![]() |
|
|
#27691 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
ja još ne mogu vjerovat da su gattuso od juventusa i gattuso sinoć isti ljudi
i slažem se da ronaldinho nije smio igrati... ramos ga jebe, on je još samo za male utakmice gdje nam treba sigurna 3 boda
|
|
|
#27692 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta,Pirlo,Pato
![]() |
Thiago je kralj...Onakva smirenost u odbrani, sve i jedan tacan pas...Stvarno svaka mu cast...Siguran sam da je u ovom trenutku jedan od najboljih ako ne i najbolji CB na svijetu...
|
|
|
|
|
|
#27693 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Nisam bio kod kuće pa niti sam gledao utakmicu, al' kad sam čuo rezultat bio sam zadovoljan... Jeste iritantno što smo primili gol u poslenjem minutu, i to gol kakav je Abiati mogao da spase, ali i uprkos tome ovaj rezultat je veoma povoljan...
Inzagi kralj, u 37. godina on daje dva gola ovakvom Realu, onaj drugi je sjebao Kasiljasa za sve pare, kido sam se, a vrhunac je kako je slavio gol...
Last edited by Red&black fan; 04-11-2010 at 14:54. |
|
|
|
|
|
#27694 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27695 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Vidim neki od vas kažu da su uživali u igri Milana sinoć...ja nisam...uživoa sam u igri par igrača, ali kao tim smo bili slabi, ja sam uživao u protoku lopte kod Realovih igrača..kao nekada kada su kod nas bili Cafu i Concord Serginho na boku, a ispred Pirlo;Seedorf i Rui...
I oskar za najbolju sporednu ulogu ideeee http://i53.tinypic.com/migxex.jpg http://i52.tinypic.com/2v9wxf5.jpg
|
|
|
#27696 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
gauso opet srce na teren... pipo ludak sad treba da pato pocne svoi posebni treninzi sa inzaghia posto e profesor ...
igrali smo dobro a jos nismo u formi gaucho nie na svoe,pato i robinho se jos adaptira u novo sredini.. abate mora da igra prvu postavu mora da napravimo igracina od njega sad u bari treba da se pipo staviti u prvi sastav i eto nam tri boda |
|
|
|
|
|
#27697 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
njega treba kao džokera ubacivati od 60min pa nadalje
|
|
|
|
#27698 |
|
Registered User
![]() |
U koliko budu , a hoce 80% uprava Sampdorie istjerala Cassana obavezno ga dovesti i pojasniti mu neke srvari, jedino ako ga nebi uzeo sebi Mourinho, jer jako postuju jedan drugog...
|
|
|
|
|
|
#27699 |
|
Registered User
![]() |
Ma kaki cassano, pored kolicine ega u svlacionici u vidu seedorfa,ronaldinha,robinha,ibre jos samo treba cassano da potpali malo situaciju pa da sve ode u lepi kurac...
|
|
|
|
|
|
#27700 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Nisam imao snage komentirati do sada... Sve što ću sada reći jer žurim u grad je to da sam rekao "evo nam gol!" kada sam vidio kako se Seedorf pravi da pokriva prostor, a igrač mu stoji sam iza njega, potpuno slobodan da s loptom puca, doda ili prođe ako ju dobije... Seedorf kao nešto diktira, pokazuje, a zapravo je alibi igrač koji druge j... u razum na terenu! Ušao prije 5min i napravi ovo! Toliko sam bijesan da je to nemoguće!
Ne mora biti najbrži sa 34god., ali možeš istrčati 10 jebenih minuta na kraju protiv Real Madrida! Sramotno! PIPPO JE BOG! PIPPO UNICO!
|
|
|
|
#27701 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#27702 | ||
|
Registered User
![]() |
Quote:
)) salim se to se sve moze uriktati, kao prvo Cassnu je ovo zadnja sansa da ostane igrac u Seriji A, sto je izjavio Baloteliju smirise inace ce ti proci karijera bez i jednog trofeja )Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#27703 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Ma kakav Inzagi od prvog minuta, on je fudbaler sa odličnim osećajom za prostor i sada u 37. godini, ali on je za poslednjih 10 minuta. Imamo još 3 odlična napadača (ne računajući Ronaldinja) od kojih se dvojica još ne snalaze najbolje i zato im treba dati priliku.
Glupo je sada ostavljati Pata npr. na klupi, kada je on igrač koji ako krene da se koristi dobro može da bude za koju godinu jedan od najboljih napadača na svetu, možda i više, Robi takodje može bolje od dosadašnjih partija što je i pokazao u par mečeva, Inzagi je za poslednje minute jer ni on nije više kvaliteta kao pre, ali je definitivno i dalje klasa za dobar deo napadača zbog odredjenih kvaliteta koje još nije izgubio... Nego što se tiče utakmice sa Realom, gledao sam još par highlightsa, uništili su nas, realno drugi gol smo dali iz ofsajda i čistom greškom sudije je Inzagi nastavio akciju u kojoj je kasnije dao odličan gol, još se igralo na našem stadionu. Videlo se u ovom dvomeču kakvi smo u odnosu na ove "jake klubove" ali ima vremena da se stvari menjaju, još "samo" da Alegri počne da nešto menja na bolje...
|
|
|
|
#27704 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
http://www.goal.com/en/news/10/italy...-onyewu-forces
Eto trazili ste da neko krene na Ibru... Najveci se usudio ))...Salu na stranu, ovo mi se nikako ne svidja...najmanje sto treba jeste da postanu raspustena banda.... Max pod hitno treba pokazati da je glava ekipe...inace sve ode niz brdo i od dobre ekipice mogu postati grupa napuhani zvjezda...
|
|
|
#27705 |
|
Registered User
![]() |
- Ništa se strašno nije dogodilo. Razgovarao sam s obojicom, oni međusobno također, te je sada sve u redu. Kako me iskustvo uči u svim godinama koliko sam u Milanu, ovo mogu nazvati dobrom stvari. Naime, to je znak da smo vatreni, da u nama gori želja za uspjehom i to ćemo pokazati u svakoj idućoj utakmici.
|
| Tags |
| balkan |
|
|