AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 30-10-2010, 20:19   #27601

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Na jedno je ubacivanje najbolje skočio Fabio Quagliarella i glavom pogodio gornji kut nemoćnog Abbiatija. Pritom je u zračnom duelu Quagliarelli nedorastao bio Antonini.U svojoj 25. utakmici protiv Milana sedmi se puta među strijelce upisala Juveova legenda Alessandro Del Piero. Zabio je u 66. minuti jakim i preciznim udarcem nakon Antoninijeve pogreške u obrani.
hihihihihiihhi
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2010, 01:26   #27602

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Rosson3r View Post
vidi se da si veliki strucnjak.
Postedi me svojih komentara ubuduce.molim te.jel se to meni cini ili si ti jedini koji brani antoninija?covjek je bruka od igraca.kad je on krenuo naprijed i predriblao suparnika?nikad.nema on ni muda ni znanja.samo vraca lopte prema nazad.sinoc je asistirao pred gol prvi put u svojoj karijeri i sreca sto je tamo bio ibra.zato te molim da ne pises gluposti.daj nesto pametno.bilo je sinoc jos losih igraca ali anto je bio najgori.i tocka.ali najveca nesreca od svega je ta sto imamo takve napadace svjetske klase a fulamo takve prilike.i da.sta bi bilo da je silva bio u situacijama kod oba juventusova gola?ne bi bilo nista.i mi pobijedili 1-0.i svi sretni.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2010, 03:20   #27603

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
Ja samo ne znam šta je to pirlo odigrao sinoć šta ja ne bi mogao..... ako mu je zadatak bio da drži čuvara uz sebe (jer sam u par navrata primijetio da postoji igrač uz njega) pa da okolo bude više prostora onda ga je dobro odradio inače stvarno ne mogu smislit ni jedno drugo opravdanje za njega.
Ibra smotan totalno, jedini sam trubio kako će se barca zajebat šta daje eta za ibru i bio u pravu.

Naš inzaghi, koliko god bio star, je za mene još uvijek koristan (ne zaboravite da smo rekli da je bolji od borriella i huntelaara zajedno), i on po meni treba dobiti 30 min u svakoj utakmici jer uvijek postanemo opasniji kad on uđe. protiv reala smo tek njegovim ulaskom postali konkretni, sinoć smo dali gol nakon što je ušao... čovjek se jednostavno zna kretat i kraj priče.

šta je još bilo? e, kako nitko nije primijetio da krasić ne igra? "Jel' stvarno nije igr'o?"

razlika je bila - juve se brani sa 8 igrača milan sa 4. svaka čast nesti-igrao je za desetoricu.

protiv reala bi sa ambrosinijem i thiago silvom trebalo biti puno manje problema... i to je po meni prvi pravi test za allegrija. imat će cijelu momčad, i da ga vidimo kako će se sutprostavit mourinhu. gattusa jednostavno svi sprdaju

Last edited by RossoneroCroato; 31-10-2010 at 03:23.
RossoneroCroato is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2010, 04:18   #27604

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Na pocetku drugog poluvremena cjela ekipa je igrala nevjerovatno borbeno,presing Juve nije mogao doci do lopte,cak je i Pirlo ganjao po terenu,i onda Antonini sve zajebe,onakvu gresku nebi napravio ni nekli pionir a kamoli profesionalni fudbaler...
I jos samo za ovog sto kaze da Sokratis nije kriv ni za sta..
Kod prvog gola on stoji sam na pola metra od Quagliarele,a pusta Antoninia da skace sa njim,a ni jedan igrac Juventusa nije ni blizu 16 metara,i naravno da ce to biti go,znaci kriv je koliko i Luka..
Old 31-10-2010, 04:53   #27605

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
Postedi me svojih komentara ubuduce.molim te.jel se to meni cini ili si ti jedini koji brani antoninija?covjek je bruka od igraca.kad je on krenuo naprijed i predriblao suparnika?nikad.nema on ni muda ni znanja.samo vraca lopte prema nazad.sinoc je asistirao pred gol prvi put u svojoj karijeri i sreca sto je tamo bio ibra.zato te molim da ne pises gluposti.daj nesto pametno.bilo je sinoc jos losih igraca ali anto je bio najgori.i tocka.ali najveca nesreca od svega je ta sto imamo takve napadace svjetske klase a fulamo takve prilike.i da.sta bi bilo da je silva bio u situacijama kod oba juventusova gola?ne bi bilo nista.i mi pobijedili 1-0.i svi sretni.
taj momak antonini je svaku tekmu igrao srcem i trudi, se i bez greske je odigrao do gola, trco i trudio se, vi se okrecete zemlja oko svoje ose, cim jedan igrac ne ogira par tekmi kako treba, nula je, a cim odigra dobro tekmu dvije odmah je igracina, da su nam Bogdo svi igraci ko Antonini da trce i da igraju srcem, i da se trude ko on gdje bi nam bio kraj.
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2010, 05:44   #27606

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Rosson3r View Post
taj momak antonini je svaku tekmu igrao srcem i trudi, se i bez greske je odigrao do gola, trco i trudio se, vi se okrecete zemlja oko svoje ose, cim jedan igrac ne ogira par tekmi kako treba, nula je, a cim odigra dobro tekmu dvije odmah je igracina, da su nam Bogdo svi igraci ko Antonini da trce i da igraju srcem, i da se trude ko on gdje bi nam bio kraj.
Djabe njemu srec i trka kad je u obrani rupa, a u napadu beskoristan. Tako mogu i ja igrat za milan lijevog beka.

A da se vratim na utakmicu, nemoze se pricati niti o solidnom izdanju nase momcadi kada ti polovni juventus, bez ponajboljih igraca, iz dvije polusanse zabije dva gola. To se moze desiti lecceu, ne i milanu. Samo kada pogledam "briljantna" juventusova izdanja na gostovanjima ove sezone (bologna,bari,salzburg...), bude mi lose od sinocnje predstave milana.

Pred pocetak sezone tvrdio sam da mozemo bez bekova, ali sad vidim da sam grdno pogrijesio. Mi napadamo s tri igraca manje, posto su gattuso,antonini i bonera beskorisni, a branimo se s bar 4,5 igraca manje posto napad,pirlo i seedorf uopce ne razumiju sto to znaci.

Do sada sam uvijek bio optimistican, ali sad zaista ne znam sto da ocekujem. Kakav milan mozemo ocekivati u srijedu?
geoff is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2010, 06:11   #27607

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Super smo igrali, sada samo da prodamo Ronaldinha i bice sve super

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2010, 06:34   #27608

Nesta 13

Registered User

Nesta 13's Avatar

Fave Players: Pato,Ronaldinho,Pirlo,Nesta...
Nesta 13 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Kakav milan mozemo ocekivati u srijedu?
Ja mislim da je bolje pitanje,koliko golova u mrezi mozemo ocekivati u sredu?
Old 31-10-2010, 07:22   #27609

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ma kontam ja to rosson3r.antonini zaista ostavlja srce na terenu.al nista to nama ne koristi.i gatuso se bori pa opet lose to bude.nadajmo se u srijedu super izdanju protiv reala.i da pokusamo doc do pobjede i pokazat svima da mozemo i mi skinuti veliki skalp.ja volim svakog igraca milana ali ako netko nije dorastao ovome klubu onda to treba reci.antonini je medju njima.idem rucat i sanjat balea kako igra u nasem dresu.ugodno nedjeljno poslijepodne svima.pozdrav.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2010, 07:36   #27610

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Antonini je asistirao za gol pored te asist je imao jos jednu koju je Ibra poslao na Curvu Sud! Milan je imao 7 odlicnih sansi ne racunajuci onaj traljav udarac Seedorfa sa 15 metara koji je za mene mrtav igrac..znaci kada u jednom derbiju na iskoristis tolike prilike onda stvarno ne znam sta ocekivati..kako vidim niko ne spominje ono ispucavanje Abiattia kod prvog gola mislim da je ono krucijalna greska sta se tekme tice kao i uvodjenje Krmećih nožica..

Antonini je izgubio duel jer je manji od Sisoka i nitko ne spominje sto je Abate isao glavom bez obzira pa se nasa odbrana navuce na ljievu stranu..tako smo visili skoro cjelo drugo poluvrijeme,ne oporavdavam Lucu ali on nije sam kriv.. Stoperski duo je funkcionirao veoma dobro samo sto je Juve bio orijentisan na polukontra i kontre i igrali jako zatvoreno kad nasi imaju loptu zahvaljujuci jer mi imamo Pirla pa gradnja napada traje destetak sekudni sto je dovoljno da se ovi posloze..

Alegri je izgubljen skroz covjek nikako ne moze da sebi utuvi u glavu tok razvijanja same utakmice i ono sto je jos gore ne zna mogucnosti pojedinih nasih igraca.
Old 31-10-2010, 08:42   #27611

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Dobra analiza rino,ali mislim da za lucu nema opravdanja..on je jednostavno igrac za lecce i tu prestaje svaka diskusija
geoff is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2010, 09:01   #27612

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Ronaldinho da se proda, zbog njega gubimo, on je kriv za sve

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2010, 09:13   #27613

adis

Registered User

adis's Avatar

Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
adis is on a distinguished road
Ne znam sta ostali misle ali ja sam zadovoljan kako je se Robinho
brzo poceo da prilagodjava italijanskoj ligi, nije to jos onaj nivo
ali mislim da bi se mogao pokazati kao pravo pojacanje.
Protiv Juvea nije odigrao spektakularno ali je imao par dobrih prodora.

Zna li ko sta je s Patom, kada je sinoc izasao izgledalo je kao da je povrjedjen?
adis is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2010, 11:49   #27614

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
ko je ono reka da čemo ih ponizit 6:0..rossoner ja mislin
s ovakin trenerom i penzijama,ne možemo ni..."cesenu" dobit
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2010, 12:03   #27615

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Daa ja sam rekao to i kako smo krenuli (prvih 20 minuta) djelovalo je tako... Ostatak znamo jbg... slazem se manje vise sa svima gore oko utakmice... Bit ce bolje, sljedi Real M to jednostavno MORAMO dobiti kako god znamo....

Tags
balkan

Posting Rules