![]() |
|
|
#28231 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Allegri: Prikupljeni bodovi ne jamče nam niti ostanak u ligi, a kamoli "scudetto"
Subotnjom 3-0 pobjedom protiv Brescije Milanovi nogometaši potvrdili su vodstvo na ljestvici talijanske Serije A. Zadovoljan je pobjedom svoje momčadi bio trener Massimiliano Allegri, ali i svjestan da njegov sastav očekuje još mnogo rada... - Do pobjede smo došli dobrim otvaranjem susreta nakon čega smo se malo opustili. Nakon uvodnog gola prebacili smo u brzinu više i zabili drugoga i trećega nakon čega je sve bilo mnogo lakše. Možemo biti zadovoljni - veli Allegri podsjećajući na plodonosno prvo poluvrijeme u kojem su golove postigli Boateng, Robinho i Ibrahimović. - Pred nama je i dalje dug put. Nemojte zaboraviti da je prošle sezone Roma uzela četrnaest bodova Interove prednosti. Mi ih trenutačno imamo 33 što ne jamči niti ostanak u ligi na kraju sezone, a kamoli "scudetto". Dakle, moramo nastaviti igrati u ovom ritmu. |
|
|
|
|
|
#28232 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
nisam gledao, nakon šta sam vidio highlight moram reći da mi je žao
zanima me kako je igrao "igrač manje"??
|
|
|
#28233 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Volili ga ili ne, ali koliko nam samo svježine u igru i rezultata donese Zlatan...
|
|
|
#28234 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva
![]() |
Milan nudi €12m za 18-godišnjeg Argentinca?
Ariedo Braida je u Južnoj Americi ne samo da bi posmatrao Gansa, nego i Erik Lamela... više na... |
|
|
|
|
|
#28235 |
|
Registered User
Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
![]() |
jel može neko odgovoriti kako je pirlo odigrao protiv brescie... jel teško smislit 2 rečenice??
|
|
|
#28236 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
nista posebno.....kao i ostali......brescia je sama sebe pobijedila....
|
|
|
#28237 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
auuu bresa je sama sebe pobedila, procitao sam sve i svasta i cudim se nezadovoljnima, ali ovo sto si sada ti napisao pa to je BEZOBRAZLUK
|
|
|
|
#28238 |
|
Registered User
![]() |
Cuj: "Brescia sama seba pobijedila". Po tebi su svi s kojima je Milan dosad igrao sami sebe bijedili. Bolje da ti ne navijas za Milan.
Last edited by MIRZA; 06-12-2010 at 17:59. |
|
|
|
|
|
#28239 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
prvi gol......dali ga vec u 4. minuti na prepad, zlatan probio po nasoj lijevoj strani (na toj strani brescie igra zebina kojeg je petar krpan ismijavao na poljudu a di nece zlatan) ubacio ostro u sredinu i natrco boateng i zabio gol onda abbiati dize zicer carracciolu......mi nesto pokusavamo, brescia se cvrsto brani, igramo skroz bez tecnosti i onda dolazi..... drugi gol.....igrac brescie dodaje s centra robinhu loptu koj nekim cudom zabija zicer i to lijevom nogom............. to je 2-0 za nas.............dolazi treci gol koji je cista zlatanova inspiracija....i to je to.....gotova utakmica, da je s druge strane real a ne brescia to mi ne mozemo ispustit.........2 prilike smo stvorili i zabili 3 gola u pola sata.... nasima se vise nije dalo igrat a brescii jos manje........ bez ikakve igre smo pobijedili 3-0, tocnije na silu kao sto je to inter dobijao vecinu utakmica prosle sezone, a ja kao osoba koja je pogledala sve utakmice milana ove sezone mogu napisat ovakav komentar..... nemam nista protiv tebe, ne znam zasto me nazivas kretenom ali to pripisujem tvojom iskompleksiranosti necim........ustvari ne mogu to pripisat i ni tome jer te uopce ne poznajem nego samo po par iznimno rijetkih postova ovdje na forumu i cinis se OK tip....a sad ovakav komentar....ne znam....nije bitno....jesi uopce pogledao ovu utakmicu pitam se.....cini mi se da nisi nego si vidio rezultat i odma si pretpostavio da smo ih razbili, da smo igrali fenomenalno i tako..........ako si gledo utakmicu inace nemam nista protiv da ovako konfuzno igramo svaku utakmicu i da pobjedjujemo, ali treba bit iskren i priznati kad si igro lose,a kad dobro.....ovo protiv brescie je bilo lose, ali rezultat za nas odlican....da je bio neki kvalitetniji protivnik,primjerice catania mi ovu utakmicu ne bi sa ovakvom igrom pobijedili.....
