![]() |
|
|
#27481 |
|
Registered User
Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
![]() |
Juve nije bez sansi,ima jednu i ona se nalazi na nasoj klupi...Ali se nadam da ce preovladati cista razlika u klasi i kvalitetu....
|
|
|
|
#27482 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Baš je Princ ovaj Boateng...svaka mu čast
|
|
|
#27483 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Nitko ovdje nije spomenuo našeg možda najjačeg igrača u zadnje vrijeme - Abbiattiia! Pa čovjek nas je ponovno izvadio! Svaku tekmu skine 2,3 čiste...
Thiago se vratio treninzima i biti će ok za Juve, hvala bogu... To nam daje užasno puno više mirnoće u zadnjoj liniji. Protiv Napolia smo zapravo bili i komični, mi se sa igračem više branimo, grčimo... užas... Allegri ako ne stavi Boatenga u prvih 11 protiv Juveta onda je 100% idiot i tu prestaje svaka priča. Jednako tako napad mora biti Robinho-Pato-Ibra, na taj način sva trojica se mogu kretati kao normalni igrači u normalnim ekipama, mijenjati mjesta, igrati obranu itd. Robinho nam donosi puno pokretljivosti, što je odmah vidljivo. Allegri molim te nemoj Seedorfa staviti u prvih 11!! Samo to... A Juve: Njihova veza djeluju dobro, MArchisio, Aquilani i MElo, koji ponovno igra ok. Ali najbitniji igrač im je taj Krasić koji je nezadrživ 1 na 1 i pravi kaos... Sada će oni imati manje kvalitete i vjerojatno će čak odigrati i nešto defanzivnije... Vidjet ćemo. U svakom slučaju ovo je prilika da se i nakon Juveta ostane na +2 od Merde a na +8 (mislim ) od Juventusa...
|
|
|
|
#27484 |
|
Registered User
![]() |
GLUPOSTI !!! Dobro je za nas sto Krasic ne igra, ali za ovo treba sudija da se kazni jer je corav...A sta da je bio penal a nisu ga svirali? Ko bi to vratio Juventusu ili bilo kojoj ekipi? Imaju tu glavnog sudiju i pomocnog, sto oni odluce to nek se postuje, nema sta da kaznjavaju igraca, to treba sudija da uradi zutim/crvenim kartonom
|
|
|
|
|
|
#27485 | |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Quote:
ajd super sto ce silva mozda igrati.veliki smo favoriti u subotu al nikad ne otpisujte juve.jos ako budu igrali bunker onda ce biti tesko. da,i ja sam da igraju robinho,pato i ibra,ali niposto ne zelim jos otpisivati ronaldinha.moze on nama jos pomoci.njegove asistencije su zlata vrijedne.volio bi ponovno vidjeti u izdanju kao sto je bilo protiv leccea,auxerea i chieva.da bar svaku trecu tekmu odigra tako bilo bi zadovaljavajuce. za boatenga ne treba ni govoriti.on je nasa buducnost.seedorf je proslost.hvala mu za sve.moze uci pred kraj tekme i pomoci ali mjesta u prvih 11 za njega vise ne bi trebalo biti. gattuso je se vidno popravio al nije to onaj stari gattuso.ali bar igra kapitenski i bori se.ima jos zara u njemu. i sta kad se vrati ambrosini.sta s njim? mislim da on vise nije u onoj formi.bice zanimljivo kako ce to allegri rijesiti. |
|
|
|
|
|
|
#27486 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Gatto ima kartone, ovako bi po meni trebao krenuti Allegri:
-----------------Abiatti--------------- ----Oddo--Nesta---Silva----Zambrota--- ---------Princ---Prilo----Flamini--------- -------------Pato---Robinho----- -----------------Ibra-------- |
|
|
|
|
|
#27487 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
![]() ![]() ...To ti je 100%..
|
|
|
|
#27488 | |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
Quote:
GUS HIDDINK!!!!!jedino rješenje!i oslobodit mu ruke!! |
|
|
|
|
|
|
#27489 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#27490 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
smireno ljudi bilo je i partija u kojima je seedorf bio u prvoj a igrali smo vrhunski.....
|
|
|
#27491 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27492 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Ljudi nemoj te govoriti Milan sigura ovo ono kada igra protiv Juventusa, i kada je najslabiji to je derbi ne bitno.....sjecam se kada su dosli iz Serije B i igrali na San Siru del Piero ili je neko drugo pored auta ledjima bio okrenut i nabacio trezegolu i ovaj je glavom zakuca 0-1 zivio, Hrt2 kasnio s prenosom samo 2 prenosio pol..ja mislim da ce biti jako dobra i teska tekma, nadam se pobjedi Milana uz kiks vise Inere nego Lazio nema sirinu klupe prije ili kasnije ce pasti....
|
|
|
|
|
|
#27493 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
svaki trener ima greške pa tako i Allegri,eto i Hiddink kojeg ti priželjkuješ ima mnogo grešaka ali on u biografiji ima Južnu Koreju(krađa),Chelsea,Rusiju, Psv itd....lakše malo...nije ovo HNL pa da trener dobije otkaz jer ima jedan poraz i 2. mjesto na ljestvici....
|
|
|
|
#27494 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#27495 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Forza Milan..Forza Ibra..
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|