![]() |
|
|
#28141 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Steta!
Unistili smo ih, ali hebiga izdrzase klocevi. Robinho odigrao svjetski!!! Boateng se malo gubio, po meni naj losiji na terenu od nasih...Ali smo odigrali odlicno sto jest jest, stvarno steta sto ne uzesmo bodove, ovo je nase naj bolje gostovanje u zadnjih par godina. Bitno je da igra na vrhunskom nivou, mora se nekad i ovo desiti. Seedorfa je mozda trebao malo ranije zamjeniti, izgubio je snagu, to se vidjelo kod onog zicera kada je slabo opucao. Bilo kako bilo prezadovoljan sam igrom! Forzza Milan!!! |
|
|
|
|
|
#28142 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
pa morao je nesta vratiti loptu.pritiskali su ga.abiati je trebao samo ispucat u teren.a on ju skoro profulao.on je krivac.a alegri je prica za sebe.nemam sta govoriti jer ste sve vec rekli.ali niko ne spominje katastrofalnog gatusa,pogotovo u prvom dijelu.10krivih dodavanja.uzas.i to je to.to su krivci za dva izgubljena boda.
i slazem sa s vama,ovo je bila skoro pa maestralna utakmica nasih igraca.svaka cast.sampdorija je k...c odekipe.razmontirali smo ih.i ovaj bod ipak ima neku tezinu iako smo definitivno zasluzili sva tr.,a to je zato sto sampdorija u zadnje 34 utakmice na domacem terenu ima 19 pobjeda,14 remija i samo jedan poraz.strasna je to domaca ekipa.ali smo mi veceras pokazali ko je gazda u italiji ove godine.jos jednom,bravo nasi!!! |
|
|
|
|
|
#28143 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
nadam se da svi smo shvatili zasto smo zagubili 2 boda u genova i nema da komentarisem to
igrali smo super stvarali prilike ambro e prvo igrao lose,gatusso isto tako mora da sedne ka klupi da malo odmori bonera nie ga bio u ofanzivi,abitti GRANDE konacno ono sta nam treba siguran golman. Binho e usao u ritam . Seedorf ? boateng najgora tekma do sada izmeni nula mada to oprastam no kako moze jos da drzi gaucho na klupi koi mu e film ? kad se vrate svi u element abate nesta silva zambrota flamini pirlo ambro binho 11 gaucho |
|
|
|
|
|
#28144 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Pazzini cancelled out Robinho’s opener to follow up from his hat-trick last week.
“The hunger and determination allowed us to play a great game,” said the Sampdoria striker. “We are happy with this point, which gives us confidence going forward. That is also true on a personal level with my goal. “I have to say, Milan impressed me this evening.”
|
|
|
#28145 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Allegrijevih izgubljenih 2 boda,čisto ko suza,Sampa nikad lošija,zrela za izgubit,a naš genijalac u 90. min radi prve zamjene,jaoo,jaooo
|
|
|
|
|
|
#28146 |
|
Registered User
Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
![]() |
Ne slažem se da je allegri kriv, kad je jedna ekipa bolja svih 90 min.,bukvalno, nije cudno vidjeti da upravo ta ekipa koja dominira u svim segmentima ne pravi izmjene, ponavljam...od svih igraca koji su igrali samo sam kod seedorfa primjetio umor, tako da sto se i toga tice ne cudi me sto nije mijenjao ranije. Gattusa ne mogu kritikovati jer je svaki duel u odbrani dobio, a sto je narocito interesantno bez faula! Nesta je bio malo ispod prosjeka, ali sve sto je on pogrijesio zakrpili su Abate i Silva.
Sampdoria je tvrd domacin koji je danas izgledao kao nizerazredni klub, a vi kritikujete Allegria. Interesantno. |
|
|
|
|
|
#28147 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#28148 |
|
Registered User
Fave Players: Papa,Luca,Ignazio,Favalli,Simic,Seedorf,Onyewu
![]() |
Prvo poluvrijeme smo ih ubili,ali u drugom smo ih pustili da igraju.Jedino šta je Allegri triba napravit je da ubaci nekoga ranije.Igrači su se umorili,posebno vezni red,to je trebalo osvježit.A ne on prve izmjene radi u 88.Inače dobro smo odigrali ali nesretno primili taj gol.Usput Abate je odigrao vrhunsku utakmicu,za mene je on igrač utakmice.
|
|
|
|
|
|
#28149 |
|
Registered User
![]() |
Evo zasto je on kriv i zasto nije mijenjao
http://www.index.hr/sport/clanak/all...ao/525725.aspx ,jer je bio zadovoljan bodom.WTF? On nažalost izgleda ima kompleks manje vrijednosti i ne kuži da trenira Milan koji se protiv nikog(osim 6-7 najjačih klubova u Europi) ne bi trebao zadovoljit bodom,a pogotovo ne protiv nekog nad kojim dominira cijelu tekmu.Pa falilo je mašte i imaginacije u zadnjih pola sata ful,ne možeš očekivat od Gattusa,Ambra i Princa da kreiraju asistencije i budu maštoviti.Sve su oni svoje napravili kako treba,ali ako ne ide na taj način ne kužim zašto se nije probalo sa Dinhom ranije jer je Sampa izgledala potpuno bezopasno osim iz prekida.;emi osobno najgori je bio Bonera,ponovno 4-5kiks lopti i intervencija,Abate sve bolji i bolji,Robinhu nadam se da je ovo početak serije golova da malo rastereti Ibru! |
|
|
|
|
|
#28150 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Bitno je da je igra bila dobra...Abiati nije golman za Veliki klub kao sto je Milan...
Nesta je na kraju karijere..Sedorf mora van u 60-oj min..Robinho sebican..Princ loss danas uzas..Ambro se gubio na terenu nije bio njegov dan..Ibra premoren...Rino nemoze pogodit okvir gola do 2017-te..Bonera je meni bio solidan danas...Abate napreduje...Silva igra za sebe i Nestu...Alegri sere...I nema muda... Eto ukratko moje vidzenje danasnje tekme..
|
|
|
#28151 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
Memo evo da se ti i ja vise ne svadjamo ko je kriv...Nesta je bezpotrebe na onakom terenu vratio loptu nije on Bonera pa da to ne kuzi, Abbiati lose reagovo...u nastavku korner za Samp Bonera ne prati Offside i to je njegova greska ali pogledaj sad na ovom videu Nestu u skoku kod primljenog gola...http://www.youtube.com/watch?v=VfOMF34k0P4
|
|
|
|
#28152 |
|
Registered User
![]() |
pa ok.znam ja to.ali lopta se cesto vraca golmanu.to je normalno u nogometu.ali ono sto zabrinjava je da golman milana ne moze ispucat loptu u teren.znaci to ti je nekih 50-60m sirine.ako to ne moze pogoditi onda je invalid.abbiati je solidan golman.i on zna imati ludu vecer i braniti nemoguce.sto je i normalna stvar.pa bogamu golman je.mora nesto i obraniti.ali je svima jasno da on nije golman svjetske klase a kao takav nije golman ranga i renomea za nas klub.
|
|
|
|
|
|
#28153 |
|
Registered User
![]() |
Pa ne slažem se baš za Abiatija,nije on golman svjetske klase,ali moraš priznat da trenutno ima možda 3 koju su svjetske klase(Casillas,Julio Cesar,Buffon),a da je Abbiati dugo i sigurno u ovoj kategoriji iza svjetske klase u kojoj po mojoj procjeni ima 30-40 golmana gotovo iste kvalitete,neznam zasto ste se okomili na njega neki na forumu,čovjek je uvijek kad je branio za nas sve korektno odrađivao i zna se da je pravi Milanista.A uostalom i jučer je izvukao onu loptu ispod prečke odličnom reakcijom,to što je loše ispucao loptu se svakom golmanu iz te 2. kategorije desi svako toliko,pa nije bezveze da svi novinari uz Ibru najviše spominju Abbiatija i Thiaga Silvu kao okosnice Milanovih rezultata ove godine,bas ne razumijem zasto na njega napadate,a Bonera,Pirlo,Seedorf,Antonini su brutalno lošije karike pa čak i Nesta,Robinho i Dinho su lošiji sigurno od njega po ovogodišnjim prezentacijama!
Allegriju skidam kapu na stavljanju na klupu Dinha i Pirla(onih 2 tekme prije nego se ''ozlijedio'') ,ali isto tako zaslužuje da ga se kudi sa tim kašnjenjem oko izmjena,pa to je on napravio ove sezone već 4-5 puta,kao da se izgubi pa zaboravi,ne kužim?? |
|
|
|
|
|
#28154 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Quote:
I ja to kazem vidite NESTU brate , on je kriv za ovaj gol 100% pokazuje ovaj snimak |
|
|
|
|
|
|
#28155 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
ma nesta je bio očajan... abate najbolji, ambro među boljima mada je zajebavao prvi dio
jeste vidili kako dinho u 94. min kad imamo kontru stoji u sredini terena umjesto da potrči naprijed i da pomogne
|
| Tags |
| balkan |
|
|