![]() |
|
|
#28171 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Takve utakmice, sa sansama u 16 (uglavnom neiskoristenim) mozes vidjeti u Premiershipu i Primeri. U Serie A tesko da ces takvo doziviti. Drugacija je to filozofija. Zambrota je neki dan, nakon pobjede Barcelone 7-8:0 rekao da je to u Serie A gotovo nemoguce, jer u Spaniji npr Almeria hoce da nadigra Barcelonu i dozivi 0:7 ili tako nesto dok u Italiji je prvi cilj ne izgubiti (pogotovo manjim ekipama), e sad hoce li to biti "ruzno" (meni npr to nije ruzno) to je drugo pitanje. Last edited by kakabanja; 29-11-2010 at 05:25. |
|
|
|
|
|
|
#28172 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
2. Drugo pol. - Oni nas po tebi stisli?! (po nekoj logici oni konstantno 16). Na svaku sansu Sampdorije u drugom pol. osim one Pozzi-eve ja tebi nabrojim dvije Milanove 3. I onda zavrsis ovakvom recenicom. |
|
|
|
|
|
|
#28173 | |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#28174 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma sve to stoji niko od nas nije zadovoljan sa rezultatom al jbg kad svi kazu da nam je najbolja partija ne vidim razlog da ti ensare kontriras ali ajd znam da ne mislis nista lose jos uvijek navijas valjda za Milan
))) Evo šta Boban kaze...Boban: Milanova igra u Genovi najbolja u sezoni Usprkos činjenici da Milan nije uspio slaviti u utakmici 14. kola Serie A na gostovanju kod Sampdorije (1-1), bivši kapetan hrvatske reprezentacije Zvonimir Boban visoko je ocijenio igru "rossonera"... Poveo je Milan golom Robinha iz 43. minute, no stvari je u egal vratio Giampaolo Pazzini nakon udarca iz kuta u 59.. Imao je lider prvenstvene ljestvice do kraja još nekoliko lijepih prilika, posebice preko Clarencea Seedorfa i Robinha, no mreže se više nisu tresle, pa je tako klub sa San Sira propustio upisati šestu uzastopnu pobjedu (u svim natjecanjima). - Slažem se s Allegrijem (Milanovim trenerom, op.a.), ono što smo gledali u Genovi, prema intenzitetu, odlučnosti i samoj igri, najbolja je Milanova predstava ove sezone – rekao je Boban za Sky 24. Bivši Milanov veznjak, koji je dres "rossonera" nosio između 1991. i 2001. godine, komentirao je i izvedbe brazilskog napadača Robinha, ovoljetnog pojačanja kluba pristiglog iz Manchester Cityja. - Ide mu jako dobro, igra kako zna i vidi se da je sretan.
|
|
|
#28175 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
Da je bila najbolja tekma, onda bi se vratili poslije 1:1 i pobijedili 1:2 ili 1:3, a ne nenapravit ni sanse u drugom poluvremenu. Kriv je Allegri, jer je kreten, debil i moron koji nema blage veze kako se nasao na onoj klupi. Svaka mu cast sto je probudio Abatea, sto je istjerao Dinha, sto je objasnio neke stvari Seedorfu, ali vadi tog holandjanina sa terena poslije 60'. 6 utakmica vec gledam istu stvar kako Clarence ne moze meda vise na terenu, ali idiot ne zna sta da uradi. On nema pojma o takticiranju, ne zna on nista o tome kako nadigrat protivnika. Reja je za njega "sir"! Naravno da navijam za Milan, i kad gubimo sa njima sam. Ja ne zelim pobijede od 8:0 ili 3:0. Meni je dovoljna i pobijeda od 1:0 u 94' iz penala, ali samo da se borimo cijelu tekmu. Znaci da odradimo posao kako treba, da se izbace igraci koji se setaju jer nemaju snage a imaju ime na dresu. Trebaju mi mladi, nasi mladi a ne tudji (jbg. kod nas ne igraju ni tudji nazalost, vec samo afirmisani ili skupe zvijezdice). To sve mi fali, i onda cu bit zadovoljan. Ne gotivim Allegria, jer me jos nije odusevio. Taj covjek mi jos nije pokazao da vrijedi bit na nasoj klupi, a vec je decembar. Zalosno...
|
|
|
|
#28176 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
kod gola je po meni kriv Bonnera, jer kreten glupi nije skontao da su i Nesta i Silva i Abate pravili zamku, on ko mulac ostao cccc
|
|
|
|
|
|
#28177 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Sležem se s ovim,jedna od niza grešaka Bonere te večeri,on me možda najviše nervira od svih,taj igrač mi nije za 1.Tal.ligu,on je za 2. ili neku slabiju europsku,samo niza pogreške igrao kao stoper ili kao bok,svejedno.Kad odigra solidno to je vrh vrhova za njega!
|
|
|
|
|
|
#28178 |
|
Registered User
Fave Players: Papa,Luca,Ignazio,Favalli,Simic,Seedorf,Onyewu
![]() |
Ugl ne serite previše,odigrali smo dobru utakmicu,nismo dopustili sampdoriji da se razigra.Oni su sretno postigli pogodak,loš Nestin skok,a Pazzini ostao sam.Abbiati nije ništa moga kod tog gola.Nadajmo se da će Robinho nastavit ovako igrat.Vidim da je veliki problem kod Alegrija to šta on ne shvaća da je trener Milana.Zadovoljava se bodom protiv Sampdorije.Triba mu neko reć da je Milan najjači u Italiji.Ibru triba odmorit jednu utakmicu,a i Seedorfa.
|
|
|
|
|
|
#28179 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Jose Give Me Five........
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#28180 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28181 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28182 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#28183 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#28184 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
nedavno je se vas par ovdje hrabro izjasnilo da se ne boje barce.nisam htio nista reci dok ne sacekam vecerasnji el clasico.znaci,ako je nas real totalno nadigrao i bio u obje tekme bolja ekipa u skoro svim segmentima nogometne igre,onda ja vas pitam:sta je onda barcelona naspram nas?i da li vi zaista mislite da mi imamo ikakve sanse protiv barce?mozda kod kuce mozemo izvuci remi i to uz puno srece ali sta na nou campu?zato molim odabranu ekipu da nas postedi komentara tipa ”ja se ne bojim barce” ili ”mozemo se mi s njima nositi”.reci cu vam gdje je barca od nas.barca ima sva super stopera a mi ipak jednog.imaju tri klasna bocna a mi nijednog.imaju dva najbolja playmakera na svijetu a mi nijednog postenog.imaju najboljeg igraca na svijetu.mi ga nemamo od 2007g.jedino u cemu se mozemo mjeriti to su spice.zakljucak:barca je za 80% bolja ekipa od nas.spustimo se na zemlju i uzmimo scudetto i svi zadovoljni.
|
|
|
|
|
|
#28185 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Eto mi se tebi divimo. Mi veze nemamo o fudbalu. Ti sve znas. Hahahaha.... |