AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 29-11-2010, 05:05   #28171

kakabanja

Registered User

kakabanja is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Sale gdje gledas sa tim komentatorom?

Kako mogu nesto nazvat nasom najboljom utakmicom kad su nam sanse van 16-ca? Da, usli smo par puta unutra al slabo (dali smo gol, ok). Al ja hocu da non stop kreiramo takve sanse, da se protivnik izgubi, al to je izgleda ne moguce. Ne mogu nesto nazvat najboljom tekmom kad mi primimo gol i sjebemo se, ne znamo il ne zelimo dalje napadat. Jel bilo tesko zabit gol, otvorit se, mijenjat taktiku, trazit i zelit pobijedu?
Na sky italia imas opciju prebaciti ton na Milan channel (Mauro Suma najcesce).
Takve utakmice, sa sansama u 16 (uglavnom neiskoristenim) mozes vidjeti u Premiershipu i Primeri. U Serie A tesko da ces takvo doziviti. Drugacija je to filozofija. Zambrota je neki dan, nakon pobjede Barcelone 7-8:0 rekao da je to u Serie A gotovo nemoguce, jer u Spaniji npr Almeria hoce da nadigra Barcelonu i dozivi 0:7 ili tako nesto dok u Italiji je prvi cilj ne izgubiti (pogotovo manjim ekipama), e sad hoce li to biti "ruzno" (meni npr to nije ruzno) to je drugo pitanje.

Last edited by kakabanja; 29-11-2010 at 05:25.
kakabanja is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2010, 05:38   #28172

kakabanja

Registered User

kakabanja is on a distinguished road
Quote:
Hahahahaha
Abbiati kriv za 1:1 ? hahahaha
vi ste sjajni, majke mi
Pa covjece Boziji svakoj ekipi se desi da jednom golman uprska nesto. Pa sta sad? To covjek nema pravo na pogresku? Ma daj molim te. I on je covjek ko svi mi, i desi mu se nekad tako nesto. A dosad nam je odbranio golova i golova.

Ja ne krivim igrace za ono sinoc, vec jedan jedini krivac je: Massimo Allegri. Zasto? Pa necu ja kao igrac rec mu: ej mister, ja cu izac, de stavi Dinha on je svijez i bolje ce odigrat.
Ekipa se ne mijenja kad ima inicijativu? Kakvu bolan inicijativu? Covjece mi nismo u stanju akcije napravit u drugom poluvremenu, znaci ekipa je crkla. A onaj moron na klupi to sve gleda i nece da osvjezi ekipu. Vec vise od 6 utakmica radi ova sranja sa izmjenama, ne da nece da mijenja, vec ne zna mijenjat. Nema blage veze kako promjenit taktiku. Zasto se nije izvukao Seedorf koji je crko od 60'? Zasto se nije izvukao Boateng kojeg jednostavno ne ide danas? Zasto se nije izvukao Nesta koji se gubi i ne dozvoljava Abateu da krene naprijed, jer mora cuvat ledja greskama Neste? Eto, 3 izmjene koje su se mogle uradit od 60 - 70' i krenut malo ofanzivnije, al neeeeeeeee mi imamo inicijativu: DA SE BRANIMO!!! Woooow sto ste vi neki ovdje na forumu pametni.
1. Prvo poluvrijeme smo ih nadigrali u sredini, al bez ulaza u sesnesterac. To meni ne znaci nadmoc. 2. Drugo poluvrijeme ljudi nas stisnu, zato sto su skontali nase greske i zato sto su nasi izgubili snagu. 1:1 jbg. desi se. Al skontaj onda gdje si pogrijesio, pa promjeni, i kreni naprijed. A ne ko pickica se brani. Sampdoria velik klub? Pa Allegri haj se ti hvataj Cagliaria, Genove ili Rome, pa tamo mozes trenirat sa takvim maloumnim razmisljanjem. A za Juventusa, Intera i Milana, veliki protivnici se ne nalaze u Italiji vec u Ch. Ligi.
Znaci, ne krivim ni jednog igraca, dosta njih me jednostavno odusevilo (citaj Abate i malo Robinho jer je opet krenuo pravom putanjom), neki naravno ne mogu svaku tekmu davat maksimum i ja to kontam. Ali trener nam je katastrofa jer ne zna POMOC ekipi. On je tu da uvidi greske protivnika, da objasni momcima kako da ih zaobidju, i naravno da uvidi ko vise ne moze i sa zamjenom da osvjezi ekipu. Ni jednu od ovi 3 tacke Allegri ne obavlja.

