AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2010, 12:06   #27751

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Yepesa se ne moze ocjenjivati na osnovu jedne utakmice jbt... sve u svemu ok .. Netsa je kriv za dr gol... Bitna je pobjeda i bitno je pojedincima pokazat da nisu nezamjenjivi kao Pirlu... taktika i sve je bilo ok samo sto bi meni umjesto sedorfa poceo mozda Robinho a u napadu Ibra Inzaghi, jer uz Ambra Gattusa i Flaminia nema sanse da bi se desilo nesto ne predvidjeno a sedorf svakako samo hoda...
Old 07-11-2010, 16:52   #27752

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
da nije njega bio u Madridu rezultat bi realno bio 7-0
izvini kako mislis u Madridu, tamo je branio Amelija, ne Abiatti??
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2010, 19:29   #27753

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Nemogu da citam svakakve komentare..PA sedorf je bio prvo ime utakmice,samo sto Robinho nije uspio zabit mrtve zicere...Yepes je bio bolji od Neste danas...Neko rece prije utakmice da je vezni red koma...ja bi rekao da veza nije bila bolja cjelu sezonu...
Abiati jes malo usro..Mozda je Zambrota bio malo los danas,ali Robinho je kriza,uzas sta je sve promasio...
I po Svim portalima Italijanskim i Evropskim Sedorf je igrac utakmice,volili ga mi ili ne...
Old 08-11-2010, 04:18   #27754

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
meni nije igrač utakmice ali je bio jedan od boljih definitivno... odgovara mu pozicija polušpica, bio je dobar i protiv ajaxa na njoj... i bome je dosta pretrčao

sve vidim ronaldinha i robinha kako sudjeluju više u defenzivi od seedorfa na mjestu polušpica, a i u ofenzivi je dobar, ne zaleće se previše, drži loptu, istina je da je imao par bezze izgubljenih lopti, par bezza izgubljenih duela, ali nije trčao kao muva bez glave, i imao je 2 asistencije

Last edited by RossoneroCroato; 08-11-2010 at 04:20.
RossoneroCroato is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2010, 05:41   #27755

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Ukoliko je vama seedorf sinoc bio odlican s tri postena pasa koja je dao prema naprijed protiv mocnog baria, volio bih vidjet onda definiciju loseg igraca u tom susretu. A sto se tice yepesa, ni po cemu nije bolji igrac od Grka koji je mladji 10 godina, a Grk ipak moze jos napredovati ako dobije određeni broj utakmica. Kod yepesa to nije slucaj i tu sam uvijek za mladje igrace.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2010, 05:45   #27756

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ja i dalje mislim da je abiati jedan prosjecan golman.normalno da mora nesto obraniti ali po njegovim nekim intervencijama jadno se da zakljuciti da nije super golman.ima kikseva i tocka.samo zelim na to ukazati.covjek kiksa nerijetko.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2010, 06:50   #27757

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Imao je on ove sezone nekoliko sjajnih intervencija i spasio nam je dosta bodova, to je cinjenica. Isto je tako cinjenica da je kod drugog gola reala i drugog gola baria vjerojatno trebao bolje reagirati. A sad, oba su gola primljena iz 5 metara, tako da je tu sada jako tesko biti pametan.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2010, 07:20   #27758

fdlspalato

Registered User

fdlspalato's Avatar

Fave Players: Marco Simone,Baggio,Maldini,Maradona
fdlspalato is on a distinguished road
Allegri,Roma, Jankulovski,Nesta,Zambrotta, Yepes,Seedorf; Ibrahimovic ,Inzaghi,Ronaldinho,Gattuso,Oddo-njima se treba zahvalit..još ovu zimu nekima,ako je moguće!(osim ibrahimoviću,taj smrad je ionako posudba)!!ta mista popunit sa mladim ne preskupim zvjezdama,nego igračima koji su željni uspjeha i koji su neiživljeni,a veliki talenti!i dovest gusa giddinka obavezno,tu više nema nikakvog govora ni sumnje!!allegri mu može bit pomočnik i to 2.
eto to je moje mišljenje..mislim ono..realno gledajući 2:3 protiv barija,to je po meni odličan rezultat,ali ljudi budimo iskreni i pogledajmo u oči jedni drugima..milan se neče dugo zadržat na 2. mistu i sumnjam da ćemo išta osvojit ove godine!!nemamo mi tim za takve stvari!!da krenu s OVIM rezovima odma ovu zimu..dogodine možemo očekivat velike stvari..jer već sada treba osmislit strategiju uspjeha za sljedeću godinu..ova je izgubljena!nisam pesimista,upravo obrnuto,al situacija je više nego takva da ovako mislim i razmišljam..ja bi volija da sam u krivu.
ovo je nažalost posljedica berlusconijeve i gallianieve politike zadnjih 7,8 godina...oni su za mene elementarna nepogoda i rak kluba!!milan su digli ,ali bogami milan su i uništili!
fdlspalato is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2010, 08:26   #27759

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
ja i dalje mislim da je abiati jedan prosjecan golman.normalno da mora nesto obraniti ali po njegovim nekim intervencijama jadno se da zakljuciti da nije super golman.ima kikseva i tocka.samo zelim na to ukazati.covjek kiksa nerijetko.
napisi par svojih prijedloga koga bi milan trebao dovesti na mjestu golmana.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2010, 08:29   #27760

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
Originally Posted by fdlspalato View Post
Allegri,Roma, Jankulovski,Nesta,Zambrotta, Yepes,Seedorf; Ibrahimovic ,Inzaghi,Ronaldinho,Gattuso,Oddo-njima se treba zahvalit..još ovu zimu nekima,ako je moguće!(osim ibrahimoviću,taj smrad je ionako posudba)!!ta mista popunit sa mladim ne preskupim zvjezdama,nego igračima koji su željni uspjeha i koji su neiživljeni,a veliki talenti!i dovest gusa giddinka obavezno,tu više nema nikakvog govora ni sumnje!!allegri mu može bit pomočnik i to 2.
eto to je moje mišljenje..mislim ono..realno gledajući 2:3 protiv barija,to je po meni odličan rezultat,ali ljudi budimo iskreni i pogledajmo u oči jedni drugima..milan se neče dugo zadržat na 2. mistu i sumnjam da ćemo išta osvojit ove godine!!nemamo mi tim za takve stvari!!da krenu s OVIM rezovima odma ovu zimu..dogodine možemo očekivat velike stvari..jer već sada treba osmislit strategiju uspjeha za sljedeću godinu..ova je izgubljena!nisam pesimista,upravo obrnuto,al situacija je više nego takva da ovako mislim i razmišljam..ja bi volija da sam u krivu.
ovo je nažalost posljedica berlusconijeve i gallianieve politike zadnjih 7,8 godina...oni su za mene elementarna nepogoda i rak kluba!!milan su digli ,ali bogami milan su i uništili!
ti vjerojatno navijas u engleskoj za arsenal.....i oces da milan postane arsenal

jedini si na forumu koji to zeli tako da te niko ne jebe 5%.....
Old 08-11-2010, 09:34   #27761

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
napisi par svojih prijedloga koga bi milan trebao dovesti na mjestu golmana.....
a cuj,ima mnogo dobrih golmana.akinfejev je zvijer od golmana,neurer iz shalkea je super,mlad je i sve je bolji i bolji,ima jos jedan nijemac,rene adler,isto odlican golman,jel se sjecate boruca,to mi je jedan od najboljih golmana,a sad je u fiorentini jel?toliko golmana ima dobrih.onaj iz lyona,sad se ne mogu sjetiti imena i neda mi se traziti po netu.uglavnom,ima puno dobrih mladih golmana koji brane u svojim klubovima u kojima su potekli i samo cekaju pravu ponudu.kad bi se mene pitalo,ja bi doveo ili akinfejeva ili adlera.za boruca vise nema nade jer dosao u fiorentinu.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2010, 09:35   #27762

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Trac dana Moggi se vraca fudbalu, ali u Milan......ovo je cista spekulacija, jer zna se da se on i ujak Fester ne podnose )) a ovaj gore momak vazno da je ostavio Atoninija----> novog Maldinija hiihihih
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2010, 09:53   #27763

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
a cuj,ima mnogo dobrih golmana.akinfejev je zvijer od golmana,neurer iz shalkea je super,mlad je i sve je bolji i bolji,ima jos jedan nijemac,rene adler,isto odlican golman,jel se sjecate boruca,to mi je jedan od najboljih golmana,a sad je u fiorentini jel?toliko golmana ima dobrih.onaj iz lyona,sad se ne mogu sjetiti imena i neda mi se traziti po netu.uglavnom,ima puno dobrih mladih golmana koji brane u svojim klubovima u kojima su potekli i samo cekaju pravu ponudu.kad bi se mene pitalo,ja bi doveo ili akinfejeva ili adlera.za boruca vise nema nade jer dosao u fiorentinu.
puno bolje je dovesti bekove nego golmana.....da su nam bekovi u rangu abbiatija....vec bi bili prvaci.....inace onaj lloris iz lyona ima vise kikseva od subasica....tako da on odma otpada....
Old 08-11-2010, 09:54   #27764

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
Trac dana Moggi se vraca fudbalu, ali u Milan......ovo je cista spekulacija, jer zna se da se on i ujak Fester ne podnose )) a ovaj gore momak vazno da je ostavio Atoninija----> novog Maldinija hiihihih
njemu svi postovi pocinju sa.....treba dovest ovog,onog,ovoga potjerat,ovaj ne valja,zlatan je kreten......ali je antonini novi maldini......bas je lik.....
Old 08-11-2010, 10:05   #27765

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
Quote:
milan se neče dugo zadržat na 2. mistu i sumnjam da ćemo išta osvojit ove godine!
ja baš mislim kako ove godine imamo šanse jer imamo široku klupu, 2 uigrane formacije, po nekoliko igrača za neke pozicije (npr. polušpic)...

Tags
balkan

Posting Rules