http://www.youtube.com/watch?v=pZJCI...eature=related Last edited by MIRZA; 06-12-2010 at 17:59. |
|
|
|
|
|
|
#28240 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Pa protiv Samp smo odigrali supper pa nismo dobili, u ostalom mene licno boli neka stvar kako igramo dok god pobjedjujemo... Vidim gore ovima navodis ovo za golove... Cuj prvi na prepad kakav ti je to zakljucak majke ti ? Znaci kad mi damo gol u prvih 10 minuta to je prepad... Iskreno za dosta vas ovdje ja se zapitam za koga vi navijate ali hajd vaš problem... ehh da i jos ovo nemojte majke vam pesimizma , -10 za Interom - 6 ja Juveom, ljepota nikad ljepsi pogled na tabelu a ovdje sve pesimista do pesimiste... daj se skulirajte
|
|
|
#28241 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Trebalo je biti 8-1,realno...
|
|
|
#28242 |
|
Registered User
![]() |
Kalla1899
Momak, gledao sam utakmicu i ovu i sve do sada, i ako Milanove utakmice ovdje kod mene u Vijetnamu obicno pocinju u 2,45 poslije ponoci. Za prvi gol vrlo lijepo ti je rekao "uvijek rossoner": "Cuj prvi na prepad kakav ti je to zakljucak majke ti ? Znaci kad mi damo gol u prvih 10 minuta to je prepad..." Eto drugi gol je sreca, odnosno greska odbrane. Sta ti, Boga ti, znaci: "dolazi treci gol koji je cista zlatanova inspiracija". Pa Zlatan je igrac Milana. Inace, mislim da je Milan veoma dobro odigrao utakmicu. Poveo sa 3:0 i rutinski priveo utakmicu kraju. Sta je trebalo? Da ginu na terenu poslije 3:0, da se povrijedjuju, da dobijaju kartno,...? Momak (Kalla1899), ja niti sam rekao, niti mislim da smo ih razbili i da smo odigrali fenomenalno. Ja mislim da smo igrali onoliko koliko nam je bilo potrebno. Znaci gledao sam utakmicu i imam ovako misljenje kako sam rekao. Sto takodje znaci, po tebi, da sam stvarno ne kreten nego retardirani debil koji nema sposobnost zapazanja onog sto vidi.....imam specijalne skole za to inace...... Pa, dobro, ako ti tako mislis, neka bude tako. |
|
|
|
|
|
#28243 |
|
Registered User
![]() |
ti si mene prvi nazvao kretenom.....nemam se namjeru svadjat.....
kao sto su za mene odigrali super protiv juvea ali smo izgubili tako smo odigrali lose protiv brescie ali smo pobijedili i to je jedino bitno.....da je bilo neke velike igre--NIJE i stojim iza toga, djelovali smo previse fluidno.....ko razumije shvatit ce.... prica zavrsena.....slijedi roma......
|
|
|
#28244 |
|
Registered User
![]() |
evo sad citam da je brescia smijenola trenera.....sigurno nije razlog zato sto je izgubila od nas na san siru......
|
|
|
#28245 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
![]() |
|
|