AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2010, 11:30   #27841

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Sto se mene tiče u kakvoj je formi ni ne trebaju ga zakrpat,spasili bi se isto tako da u nedjelju nema Pirla,Bonere,ali vjerovatno ce svi biti tu
Zapravo, ja sam da pocne isti sastav kao i protiv palerma plus nesta. Trkacki snazna i brza veza, odlican napad, seedorf koji je motiviran posto na terenu nema pirla i dinha pa je on glavni i odlicna obrana minus bekovi naravno. Mislim da se tako moze do tri boda u derbyu.

Ali, vratit ce se pirlo, pa svaka prica o brzini i agresivnosti pada u vodu.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 12:39   #27842

MilanezBL

Registered User

MilanezBL's Avatar

Fave Players: Nesta,Pirlo,Pato
MilanezBL is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
Navodno smo u pregovorima sa jonathanom iz cruzeria, momak je 1986 godiste igra poziciju desnog beka, braida je otputovao na pregovore, momak posjeduje eu pasos sto je olaksica, ako ne njega kazu da je alternativa coentrao iz benfice...
Hah malo mi smjesno zvuci da je Coantrao alternativa bilo kome a pogotovo tom Johnatanu il kako vec... Za Johnatana nisam cuo, mozda je dobar i sve to, ali cisto sumnjam da je bolji od Coantraa...Jos je Coentao 2 godine mladji...

P.S Coentrao je ljevi bek...
MilanezBL is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 13:19   #27843

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Staklene nozice(Pato)van terena nekoliko sedmica...Pipo do kraja sezone...Sranjeeeeeeeee..
Old 11-11-2010, 14:23   #27844

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
"Ali, vratit ce se pirlo, pa svaka prica o brzini i agresivnosti pada u vodu."

realno ja očekujem da izbaci pirla iz prve kao što je i dinha......

hvala pippo......

Last edited by RossoneroCroato; 11-11-2010 at 14:25.
RossoneroCroato is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 14:32   #27845

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Staklene nozice(Pato)van terena nekoliko sedmica...Pipo do kraja sezone...Sranjeeeeeeeee..
Pitanje je i nastavak karijere posle te povrede, sama povreda je zajebana a ni on više nije u najboljim fudbalskim godinama, stvarno sranje...
Old 11-11-2010, 14:58   #27846

Mecong

Registered User

Mecong's Avatar

Mecong is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Rossonero_pg View Post
Slazem se sa drugu dvojicu, ali za pata ne, usao je sad u neku malu seriju to ce mu nadam se dignut moral za nastavak...jos je povrijedio i pipo, ako bude i pato povrijedjen ostajemo samo na ibru a znamo kakav je on u velikim mecevima...
A, kakav je to Ibra u "velikim" mecevima? Prosle godine u Barceloni protiv Reala usao je 30 minuta prije kraja i poslije 3 minuta dao gol za pobjedu. Arsenalu dao 2 gola u Londonu, Werderu dao gol za 1:1. Ove godine u Milanu dao 2 gola Okseru i 1 Ajaksu za 1:1. Sta treba vise. Pa nije on madzionicar. A, sta mislis gdje bi Milan sada bio na tabeli da nema Ibre? Ibra nosi milan kako god igra. Ibra nikad ne igra lose. Bori se, uvijek su na njemu najmanje 2 protivnicka igraca, nesebicno asistira, daje golove,... Sta bi ti vise? Hajde, odigraj slijedecu i bilo koju utakmicu bez Ibre. Ibra je preporodio Milan i vodi Milan ka Skudetu a mozda i finalu LS.
Mecong is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 15:38   #27847

Mecong

Registered User

Mecong's Avatar

Jos cu dodati. Ibra je od dolaska iz Malmea u Ajax osvojio sva drzavna prvenstva gdje god je igrao. Igrao je u Ajaxu 2 godine i osvoio 2 prvenstva, isto tako i u Juventusu. U Interu je igrao 3 godine i osvoio sva 3 prvenstva. U Barci igrao 1 godinu i osvoio prvenstvo. 3 puta je bio najbolji strani igrac Italije, 2 puta najbolji igrac Italije i jednom najbolji strijelac Serie A. O kupovima i superkupovima da i ne pricam. Ibra je rodjeni sampion. Sasvim sam siguran, 100%, da ove godine Milan sa Ibrom uzima Skudeto. Malo me brine LS.
Old 11-11-2010, 17:02   #27848

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Mecong View Post
Jos cu dodati. Ibra je od dolaska iz Malmea u Ajax osvojio sva drzavna prvenstva gdje god je igrao. Igrao je u Ajaxu 2 godine i osvoio 2 prvenstva, isto tako i u Juventusu. U Interu je igrao 3 godine i osvoio sva 3 prvenstva. U Barci igrao 1 godinu i osvoio prvenstvo. 3 puta je bio najbolji strani igrac Italije, 2 puta najbolji igrac Italije i jednom najbolji strijelac Serie A. O kupovima i superkupovima da i ne pricam. Ibra je rodjeni sampion. Sasvim sam siguran, 100%, da ove godine Milan sa Ibrom uzima Skudeto. Malo me brine LS.

sve je to tacno, ali kada je Inter igrao protiv nas ja se sjecam sve i jednog meca Maldini ga je strapo u dzep.....ali Ibra je danas drugaciji fudbaler i sam je izjavio da izgara za tim i tu je upravu i siguran sam da ce nas on odvesti uz pomoc ostalih do titule.....
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 17:22   #27849

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Ibra je postao timski igrac,pa pogledajte koji posao odradzuje,kako asistira,i kako se bori za svaku loptu...
Old 11-11-2010, 17:22   #27850

Tassotti

Registered User

Fave Players: Nesta, Flamini, Seedorf, Ibrahimovic
Tassotti is on a distinguished road
Ibra je takav igrač, nije njemu toliko do važnosti meča nego jednostavno zna imati problema protiv kvalitetnijih i iskusnih stopera (evo netko je dao primjer Maldinija, a i prije 3 godine ga je Nesta potpuno uništio u onome derbiju par dana prije božića, izgubili smo tada 2-1...)

i nemojmo zaboraviti, igrao je s interom u kojemu su mu najveća pomoć naprijed izuzevši maicona bili starac figo, starac crespo, cruz i slični... a i sazrio je otada, pa sjetimo se samo protiv reala na san siru, kako je radio pressing na zadnju liniju reala i uklizivao u zadnjim minutama utakmice.
Tassotti is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 17:38   #27851

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Ma Mecong zadnji post...odlican..sve cinjenice...i tu treba stavit tacku...
Mozete ga volit ili mrziti ali on je takav...apsolutno nema respect ni zakog i mnogo je samouvjeren...
Meni se najvise svidja kolko radi poso za ekipu i kolko se zrtvuje...tu je mene najvise dobio...
Ne mogu da vjerujem kolki je Pippo peh...on se povrjedio nakon onog penala...preskocio Ambra i pokusao zabit...medjutim ligamente krizne je povjerdio...oporavak je 6 mjeseci...Pippo je izjavio da nece odustat i da ce borit...koji car...sa 37 god tolka zelja za dokazivanjem i uspjehom svaka mu cast...evo jedan njemu u cast luud video

http://www.youtube.com/watch?v=edQ6_...layer_embedded

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2010, 18:53   #27852

Rossonero_pg

Registered User

Rossonero_pg is on a distinguished road
Mecong vidim da volis ibru i da ga hvalis, da se razumijemo on je sad igrac milana i ja ga sad gledam drugacije jer je "nas" i postujem sve to sto radi, cak mi je i mio postao u zadnje vrijeme...to sto si ti nabrojao da njegovu borbu i agresivnost sve je tacno i tu ti nemam sta reci, ali svi znami da ibra nije igrac velikih utakmica, te tekme sto si nabrojao su jedine od rijetkih koje je dao. naborjao si 3 tekme od, a jedna od tih je werder koji nije neka velika ekipa, tako da to nije neki veliki dokaz. dok je igrao za inter zadnje 2 sezone mislim da nam nije dao gol u derbiju, a to su 4 meca...ja sad mogu da ti nabrajam velike meceve koje on nije dobro igrao ali za to nema potrebe, jer ne vodi nikud...

da se razumijemo ja sam pricao za golove kojima se resava mec a ne za pomaganje odbrani, i agrasivnost koju si ti pomenuo...samo poredi njega i pipa u velikim mecevima i sve ce ti biti jasno...

ne bi bilo srecnijeg od mene da me ibra demantuje u nedelju i postigne 2, moze i 3 gola
Rossonero_pg is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 01:10   #27853

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma bolje 3
Old 12-11-2010, 04:20   #27854

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Voljeli ibrahimovica ili ne, on je nas najvazniji igrac na terenu cak i kada ne zabija golove. Mogli smo se jasno uvjeriti proslih par tekmi koliko je puta sjajno asistirao patu i robinhu, a prije toga je uvijek na sebi imao dva ili tri obrambena igraca.

U nedjelju ne vidim igraca intera koji ga moze zaustaviti poput maldinia ili neste, posto je samuel ozljeden, a i on bi ga jedino blokirao zescim faulovima kao sto je to radio i protiv sheve u dresu rome.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 05:13   #27855

Mecong

Registered User

Mecong's Avatar

Evo kako su Milanovi igraci zaustavljali Ibrahimovica:

http://www.youtube.com/watch?v=72ffiFcap0E

Evo i kao ga je Nesta zaustavio:

http://www.youtube.com/watch?v=S5iML...eature=related

Evo jos malo o Ibrahimovicu:

http://www.youtube.com/watch?v=p5Aoj...eature=related

A evo i kako je u zadnjem kolo rijesio prvenstvo Italije 2008. Nije igrao mjesec dana zbog povrede. Usao je 30 minuta prije kraja utakmice kod rezultata 0:0 s kojim bi Roma bila sampion Italije:

http://www.youtube.com/watch?v=IDFAu...eature=related

Tags
balkan

Posting Rules