AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 27-11-2010, 14:03   #28141

zllax

Registered User

zllax's Avatar

Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
zllax is on a distinguished road
Steta!

Unistili smo ih, ali hebiga izdrzase klocevi. Robinho odigrao svjetski!!!
Boateng se malo gubio, po meni naj losiji na terenu od nasih...Ali smo odigrali odlicno sto jest jest, stvarno steta sto ne uzesmo bodove, ovo je nase naj bolje gostovanje u zadnjih par godina.

Bitno je da igra na vrhunskom nivou, mora se nekad i ovo desiti.

Seedorfa je mozda trebao malo ranije zamjeniti, izgubio je snagu, to se vidjelo kod onog zicera kada je slabo opucao. Bilo kako bilo prezadovoljan sam igrom!

Forzza Milan!!!
zllax is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2010, 14:11   #28142

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
pa morao je nesta vratiti loptu.pritiskali su ga.abiati je trebao samo ispucat u teren.a on ju skoro profulao.on je krivac.a alegri je prica za sebe.nemam sta govoriti jer ste sve vec rekli.ali niko ne spominje katastrofalnog gatusa,pogotovo u prvom dijelu.10krivih dodavanja.uzas.i to je to.to su krivci za dva izgubljena boda.

i slazem sa s vama,ovo je bila skoro pa maestralna utakmica nasih igraca.svaka cast.sampdorija je k...c odekipe.razmontirali smo ih.i ovaj bod ipak ima neku tezinu iako smo definitivno zasluzili sva tr.,a to je zato sto sampdorija u zadnje 34 utakmice na domacem terenu ima 19 pobjeda,14 remija i samo jedan poraz.strasna je to domaca ekipa.ali smo mi veceras pokazali ko je gazda u italiji ove godine.jos jednom,bravo nasi!!!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2010, 14:44   #28143

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
nadam se da svi smo shvatili zasto smo zagubili 2 boda u genova i nema da komentarisem to

igrali smo super stvarali prilike ambro e prvo igrao lose,gatusso isto tako mora da sedne ka klupi da malo odmori bonera nie ga bio u ofanzivi,abitti GRANDE konacno ono sta nam treba siguran golman. Binho e usao u ritam . Seedorf ?
boateng najgora tekma do sada

izmeni nula mada to oprastam no kako moze jos da drzi gaucho na klupi koi mu e film ?

kad se vrate svi u element

abate nesta silva zambrota

flamini pirlo ambro
binho 11 gaucho

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2010, 15:03   #28144

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Pazzini cancelled out Robinho’s opener to follow up from his hat-trick last week.

“The hunger and determination allowed us to play a great game,” said the Sampdoria striker.

“We are happy with this point, which gives us confidence going forward. That is also true on a personal level with my goal.

“I have to say, Milan impressed me this evening.”
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2010, 15:03   #28145

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Allegrijevih izgubljenih 2 boda,čisto ko suza,Sampa nikad lošija,zrela za izgubit,a naš genijalac u 90. min radi prve zamjene,jaoo,jaooo
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2010, 15:59   #28146

zllax

Registered User

zllax's Avatar

Fave Players: MALDINI,Kaka,Sheva,Boban,Savicevic
zllax is on a distinguished road
Ne slažem se da je allegri kriv, kad je jedna ekipa bolja svih 90 min.,bukvalno, nije cudno vidjeti da upravo ta ekipa koja dominira u svim segmentima ne pravi izmjene, ponavljam...od svih igraca koji su igrali samo sam kod seedorfa primjetio umor, tako da sto se i toga tice ne cudi me sto nije mijenjao ranije. Gattusa ne mogu kritikovati jer je svaki duel u odbrani dobio, a sto je narocito interesantno bez faula! Nesta je bio malo ispod prosjeka, ali sve sto je on pogrijesio zakrpili su Abate i Silva.

Sampdoria je tvrd domacin koji je danas izgledao kao nizerazredni klub, a vi kritikujete Allegria. Interesantno.
zllax is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2010, 16:04   #28147

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Quote:
Originally Posted by zllax View Post
Ne slažem se da je allegri kriv, kad je jedna ekipa bolja svih 90 min.,bukvalno, nije cudno vidjeti da upravo ta ekipa koja dominira u svim segmentima ne pravi izmjene, ponavljam...od svih igraca koji su igrali samo sam kod seedorfa primjetio umor, tako da sto se i toga tice ne cudi me sto nije mijenjao ranije. Gattusa ne mogu kritikovati jer je svaki duel u odbrani dobio, a sto je narocito interesantno bez faula! Nesta je bio malo ispod prosjeka, ali sve sto je on pogrijesio zakrpili su Abate i Silva.

Sampdoria je tvrd domacin koji je danas izgledao kao nizerazredni klub, a vi kritikujete Allegria. Interesantno.
da,dio kritika ide allegriju.kriv je djelomicno.zasto nije u drugo poluvrijeme krenuo silovito kao sto je prvo?dopustio je sampdoriji da se malo otvori i stisnu nas i primismo gol uskoro,iako iz vlastite greske.e tu je njegova najveca greska.kad god povedemo mi ubacimo u brzinu manje.e to je interesantno.
Old 27-11-2010, 16:20   #28148

Papasomething

Registered User

Papasomething's Avatar

Fave Players: Papa,Luca,Ignazio,Favalli,Simic,Seedorf,Onyewu
Papasomething is on a distinguished road
Prvo poluvrijeme smo ih ubili,ali u drugom smo ih pustili da igraju.Jedino šta je Allegri triba napravit je da ubaci nekoga ranije.Igrači su se umorili,posebno vezni red,to je trebalo osvježit.A ne on prve izmjene radi u 88.Inače dobro smo odigrali ali nesretno primili taj gol.Usput Abate je odigrao vrhunsku utakmicu,za mene je on igrač utakmice.
Papasomething is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2010, 16:41   #28149

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Evo zasto je on kriv i zasto nije mijenjao

http://www.index.hr/sport/clanak/all...ao/525725.aspx

,jer je bio zadovoljan bodom.WTF? On nažalost izgleda ima kompleks manje vrijednosti i ne kuži da trenira Milan koji se protiv nikog(osim 6-7 najjačih klubova u Europi) ne bi trebao zadovoljit bodom,a pogotovo ne protiv nekog nad kojim dominira cijelu tekmu.Pa falilo je mašte i imaginacije u zadnjih pola sata ful,ne možeš očekivat od Gattusa,Ambra i Princa da kreiraju asistencije i budu maštoviti.Sve su oni svoje napravili kako treba,ali ako ne ide na taj način ne kužim zašto se nije probalo sa Dinhom ranije jer je Sampa izgledala potpuno bezopasno osim iz prekida.;emi osobno najgori je bio Bonera,ponovno 4-5kiks lopti i intervencija,Abate sve bolji i bolji,Robinhu nadam se da je ovo početak serije golova da malo rastereti Ibru!
Old 27-11-2010, 19:11   #28150

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Bitno je da je igra bila dobra...Abiati nije golman za Veliki klub kao sto je Milan...
Nesta je na kraju karijere..Sedorf mora van u 60-oj min..Robinho sebican..Princ loss danas uzas..Ambro se gubio na terenu nije bio njegov dan..Ibra premoren...Rino nemoze pogodit okvir gola do 2017-te..Bonera je meni bio solidan danas...Abate napreduje...Silva igra za sebe i Nestu...Alegri sere...I nema muda...
Eto ukratko moje vidzenje danasnje tekme..
Old 27-11-2010, 19:20   #28151

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Evo zasto je on kriv i zasto nije mijenjao

http://www.index.hr/sport/clanak/all...ao/525725.aspx

,jer je bio zadovoljan bodom.WTF? On nažalost izgleda ima kompleks manje vrijednosti i ne kuži da trenira Milan koji se protiv nikog(osim 6-7 najjačih klubova u Europi) ne bi trebao zadovoljit bodom,a pogotovo ne protiv nekog nad kojim dominira cijelu tekmu.Pa falilo je mašte i imaginacije u zadnjih pola sata ful,ne možeš očekivat od Gattusa,Ambra i Princa da kreiraju asistencije i budu maštoviti.Sve su oni svoje napravili kako treba,ali ako ne ide na taj način ne kužim zašto se nije probalo sa Dinhom ranije jer je Sampa izgledala potpuno bezopasno osim iz prekida.;emi osobno najgori je bio Bonera,ponovno 4-5kiks lopti i intervencija,Abate sve bolji i bolji,Robinhu nadam se da je ovo početak serije golova da malo rastereti Ibru!
Bas tako...nije mi jasno zasto nije ranije nesto promjenio...on je konto prije tekme da je bod dobar i ja sam isto...medjutim kolko smo bili bolji morali smo ovo dobiti...i da pustili smo ih drugom poluvremenu da se razigraju i tu mi nije jasno sto nije mjenjao pogotovo nakon primljenog gola da krenemo prema naprjed jer se cinilo da Curci samo ceka da primi gol....Dobro je sto Juve nije dobio Fiorentinu jedva su spasili i bod...kad bi nas sutra jos Parma ispostovala extra....sljedece kolo Lazio-Inter...Milan-Brescia
Memo evo da se ti i ja vise ne svadjamo ko je kriv...Nesta je bezpotrebe na onakom terenu vratio loptu nije on Bonera pa da to ne kuzi, Abbiati lose reagovo...u nastavku korner za Samp Bonera ne prati Offside i to je njegova greska ali pogledaj sad na ovom videu Nestu u skoku kod primljenog gola...http://www.youtube.com/watch?v=VfOMF34k0P4

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2010, 23:31   #28152

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

pa ok.znam ja to.ali lopta se cesto vraca golmanu.to je normalno u nogometu.ali ono sto zabrinjava je da golman milana ne moze ispucat loptu u teren.znaci to ti je nekih 50-60m sirine.ako to ne moze pogoditi onda je invalid.abbiati je solidan golman.i on zna imati ludu vecer i braniti nemoguce.sto je i normalna stvar.pa bogamu golman je.mora nesto i obraniti.ali je svima jasno da on nije golman svjetske klase a kao takav nije golman ranga i renomea za nas klub.
Old 28-11-2010, 02:43   #28153

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Pa ne slažem se baš za Abiatija,nije on golman svjetske klase,ali moraš priznat da trenutno ima možda 3 koju su svjetske klase(Casillas,Julio Cesar,Buffon),a da je Abbiati dugo i sigurno u ovoj kategoriji iza svjetske klase u kojoj po mojoj procjeni ima 30-40 golmana gotovo iste kvalitete,neznam zasto ste se okomili na njega neki na forumu,čovjek je uvijek kad je branio za nas sve korektno odrađivao i zna se da je pravi Milanista.A uostalom i jučer je izvukao onu loptu ispod prečke odličnom reakcijom,to što je loše ispucao loptu se svakom golmanu iz te 2. kategorije desi svako toliko,pa nije bezveze da svi novinari uz Ibru najviše spominju Abbiatija i Thiaga Silvu kao okosnice Milanovih rezultata ove godine,bas ne razumijem zasto na njega napadate,a Bonera,Pirlo,Seedorf,Antonini su brutalno lošije karike pa čak i Nesta,Robinho i Dinho su lošiji sigurno od njega po ovogodišnjim prezentacijama!
Allegriju skidam kapu na stavljanju na klupu Dinha i Pirla(onih 2 tekme prije nego se ''ozlijedio'') ,ali isto tako zaslužuje da ga se kudi sa tim kašnjenjem oko izmjena,pa to je on napravio ove sezone već 4-5 puta,kao da se izgubi pa zaboravi,ne kužim??
Old 28-11-2010, 05:15   #28154

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
Bas tako...nije mi jasno zasto nije ranije nesto promjenio...on je konto prije tekme da je bod dobar i ja sam isto...medjutim kolko smo bili bolji morali smo ovo dobiti...i da pustili smo ih drugom poluvremenu da se razigraju i tu mi nije jasno sto nije mjenjao pogotovo nakon primljenog gola da krenemo prema naprjed jer se cinilo da Curci samo ceka da primi gol....Dobro je sto Juve nije dobio Fiorentinu jedva su spasili i bod...kad bi nas sutra jos Parma ispostovala extra....sljedece kolo Lazio-Inter...Milan-Brescia
Memo evo da se ti i ja vise ne svadjamo ko je kriv...Nesta je bezpotrebe na onakom terenu vratio loptu nije on Bonera pa da to ne kuzi, Abbiati lose reagovo...u nastavku korner za Samp Bonera ne prati Offside i to je njegova greska ali pogledaj sad na ovom videu Nestu u skoku kod primljenog gola...http://www.youtube.com/watch?v=VfOMF34k0P4

I ja to kazem vidite NESTU brate , on je kriv za ovaj gol 100% pokazuje ovaj snimak
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2010, 05:23   #28155

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
ma nesta je bio očajan... abate najbolji, ambro među boljima mada je zajebavao prvi dio

jeste vidili kako dinho u 94. min kad imamo kontru stoji u sredini terena umjesto da potrči naprijed i da pomogne

Tags
balkan

Posting Rules