AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 13-12-2010, 16:49   #28336

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Roma protiv Milana s trećim golmanom?

Subotnju utakmicu na San Siru protiv Milana nogometaši Rome mogli bi dočekati s nepoznanicom na svojim vratima. Debitirati bi u startnoj postavi ove sezone trebao Alexander Doni...

Ozljeda Bogdana Lobonta u utakmici protiv Barija u prošlome, 16. kolu talijanske Serije A natjerala je Donija da prekine dugi post u nenastupanjima, a iščašenje koljena desne noge brani Lobontu nastup i ovaj puta. Dobra je vijest za rumunjskog golmana što su ligamenti i meniskus neoštećeni.

Podsjetimo, prvi Romin golman, Brazilac Julio Sergio, ozlijedio je bedreni mišić tijekom zagrijavanja za susret protiv Cluja u Ligi prvaka. Još uvijek nije spreman za utakmice.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2010, 16:50   #28337

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Gattuso i Zambrotta propuštaju Romu

Milanovi veterani Gennaro Gattuso i Gianluca Zambrotta propustit će subotnju utakmicu protiv Rome koja se na San Siru igra u sklopu 17. kola talijanskog nogometnog prvenstva...

Obojica su Milanovih nogometaša bila u startnoj postavi momčadi koja je s 3-0 nadigrala Bolognu na stadionu Renato Dall'Ara u prošlome kolu i obojica su igru napustili prijevremeno, Gattuso u 53., a Zambrotta četiri minuta kasnije.

Liječničke pretrage potvrdile su ozljede.

Gattuso će tako zbog ozljede desnog bedrenog mišića biti izvan pogona sedam do deset dana, dok će Zambrotta ozljedu lijevoga koljena vidati deset do petnaest dana.

Obojica bi trebala spremni dočekati prvu utakmicu nakon zimske stanke. Milan je igra kod Cagliarija 6. siječnja.
Old 13-12-2010, 17:23   #28338

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
ko ce nam igrati treceg trkaca umjesto gattusa protiv rome?

slijedi opet vezni red sa seedorfom i pirlom......ajme majko..........bod ko kuca velik.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2010, 18:14   #28339

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
ko ce nam igrati treceg trkaca umjesto gattusa protiv rome?

slijedi opet vezni red sa seedorfom i pirlom......ajme majko..........bod ko kuca velik.....
Ajoooj,pa to sam potpuno previdio,pa stvarno ću pomislit da je u meni problem,kad god ja idem u zadnje vrijeme gledam samo šetače na terenu,možda stvarno da napravim pauzu :-((
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 13-12-2010, 18:19   #28340

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Pa mislim da novog napadača moramo tražiti u redovima klubova koji ne igraju Europu tako da zaboravite neko čudesno pojačanje,bit će to vjerovatno netko ko će samo pokrpat rupu do ljeta,sumnjam da će kupit nekoga za velike pare.Očekujem Matrija(i nemam ništa protiv),a danas sam čuo da se razmišlja o Roque Santa Cruzu,neznam koliko je to istina i uopće neznam gdje on igra trenutno??
M City..Tamo igra..
Old 14-12-2010, 01:58   #28341

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Ovo je tabela za fanove na Facebook

1. Милан - 19.249 fanove na facebook
2. Реал Мадрид - 15.459 fanove na facebook
3. Челзи - 8.888 fanove na facebook
...4. Барселона - 8.223 fanove na facebook
...5. Арсенал - 4.921 fanove na facebook
6. Манчестер Јунајтед - 3.730 fanove na facebook
7. Интер - 3.520 fanove na facebook
8. Ливерпул - 1.127 fanove na facebook
Old 14-12-2010, 03:06   #28342

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Robinho: Nisam Cityjev promašaj

Robinho se sve bolje snalazi u Milanovoj nogometnoj momčadi i talijanskoj Seriji A. Toliko dobro da njegove igre u dresu Manchester Cityja sve više padaju u zaborav...

Iako su ga mnogi prozvali velikim promašajem "građana" koji su ga doveli iz madridskog Reala, Brazilac se ne slaže da je to i bio, što je i objašnjava:

- Mislim da nije u redu okarakterizirati me Cityjevim promašajem. Treba se sjetiti da sam u prvoj sezoni ondje postigao 14 golova i završio ju kao najbolji strijelac kluba. Nije baš bilo mnogo igrača koji su golove zabijali često poput mene u Premier ligi pa bih rekao i da nije uopće bilo loše. Osim toga pamtim i da su me navijači voljeli.

- Problemi su uslijedili u drugoj sezoni. Mučile su me ozljede, a novi menadžer (Roberto Mancini) prihvatio se drugih napadačkih opcija. Ne krivim njega, poštivao me, ali shvatio sam da neću mnogo igrati i to mi je predstavljalo smetnju.

- Znao sam da me Dunga (tadašnji izbornik Brazila, op.a.) neće zvati na Svjetsko prvenstvo ne budem li igrao konstantno. Zato sam se odlučio vratiti u Santos prije no što sam dom pronašao u Milanu.

- Svako iskustvo ima svojih dobrih i loših strana. Iz Cityja ću se uvijek rado sjećati golova, nekih utakmica i, naravno, strasti navijača koji se za klub jednako vežu kao brazilski.

- Brazilcu nije lako igrati u Engleskoj, tako niti meni koji sam ekspresivan i instinktivan igrač. Osim toga, nije mi pomogla niti cijena koju je City za mene platio i namučio se u mom dovođenju. Očekivanja su bila velika, lako se postane meta, a istina je i da sam se teško priviknuo na život ondje. Meni je Engleska bila šok, vrijeme je drugačije i ja sam postao nesretan. Živim i igram kroz emocije, a kada mi nije dobro, niti ja nisam dobar - objasnio je Robinho.
Old 14-12-2010, 05:35   #28343

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ludiot View Post
Ovo je tabela za fanove na Facebook

1. Милан - 19.249 fanove na facebook
2. Реал Мадрид - 15.459 fanove na facebook
3. Челзи - 8.888 fanove na facebook
...4. Барселона - 8.223 fanove na facebook
...5. Арсенал - 4.921 fanove na facebook
6. Манчестер Јунајтед - 3.730 fanove na facebook
7. Интер - 3.520 fanove na facebook
8. Ливерпул - 1.127 fanove na facebook
kakve su ti ove tabele ?
fanove ne se gledaju prema fejsu..

najnovu vest linkuvani smo sa Cassano nesto sta zaslizue paznu

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2010, 08:24   #28344

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
halo ljudi,sta je s patom?nismo ga spomenuli vec tjednima.bas cudno.kao da uopce nije clan nase momcadi.ili mi toliko dobro guramo bez njega da nam je postao visak.cak se i slazem s tim.on nama trenutno ne treba.osim u slucaju ozljeda ibre ili robihna.i kud je jos tako staklen.steta.a puno je obecavao.al to je nogomet.on vise nema mjesta u prvom sastavu.i ako jos postoji klub koji daje za njega 50miliona,ma i 30,ja bi ga prodao.nazalost.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2010, 09:49   #28345

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
halo ljudi,sta je s patom?nismo ga spomenuli vec tjednima.bas cudno.kao da uopce nije clan nase momcadi.ili mi toliko dobro guramo bez njega da nam je postao visak.cak se i slazem s tim.on nama trenutno ne treba.osim u slucaju ozljeda ibre ili robihna.i kud je jos tako staklen.steta.a puno je obecavao.al to je nogomet.on vise nema mjesta u prvom sastavu.i ako jos postoji klub koji daje za njega 50miliona,ma i 30,ja bi ga prodao.nazalost.
slazem se nebi bilo pravedno od Allegrija da izbaci Robinha stavi Pata, jer koliko god govorili da je Robinho los momak trci, a polako ima konstantu da postize golove..jbg Pato dobro odigra jednu tekmu postigne 2 gola iducih 4 ga nema nigdje i 5 se ozljedi......
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2010, 11:44   #28346

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Van Basten: Svako malo u Ibrahimoviću vidim sebe

Dobre igre Zlatana Ibrahimovića u dresu Milanove nogometne momčadi talijanska La Gazzetta dello Sport iskoristila je kao povod za razgovor s klupskog legendom Marcom van Bastenom...

Švedski napadač postigao je 14 golova u 21 nastupu za "rossonere" pa ga je talijanski sportski dnevnik odlučio usporediti s nizozemskom legendom koja je boje Milana branila od 1987. do 1993. godine.

- Vrlo je dobar igrač, važan za momčad. Nadam se da će sjajno razdoblje nastaviti i za njega i za klub. Čini se da se u ovome trenutku više trude pobjeđivati nego igrati dobro. To je ispravno, kada se rezultati ustabile tada će početi razmišljati i o tome da igraju bolje - kazao je Van Basten koji je na upit da se usporedi s Ibrahimovićem odgovorio:

- Svako malo u Ibrahimoviću vidim sebe, prije svega u fizičkom aspektu. Strašno je jak i tehnički potkovan. Smatram, ipak, da usporedbe igrača među kojima je velik jaz u godinama nisu lake, ali i da su krajnje bespotrebne.
Old 15-12-2010, 11:45   #28347

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Inzaghi: Balotelli i Cassano bi se naučili ponašati u Milanu

Talijanski napadač Milana Filippo Inzaghi (37) pozdravio je potencijalni dolazak na San Siro “zločestih dečki” talijanskog nogometa Antonija Cassana i Marija Balotellija...

Nije tajna da je Milan u potrazi za novim napadačima nakon ozljeda kako Inzaghija, tako i Alexandrea Pata, te da se medijski u kontekstu dolaska u klub spominju Balotelli i Cassano. Iako je Balotteli trenutno igrač Manchester Cityja, a Cassano Sampdorije, obojica su na izlaznim vratima svojih klubova.

Upitan misli li da bi se Balotelli i Cassano uspjeli prilagoditi i uklopiti u momčad Milana, Inzaghi je rekao:

- Oni bi shvatili kako se treba ponašati da dođu ovdje jer u protivnom ne bi bili dio momčadi i igrali bi vrlo malo. Ima igrača u našoj momčadi koji vas nauče kako se treba ponašati. Ljudi poput Alessandra Costacurte i Paola Maldinija su mene naučili. Ali ne znam hoće li oni uistinu doći u Milan.

Inzaghi će zbog popucanog križnog ligamenta i oštećenog meniska lijevoga koljena pauzirati do kraja sezone.
Old 15-12-2010, 17:14   #28348

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

AJMO AJMOOOO
La Repubblica: Cassano dogovorio suradnju s Milanom

Rimski dnevnik La Repubblica tvrdi da bi problematični talijanski nogometaš Antonio Cassano (28) do kraja sezone trebao igrati u dresu Milana...

Iako još službeno nije riješena arbitraža u “slučaju Cassano”, navodno je Milanov dopredsjednik Adriano Galliani stupio u kontakt s igračevim predstavnicima i postigao dogovor o suradnji. Podsjećamo, Cassanov aktualni klub, Sampdoria, zatražio je raskid ugovora (koji vrijedi do 2013. godine) nakon što je napadač propisno, neukusno i vulgarno izvrijeđao klupskog predsjednika Riccarda Garronea.

Interes za dovođenjem bivšeg napadača Barija, Rome i Real Madrida pokazali su iz najuglednijih talijanskih klubova poput Intera, Milana i Juventusa, ali očito je najbrža i najuvjerljivija bila uprava “rossonera”.
Old 15-12-2010, 18:47   #28349

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Daj Boze da je istina to za Casana...Pogotovo jer je Pipo van a Pato svako malo u bolnici...
Old 15-12-2010, 19:20   #28350

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Samo ova stranica transfermarkt bas zna staviti realne cijene igraca Pato 35 000 000 Cambiasso (polumrtav) 30 000 000 hahahahhah )) slazem se za divljeg konja
meskalin is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules