poraz i nonsalantnost protiv reala i onaj poraz od cesene. jos jednom,bravo momci.pocinjem sve vise i vise vjerovat u scudetto. |
|
|
|
|
|
#27457 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Ja cu samo kratko...nema potrebe da dajem sada neke strasne kritike jer mi je to malo beze nakon osvojena 3 boda na teskom gostovanju u napulju.
minuse dajem....Pato, Pato, Pato, previse indolentno odigrao, ali ocekujem ja jos 2-3 utakmica od njega na ovom nivou i onda potpuni psihicki oporavak od povreda koje je imao i onda Booomoooo!!! plus dajem....Oddo(moram zbog dvije asistencije), Abbiati, Robinho, Ibrahimovic... Ostali solidno...ukljucujuci i Sokratisa. |
|
|
|
|
|
#27458 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Ma kakav penal Grka, ono nije trebao da sudi, svašta... Odigrao je dobro, ali par puta pravio greške, protiv Valezija je igrao stalno duele, više i nije moglo da se očekuje...
Abiati odličan, malo panično odigrao na kraju... Odo odličan, dve asistencije u kojima je strelcu namestio odlične lopte kakve su realno morali da iskoriste, par centaršuteva pored toga, u odbrani bez greške... Sledeću ispred Anto-a, ovaj možda ni neće moći da igra, ako i tu odigra ovako ili barem slično, definitivno mora u prvu... Ibra dobar (one makazice, hehe), mogao je više, da ga je onaj sebičnjak uposlio kod one odlične prilike, bilo je tu još par sranja od Pata, bespotrebno je driblao, gubio lopte, par puta pomalo i ličio na sebe ... Robi možda najbolji, odlično odigrao na poziciji Ronija, par puta se i odlično ubacivao... Ostali nisu za izdvajanje, odigrali su prosečno, medju njima bilo je i onih sa par glupih grešaka... (Naprimer Pirlo i njegove užasne duge lopte) Robi i Odo najbolji, oboje standardne izmene, bravo Alegri... Sad bi bilo najbolje kad bi se ova ekipa još uigrala, i uz dolazak Tiaga u odbranu i još malo eksperimentisanja u zadnjem i veznom redu, i mislim da bi to bilo to. Al neko tu treba da pokaže zube gazdi i stavi Robija umesto Cirkusanta, jer je to očigledno najbolja opcija, i naravno da prekine sa penzionerskim veznim...
Last edited by Red&black fan; 25-10-2010 at 17:08. |
|
|
|
|
|
#27459 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Nisam gledao tekmu, ali vidim svi hvalite Odda...imat će priliku da se pokaže već u sledećoj tekmi ponovo, a i sa ostalim zvjezdicama (Pirlo,Seedorf,...) bi se trebao isto kao sa njim
baciti ih na klupu, pa bi onda i oni ginuli kad im se ukaže prilika...ali ne oni moraju biti u prvom sastavu...
|
|
|
#27460 |
|
Registered User
![]() |
ej moj mirza steta je sto nisi gledao tekmu.netko bi rekao da je to brazilska liga.ovakvu dobru,atraktivnu i napadacki nastrojenu utakmicu ja nisam dugo vremena pogledao.i kud jos utakmica talijanske lige.svaka cast i nasima i napoliju.to je bila vrhunska nogometna predstava.a gol lavezija je jedan od najljepsih ali i najcudnijij koje sam ikad vidio u zivotu.fantazija!a oddo je pokazao da jos uvijek moze nabaciti kvalitetan centarsut i svaka mu cast.pravo osvjezenje na boku.samo nek tako nastavi.heh.
|
|
|
|
|
|
#27461 |
|
Registered User
![]() |
Ja sam sinoc bas uzivao u utakmici, mozda i najbolja nogometna utakmica koju sam pogledao ove sezone. Pa na kraju je cijeli stadio pljeskao jel su zaista i milan i napoli odigrali fantasticno. Kako je lijepo napokon vidjeti rastrcani milan, bez ronaldinha i seedorfa. Robinho trci, ima ga po cijelom terenu, uopce nema one muke koja je prisutna kad god ronaldinho i seedorf stopaju igru.
Ja ne bih toliko kritizirao sokratisa, covjek je po meni vise no solidno odigrao utakmicu. Prvi zuti karton je dobio zbog pirlova besmislenog ( jednog u nizu!) kornera kada je spasavao kontru, ono kada je ramenom odgurnuo ograca na 16m uopce nije bio faul, a opet je spasavao boatengovu izgubljenu loptu. Treba uzeti u obzir i ocajnu igru neste koji je totalno izgubljen bio u par navrata, pa i u situaciji kod primljenog gola. A imao je protiv sebe sjajnog lavezzia koji ga je u cijeloj utakmici jednom presao. Kao zamjena za nestu/thiaga je sasvim dobar. Pato los, kao sto je netko i naveo, x puta je sam drkao s loptom, a pol naseg napada je bilo slobodno. Imam osjecaj da su pirlo i gattuso odigrali bolje utakmicu cim nema ona dva setaca u pocetnom sastavu. Igrac utakmice, massimo oddo, kakve dvije asistencije , otkad je u milanu nije onako dobro nabacio kao kod ibrinog gola glavom. I kralj, boateng, koji je zakuvao ono naguravanje pred kraj. Bas sam se nasmijao kad je razvalio onu loptu u reklame, znao sam da ce bit sranja odma. Bas sam zadovoljan pobjedom, napoli ima predobar napad s hamsikom,lavezziem i cavaniem i mislim da do kraja sezone tamo vise nitko nece pobijedit. Ovo sto smo mi sinoc ucinili je spektakularno, sad se ocekuje i potvrda ova tri boda na san siru u subotu. |
|
|
|
|
|
#27462 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Meni je odbrana odigrala sasvim solidno. Problem je bio sredina, jer Napoli napada sa vise igraca, i tu moraju 2 odbrambena vezna pomagat. Nazalost mi smo se gubili sa Gattusom, Pirlom i Boatengom. Brzi, al nisu tacno znali sta da rade. To je greska trenera, morao im je bolje dat naredbe.
Napad fin, Pirlo ispomoc, bilo je divno gledat. Pato sebican i slab u duelima, kao i uvijek. Tu je Allegri trebao nesto rec i napravit, znaci opet greska Allegria. Opet igra Seedorf i opet pokazuje da nema mjesta, vec nam samo stvara probleme. Dovoljno je bilo vidjet kad je usao Flamini, na Napoliovoj kontri, svi se vracaju a Flamini sprinta nazad. Pa sto Seedorf ne trci? I on je usao u zadnjim minutama. Opet greska kretencine, jer vjeruje idiotima. Uvijek sam govorio, kad ekipa igra s igracem vise i lose igra, tu je kriv trener. Jer nije u stanju da nadigra plus poziciju. A najzalosnije, 0:2, igrac vise, pa gurni nekog mladog pobogu, daj da ih vidimo u akciji, a on i dalje gura svoje gluposti. Allegri nosi se i ti i tvoja panchina di merda. Sokrat je solidno odigrao, i bit ce napredka. Ima on jos puno ucit. Samo ne vidim logiku sta to Over30 mogu jos naucit?????
|
|
|
#27463 |
|
Registered User
![]() |
pa upravo to.svi smo vidjeli da je napoli isao u zavrsnicu s 5-6 igraca a pojedinci iz sredine su ostajali iza njih.i onda bi obrana trebala biti kriva ako dodje do sranja?ne ide to tako.ako pukne u sredini onda je obrana na milost i nemilost protivnika.zato svaka cast nasim branicima sinoc koji su izdrzali da ne prime drugi gol.bilo je gresaka al nista strasno.mogli smo i trebali zabiti treci gol al smo se zajebavali sinoc.
jel se to meni cini ili se robinho vraca u onu svoju megaformu.sinoc me odusevio.onakav mal i mrsav a gradi se kao essien.ne moze mu niko nista.samo neka tako nastavi i eto nama velikog pojacanja.i mogao bi oddo da krene od prve minute u subotu.pa da vidimo jel ima jos zara u njemu.nakon sinocnje predstave vjerujem da ima.samo koga staviti na lijevi bok?valjda imamo nekog dobrog juniora ljevaka.ili ce allegri eksperimentirati i staviti razbijaca flaminija.heh. |
|
|
|
|
|
#27464 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
Odigrali smo lose drugo poluvrjeme,
imali smo gol i igraca vise i trebali smo je rutinski privesti kraju al najvaznije je da smo osvojili 3 boda na jednom od najtezih gostovanja... Boateng i Robinho obavezno moraju startat protiv Juvea, valjda je to vise jasno i Alegriu, jos kad bi Flamini zaigrao umjesto Gatusa... |
|
|
|
|
|
#27465 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Gattuso je sinoc odigrao vrhunski nema mu zamjerke i treba poceti protiv Juvea tj ista postava, a kao prva zamjena u veznom treba ici Flamini a ne onaj kloc Sedorf pa cim je usao spušili smo gol sinoc i jos je svijez a nije šprinta napravio... Lazio naredno kolo gubi od Palerma sigurno a mi pobjednom zasjedamo na prvu poziciju
![]()
|
| Tags |
| balkan |
|
|