AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2010, 17:35   #28291

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Sto cemo kupovat alberto? Imamo Papastopulusa, Bonera, Yepes, Nesta, Onienwu
Ali problem je sto ona kretencina na klupi nema blage veze sa fudbalom. Pa znam i ja stavit Thiaga i Nestu svaku tekmu i ponekad Boneru. Al gdje su drugi? Jebote, pa Yepes je strasan bio prosle sezone u Chievu, a sad se gubi. Pa kako nece kad onaj ne zna objasnit obaveze svakom pojedincu. Tesko sparit Nestu i Papu, mozda ugurat Onienwua, Yepes iskusan pa mu dat Boneru u laksim tekmama, ali to onaj maloumnik ne zna.
Hocu Reju na klupu. Sa njim znam da cemo uzet Scudetto i uc u polufinale Ch. Lige.
Ovaj je samo panchina di merda sa sjajnim pojedincima koji mu izvlace guzove
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2010, 17:48   #28292

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Pa ovo se moglo i očekivati... Samo što onaj nas kloc od trenera ne pokida nešto sve mu jbm retardirano... ej jedna barca istrci sa juniorima doslovno i pocjepaju rubin kojeg ni prvi tim nije nikad dobio... a kladim se da i mi imamo barem 4- 5 igraca koji su ravnopravni s ajaxovim i jos im tu dodas boneru jepesa oda, ameliu ronaldinha znaci koji slabije igraju i eto ti tima koji moze izvuci x jer ce ih vise od pola biti motivisano da se dokazu... uzas uzass dva tako bitna igraca out... sramota odmah bi mu otkaz urucio...
Old 10-12-2010, 08:30   #28293

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ljudi moji evo ja prvi put sad cujem za silvu.ja sam u šoku.katastrofa živa!ne vrijedi vrijedjat allegrija.nije on toga vrijedan.nije vrijedan da trosimo rijeci na njega.totalni amater!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2010, 10:28   #28294

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Ja sam gledao Oniewua na kupu konfederacija protiv Sapnije momak je strpao Torresa u dzep perfektno je odigrao kasnije nisamvidio da je odigaro minuta, bio je i ozljedjen godinu, ali poslje toga nista......imamosjecaj da bi mogao s Nestom solidno odigrati
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2010, 11:23   #28295

RossoneroCroato

Registered User

RossoneroCroato's Avatar

Fave Players: Dida Maldini Nesta Ambro Rino Pirlo Seedorf Pippo
RossoneroCroato is on a distinguished road
izgubili smo najvažnijeg igrača...... jbg
Old 10-12-2010, 12:55   #28296

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Daleko od toga da mi je Alegri nešto drag, ali ljudi moji, neko je već fino napisao, zadnji 10 godina u Milanu igra ista postava, bio je tu Carlo, Bio je Leonardo, sada Alegri
pa jel vi stvarno mislite da je to baš sve do trenera?

prije nego što neki komentarišu ovo moje i kažu "e pa što trener nema mu*a i svoje JA"
da odgovorim i na to, da ima, ne bi bio trener Milana...

to je isto kao u BH fudbalskom savezu, dovode se ljudi koji su njima (upravi) podobni,,
Old 10-12-2010, 13:21   #28297

Mecong

Registered User

Mecong's Avatar

Mecong is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA View Post
Daleko od toga da mi je Alegri nešto drag, ali ljudi moji, neko je već fino napisao, zadnji 10 godina u Milanu igra ista postava, bio je tu Carlo, Bio je Leonardo, sada Alegri
pa jel vi stvarno mislite da je to baš sve do trenera?

prije nego što neki komentarišu ovo moje i kažu "e pa što trener nema mu*a i svoje JA"
da odgovorim i na to, da ima, ne bi bio trener Milana...

to je isto kao u BH fudbalskom savezu, dovode se ljudi koji su njima (upravi) podobni,,
Pa nije bas tako. U Milanu ove sezone igra i par novih igraca, i kako se cini, bas zahvaljujuci njima, Milan je trenutno na prvom mjestu Serie A, poslije 5-6 godina a i sve su prilike da ce Milan ove godine osvojiti Scudetto. Ja sam skoro siguran. Alegri, po meni, nije dorastao da vodi ekipu Milana.
Mecong is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2010, 13:54   #28298

