AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 23-11-2010, 16:43   #28096

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Pobeda! Svaka čast Ibri, odličan šut, i naravno Roniju, ovo će mu sigurno doneti dosta samopouzdanja, pa nek vidi Alegri šta će i kako će sa njim...

Sledeću tekmu možda malo nešto da promenimo, možda probamo i mladje, ionako smo sada već u nokaut fazi.

Inače, ladno imam Arenu 2, a tamo glavna tekma Arsenal Braga u 1. poluvremenu, i mislim se neće da puštaju Milan sem kod golova, i gledo preko nekih ustranih strimova (jednom kod francuza )... Ma, važno da smo mi pobedili.
Old 23-11-2010, 17:30   #28097

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Gledo sam cijelu utakmicu, jer srecom imam Dreambox pa mogu pratit na sky-u. Mogu samo rec da se sve vise primjeti Alegrijev uticaj u ovom Milanu. Svi se nekako vise trude i ginu na terenu, a kad je tako uvijek dodje neka lopta do Ibre i ostalo je vec klasika...:P Mislim da uz neko pojacanje na zimu, mozemo realno ocekivat scudeto i bar polufinale LP.
huss is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2010, 17:42   #28098

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
imat cemo najvjerojatnije jebenog protivnika u 1/8 finala LP jer smo drugi u skupini.....tako da pricati o polufinalu LP su price za malu djecu.....mozemo izvuci barcu npr. i da nas sataru....i sta onda?

neuspjesna sezona?

ako se osvoji scudetto onda je iznimno uspjesna , kakav god rezultat bio u LP.

bitno je da smo prosli skupinu, a sad ispast od barce ili nekog slicnog nece bit tragedija...
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2010, 18:03   #28099

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Po trenutnom stanju u grupama, koje ipak još nije gotovo, može se lako desiti da prvi budu Totenhem, Lion (Šalke), Mančister (Valensia), Bajern, Šahtjor. Sa svim tim ekipama se realno možemo nositi, sa Realom ne možemo igrati tako da ostaju Čelzi i Barsa, prvima ne ide baš najbolje i možda tako i ostane, tako da ispada da je Barsa jedina koju baš ne želimo izvući, nije sve tako crno...

Last edited by Red&black fan; 23-11-2010 at 18:21.
Red&black fan is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2010, 18:12   #28100

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Ja se bojim samo Barce. Protiv svih ostali mi smo AC MILAN, sto znaci da ce im se govno usrat od straha ako nas dobiju. Kakav ba Chelsea ili Arsenal, imaju brzinu a nigdje glave. Pa eto jedan svemoguci Real na Bernabeu da 2 sugava gola. Mi igramo pametno ali nazalost sporo.
I drago mi je da je onom majmunu na klupi napokon doslo iz guzice u glavu da MORAMO igrat sa 2 spica, a ne cirkusantom i mucenje Pata na desnom krilu. Dinho ne zna i ne zeli da igra off. veznog, a mi tek sa tom pozicijom ubijamo protivnike
A Seedorf je prica za sebe, necu o njemu
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2010, 19:05   #28101

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Rosson3r View Post
ja gledam na arenasport2, multiprenos glavna tekma Milan, kako ga zakuca ibra nebi ono 3 golmana odbranila, dobro igramo, steta sto abate nije sutao on kreno da asistira binhu, sve u svemu dobro je
da se nisi poslije ispravio i rekao da je na areni 2 bila druga utakmica rekao bi ti da si lud.hehe.cijeli dan pratim raspored programa na areni i cekam dal ce ubaciti prijenos milana i na kraju nisu prenosili.koji smradovi.a inace puste i snimke drugih utakmica a to veceras nisu.ne znam zasto.na kraju nisam ni gledao tekmu jer sam radio al vidio sam golove.prelijepo!bas mi je drago sto je ronhi onako zabio.da nije neki dan bio pijan ne bi ovako zabio.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2010, 03:06   #28102

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_ita_news

TOP 5 INZAGI
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2010, 05:49   #28103

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
ja se ne bojim barce... guardiola nonstop vrti isti sistem ionako već 3 godine koji je već pročitan, a i xavi im sve više i više ima problema sa ozljedama... ja recimo ne bi imao ništa protiv da dobijemo barcu ili chelsea u 1/8
Old 24-11-2010, 06:02   #28104

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
dobra kompilacija... stvarno top 5 golova...

nego jeste primijetili kako mi imamoo pet pobjeda za redom, a nijednu utakmicu od tih nije startao naš top maestro sredine terena... može li mi netko odgovoriti, koliko smo mi golova u tih 5 utakmica primili u razdoblju u kojem maestro nije igrao?
Old 24-11-2010, 06:23   #28105

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Ja svima govorim da pobjeđujemo zato sto Pirlo ne igra,a ljudi koji ne prate Milan misle da ih ja zajebavam!!Ali ja stvarno tako mislim,kad Pirlo igra sve lopte idu na njega,svaki slobodnjak izvodi on,on ne trči pa svi ostali trče manje,carini loptu i samim time usporava igru,a sve suprotno se dešava kad on ne igra!!
Onda se svi medjusobno dodavaju i ne gledaju samo njemu dat loptu,sredina terena izgleda brže i motoričnije,obran ne pati zbog njegove nonšalancije, i slobodnjake izvode njih 2-3 medju kojima i Ibra koji je u Interu dao podosta golova iz slobodnjaka!
Što se mene tiče može odmah u Bresciu!!
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2010, 06:42   #28106

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Ja se bojim samo Barce. Protiv svih ostali mi smo AC MILAN, sto znaci da ce im se govno usrat od straha ako nas dobiju. Kakav ba Chelsea ili Arsenal, imaju brzinu a nigdje glave. Pa eto jedan svemoguci Real na Bernabeu da 2 sugava gola. Mi igramo pametno ali nazalost sporo.
I drago mi je da je onom majmunu na klupi napokon doslo iz guzice u glavu da MORAMO igrat sa 2 spica, a ne cirkusantom i mucenje Pata na desnom krilu. Dinho ne zna i ne zeli da igra off. veznog, a mi tek sa tom pozicijom ubijamo protivnike
A Seedorf je prica za sebe, necu o njemu
Nemojmo se zavaravati da nam je real dao dva sugava gola. Pored ta dva gola su imali toliko sansi da je moglo biti 10-0 i bilo bi realno jel su nas zaista nadigrali. Sad, moze li se ta utakmica uzeti kao mjerilo za osminu finala lp u veljaci, sumnjam. Ali da smo izgledali gore no Ajax sinoc, jesmo.

Kada bi uzeli scudetto, ovo bi bila super uspjesna sezona i mislim da bi svi bili prezadovoljni. A u lp sta bude. Mislim da su real,barca i chelsea druga dimenzija za nas, posebno trkacki, a da se s ostalima vise-manje mozemo nositi.

Opet naglasavam, za mene kao navijaca milana je ono na santigao bernabeu bilo zaista ruzno za gledat koliko smo inferiorni bili. Samo je pitanje moze li ta utakmica biti mjerilo. Nadam se da ne.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2010, 09:13   #28107

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Ja svima govorim da pobjeđujemo zato sto Pirlo ne igra,a ljudi koji ne prate Milan misle da ih ja zajebavam!!Ali ja stvarno tako mislim,kad Pirlo igra sve lopte idu na njega,svaki slobodnjak izvodi on,on ne trči pa svi ostali trče manje,carini loptu i samim time usporava igru,a sve suprotno se dešava kad on ne igra!!
Onda se svi medjusobno dodavaju i ne gledaju samo njemu dat loptu,sredina terena izgleda brže i motoričnije,obran ne pati zbog njegove nonšalancije, i slobodnjake izvode njih 2-3 medju kojima i Ibra koji je u Interu dao podosta golova iz slobodnjaka!
Što se mene tiče može odmah u Bresciu!!
U potpunoti se slazem.... a evo dokaza jos jednog da nam treba klasicna 10 s dobrim pasom, neko ko ce moci uposliti Ibru ili Binha....Jeste li primjetili da ibra nekada mora doci na 30 m od gola da primi loptu jer kada Milan napada nema ko da napravi dribling da uopsli napadaca sve se zavrsava na izdavanju Ambro, Flamini Gatto ova posljednji izdaje Nesti ili Silvi......Zato kada bi dobili klasicnog veznog tipa Rui Coste koje driblingom moze izbaciti igraca te uputiti maestralan pas prema napadacaima.....zato se i Ibra puno trosi sto se mora vracati u vezni red po loptu.....Krme koliko god da je dobar uzasno je spor i pass mu vise nije ko nekada...

Last edited by meskalin; 24-11-2010 at 09:27.
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2010, 09:44   #28108

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Vidim a niko nije pohvalio Abatea koji je sinoc bio veoma dobar,kao da polako dize formu...
O Silvi netreba pricati,kao ni o Ibri..Definitivno nam treba napadac na zimu,Ibra nece moc jos dugo igrati u ovakvom tempu,pa sinoc je gino na terenu i naj vise pretrcao..Flamini kao lud,glavom bez obzira,Princ je definitivno bolji od njega...Ostali solidni,samo je Binho bio ispod svog nivoa...
Old 24-11-2010, 10:04   #28109

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Protiv Reala je igrao Pirlo , sada bi mislim bila malo drugacija prica al isto tako trebaju nam barem dva pojacanja u januaru, bocni i napadac.... Pustite Flaminia na miru od kako je dosao ovo je prvi put da je dobio kontinuitet i dobar je i neka igra....
Old 25-11-2010, 08:28   #28110

adis

Registered User

adis's Avatar

Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
adis is on a distinguished road
Otkad sam se uclanio na forum nije bila ovako pozitivna atmosfera
prvi u ligi, plasirali se dalje u CL... sve ide po planu
mada postaje simptomaticno to sto nam sve odlucujuce golove postize Ibra,
trebaju nam golovi Binha a trenutno u vezi nemamo igrace koji bi mogli da zabijaju
Na zimu nam trebaju 2 dobra pojacanja kako bi se zadrzali na celu tabele,
meni je sam prolaz grupne faze CL prihvatljiv, a sve dalje je odlicno
adis is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules