AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 12-12-2010, 11:52   #28321

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Malesani: Ibrahimović je donio prevagu, skidam mu kapu

Trener Bologninih nogometaša Alberto Malesani bio je razumljivo rezigniran nakon poraza od Milana (3-0) u 16. kolu Serie A...

Bio je to prvi Bolognin domaći poraz ove sezone (u prethodnih sedam utakmica ostvarili su četiri pobjede i tri remija, op.a.), a Malesani je razloge za njega pronašao u samo jednom čovjeku.

- Mislim da je tri gola razlike na kraju previše za prikazano na terenu. Milan je najjača momčad s kojom smo se susreli dosad i bit će svima teško igrati protiv njih. Danas je razlika bio Ibrahimović. Ne znam kako je uspio asistirati Boatengu za prvi gol, kao ni Robinhu za drugi. Kod trećeg gola koji je sam zabio dobro smo ga čuvali, ali bio je nevjerojatan. Stoga mu skidam kapu, da je danas bio na našoj strani, mi bismo odnijeli pobjedu - zaključio je Malesani.

Ibrahimović je ove sezone u Seriji A na učinku od devet postignutih golova i devet asistencija.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 13:57   #28322

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Mialn se mora skoncentrirati na scudetto ove sezone jer bi nam to trebao biti primarni cilj... IAKO, ukoliko Alegri ostane pri ovom OZIBLJNOM nogometu koji sada igramo, a ne kao u Lp kada smo se sramotili sa Pirlom, See-om i Dinhom u istoj ekipi, mozda mozemo i tamo nesto...

Galliani MORA dovesti jos jednog napadača, i jednog veznog umjesto Dinha koji ocito Allegriu vise nije potreban... Navodno ce to biti Lazzari za sada...

Ukoliko je moguce dovesti i Coentra-a, tada smo osigurali scudetto po mom misljenju...

Ovom treneru treba dati par igrača koje želi, i pustiti ga da otjera ove koji mu ne trebaju... jer napokon izgledamo ozbiljno!

Nsiam nazalost pogledao ovu tekmu, pa vas MOLIM da mi odgovorite na par pitanja:

1. krece li se Robinho dobro?
2. Ibra? Je li i dalje bio najjaci?
3. Kakav je bio Rino?
4. NEsta?
5. Jesmo li igrali visoki presing ili kako?
6. PIRLO?
7. Boateng kao polušpica??!!
Thanx!

P.S.

Puno pozdrava svima koji su tvrdili da je Dzeko jaci od Ibre i da nam Ibra ne treba!!! Uzivajte! Forza Ibra!!
Old 12-12-2010, 14:16   #28323

Mecong

Registered User

Mecong's Avatar

Mecong is on a distinguished road
Pa zar ima i onih koji porede Dzeku sa Ibrom? Jos ako neko kaze da je Dzeko jaci od Ibre,...nemam rijeci.
Mecong is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 17:03   #28324

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Mialn se mora skoncentrirati na scudetto ove sezone jer bi nam to trebao biti primarni cilj... IAKO, ukoliko Alegri ostane pri ovom OZIBLJNOM nogometu koji sada igramo, a ne kao u Lp kada smo se sramotili sa Pirlom, See-om i Dinhom u istoj ekipi, mozda mozemo i tamo nesto...

Galliani MORA dovesti jos jednog napadača, i jednog veznog umjesto Dinha koji ocito Allegriu vise nije potreban... Navodno ce to biti Lazzari za sada...

Ukoliko je moguce dovesti i Coentra-a, tada smo osigurali scudetto po mom misljenju...

Ovom treneru treba dati par igrača koje želi, i pustiti ga da otjera ove koji mu ne trebaju... jer napokon izgledamo ozbiljno!

Nsiam nazalost pogledao ovu tekmu, pa vas MOLIM da mi odgovorite na par pitanja:

3. Kakav je bio Rino?
4. NEsta?
6. PIRLO?
Thanx!

P.S.

Puno pozdrava svima koji su tvrdili da je Dzeko jaci od Ibre i da nam Ibra ne treba!!! Uzivajte! Forza Ibra!!
1. robinho bio dobar, bio ga pun teren, osjeti se da uziva u igri a tada je najjaci
2. ibra? gol i assist....sta ces vise
3. rino nelos, izasao zbog ozlijede, ali nista ozbiljno izgleda
4. nesta dobar lao i cijela zadnja linija
5. bologna presla centar 2 puta....
6. ne znam meni do asista los....
7. gol i assist....sta ces vise
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 18:23   #28325

vladomilan

Registered User

vladomilan is on a distinguished road
Quote:

3. Kakav je bio Rino?
4. NEsta?
6. PIRLO?
Thanx!

P.S.

Odlicno odigrana utakmica u svakom pogledu...Bologna nije imala polupriliku, imali su penal koji je prestrogo dosudjen rekao bih...drugo nista
1.Robihno se kretao dosta, vidi se zelja da ostvari rezultate...sjajan go
2.Ibra...No comment...majstor
3.Rino je odigrao dosta dobro presing, presjekao dosta lopti..Na nivou
4.Nesta bez puno posla
5. Pa rekao bih da je skoro citavu tekmu presing bio na sredini
6. Iako ga ne mogu smisliti, mnogi ce reci iz toga razloga da je bio los...po meni je bio odlican, kod prvog gola pronasao ibru dobrom loptom a ovaj assist. ima jos pard dobrih lopti, jedna assistencija...
7. Kp kod prvog gola na centarsutu ibre uletio je i u stilu (raula inzagija pa cak i ibre) ispruzio nogu u vis i go...Sjajna asistencija robinju...mada mi izgleda da mu preciznost pasa nije bas najbolja

Eto kako sam ja vidio utakmicu
vladomilan is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 19:02   #28326

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:

3. Kakav je bio Rino?
4. NEsta?
6. PIRLO?
Thanx!

P.S.

Robinho se vraca u formu iz naj boljih dana..Ibra fantazija..Rino nista posebno borio se..Igrali smo presing od prve minute.poslije datog gola malo smo popustili..pirlo je danas meni bio dobar igrao lijevo a Ambro zadnjeg vez..Boateng odusevio na poziciji Sedorfa..
Old 13-12-2010, 02:51   #28327

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

dobro je operacija je prosla super za 1mesec se vraca T.Silva
Old 13-12-2010, 07:10   #28328

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ludiot View Post
dobro je operacija je prosla super za 1mesec se vraca T.Silva
Sjajna vest! Sa 6 meseci na 1 mesec oporavka.
Alegri kaže da se verovatno vraća ili 16 ili 9 Januara.
Old 13-12-2010, 07:33   #28329

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Red&black fan View Post
Sjajna vest! Sa 6 meseci na 1 mesec oporavka.
Alegri kaže da se verovatno vraća ili 16 ili 9 Januara.
jaooo,nitko sretniji od mene!bravo silva bravo medicinsko osoblje(brazilsko,ma i naše)!
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2010, 08:20   #28330

adis

Registered User

adis's Avatar

Fave Players: Maldini,Gattuso,Inzaghi
adis is on a distinguished road
Ne mogu da vjerujem da se vraca tako brzo,
taman sam se oprostio od ove sezone...bravo Silva
Tesko da smo mogli dovesti kakvog kvalitetnog stopera,
januarski rok ce biti samo krpaza
adis is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2010, 08:46   #28331

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Stvarno prelijepa vijest,mislim da smo svi jako odahnuli kad smo to pročitali!
BRAVO ZA BRAZILSKU LIJEČNIČKU SLUŽBU,a nažalost još jedan minus za našu liječničku službu :-((
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2010, 13:30   #28332

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Galliani: Milan nema novca za Teveza

Nakon što je putem priopćenja javnosti priznao da želi napustiti Manchester City, ime Carlosa Teveza odmah se počelo vezivati za mnoge europske nogometne velikane...

Jedan od njih je i talijanski Milan iz kojeg su potvrdno odgovorili na upit jesu li u potrazi za napadačkim pojačanjem. Ipak, argentinski napadač Cityja to neće biti, potvrdio je Adriano Galliani, potpredsjednik trenutačno vodeće momčadi Serije A.

- Tevez je sjajan nogometaš, ali mi ne možemo toliko investirati - veli Galliani za igrača kojeg, prvenstveno, City ne pušta, a i kada bi ga pustio to sigurno ne bi bilo za manje od 30 milijuna eura.

Nešto slično iz Milana su tvrdili i u slučaju Zlatana Ibrahimovića kojeg su potom, ipak, doveli iz Barcelone. Napadačko pojačanje traži i Inter...
Old 13-12-2010, 13:31   #28333

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Rimski tisak: Sve je spremno za dolazak Ancelottija na kraju sezone

Rimski tisak na početku ovog tjedna donosi niz tekstova u kojima se čitatelji uvjeravaju da je već sada spreman transfer koji će se dogoditi na kraju aktualne sezome...

Naime, ugovor sa sadašnjim trenerom nogometaša Rome, Claudijom Ranierijem, nije produljen, a klub je spreman na ljeto u momčad dovesti novog trenera. U pitanju je 51-godišnji Carlo Ancelotti, koji je prošle sezone osvojio na Otoku duplu krunu s Chelseajem, ali ove sezone ne stoji baš najbolje u okvirima Premeirshipa. Ispred njega se nalaze Arsenal, te dva Manchestera, United i City. Isto tako, u posljednje vrijeme je klub nanizao nekoliko slabih rezultata, pa se počelo najavljivati da će Talijan i prije kraja sezone napustiti klupu Chelseaja.

Kroz igračku karijeru Ancelotti je najdublji trag ostavio baš u Romi. Tamo je igrao od 1979. do 1987. godine, a nakon toga je aktivnu karijeru nogometaša okončao u Milanu, gdje je igrao od 1987. do 1992. godine.

Više puta je Ancelotti izrazio želju za dolaskom na klupu Rome, a kako sada stvari stoje sasvim je izvjesno da će se upravo taj akt dogoditi tijekom lipnja ili srpnja.
Old 13-12-2010, 13:50   #28334

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Nismo imali novca ni za Ibru, Robinha
Old 13-12-2010, 16:07   #28335

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Pa mislim da novog napadača moramo tražiti u redovima klubova koji ne igraju Europu tako da zaboravite neko čudesno pojačanje,bit će to vjerovatno netko ko će samo pokrpat rupu do ljeta,sumnjam da će kupit nekoga za velike pare.Očekujem Matrija(i nemam ništa protiv),a danas sam čuo da se razmišlja o Roque Santa Cruzu,neznam koliko je to istina i uopće neznam gdje on igra trenutno??
deejaysale is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules