![]() |
|
|
#27571 |
|
Registered User
![]() |
Šteta ibre u ovako ocajnom klubu,sramota da gubimo od propalog juventusa
|
|
|
|
|
|
#27572 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Daj nek neko rekne onom Seedorfu da ne trci onoliko. Pa umorit ce se covjek, ostat ce bez kisika. A dragi Boze, pa covjek non stop u pokretu, non stop sprinta, svugdje ga ima, te odbrana te napad. Umorit ce se
|
|
|
#27573 |
|
Registered User
Fave Players: Papa,Luca,Ignazio,Favalli,Simic,Seedorf,Onyewu
![]() |
Nebi da Ibra valja,naša je pravi klub za sebe (30 godina)
|
|
|
|
|
|
#27574 |
|
Registered User
![]() |
Ono sto je Pirlo uspio izpromasit pasova u toku cijele tekme, Seedorfu je trebalo "samo" 20 min
hehe, al covjek daje precizno, ma med za napadace, pardon odbrambene
|
|
|
#27575 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
sta ocekivat od osobe kojoj su najdrazi igraci Papa,Luca,Ignazio,Favalli,Simic
|
|
|
#27576 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
hehehe.maknimo igrace po strani.antoninija posebno.retardus.ovo je zasluga trenera.jebeni del neri je nadmudrio naseg trenera.i to je poanta.u šoku sam.al idemo dalje.ovo je nasa realnost i gotovo.nadajmo se kiksu lazija i sve ce biti tu negdje u par bodova.
|
|
|
|
|
|
#27577 |
|
Registered User
![]() |
Jebena sramota,trebali bi mi pocet skupljat pare za otpremnine pa da pojedinci vise zauvijek odjebu iz milana...onda cemo se prestat blamirat valda,ovo zaista nema smisla
|
|
|
|
|
|
#27578 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Jebo te fudbal kad ga svako igra..........................Ako Sedorf bude u konkurenciji za sljedecu utakmicu jebem Alegriju mater....Aaaaaaaaa..Poludio sam...Jebo te sreca....
|
|
|
#27579 |
|
Registered User
Fave Players: Papa,Luca,Ignazio,Favalli,Simic,Seedorf,Onyewu
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27580 |
|
Registered User
![]() |
Ja od Allegri vec mjesec dana nista pametno ne ocekujem. Ja sam vec odavno skonto da on nema pojma, i da je uspio svoj zivotni san da sjedi na klupi Milana i vodi poznate sampione Seedorf, Gattuso, Pippo, i Pirlo. Tako da od njega nisam nista ocekivao. Naprotiv, iznenadio bi se da je kojim slucajem promjenio igru u drugom poluvremenu. Ali eto, covjek je ostao dostojan svojoj Panchini di merda, svi 90' minuta igrat istu taktiku BRAVO majstore. Ove godine obavezno ponovo dodijelit covjeku panchinu di merda, stvarno ju je zasluzio.
|
|
|
#27581 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Mislim da sljedecu utakmicu mora dat priliku tom Urugvajcu kojeg je doveo kao beka,nemoze bit gori od Antoninia da jebe mater...Pobjedi nas ovako jadan juventus,jos nezasluzeno to jos vise boli....Sve na kurac nasadzeno...Robinho 5 puta bolji od Pata,mogao bi Pato malo na klupu da odmori svoje staklene nogice..nikako nemogu da svatim da nije iskoristena zadnja izmjena,da udze neko svjez ali ocito Alegri nema muda...
Onaj Grk jebo majku svoju treba sto prije da se vrati odakle je dosao...Cak je i Boateng zakazao...Jbg...
|
|
|
#27582 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Ja mislim da bi Mesi sa metar i zgaženom pogačicom bolje reagovao u dve situacije kada smo primili nego Antonini... Čovek ni da izbaci loptu, ni da zasmeta igraču, on skače pored njega... Alegri celu utakmicu forsira isto, a na kraju izbacuje Boatenga koji jeste odigrao malo slabije nego obično, da bi ubacio Dorfa, a pre toga i Pipa umesto Pata, da se nekako iznudi penal ako može...
Last edited by Red&black fan; 30-10-2010 at 15:54. |
|
|
|
|
|
#27583 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
![]() |
Ne mogu da vjerujem da smo ovo izgubili,
cekam ovu jebenu utakmicu danima Ne znam ni koga da okrivim za ovaj poraz, toliko sam se iznervirao i ispsovao da nije normalno... a citav grad sam obisao da nadjem prenos i oni prirede ovakvu bruku... Samo mogu zahvaliti Alegriu na jos jednoj divnoj utakmicu |
|
|
|
|
|
#27584 |
|
Registered User
![]() |
Melo, Aquilani i kasnije Sissoko su totalno nadigrali Gatussa, Pirla i kasnije Seedorfa. Tu se utakmica lomila, Marchisio je mučio Abatea a lijevi bek Milana je igrač za Siene, Livorna ili Leccea. Pa Strinić iz Hajduka je bolji od tog debila.
- Pato nije krilo, jedan od najtalentovanijih svjetskih napadača trune uz aut liniju, šteta - sa Pirlom Milan ima igrača manje, vremena veznjaka koji stoje i nabijaju loptu su prošla - jadni Gatusso nije za utakmica gdje treba napadati, ne zna on lopte i on i Pirlo su previše u jednom timu koji napada. Pirlo ne može trčati gore-dole a ovaj trči a ne zna. Dva bočna i jedan vezni je sve što treba Milanu da bude ozbiljna ekipa. I trener naravno. |
|
|
|
|
|
#27585 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
kao prvo mi smo potpuno nadigrali juventus veceras......to sto nismo zabili....to je vec druga prica....meni je igra bila dobra........realizacija nikakva.........
|
| Tags |
| balkan |
|
|