Al neka, ostavit cemo mi Allegria i obavezno vezat Seedorfa jos koju godinu, a Abiattia odma na kriz objesit jer je konj, idiot, kriv je za gol 1:1 i naravno po mogucnosti i Nestu jer je kretenski ispao sto nije skakao. 3. Bas vi znate analizirat utakmicu, divim vam se
1. Prvo pol. - Mi ih nadigrali , kako kazes, ali bez ulaska u 16 pa onda to po tebi i nije pritisak

2. Drugo pol. - Oni nas po tebi stisli?! (po nekoj logici oni konstantno 16). Na svaku sansu Sampdorije u drugom pol. osim one Pozzi-eve ja tebi nabrojim dvije Milanove

3. I onda zavrsis ovakvom recenicom.
kakabanja is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2010, 06:59   #28173

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Da zaista mijenjat nesto u 90 minuti pri onakom rezultatu je u najmnju ruku smijesno... Da mi vodimo pa hajde uzet koju minutu al ono je bas bilo ponizavanje Ronaldinha i ne bi se slozio da nam on ne moze pomoci, pa jbt jel prije 5 dana dao gol u C L ... Allegri jednostavno mora to shvatiti... i nije mi jasno da svi kazu da nam je ovo najbolja utakmica sezone po igri a ensar tvrdi suprotno ?! ja sam licno gledao samo prvo pol al sam procitao izvjestaj i onda se pitam jeste li svi gledali istu tekmu....
da,i ja mislim da je ovo bila jedna od nasih najboljih tekmi ove sezone.ma unazad godinu-dvije osim one pobjede protiv reala.bas smo ih raskinuli u svakom segmentu nogometne igre.i zato ostaje zal sto nismo uzeli tri boda.a ti ensare pricas gluposti,govoris da nismo imali prilike unutae 16m,pa dobro,nismo ih imali puno,imali smo ih par,ali smo imali desetak suteva sa 16-20m koji su svi isli u gol i cudom to nisu bili golovi.i kako da mi napravimo zicere kad igramo protiv takvog bunkera i kad imas boneru na boku i kad imas tri defanzivna vezna u prvih 11?kako?to je nemoguce.ja se jos cudim kako smo tako dobro igrali kad znamo da na lijevom boku ne mozemo nista probiti,i kad znamo da u sredini nemamo pravog playmakera.budi realan i priznaj da smo ih zgazili,dali smo najbolje sto mozemo i imali smo loptu skoro duplo vise od njih.i opet ponavljam,ta famozna sampdorija koja me prekjucer razocarala je samo jednom porazena u zadnje 34 domace utakmice,tako da i to ima vrijednost.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2010, 08:39   #28174

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma sve to stoji niko od nas nije zadovoljan sa rezultatom al jbg kad svi kazu da nam je najbolja partija ne vidim razlog da ti ensare kontriras ali ajd znam da ne mislis nista lose jos uvijek navijas valjda za Milan ))) Evo šta Boban kaze...

Boban: Milanova igra u Genovi najbolja u sezoni

Usprkos činjenici da Milan nije uspio slaviti u utakmici 14. kola Serie A na gostovanju kod Sampdorije (1-1), bivši kapetan hrvatske reprezentacije Zvonimir Boban visoko je ocijenio igru "rossonera"...

Poveo je Milan golom Robinha iz 43. minute, no stvari je u egal vratio Giampaolo Pazzini nakon udarca iz kuta u 59.. Imao je lider prvenstvene ljestvice do kraja još nekoliko lijepih prilika, posebice preko Clarencea Seedorfa i Robinha, no mreže se više nisu tresle, pa je tako klub sa San Sira propustio upisati šestu uzastopnu pobjedu (u svim natjecanjima).

- Slažem se s Allegrijem (Milanovim trenerom, op.a.), ono što smo gledali u Genovi, prema intenzitetu, odlučnosti i samoj igri, najbolja je Milanova predstava ove sezone – rekao je Boban za Sky 24.

Bivši Milanov veznjak, koji je dres "rossonera" nosio između 1991. i 2001. godine, komentirao je i izvedbe brazilskog napadača Robinha, ovoljetnog pojačanja kluba pristiglog iz Manchester Cityja.

- Ide mu jako dobro, igra kako zna i vidi se da je sretan.
Old 29-11-2010, 13:22   #28175

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kakabanja View Post
1. Prvo pol. - Mi ih nadigrali , kako kazes, ali bez ulaska u 16 pa onda to po tebi i nije pritisak

2. Drugo pol. - Oni nas po tebi stisli?! (po nekoj logici oni konstantno 16). Na svaku sansu Sampdorije u drugom pol. osim one Pozzi-eve ja tebi nabrojim dvije Milanove

3. I onda zavrsis ovakvom recenicom.
ama nervira me sto vi svi napadate Abbiatia i Nestu radi primljenog gola. Pa sta? I nek smo ga primili, nek ih primimo jos, al zato hocu da poslije primljenog gola kontriramo. Shvatas sta hocu rec? Govorite da nam je najbolja tekma i napadate ovu dvoicu da smo radi njih izgubili tekmu.
Da je bila najbolja tekma, onda bi se vratili poslije 1:1 i pobijedili 1:2 ili 1:3, a ne nenapravit ni sanse u drugom poluvremenu.
Kriv je Allegri, jer je kreten, debil i moron koji nema blage veze kako se nasao na onoj klupi. Svaka mu cast sto je probudio Abatea, sto je istjerao Dinha, sto je objasnio neke stvari Seedorfu, ali vadi tog holandjanina sa terena poslije 60'. 6 utakmica vec gledam istu stvar kako Clarence ne moze meda vise na terenu, ali idiot ne zna sta da uradi. On nema pojma o takticiranju, ne zna on nista o tome kako nadigrat protivnika. Reja je za njega "sir"!
Naravno da navijam za Milan, i kad gubimo sa njima sam. Ja ne zelim pobijede od 8:0 ili 3:0. Meni je dovoljna i pobijeda od 1:0 u 94' iz penala, ali samo da se borimo cijelu tekmu. Znaci da odradimo posao kako treba, da se izbace igraci koji se setaju jer nemaju snage a imaju ime na dresu. Trebaju mi mladi, nasi mladi a ne tudji (jbg. kod nas ne igraju ni tudji nazalost, vec samo afirmisani ili skupe zvijezdice). To sve mi fali, i onda cu bit zadovoljan. Ne gotivim Allegria, jer me jos nije odusevio. Taj covjek mi jos nije pokazao da vrijedi bit na nasoj klupi, a vec je decembar. Zalosno...
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2010, 14:06   #28176

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
kod gola je po meni kriv Bonnera, jer kreten glupi nije skontao da su i Nesta i Silva i Abate pravili zamku, on ko mulac ostao cccc
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2010, 14:50   #28177

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
kod gola je po meni kriv Bonnera, jer kreten glupi nije skontao da su i Nesta i Silva i Abate pravili zamku, on ko mulac ostao cccc
Sležem se s ovim,jedna od niza grešaka Bonere te večeri,on me možda najviše nervira od svih,taj igrač mi nije za 1.Tal.ligu,on je za 2. ili neku slabiju europsku,samo niza pogreške igrao kao stoper ili kao bok,svejedno.Kad odigra solidno to je vrh vrhova za njega!
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2010, 16:32   #28178

Papasomething

Registered User

Papasomething's Avatar

Fave Players: Papa,Luca,Ignazio,Favalli,Simic,Seedorf,Onyewu
Papasomething is on a distinguished road
Ugl ne serite previše,odigrali smo dobru utakmicu,nismo dopustili sampdoriji da se razigra.Oni su sretno postigli pogodak,loš Nestin skok,a Pazzini ostao sam.Abbiati nije ništa moga kod tog gola.Nadajmo se da će Robinho nastavit ovako igrat.Vidim da je veliki problem kod Alegrija to šta on ne shvaća da je trener Milana.Zadovoljava se bodom protiv Sampdorije.Triba mu neko reć da je Milan najjači u Italiji.Ibru triba odmorit jednu utakmicu,a i Seedorfa.
Papasomething is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2010, 16:56   #28179

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Jose Give Me Five........
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2010, 17:15   #28180

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
Jose Give Me Five........
veli Mourinhu Pep na kraju tekme )
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2010, 17:36   #28181

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Ovo je definitivno moj kralj,svaka čast

http://www.index.hr/sport/clanak/neu...ne/526032.aspx
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2010, 17:42   #28182

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post

nevjerovatna zelja...
Old 29-11-2010, 17:56   #28183

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post

On mora biti uzor svima...pogotovo ovoj djeci sto sad s 18 godina zaradjuju bruku para .... jedva cekam da opet zagrmi...oooiii ohiii Pippo Inzaghi segna pre noi !!!...i naravno navijam da Raul ne zabije vise u CL

