![]() |
|
|
#28201 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
pricalo se i da je transfer dzeke bio dogovoren.....dok se ne slika sa dresom milana na sluzbenom predstavljanju nikome nista ne vjerujem....
|
|
|
#28202 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
bas to,smiri se alberto.ne moras me odmah seliti na barcin forum.heh.da,volim jako milan i da,imam svoje misljenje i svi smo drukciji.totalno si bespotrebno uskocio sa onim svojim pljuvanjem reala i barce.sta,ne zelis priznati da je to najveci nogometni derbi na svijetu pa ti je krivo,ha?heh.ako smo mogli tokom svjetskog prvenstva onoliko puno pricati o reprezentacijama i hvaliti ih i pljuvati,pa zasto onda ne bi komentirali i najveci derbi na svijetu?barcelona s trenutnom igrom zasluzuje maksimalni recept i ja bi bio najsretniji na svijetu kad bi mi njih kojim slucajem pobijedili ali svi znamo da je to malo vjerovatno.ali ok,evo prestajem se baviti realom i barcom,ajmo mi u subotu pobijediti bresciu i pobjeci svima jos vise bodova i uzeti taj scudetto.
|
|
|
|
|
|
#28203 |
|
Registered User
![]() |
Memo,najveci derbi na svijetu na milan-inter,ostalo su samo redovne utakmice prvenstva
|
|
|
|
|
|
#28204 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Dobra anketa na Milanovom forumu:
Sta bi ste voljeli: da bjezimo Laziu +6, ili Interu +10, ili pak nerijesenim da oboma pobijegnemo za +2? Ja sam za +10 hehe Nekako ki je draze gledat ove moje "nafurane sampioncice" na -10 hehe ![]()
|
|
|
#28205 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
)...Bez ljutnje,nisam ja nikog selio nigdje,samo kazem da se na tim nekim forumima pise o tim nekim klubovima,a ovdje o Velikom MILANU... ![]()
|
|
|
|
#28206 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
1. Barcelona 2459. 2. Manchester United 2436, 3. Liverpool 2362, 4. Arsenal 2348, 5. Inter 2275, 6. Milan 2237, 7. Bayern 2231, 8. Real Madrid 2168, 9. Chelsea 2165, 10. Boca Juniors
ajde neka mi neko objasni kako Liverpool ili Interss moze biti ispred Milaan, pa u 10 godina 3 finala LP 2 uzeli super cuk interkontinental kup dobro jedan scudeto, ali Areslane koji ima 2 tutele engleske lige i nista vise, Liverpool koji osim LP nije mada osvojio, kako mogu biti ispred Milan?a??? |
|
|
|
|
|
#28207 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Samo neka nam Silvio kupi jednog beka vrhunskog, jednu polušpicu i jednog veznog... Coentrao, Ganso i recimo Jucilei... i nema te ekipe koja je favorit protiv MILANA!! Abbiatti-Zambrotta-Nesta-Thiago-Coentrao-Ambrosini-Jucilei-Flamini-Ganso-Pato/Balotelli-Ibra... tko je bolji u 2 tekme? nitko...
Nop nuzna su 3 igrača u prvih 11! Najnovija vijest je da bismo mogli dovesti D. Luiza iz Benfice sada na zimu! KAsnije ce zamijeniti NEstu, a on moze igrati i oba beka! SAvrsen obrambeni u ovom trenu! Mislim da bi nam ta investicija osigurala mjesto favorita za scudetto, u to sam uvjeren... Dobili bi PUNO sigurnosti nazad... A naprijed je sve ok i ovako... Na ljrto MORAMO zamijeniti Dinha i Seedorfa s jednom pravom polušpicom, jer ova dvojica su komicni...
|
|
|
|
#28208 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#28209 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
jaka e ovaa tabelica hahahaha
a oko mercato ako bi nekako ukrali Luiz to bi bilo potek za pohvaliti a ne bi bilo lose i coentrao, a mislim da bi bilo sve po planu ako kupimo Mexsesa on je moi favotit |
|
|
|
|
|
#28210 | |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
Quote:
e moj roki uvijek je ta lista od IFFHS-a bila cudna.ajd prva su dva mjesta oprvdana.cak je inter zasluzeno ispred nas jer imaju 4 scudetta a mi jedan.ali ovo sve ostalo je sprdacina.a sto se tice nas,mi bili najbolji klub desetljeca da smo uzeli 4 scudetta.e tu smo losi i zato smo sesti.sto se tice europe tu smo najbolji,imamo finale vise od barce i dva trofeja kao i oni ali ubi nas to domace prvenstvo.zato valja uzimati scudetta iducih par godina.to je prioritet. |
|
|
|
|
|
|
#28211 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
jebem ti juventus da nije krasic oni bi se posrali
|
|
|
|
|
|
#28212 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
dobili su nas bez krasica.......
|
|
|
#28213 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
#28214 |
|
Registered User
![]() |
Onog Pastorea su napuhali a on je cista nula od igraca...Nafuran nece da trci,gori od Dinha...KAko su svi Italijani ispali iz Evropa lige,smjesno stvarno..
|
|
|
#28215 |
|
Registered User
![]() |
Nisu svi, ostao je Napoli. Mora pobijedit kod kuce Steue i prolaze dalje
![]() A ove ostale rupe: Kurventus, Palermo i Smrdorija sad mogu bez opterecenja da se koncentrisu na Serie A da bi... slijedece godine opet igrali Euro League hahaha ![]() Neka nam je oduzeto 4.to mjesto za Ch. Ligu. I treba, kad se ne trude. Ja bi im oduzeo i jos jedno mjesto za Euro League, pa onda zalite sto se niste trudili u Europi. Jedina 2 kluba koja cuvaju Italiju u Europi su Milan i Inter. Dokaz da Serie A propada, jer nesto ne valja u cijelom sistemu. Nesto smrdi, i ta "govna" treba sto prije ocistit...
|
| Tags |
| balkan |
|
|