![]() |
|
|
#27841 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ali, vratit ce se pirlo, pa svaka prica o brzini i agresivnosti pada u vodu. |
|
|
|
|
|
|
#27842 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta,Pirlo,Pato
![]() |
Quote:
P.S Coentrao je ljevi bek... |
|
|
|
|
|
|
#27843 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Staklene nozice(Pato)van terena nekoliko sedmica...Pipo do kraja sezone...Sranjeeeeeeeee..
|
|
|
#27844 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
"Ali, vratit ce se pirlo, pa svaka prica o brzini i agresivnosti pada u vodu."
realno ja očekujem da izbaci pirla iz prve kao što je i dinha...... hvala pippo......
FORZA MILAN Last edited by RossoneroCroato; 11-11-2010 at 14:25. |
|
|
|
|
|
#27845 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Pitanje je i nastavak karijere posle te povrede, sama povreda je zajebana a ni on više nije u najboljim fudbalskim godinama, stvarno sranje...
|
|
|
|
#27846 |
|
Registered User
![]() |
A, kakav je to Ibra u "velikim" mecevima? Prosle godine u Barceloni protiv Reala usao je 30 minuta prije kraja i poslije 3 minuta dao gol za pobjedu. Arsenalu dao 2 gola u Londonu, Werderu dao gol za 1:1. Ove godine u Milanu dao 2 gola Okseru i 1 Ajaksu za 1:1. Sta treba vise. Pa nije on madzionicar. A, sta mislis gdje bi Milan sada bio na tabeli da nema Ibre? Ibra nosi milan kako god igra. Ibra nikad ne igra lose. Bori se, uvijek su na njemu najmanje 2 protivnicka igraca, nesebicno asistira, daje golove,... Sta bi ti vise? Hajde, odigraj slijedecu i bilo koju utakmicu bez Ibre. Ibra je preporodio Milan i vodi Milan ka Skudetu a mozda i finalu LS.
|
|
|
|
|
|
#27847 |
|
Registered User
![]() |
Jos cu dodati. Ibra je od dolaska iz Malmea u Ajax osvojio sva drzavna prvenstva gdje god je igrao. Igrao je u Ajaxu 2 godine i osvoio 2 prvenstva, isto tako i u Juventusu. U Interu je igrao 3 godine i osvoio sva 3 prvenstva. U Barci igrao 1 godinu i osvoio prvenstvo. 3 puta je bio najbolji strani igrac Italije, 2 puta najbolji igrac Italije i jednom najbolji strijelac Serie A. O kupovima i superkupovima da i ne pricam. Ibra je rodjeni sampion. Sasvim sam siguran, 100%, da ove godine Milan sa Ibrom uzima Skudeto. Malo me brine LS.
|
|
|
|
|
|
#27848 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
sve je to tacno, ali kada je Inter igrao protiv nas ja se sjecam sve i jednog meca Maldini ga je strapo u dzep.....ali Ibra je danas drugaciji fudbaler i sam je izjavio da izgara za tim i tu je upravu i siguran sam da ce nas on odvesti uz pomoc ostalih do titule..... |
|
|
|
|
|
|
#27849 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ibra je postao timski igrac,pa pogledajte koji posao odradzuje,kako asistira,i kako se bori za svaku loptu...
|
|
|
#27850 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta, Flamini, Seedorf, Ibrahimovic
![]() |
Ibra je takav igrač, nije njemu toliko do važnosti meča nego jednostavno zna imati problema protiv kvalitetnijih i iskusnih stopera (evo netko je dao primjer Maldinija, a i prije 3 godine ga je Nesta potpuno uništio u onome derbiju par dana prije božića, izgubili smo tada 2-1...)
i nemojmo zaboraviti, igrao je s interom u kojemu su mu najveća pomoć naprijed izuzevši maicona bili starac figo, starac crespo, cruz i slični... a i sazrio je otada, pa sjetimo se samo protiv reala na san siru, kako je radio pressing na zadnju liniju reala i uklizivao u zadnjim minutama utakmice. |
|
|
|
|
|
#27851 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Ma Mecong zadnji post...odlican..sve cinjenice...i tu treba stavit tacku...
Mozete ga volit ili mrziti ali on je takav...apsolutno nema respect ni zakog i mnogo je samouvjeren... Meni se najvise svidja kolko radi poso za ekipu i kolko se zrtvuje...tu je mene najvise dobio... Ne mogu da vjerujem kolki je Pippo peh...on se povrjedio nakon onog penala...preskocio Ambra i pokusao zabit...medjutim ligamente krizne je povjerdio...oporavak je 6 mjeseci...Pippo je izjavio da nece odustat i da ce borit...koji car...sa 37 god tolka zelja za dokazivanjem i uspjehom svaka mu cast...evo jedan njemu u cast luud video ![]() http://www.youtube.com/watch?v=edQ6_...layer_embedded
|
|
|
#27852 |
|
Registered User
![]() |
Mecong vidim da volis ibru i da ga hvalis, da se razumijemo on je sad igrac milana i ja ga sad gledam drugacije jer je "nas" i postujem sve to sto radi, cak mi je i mio postao u zadnje vrijeme...to sto si ti nabrojao da njegovu borbu i agresivnost sve je tacno i tu ti nemam sta reci, ali svi znami da ibra nije igrac velikih utakmica, te tekme sto si nabrojao su jedine od rijetkih koje je dao. naborjao si 3 tekme od, a jedna od tih je werder koji nije neka velika ekipa, tako da to nije neki veliki dokaz. dok je igrao za inter zadnje 2 sezone mislim da nam nije dao gol u derbiju, a to su 4 meca...ja sad mogu da ti nabrajam velike meceve koje on nije dobro igrao ali za to nema potrebe, jer ne vodi nikud...
da se razumijemo ja sam pricao za golove kojima se resava mec a ne za pomaganje odbrani, i agrasivnost koju si ti pomenuo...samo poredi njega i pipa u velikim mecevima i sve ce ti biti jasno... ne bi bilo srecnijeg od mene da me ibra demantuje u nedelju i postigne 2, moze i 3 gola ![]() |
|
|
|
|
|
#27853 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma bolje 3
![]()
|
|
|
#27854 |
|
Registered User
![]() |
Voljeli ibrahimovica ili ne, on je nas najvazniji igrac na terenu cak i kada ne zabija golove. Mogli smo se jasno uvjeriti proslih par tekmi koliko je puta sjajno asistirao patu i robinhu, a prije toga je uvijek na sebi imao dva ili tri obrambena igraca.
U nedjelju ne vidim igraca intera koji ga moze zaustaviti poput maldinia ili neste, posto je samuel ozljeden, a i on bi ga jedino blokirao zescim faulovima kao sto je to radio i protiv sheve u dresu rome. |
|
|
|
|
|
#27855 |
|
Registered User
![]() |
Evo kako su Milanovi igraci zaustavljali Ibrahimovica:
http://www.youtube.com/watch?v=72ffiFcap0E Evo i kao ga je Nesta zaustavio: http://www.youtube.com/watch?v=S5iML...eature=related Evo jos malo o Ibrahimovicu: http://www.youtube.com/watch?v=p5Aoj...eature=related A evo i kako je u zadnjem kolo rijesio prvenstvo Italije 2008. Nije igrao mjesec dana zbog povrede. Usao je 30 minuta prije kraja utakmice kod rezultata 0:0 s kojim bi Roma bila sampion Italije: http://www.youtube.com/watch?v=IDFAu...eature=related |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|