![]() |
|
|
#27706 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Izgleda da su Celo i ekipa iskoristili priliku i poceli pregovore oko dovodjenja Lassane Diarre u jan...ja nisam upoznat jeli momak igrao CL i mozeli uopste nastupati za nas ako predje...Ima 25 god i dobar je, medjutim nikad se do kraja nije pokazao...
Galliani je zadovoljan tucom, jer kako on kaze to pokazuje zelju za pobjedama ...Eh sad ja ne znam sta je s Flaminijem...jel taj igrac tolko nestabilan u glavi da se ne moze pokazati ni kod Carla ni kod Lea ni kod Maxa...izgleda ipak da nije do trenera u njegovom slucaju... Vezni red mora biti najjaci i trkacki i tehnicki...pogledajte sta Mou radi...njegov vezni najvise trci od svih klubova u evropi...a drze strasno loptu...kod nas Pirlo i Seedorf mogu cuvati loptu na sredini ali ne mogu trcati...znaci trenutno nemam igraca koji ce sacuvat posjed lopte i koji je trkac...Gattuso nije tehnicki potkovan jebg...Flaminija i Bou srce vuce prema naprjed tako da i oni zure u predaji...a takodjer Flamini nema neku zavidnu tehniku... Ja se nadam da ce kod Dinha ovo ne igranje isprovocirati pravu stranu slicno kao kod Binha s tim da se mali jos navikava na Seriju A... Sutra je vrlo vazna utakmica, moramo pobjediti ipak taj Bari nije onaj od prosle god...nakon toga u sri dolazi Palermo...a sljedecu nedelju je gradski derbi... Tri teske tekme u 7 dana a vrlo vazne za sezonu...nadam se da ce nekako svjezinu zadrzati... Takodjer ocekujem od Pata da savlada taj problem u glavi i pokaze zasto je najbolji mladi igrac na svijetu ...
|
|
|
#27707 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#27708 |
|
Registered User
![]() |
These are the AC Milan squad for the trip to Bari:
Abbiati, Amelia, Rome, Jankulovski, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ibrahimovic Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho. Out: Antonini, Bonera, Oddo, Thiago Silva . Not invited: Onyewu, Strasser, Oduamadi. Disqualified: Boateng. @alberto...ako tako Max misli da ce mu pomoci...to je ok...
|
|
|
#27709 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Opet nema Thiaga :-( ,najebali smo
|
|
|
|
|
|
#27710 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Cak bi nam i Oddo dobro dosao,a kamoli Silva...Sranje..Ako sutra nebude Yepes igrao ubicu se...
|
|
|
#27711 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Inter 1 - 1 Brescia
fino fino danas treba uzeti 3 boda po svaku cijenu
|
|
|
#27712 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
INTER MERDA!!! |
|
|
|
|
|
|
#27713 |
|
Registered User
![]() |
I onda im jos produzi 5 minuta pa glupavi milito promasi cijeli gol s tri metra
,heh nisam vidio pensl al sam cuo da je i komentator rekao da ga nije bilo |
|
|
|
|
|
#27714 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
)))....Izgleda da se Snijder teze povrjedio, napustio je igru u pol...vjerovatno koljeno... Silva nece biti spreman ni za Palermo u sri...pokusace ga osposobiti za sljedeci vikend...protiv Merde... Evo vjerovatnog danasnjeg sastava: Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Yepes, Zambrotta, Gattuso, Seedorf, Ambrosini, Robinho, Pato, Ibrahimovic. Facilities: Amelia, Sokratis, Jankulovski, Flamini, Pirlo, Ronaldinho, Inzaghi. Herds: Allegri
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 07-11-2010 at 05:01. |
|
|
|
|
|
|
#27715 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Ma Roni obično razbija ovakve utakmice, ja sam za to da on počne...
Last edited by Red&black fan; 07-11-2010 at 05:08. |
|
|
|
|
|
#27716 |
|
Registered User
![]() |
Ali veza gattuso-seedorf-ambrosini?!?!?
Pa dokle vise? |
|
|
|
|
|
#27717 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27718 |
|
Registered User
Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
![]() |
Ovu Moramo Dobit!!!moramo!!!
Inter Merda!!!! |
|
|
|
|
|
#27719 |
|
Registered User
![]() |
Evo od sky24 postave....
The probable formation: Abbiati; Abate, Nesta, Yepes, Zambrotta, Ambrosini, Gattuso, Flamini, Seedorf; Robinho, Ibrahimovic.
|
|
|
#27720 | |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
Quote:
|
|
| Tags |