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2010, 19:30   #28184

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
nedavno je se vas par ovdje hrabro izjasnilo da se ne boje barce.nisam htio nista reci dok ne sacekam vecerasnji el clasico.znaci,ako je nas real totalno nadigrao i bio u obje tekme bolja ekipa u skoro svim segmentima nogometne igre,onda ja vas pitam:sta je onda barcelona naspram nas?i da li vi zaista mislite da mi imamo ikakve sanse protiv barce?mozda kod kuce mozemo izvuci remi i to uz puno srece ali sta na nou campu?zato molim odabranu ekipu da nas postedi komentara tipa ”ja se ne bojim barce” ili ”mozemo se mi s njima nositi”.reci cu vam gdje je barca od nas.barca ima sva super stopera a mi ipak jednog.imaju tri klasna bocna a mi nijednog.imaju dva najbolja playmakera na svijetu a mi nijednog postenog.imaju najboljeg igraca na svijetu.mi ga nemamo od 2007g.jedino u cemu se mozemo mjeriti to su spice.zakljucak:barca je za 80% bolja ekipa od nas.spustimo se na zemlju i uzmimo scudetto i svi zadovoljni.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2010, 01:47   #28185

Mecong

Registered User

Mecong's Avatar

Mecong is on a distinguished road
Quote:
Hahahahaha
Abbiati kriv za 1:1 ? hahahaha
vi ste sjajni, majke mi
Pa covjece Boziji svakoj ekipi se desi da jednom golman uprska nesto. Pa sta sad? To covjek nema pravo na pogresku? Ma daj molim te. I on je covjek ko svi mi, i desi mu se nekad tako nesto. A dosad nam je odbranio golova i golova.

Ja ne krivim igrace za ono sinoc, vec jedan jedini krivac je: Massimo Allegri. Zasto? Pa necu ja kao igrac rec mu: ej mister, ja cu izac, de stavi Dinha on je svijez i bolje ce odigrat.
Ekipa se ne mijenja kad ima inicijativu? Kakvu bolan inicijativu? Covjece mi nismo u stanju akcije napravit u drugom poluvremenu, znaci ekipa je crkla. A onaj moron na klupi to sve gleda i nece da osvjezi ekipu. Vec vise od 6 utakmica radi ova sranja sa izmjenama, ne da nece da mijenja, vec ne zna mijenjat. Nema blage veze kako promjenit taktiku. Zasto se nije izvukao Seedorf koji je crko od 60'? Zasto se nije izvukao Boateng kojeg jednostavno ne ide danas? Zasto se nije izvukao Nesta koji se gubi i ne dozvoljava Abateu da krene naprijed, jer mora cuvat ledja greskama Neste? Eto, 3 izmjene koje su se mogle uradit od 60 - 70' i krenut malo ofanzivnije, al neeeeeeeee mi imamo inicijativu: DA SE BRANIMO!!! Woooow sto ste vi neki ovdje na forumu pametni.
Prvo poluvrijeme smo ih nadigrali u sredini, al bez ulaza u sesnesterac. To meni ne znaci nadmoc. Drugo poluvrijeme ljudi nas stisnu, zato sto su skontali nase greske i zato sto su nasi izgubili snagu. 1:1 jbg. desi se. Al skontaj onda gdje si pogrijesio, pa promjeni, i kreni naprijed. A ne ko pickica se brani. Sampdoria velik klub? Pa Allegri haj se ti hvataj Cagliaria, Genove ili Rome, pa tamo mozes trenirat sa takvim maloumnim razmisljanjem. A za Juventusa, Intera i Milana, veliki protivnici se ne nalaze u Italiji vec u Ch. Ligi.
Znaci, ne krivim ni jednog igraca, dosta njih me jednostavno odusevilo (citaj Abate i malo Robinho jer je opet krenuo pravom putanjom), neki naravno ne mogu svaku tekmu davat maksimum i ja to kontam. Ali trener nam je katastrofa jer ne zna POMOC ekipi. On je tu da uvidi greske protivnika, da objasni momcima kako da ih zaobidju, i naravno da uvidi ko vise ne moze i sa zamjenom da osvjezi ekipu. Ni jednu od ovi 3 tacke Allegri ne obavlja.

Al neka, ostavit cemo mi Allegria i obavezno vezat Seedorfa jos koju godinu, a Abiattia odma na kriz objesit jer je konj, idiot, kriv je za gol 1:1 i naravno po mogucnosti i Nestu jer je kretenski ispao sto nije skakao. Bas vi znate analizirat utakmicu, divim vam se

Eto mi se tebi divimo. Mi veze nemamo o fudbalu. Ti sve znas. Hahahaha....
Mecong is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules