AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 04-11-2010, 10:05   #27691

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
ja još ne mogu vjerovat da su gattuso od juventusa i gattuso sinoć isti ljudi

i slažem se da ronaldinho nije smio igrati... ramos ga jebe, on je još samo za male utakmice gdje nam treba sigurna 3 boda
Old 04-11-2010, 13:45   #27692

MilanezBL

Registered User

MilanezBL's Avatar

Fave Players: Nesta,Pirlo,Pato
MilanezBL is on a distinguished road
Thiago je kralj...Onakva smirenost u odbrani, sve i jedan tacan pas...Stvarno svaka mu cast...Siguran sam da je u ovom trenutku jedan od najboljih ako ne i najbolji CB na svijetu...
MilanezBL is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 14:52   #27693

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Nisam bio kod kuće pa niti sam gledao utakmicu, al' kad sam čuo rezultat bio sam zadovoljan... Jeste iritantno što smo primili gol u poslenjem minutu, i to gol kakav je Abiati mogao da spase, ali i uprkos tome ovaj rezultat je veoma povoljan...

Inzagi kralj, u 37. godina on daje dva gola ovakvom Realu, onaj drugi je sjebao Kasiljasa za sve pare, kido sam se, a vrhunac je kako je slavio gol...

Last edited by Red&black fan; 04-11-2010 at 14:54.
Red&black fan is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 15:36   #27694

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Red&black fan View Post
Nisam bio kod kuće pa niti sam gledao utakmicu, al' kad sam čuo rezultat bio sam zadovoljan... Jeste iritantno što smo primili gol u poslenjem minutu, i to gol kakav je Abiati mogao da spase, ali i uprkos tome ovaj rezultat je veoma povoljan...

Inzagi kralj, u 37. godina on daje dva gola ovakvom Realu, onaj drugi je sjebao Kasiljasa za sve pare, kido sam se, a vrhunac je kako je slavio gol...
Jos je Prilo spasio 2 puta 1000000000000% za gol pogotovo 2 puta Abiatti ga ljubi poslje reakcije
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 16:02   #27695

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Vidim neki od vas kažu da su uživali u igri Milana sinoć...ja nisam...uživoa sam u igri par igrača, ali kao tim smo bili slabi, ja sam uživao u protoku lopte kod Realovih igrača..kao nekada kada su kod nas bili Cafu i Concord Serginho na boku, a ispred Pirlo;Seedorf i Rui...

I oskar za najbolju sporednu ulogu ideeee

http://i53.tinypic.com/migxex.jpg
http://i52.tinypic.com/2v9wxf5.jpg
Old 04-11-2010, 16:18   #27696

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
gauso opet srce na teren... pipo ludak sad treba da pato pocne svoi posebni treninzi sa inzaghia posto e profesor ...

igrali smo dobro a jos nismo u formi gaucho nie na svoe,pato i robinho se jos adaptira u novo sredini..
abate mora da igra prvu postavu mora da napravimo igracina od njega

sad u bari treba da se pipo staviti u prvi sastav i eto nam tri boda

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 17:17   #27697

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by DUCO View Post
gauso opet srce na teren... pipo ludak sad treba da pato pocne svoi posebni treninzi sa inzaghia posto e profesor ...

igrali smo dobro a jos nismo u formi gaucho nie na svoe,pato i robinho se jos adaptira u novo sredini..
abate mora da igra prvu postavu mora da napravimo igracina od njega

sad u bari treba da se pipo staviti u prvi sastav i eto nam tri boda
Nisam ja baš druže za opciju da Pippo igra od 1.minute
njega treba kao džokera ubacivati od 60min pa nadalje
Old 04-11-2010, 17:56   #27698

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

U koliko budu , a hoce 80% uprava Sampdorie istjerala Cassana obavezno ga dovesti i pojasniti mu neke srvari, jedino ako ga nebi uzeo sebi Mourinho, jer jako postuju jedan drugog...
Old 05-11-2010, 04:27   #27699

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Ma kaki cassano, pored kolicine ega u svlacionici u vidu seedorfa,ronaldinha,robinha,ibre jos samo treba cassano da potpali malo situaciju pa da sve ode u lepi kurac...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2010, 05:18   #27700

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Nisam imao snage komentirati do sada... Sve što ću sada reći jer žurim u grad je to da sam rekao "evo nam gol!" kada sam vidio kako se Seedorf pravi da pokriva prostor, a igrač mu stoji sam iza njega, potpuno slobodan da s loptom puca, doda ili prođe ako ju dobije... Seedorf kao nešto diktira, pokazuje, a zapravo je alibi igrač koji druge j... u razum na terenu! Ušao prije 5min i napravi ovo! Toliko sam bijesan da je to nemoguće!

Ne mora biti najbrži sa 34god., ali možeš istrčati 10 jebenih minuta na kraju protiv Real Madrida! Sramotno!

PIPPO JE BOG! PIPPO UNICO!
Old 05-11-2010, 07:19   #27701

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Nisam imao snage komentirati do sada... Sve što ću sada reći jer žurim u grad je to da sam rekao "evo nam gol!" kada sam vidio kako se Seedorf pravi da pokriva prostor, a igrač mu stoji sam iza njega, potpuno slobodan da s loptom puca, doda ili prođe ako ju dobije... Seedorf kao nešto diktira, pokazuje, a zapravo je alibi igrač koji druge j... u razum na terenu! Ušao prije 5min i napravi ovo! Toliko sam bijesan da je to nemoguće!

Ne mora biti najbrži sa 34god., ali možeš istrčati 10 jebenih minuta na kraju protiv Real Madrida! Sramotno!
PIPPO JE BOG! PIPPO UNICO!
Konacno jedan tvoj post sa kojim se slazem 100%,Sedorf Tribine,kao i Ronaldinho..
Old 05-11-2010, 08:41   #27702

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Ma kaki cassano, pored kolicine ega u svlacionici u vidu seedorfa,ronaldinha,robinha,ibre jos samo treba cassano da potpali malo situaciju pa da sve ode u lepi kurac...
Zato dovedes tipa Capella koji ce paliti pleske ako treba )) salim se to se sve moze uriktati, kao prvo Cassnu je ovo zadnja sansa da ostane igrac u Seriji A, sto je izjavio Baloteliju smirise inace ce ti proci karijera bez i jednog trofeja )

Quote:
ŠVEDSKI napadač Milana Zlatan Ibrahimović nahvalio je na sva usta svog suigrača Filippa Inzaghija, strijelca dvaju golova Real Madridu u susretu 4. kola Lige prvaka kojima je postao najbolji strijelac u europskim nogometnim kupovima.

Inzaghi je protiv Reala u srijedu u susretu 4. kola skupine G zabio svoj 69. i 70. gol u eurokupovima, a učinio je to u samo pola sata igre na terenu. Ibrahimović sada traži od trenera Massimiliana Allegrija da 37-godišnjem veteranu da veću minutažu.

"Pippo je nevjerojatan. Mislim da zaslužuje više prilike jer igra dobro, a kada je to slučaj onda bi trebao započinjati utakmice", komentirao je Ibrahimović za Gazzettu dello Sport.

"Također, osjećam više slobode u igri kada igram s njim u vrhu napada nego s Brazilcima (Pato i Robinho, op.a.), budući sam onda prisiljen igrati više unutar kaznenog prostora", dodao je švedski centarfor, koji je ove sezone dosad u dresu Rossonera zabio četiri gola u Seriji A i tri u Ligi prvaka.
Old 05-11-2010, 12:57   #27703

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Ma kakav Inzagi od prvog minuta, on je fudbaler sa odličnim osećajom za prostor i sada u 37. godini, ali on je za poslednjih 10 minuta. Imamo još 3 odlična napadača (ne računajući Ronaldinja) od kojih se dvojica još ne snalaze najbolje i zato im treba dati priliku.

Glupo je sada ostavljati Pata npr. na klupi, kada je on igrač koji ako krene da se koristi dobro može da bude za koju godinu jedan od najboljih napadača na svetu, možda i više, Robi takodje može bolje od dosadašnjih partija što je i pokazao u par mečeva, Inzagi je za poslednje minute jer ni on nije više kvaliteta kao pre, ali je definitivno i dalje klasa za dobar deo napadača zbog odredjenih kvaliteta koje još nije izgubio...

Nego što se tiče utakmice sa Realom, gledao sam još par highlightsa, uništili su nas, realno drugi gol smo dali iz ofsajda i čistom greškom sudije je Inzagi nastavio akciju u kojoj je kasnije dao odličan gol, još se igralo na našem stadionu. Videlo se u ovom dvomeču kakvi smo u odnosu na ove "jake klubove" ali ima vremena da se stvari menjaju, još "samo" da Alegri počne da nešto menja na bolje...
Old 05-11-2010, 14:55   #27704

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
http://www.goal.com/en/news/10/italy...-onyewu-forces

Eto trazili ste da neko krene na Ibru... Najveci se usudio ))...
Salu na stranu, ovo mi se nikako ne svidja...najmanje sto treba jeste da postanu raspustena banda....
Max pod hitno treba pokazati da je glava ekipe...inace sve ode niz brdo i od dobre ekipice mogu postati grupa napuhani zvjezda...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2010, 20:52   #27705

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
- Ništa se strašno nije dogodilo. Razgovarao sam s obojicom, oni međusobno također, te je sada sve u redu. Kako me iskustvo uči u svim godinama koliko sam u Milanu, ovo mogu nazvati dobrom stvari. Naime, to je znak da smo vatreni, da u nama gori želja za uspjehom i to ćemo pokazati u svakoj idućoj utakmici.
senna_cro is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules