![]() |
|
|
#28021 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
"Možda vama zvuči čudno, ali ja se već sada osjećam prilično umorno, gotovo iscrpljeno. Odigrao sam brojne utakmice od dana kada sam došao u Milan. Osjećam pritisak. Nemamo mnogo napadača, neki od njih su vrlo često povrijeđeni, tako da nemam odmora niti malo. Određena pauza je potrebna i zato sam ove sedmice odbio nastup za reprezentaciju jer sam trebao malo udahnuti zraka. I odmoriti", rekao je talijanskim novinarima Ibrahimović uz dodatak:
"Želio bih doživjeti dane kao Inzaghi, da sa 36 ili 37 godina i dalje imam žara za igru, ali i da me tijelo sluša. Ne znam hoću li nakon karijere biti trener ili televizijski komentator i zato želim da moja karijera potraje što duže. U tom kontekstu bi trebao paziti na to koliko igram sa sadašnjih 29 godina. Pauza bi mi ponekad dobrodošla.
|
|
|
#28022 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
baš se pitam jeli leptir okačio panchininu sliku na zid
jel pirlo ne igra radi povreda ili zato što je trener shvatio da smo bolji bez njega?
|
|
|
#28023 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Kisa pljusti...teren vrlo los...Bonera u prvoj minuti imao dobar pokusaj...bomba sa neki 20 m...
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 20-11-2010 at 14:50. |
|
|
|
|
|
|
#28024 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
zasad lose.....seedorf katastrofa.....
|
|
|
#28025 |
|
Registered User
![]() |
jbg umorio se čovjek... pišite šta se zbiva jer ne mogu naći stream a da mi ne šteka
|
|
|
#28026 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
bet365
meni ne steka nista. Sta da ti pricam. Losi smo. Dinho obavezno mjesto Seedorfa. Ovi se ne boje Clarenca, kud vise uopce ga ne pokrivaju Znaci sa Dinhom, bi odma unijeli straha u njihovu zadnju liniju. Vezni red ok, Flamini dobio glup zuti, po meni normalan start na loptu, al haj, navikao sam ja na to da nam se gluposti sviraju. Mozda pokusat ugurat Princa mjesto Flaminia (radi zutog) ili Ambrosinia. OStalo ok.
|
|
|
#28027 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
Hvala ti majstore , bravo Thiago !
Forza MILAN ! ![]()
|
|
|
|
#28028 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
zlatan skarice...........koji car..........
|
|
|
#28029 |
|
Registered User
![]() |
ma to je zbog spore veze ne zbog streama
bravo ibra
|
|
|
#28030 |
|
Registered User
![]() |
Pravi gol...majstorija...iskoristen poklon stopera Fiorentine...samo se nadam da nije ozbiljno povrjedio lakat(izgleda tokom slavlja)...
Prvo pol...uglavnom lose...nepovezana igra...dosta losa predaja i greska priliko pass igre...Stvorili smo samo 2-3 poluprilike ostalo su bili sve sutevi iz daljine... Izgledalo je kao da sa manjak igraca napadamo...nazolost vidi se taj umor kod igraca... U odbrani dobro stojimo...opet smo dosta "zivi" lopti uzeli na sredini sto je odlicno... Fiorentina je imala svoji par sansi ali istakao se Abbiati...posebno kod onog slobodnog D`Agostina, dugo nisam vidio lijepsu odbranu...
|
|
|
#28031 |
|
Registered User
![]() |
Kakav gol kralja
![]() Inace gattuso i ambro nepotrebno guse igru prema naprijed,ne vidim razlog da protiv slabijih ekipa igraju obojica kad su napadacki beskorsni |
|
|
|
|
|
#28032 |
|
Registered User
![]() |
IbraKadabraaaaaaaa!!!!
Majstore!!! Skidam kapu do poda! Koji car hahaha pocinje mi bit sve drazi i drazi! Bravo bravo bravo p.s. ne samo radi gola, vec radi zalaganja. Ne samo na ovoj tekmi, vec kroz cijelu sezonu. Bravo! Pravi primjer kako se treba ponasat profesionalac. Moze li neko posudit mobitel Dinhu, da se cuje s rajom gdje ce veceras nastupat do kasne zore? Ipak pobijedit cemo, pa valja to proslavit do neki 5-6 ujutro.
|
|
|
#28033 |
|
Registered User
Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
![]() |
Ibrahimoviću care, majstore, kralju...
Inače nije sve bilo baš bajno, moramo malo bolje u drugom, mislim da bi i Prince trebalo obavezno da udje...
Last edited by Red&black fan; 20-11-2010 at 15:44. |
|
|
|
|
|
#28034 |
|
Registered User
![]() |
Bolje smo krenuli u drugom dijelu...dobre dvije sanse za Seedorfa i odlicna za Nestu...
Cist penal nam nije sviran....ne mogu da vjerujem..covjek rukom pokupi loptu...ccc
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 20-11-2010 at 16:09. |
|
|
|
|
|
#28035 |
|
Registered User
![]() |
70' minut.
Covjek idalje nikog ne mijenja ![]() haj razumio bi da mi ubijamo Fiorentinu, da stvarno sve i jedan na terenu valjaju i igraju bez greske, ali... hahahaha zalosno, zalosno ![]()
|
| Tags |
| balkan |
|
|