![]() |
|
|
#27991 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Ja ipak moram cestitati Allegriu, pa tek onda ostalima...Jednostavno zelim da na ovom formumu neko i njega spomene, mozda je mnogima neugodno da ga hvale jer su ga kritikovali vec nakon drugog kola.
![]() Prije svega tu mislim na strpljenje sa seedorfom i izbor za njega tj. njegove godine prave pozicije, za Gattusa takodje, meni bi katuso odigrao prva dva kola i to je to... , i sa njim je bio strpljiv. Hrabrost da stavi Nestu na klupu, a Yepes odigra fenomenalno tu tekmu. Za potez sa Ronaldinhom da i ne govorim, ako ga ovo ne opameti, da gleda seedorfa koji je zadnje dvije tekme medju naj boljim na tekmi, upravo na poziciji na koji bi on treba igrati, onda se nikad nece ni opametiti. Allegri ocigledno zna svoj posao, a uvjek ima strucnjaka po forumima koji su bolji od njega ali na zalost nikad nisu dobili priliku ili su mozda imali neke druge prioritete u zivotu. ![]() Abate me je takodje prijatno iznenadio u zadnje 4 tekme cuvao je dvije svjetske klase Eto i C. Ronaldo, po meni solidno. Ima i vise nego potrebnu brzinu za jednog beka. I nadam se da ce njegovi agresivnost Allegri iskoristiti na pravi nacin. Volio bi da u januaru dovedemo Matria kao sto se spominje, jer strepim da se ibri sta ne desi a onda smo u belaju, jer nemamo rezervnog napadaca. Sad bi nam i Tomason dobro dosao. ![]() |
|
|
|
|
|
#27992 | |
|
Registered User
Fave Players: Savicevic,Weah,Shevchenko,Kaka,Pato,Abbiati
![]() |
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#27993 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave...
Sto se tice Ibre netreba trositi rijeci,brojke sve govore...
|
|
|
#27994 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Bajram šerif mubarek olsun svima koji slave!!
------------------------------------------------ Ronaldinho "Maknite me s transfer-liste, ostajem u Milanu" Brazilski 30-godišnji nogometaš Ronaldinho sve je rjeđe u planovima za prvu ekipu trenera Milana Massimilana Allegrija, pa ne čudi da se u posljednje vrijeme mnogo pričalo o mogućem odlasku iz kluba ovog nekada najboljeg svjetskog nogometaša. Nije Ronaldinho igrao niti u derbiju za vikend kada je Milan pogotkom Zlatana Ibrahimovića pobijedio gradskog rivala Inter s 1-0. Sjedio je tokom cijele utakmice na klupi Milana, što je nova utakmica za Brazilca u kojoj je bio samo statist. Ove je sezone Ronaldinho skupio sedam nastupa u Seriji A. "Nije lijepo sjediti na klupi, pogotovo u jednoj tako velikoj utakmici, ali ja vas molim da me maknete s transfer-liste jer sigurno nikamo ne odlazim iz Milana", izjavio je za La Gazzettu dello Sport 30-godišnji nogometaš, uz nastavak: "Pogledam na tabelu i odmah sam mirniji. Svi smo ovdje u službi toga da Milan bude prvak, pa tako i ja. Ne želim sipati bijes, jer sam uvjeren da će mi Milan u budućnosti omogućiti da igram Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu."
|
|
|
#27995 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Citam danas u sportskim Matteonia koji kaze da je Ibra postao glavni u svlacionici i da se nakon njegove pobune da 'bolje igra s inzaghiem nego s brazilcima' odmah okurazio i allegri pa dinha posjeo na klupu. Mnogi se zale na ronaldinha kako je divan momak izvan terena ( kada loce vjerojatno ), ali ih smeta sto ne trci na utakmici i sto redovito ne trenira. E sad, laze matteoni, lazem i ja. Iako, on je dobro informiran oko situacije u milanu i calciu opcenito. |
|
|
|
|
|
|
#27996 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Sada je nužno za zimu uzeti jednog beka i jednu špicu još... A dok Pirlo ne odluči igrati NOGOMET, pustiti Rina, Flaminia, Boatenga, Ambrosinia da igraju u sredini... Šteta što nam se Pato ponovno tako dugo ozlijedio... Dina je stiglo ono što je i moralo stići - profesionalizam. Priča se da bi mogli iskoristiti Gansovu ozljedu i platiti ga 18mln te bi nam počeo igrati tek u 3mj... Takav igrač se ne pojavljuje često vjerujte mi. Biti će nam teško bez Pata i Pippa, ali bitno je da se sada pristupa ozbiljnije nego prije!
|
|
|
|
|
#27997 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#27998 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Definitivno u januaru moramo dovesti spica...Pipo je van do kraja godine,a Pato igra 2 pa povrjedzen 7 utakmica...
|
|
|
#27999 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
još dodajte da nas više ne jebu sa kontrama i da manje kasni ili uopće ne kasni sa izmjenama... bravo allegri... (za sad).
|
|
|
#28000 |
|
Registered User
Fave Players: Papa,Luca,Ignazio,Favalli,Simic,Seedorf,Onyewu
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28001 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
poslije derbija tvoj jedini komentar je bio da ti je zao sto nije papalukas igrao....a sljedeci post seres po zlatanu....
http://www.youtube.com/watch?v=pZJCI...eature=related Last edited by kalla1899; 16-11-2010 at 13:49. |
|
|
|
|
|
#28002 |
|
Registered User
Fave Players: Papa,Luca,Ignazio,Favalli,Simic,Seedorf,Onyewu
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28003 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Barbara u Milanu
Barbara Berlusconi, 26-godišnja kći Milanova predsjednika i talijanskog premijera Silvija, spremna je zaposliti se u nogometnom klubu svog oca. Iz Milana su priopćili da se nasljednica sastala s klupskim dopredsjednikom i Berlusconijevom desnom rukom Adrianom Gallianijem kako bi raspravila najbolje opcije koje se nude unutar radne zajednice AC Milana. Uključivanje Barbare u rad našeg kluba svjedoči važnosti koju AC Milan ima za obitelj Berlusconi, te potvrđuje namjeru obitelji da se klub zadrži na vodećim pozicijama talijanskoga i europskog nogometa, stoji u priopćenju Milana.
|
|
|
#28004 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
#28005 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Eto da se i ja malo javim što se tiče Ibre,prvi sam koji ga ne može vidjet očima i nikad ga nije volio jer je čisti plaćenik,ali moram mu skinut kapu do poda.Svu tu plaću on je dosada pošteno zaradio i mišljenja sam da nikad dosad u karijeri nije toliko defanzivno pomagao ekipi u kojoj je igrao kao kod nas. Isto sam mišljenja koji činjenice pokazuju da od 30-40 velikih tekmi koje je odigrao u životu samo njih 4-5 odigrao kako treba,a u ostalima bio nevidljiv.Kod nas se pomalo i ta činjenica mijenja jer je protiv Juveta dao gol i solidno odigrao pa protiv merde odlučio tekmu,jedino je protiv Reala obje tekme bio poprilično nevidljiv.Taj dio mi čak ni ne smeta jer se prvenstav osvajaju na malim tekmama,a on je za te male tekme očito majstor,neznam,u nekoj budućnosti ako kod nas ostane 2-3 godine i i dalje se ovako bude borio i davao sve od sebe možda ga i zavolim.
Daj bože da se to desi jer će to značit da smo neki kurac i osvojili u tom razdoblju,eto,toliko od mene o IBRI ;-)) |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|