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Koliko god me bas briga sta se desava i zbog čega smo prvi ,moram priznati da je moje mišljenje da smo 1. trenutno zbog jako loše i možda nikad nekvalitetnije Serie A u kojoj jedan igrač kao Ibrahimović donosi prevagu u malim tekmama.
I da se osvrnem na ovo sa Ajaxom,NIKAD,ali baš NIKAD se nisam tako jadno osjećao na tribini,(a bio sam i na Interu kad nas je razbio 4:0),toliko neželje i rasprodaje ugleda je za opasnu kaznu,tu prvenstveno mislim na Dinha,Seedorfa,Pirla koji se toliko nisu trudili da je to bilo iritantno!! Za Antoninija i Boneru nemamo vise sta pričat,oni nisu NIKAD bili niti će ikad biti igrači za Milan.Za tu petoricu nabrojanih ne bi se ni trznuo da ih se potjera,svaka čast Pirlu i Seedorfu na svemu što su za nas dali, i Dinhu na 5-10 sjajnih tekmi ili trenutaka kojim smo vidjeli dio nekadašnje čiste fantazije,ali ovo bi svakako trebao biti njihov kraj u Milanu!! Znam da je to utopija i da ćemo mi s njima ponovo produžit ugovor,ali moramo izrazit svoje mišljenje.Mene osobno nije Yepes toliko razočarao,pokazao je želju koju ovi nabrojani nisu imali,Robinho je također trčao i trudio se,ali pored ova dva mrtva konja(Dinho i debeloguza 10-tka) nitko nema šanse pa čak ni IBra koji nas cijelo vrijeme vuče.
@MIRZA,slažem se da trener očito ne vuče konce od vremena Capella,ali samim time ako si pristao biti podoban znači da si se pomirio s time da ćemo te pljuvat do jaja kad radiš ovakve greške kao protiv Ajaxa.Pa mislim ,nevjerojatno da nije probao stavit tih jadnih(mislim na brojku) 2-3 mladića koji bi vjerovatno ostavili jaja na terenu nego stvalja ovih 4-5 starih govana koji se više ne mogu motivirat ni na nekoj natjecateljskoj tekmi,a kamoli na ovoj nevažnoj!!
Prvi put sam otišao s tribine 5 min prije kraja tekme,to mi se još nije desilo,teška sramota i tako jadan osjećaj.Prođemo 1000 km taj dan i oni mi onako odigraju,da vidiš samo kakve kazne bi im lupio,da bi razmislili hoće li tu večer ići na večeru van ili će doma kuhat govna preplaćena!!!
Od Curve koju cijenim zbog nekih stvari mi se sere oko podrške igračima,pa neznam koliko se to čuje na TV,ali muka mi je od klicanja i ovacijama svakom igraču isto,pa jebem mu mater,ne možeš isto pljeskat jednom Thiagu Silvi i Ambrosiniju koji se konstantno trude i grizu pa kad im i ne ide zaslužili su plesak i ovacije i isto tako jednom Seedorfu,Pirlu,Boneri,Antoniniju,Jankulovskom koji svake prijestupne odigraju pošteno!!
Pa da vi vidite to svršavanje na Curvi kad se Dinho zagrijava i žonglira,popizdim totalno,kakvi majmuni,a to što na tekmi ništa ne napravi nije bed,sutra će opet žonglirat prije tekme,ufffff.
Sa centralne tribine je konačno dobio zviždanje kakvo je zaslužio,izgleda da je centralna puno pametnija od većine Curve jer je prije nekog vremena i Seedorf dobio zvižduke i pljuvanje,pa ne možeš ljude varat tako očito,ili trči ili odlazi.Pun mi ih je kurac više.
Opet naglašavam,neka mi osvojimo scudetto kako god,slavit ću ga,ali stvarno dokle više gledat te šetače u ekipi???

Oprostite sto sam malo odužio,ali eto,pukle me frustracije.
Slijedeće subote nas ide rekordan broj na Romu(75),i to 3 iz Novog Sada,1 iz Beograda1 iz Podgorice,5 iz Omiša,4 iz Zadra,3 iz Zagreba,par njih iz Istre i ostatk iz Rijeke,jako sam ponosan na taj podatak,polomio sam se do muda da bi sve to organizirao,ali eto,prava 2 busa će biti Jugoslavija u malom!! :-)
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2010, 18:02   #28299

Mecong

Registered User

Mecong's Avatar

Mecong is on a distinguished road
Bravo momci, svaka vam cast. "Jugoslavija u malom". Pokazite nacionalistima, fundamentalistima, fasistima,... da je Bog jedan, da postoje samo dobri i losi ljudi. Divim vam se. Eh, da sam malo blize isao bih i ja svama. Jebi ga evo me u Vijetnamu, ali sam uz vas i srcem i dusom. Sretno momci.
Mecong is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2010, 02:38   #28300

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Bravo Sale! Svaka cast na postu, potpisujem svaku rijec.
Ja molim Boga da dobijemo Bayern ili Schalke, ne zbog lakseg protivnika, vec zato sto bi onda mogao s vama na tekmu (procete kroz Graz ). Uostalom, prije 4 god. je bio isti slucaj Milan - Bayern
1. place wish, 1. place & Ch. League dream!
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2010, 08:22   #28301

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
vezni red za sutrasnju tekmu: znaci izmedju Ibre i Robinha i odbrane...
--------Princ--------
---Ambro--Gatto--Prilo---

fuj nebi je gledao da ih pobijedimo 14 -0
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2010, 08:53   #28302

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
vezni red za sutrasnju tekmu: znaci izmedju Ibre i Robinha i odbrane...
--------Princ--------
---Ambro--Gatto--Prilo---

fuj nebi je gledao da ih pobijedimo 14 -0
Koga bi ti stavio...Bas imamo kvalitetne igrace da ih zamjene...
mozda da debeli Ronaldinho igra,ustvari seta po terenu...
Old 11-12-2010, 12:10   #28303

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Suarez: Ako me Milan, Juventus ili Inter žele, ja sam spreman

Urugvajski napadač Ajaxa Luis Suarez (23) jedno je od najtraženijih pojačanja i želja najuglednijih nogometnih klubova diljem Europe u siječanjskom prijelaznom roku...

Najbolji Ajaxov igrač nezadovoljan je odlaskom Martina Jola s trenerske klupe kluba i premda ga ugovor veže za klub iz Amsterdama do 2013. godine, on je otvoren za promjenu sredine.

- Ako me Milan, Juventus ili Inter žele, ja sam spreman - izjavio je nedavno Suarez za Corriere dello Sport, tijekom gostovanja njegovog Ajaxa u Milanu u posljednjem, 6. kolu natjecanja po skupinama.

Suarezova cijena na tržištu kreće se oko 30 milijuna eura, što bi se moglo pokazati previsokom cijenom za Milan, ali ne i za Juventus i Inter, koji su spremni posegnuti toliko duboko u "džep" za njegovo dovođenje, navode izvori iz Italije.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2010, 12:12   #28304

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Roque Santa Cruz u Milanu u siječnju?

Uprava trenutno vodeće momčadi talijanskog nogometnog prvenstva, Milana, odlučila je u siječanjskom prijelaznom roku posegnuti za napadačem...

Razlog su ozljede Alexandrea Pata i Filippa Inzaghija, pa tako trener Massimiliano Allegri na raspolaganju trenutno ima tek dvojicu zdravih napadača, Zlatana Ibrahimovića i Robinha.

Corriere dello Sport piše da je prva Milanova meta bio Cagliarijev napadač Alessandro Matri, ali sardinijski klub je stopirao njegov odlazak, pa su se sa San Sira okrenuli paragvajskom napadaču Manchester Cityja Roqueu Santa Cruzu (29). Ove sezone Santa Cruz uglavnom "grije" Cityjevu klupu i na izlaznim je vratima iako je ugovorno vezan još tri godine. Iz Milana navodno Cityju nude posudbu do kraja sezone uz mogućnost trajnog otkupa njegovog ugovora.

Zasad nije poznata reakcija engleskog kluba na ovakvu ponudu, a valja reći da je u ljetnom prijelaznom roku već jedan nogometaš prešao iz Cityja u Milan. Rijč je o Robinhu...
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 06:40   #28305

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
princeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kalla1899 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules