AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 26-10-2010, 05:29   #27466

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
ne znam ja jeli gattuso umoran... igra nonstop... slažem se da zadnjih par utakmica igra dosta dobro, ali ja bi ipak flaminija u subotu nije on pirlo pa da se nema od čega umorit
Old 26-10-2010, 05:50   #27467

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Kako je ibra bio ljut sinoc, cak i kad je izasao s terena mislim da je jedva cekao da boateng ono zakuva pa da moze prebit nekog talijancica od metar 60 i 70 kila
geoff is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2010, 07:14   #27468

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Ibra je bio nalozen na Aronicu, radi onog starta kraj linije. Vec tu je moglo doci do tuce izmedju ove dvoice, tako da je Bosanac samo cekao priliku. Joj jest mi lijepo vidjet ga onako ljutog i nasmijanog, kad mu jebe mater hahahaha Znaci Ibra ga je htio sravnit sa zemljom. A Prince? Kralju, samo ih zgazi. Joj kako ce bit napaljeni na derbi sa Interom hahahaha znaci MORA doci do tuce hahahaha
Drugo, Ibra je popizdio na Pata. I ja bi isto. Jer ne volim sebicne osobe, a ono sinoc od Pata je pravi egoizam. Hocu ja da zabijem i kraj. Isto cirkusant prosle godine. Al haj, valjda ce bit bolje. Jer ipak treba nam Patkica. Mozemo mi pricat sta god hocemo, al tek kad su u napadu Ibra i Pato, nasi protivnici se bore. Jer oboica su u stanju da zabiju gol. Tako da onda samo olaksaju posao Dinhu ili Robinhu. Steta samo sto nemamo jace bekove i 2 sjajni veznjaka, pa da u sastav mozes postavit poker zvijezda:
-------Ibra----Pato
Dinho--------------Robinho
Al dobro je i ovako. Protiv Juvea mora igrat Pirlo i Boateng, i pored njih Flamini ako se opameti, inace Gattuso. Seedorf ni pod razno. Kakvo ba nabrijavanje, pa on se ne moze motivisat ni na golu trebu, a kamoli na nekog jakog protivnika. On je mrtav, kao i Pippo. Znaci zaboravi vec jednom na ovu dvoicu protiv teskih protivnika. Oddo se dobro pokazao, da li je u stanju ponovit formu i protiv Juvea, ne znam.
A to da se bojite da ce Allegri eksperimentisat, ne brini, nece. Ne zna on to. On zna samo stavit Pirla-Gattusa i svog miljenika Seedorfa i nadat se da ce ponovit formu iz 2007. Nema on pojma o eksperimentisanju.
Ali mu skidam kapu za prvi 20' to je majstorski odigrao taktiku. Nazalost, kasnije je ispao debil, kao i uvijek.
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2010, 07:18   #27469

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

I da vas obradujem, nema Milosa Krasica u subotu
hehe, Italiani ga suspendovali na 2 utakmice zabrane radi simuliranja
Bravo Bravo Bravo
Old 26-10-2010, 07:21   #27470

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
ej moj mirza steta je sto nisi gledao tekmu.netko bi rekao da je to brazilska liga.ovakvu dobru,atraktivnu i napadacki nastrojenu utakmicu ja nisam dugo vremena pogledao.i kud jos utakmica talijanske lige.svaka cast i nasima i napoliju.to je bila vrhunska nogometna predstava.a gol lavezija je jedan od najljepsih ali i najcudnijij koje sam ikad vidio u zivotu.fantazija!a oddo je pokazao da jos uvijek moze nabaciti kvalitetan centarsut i svaka mu cast.pravo osvjezenje na boku.samo nek tako nastavi.heh.
šteta onda
a kakav gol Napolia

http://www.youtube.com/watch?v=lpBustt92j4
Old 26-10-2010, 10:00   #27471

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
http://www.youtube.com/user/Maestr02.../1/cFYq76SGZWQ

BOA !!!...NAJjaci ....

Evo malo i Pape ko nije gledo

http://www.youtube.com/user/Maestr02.../2/7x7lx6PxnvY

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2010, 10:26   #27472

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
sudite Sokratisu, a sjetite se prosle sezone i Silvine greske protiv Rome, ljudi momak je strasno igrao za Genovu, za repku, dajte mu malo vremena da se adaptira pa onda komentarisite, i Robihno je do prije 10-15 dana po mnogima vama bio promasena investicija pa ga sad dizete u nebo, eto na sta se odnosila ona moja opaska sinoc, neznam ko me je pitao, evo mu odgovora.
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2010, 11:07   #27473

adis

Registered User

adis's Avatar

Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
adis is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
I da vas obradujem, nema Milosa Krasica u subotu
hehe, Italiani ga suspendovali na 2 utakmice zabrane radi simuliranja
Bravo Bravo Bravo
Ovo je odlicna vijest, bez njega su 30% slabiji.
Svi Juventusovi napadi ove sezone idu preko Krasica
a mi nemamo kvalitetne bekove koji bi ga zaustavili.
Siguran sam da cemo ih dobiti bez problema
osim ako Alegri ponovo ne stavi dinosaurse u vezu.

Mada mislim da suspenzija nije opravdana iako je simulirao
adis is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2010, 11:23   #27474

dejo

Registered User

dejo's Avatar

Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
dejo is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by adis View Post
Ovo je odlicna vijest, bez njega su 30% slabiji.
Svi Juventusovi napadi ove sezone idu preko Krasica
a mi nemamo kvalitetne bekove koji bi ga zaustavili.
Siguran sam da cemo ih dobiti bez problema
osim ako Alegri ponovo ne stavi dinosaurse u vezu.

Mada mislim da suspenzija nije opravdana iako je simulirao
Zašto da ne,to šalje poruku svim poznatim epilepticarima na nogometnim terenima,to im je najveća kazna da ne igraju,ali treba kazniti i suca koji nije dobro vidio iako je bio blizu mjesta....
Old 26-10-2010, 11:40   #27475

adis

Registered User

adis's Avatar

Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
adis is on a distinguished road
Smatram da nije u redu zato sto Krasic nije jedini koji simulira
slazem se da simuliranje treba kazniti ali mora biti isti kriterij za sve
mislim da je ova suspenzija dosla zbog pritiska milanskih medija
adis is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2010, 12:25   #27476

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Ibra je bio nalozen na Aronicu, radi onog starta kraj linije. Vec tu je moglo doci do tuce izmedju ove dvoice, tako da je Bosanac samo cekao priliku. Joj jest mi lijepo vidjet ga onako ljutog i nasmijanog, kad mu jebe mater hahahaha Znaci Ibra ga je htio sravnit sa zemljom. A Prince? Kralju, samo ih zgazi. Joj kako ce bit napaljeni na derbi sa Interom hahahaha znaci MORA doci do tuce hahahaha
Drugo, Ibra je popizdio na Pata. I ja bi isto. Jer ne volim sebicne osobe, a ono sinoc od Pata je pravi egoizam. Hocu ja da zabijem i kraj. Isto cirkusant prosle godine. Al haj, valjda ce bit bolje. Jer ipak treba nam Patkica. Mozemo mi pricat sta god hocemo, al tek kad su u napadu Ibra i Pato, nasi protivnici se bore. Jer oboica su u stanju da zabiju gol. Tako da onda samo olaksaju posao Dinhu ili Robinhu. Steta samo sto nemamo jace bekove i 2 sjajni veznjaka, pa da u sastav mozes postavit poker zvijezda:
-------Ibra----Pato
Dinho--------------Robinho
Al dobro je i ovako. Protiv Juvea mora igrat Pirlo i Boateng, i pored njih Flamini ako se opameti, inace Gattuso. Seedorf ni pod razno. Kakvo ba nabrijavanje, pa on se ne moze motivisat ni na golu trebu, a kamoli na nekog jakog protivnika. On je mrtav, kao i Pippo. Znaci zaboravi vec jednom na ovu dvoicu protiv teskih protivnika. Oddo se dobro pokazao, da li je u stanju ponovit formu i protiv Juvea, ne znam.
A to da se bojite da ce Allegri eksperimentisat, ne brini, nece. Ne zna on to. On zna samo stavit Pirla-Gattusa i svog miljenika Seedorfa i nadat se da ce ponovit formu iz 2007. Nema on pojma o eksperimentisanju.
Ali mu skidam kapu za prvi 20' to je majstorski odigrao taktiku. Nazalost, kasnije je ispao debil, kao i uvijek.
Nazalost, seedorf je za razliku od boatenga campione, i nitko osim njega ne moze igrati derbi protiv juventusa. Gotovo sam siguran da je seedorf u 11 za subotu.

Naravno, svi se nadamo identicnom sastavu kao protiv napolia, bez ronaldinha i seedorfa...A ako moze i gattusa. Onda je pobjeda zagarantirana. Samo neka oddo igra. Ili nek udje u 15. minuti.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2010, 13:31   #27477

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Rosson3r View Post
sudite Sokratisu, a sjetite se prosle sezone i Silvine greske protiv Rome, ljudi momak je strasno igrao za Genovu, za repku, dajte mu malo vremena da se adaptira pa onda komentarisite, i Robihno je do prije 10-15 dana po mnogima vama bio promasena investicija pa ga sad dizete u nebo, eto na sta se odnosila ona moja opaska sinoc, neznam ko me je pitao, evo mu odgovora.
Upravo, Sokratis je prvu zvaničnu utakmicu zajebo i izgubili smo može se reći zbog njega, i zamislite kako je njemu kada ne igra posle te 6-7 utakmica i onda se stavi na zajebanu poziciju...

Isto i Robi, bio je smušen, nije ličio na onog kakvog ga znamo i često je užasno završavao akcije, od kad je dao gol Kievu igra odlično, a ovu poslednju je odigrao ko u Realu... To dosta utiče na igrača.

Nego ovima ne igra Krasić, ne kapiram zašto on kažnjen, stalno se to dešava, izgleda da uvek Srbi najebu (šala). Ali još bolje za nas, biće slabiji u napadu, i još na gostujućem stadionu, sa ovim sastavom verujem bi smo ih dobili, ali Roni će se oporaviti, takodje Anto, Sedorf je propustio jednu utakmicu, Alegri ima sva sredstva da sjebe utakmicu, valjda neće...

Last edited by Red&black fan; 26-10-2010 at 13:33.
Red&black fan is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2010, 13:39   #27478

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
Ma bez Krasica oni su smesni...Pobeda ne bi smela da dodje u pitanje,bez obzira na sastav,ali naravno da bi bilo lepo videti istu formaciju na sredini i napadu,a u odbrani Thiaga Silvu i Zambru na svojim mestima.Samo bez primljenog gola,i mislim da su tri boda tu...
A ovo za kaznu Krasica je kranje pateticno,blago receno..Mislim pomislite na koliko bi meceva bili suspendovani Cristiano,Inzaghi,Lucio i ostali teatralci koji po utakmici imaju po 2-3 takva pada,ali neka necu da se bunim jer ne igra protiv nas....
Old 26-10-2010, 15:31   #27479

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Forza Milan...Mislim da juve nema sanse...
Old 26-10-2010, 17:32   #27480

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Juventusu fali Krasic, ali zato imaju Allegria. Taj covjek je fenomenalan, kad se najmanje nadate, on napravi senzacije. Ja mislim da ce Allegri i Seedorf biti najbolji pojedinci Juventusa u subotu.

Zalosno, ali evo svi ovdje se zale na Allegria. Pitam se kad smo ovako katastrofalno pricali o Leonardu. A za onog sto je spomenuo da bi mi mjenjali trenere po 5-6 po sezoni, samo cu mu rec, da ja postujem trenere, ali ne neznalice i tvrdoglavce koji cijelo vrijeme vuku svoje gluposti iako cijeli svijet vidi da to ne ide. Ne volim kad je neko doveden i najavio da ce radit na mladima, a kasnije te mlade ne stavi cak ni na klupu. Vec samo popunjava nekim campionima. Sorry, al za mene ovo izgleda kao neki tukmak, koji je sanjao da dodje vec jednom na tu klupu Milana, i da on vodi sve one stare zvijezde sa kojima je Ancelotti osvojio Ch. Ligu. Zato i stavlja Seedorf, Pirlo, Gattuso, Inzaghi, Zambro, Nesta, Bonera, znaci svi oni sto su i tada igrali. Ovim novima ne vjeruje, jer ih ne zna procijenit i ne zna im objasnit kako da igraju. Ovako mu je lakse, sastavi staru ekipu, i momci igraj te kao 2007.
Allegri nema pojma. Nazalost.

A za Krasica, jbg. dobar primjer, ali ovako treba nastavit. Jer je i sam zelio taj penal. E pa, posto zelis, evo ti sad 2 tekme suspenzije, pa razmisli slijedeci put. I naravno sjajna opomena za ostale.

Tags
balkan

Posting Rules