![]() |
|
|
#28366 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Nisam znao za to,ali ako je tako onda super,malo mi smeta sto je Cassano deklarirani Interisty,ali jbga,trpim Ibru pa ću valjda i Cassana ako bude kao i Ibra ostavljao srce na terenu ;-)
|
|
|
|
|
|
#28367 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Totenham...Moglo je bolje ali i puno gore...
|
|
|
#28368 |
|
Registered User
![]() |
Tottenham,neznam ,bojim se da nam njihova brza igra nikako ne odgovara sa našim šetačima u igri,ako šetači ne igraju možemo proći
|
|
|
|
|
|
#28369 |
|
Registered User
![]() |
Odlican zdrijeb,prosjecna engleska momcad,zatvoris bokove i ovi ne znaju sta da rade na terenu 90 minuta
|
|
|
|
|
|
#28370 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ja sam mišljenja budu li igrali 2 od 3 šetača(Pirlo,Seedorf,Dinho) da nemamo šanse za proći,bude li igrao samo jedan možda bi mogli uz puno truda i Ibrinu genijalnost. Zadržavam pravo promjene mišljenja ako se pojačamo u polusezoni ;-) |
|
|
|
|
|
|
#28371 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Njaveca je stata dadodjeCassano i da nema pravo nastupau LP jer je igrao protiv Werdera cccccc a mogusamo zamisliti:
-------Ibra----Ronbiho(Pato)-- ----------Cassano-------- --Ambro---Princ-----Flamini--- |
|
|
|
|
|
#28372 |
|
Registered User
![]() |
Njaveca je stata da dodje Cassano i da nema pravo nastupau LP jer je igrao protiv Werdera cccccc a mogusamo zamisliti:
-------Ibra----Robinho(Pato)-- ----------Cassano-------- --Ambro---Princ-----Flamini--- ![]() Last edited by meskalin; 17-12-2010 at 08:12. |
|
|
|
|
|
#28373 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Negdje sam procitao da ce moci igrati ako dodje...samo ne mogu da nadjem link
![]()
|
|
|
#28374 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28375 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
moze se prijaviti jedan igrac koji je igrao kvalifikacije.....ako ima nastup u skupini tek onda ne moze igrat.....znam iz managera....
|
|
|
#28376 |
|
Registered User
![]() |
onda znaci da bi Milan mogao prijaviti Cassana da igra!!! a recimo dovedu beka iz ekipe koja nije nikako igrala u LP ili UEFA da li bi i njega mogli prijaviti???
Last edited by meskalin; 17-12-2010 at 08:39. |
|
|
|
|
|
#28377 |
|
Registered User
![]() |
da, moglo bi se i njega ubaciti
![]() t'ham, ako odigraju najbolji šta mogu tada nas mogu i zgazit, igraju promjenjivo, nemaju iskustva u ligi prvaka i nadam se da će se u*rat u gaće kad izlete na teren protiv naših šampiona ![]()
|
|
|
#28378 |
|
Registered User
![]() |
Ako bude mogao cassano imati pravo nastupa bice fenomenalno i imam osjecaj da se ce se uklopiti u super u klub...........
---------Ibra----Pato( Robinho)--- -----------Cassano----- ------Ambro--Princ---Flamini--- --Zambrott--Nesta---Silva--Abate- --------------Abiatti--------- Mislim da je ovo momcad za veliki respekt cak i protiv Barce, vazno je samo da nema Pirla, Krmeta, Gatto (manje vise) u prvoj ekipi ![]() |
|
|
|
|
|
#28379 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Milan je navodno blizu dovođenja Cassana
Opet su se u talijanskom nogometu uzburkali duhovi oko "zločestog dečka" tamošnjeg nogometa, 28-godišnjeg Antonija Cassana. Glavno je pitanje gdje će talijanski reprezentativac nastaviti karijeru... Podsjetimo da 24 sata ranije Arbitražna komisija Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) nije prihvatila zahtjev Sampdorije za raskid ugovora sa suspendiranim Cassanom, ali ga je odlučila oštro kazniti (nakon što je ovaj imao verbalni izgred s predsjednikom kluba iz Genove). Donijela je odluku da mu se godišnja plaća, koja se iznosi otprilike 2.8 milijuna eura, smanji za pola i to sve do isteka ugovora 2013. godine! Isto tako, od dana suspenzije pa do 31. siječnja iduće godine Cassano neće primiti nikakvu plaću. Ipak, nakon svega su u Sampdoriji spremni u momčad vratiti Cassana koji je zadnju utakmicu odigrao krajem listopada. No, pitanje je što o svemu misli Cassano, a i dio talijanskih medija piše da je, navodno, sasvim blizu realizacije dolazak ovog igrača u Milan. - Rekao bih samo ljudima da se ne klade na Cassana u Milanu, jer postoji još igrača koje tražimo. Ali, kao i na kladionici, tako je i po ovom pitanju sve moguće - rekao je dopredsjednik Milana Adriano Galliani. Talijanski tisak je naveo da je Cassano sve bliži Milanu time što je Ronaldinho sve dalje, a Brazilčev tim je, pak, otvorio pregovore s Palmeirasom i Ronaldinho bi volio povratak u domovinu. - E, tu moram biti direktan. Ne želimo Ronaldinhov odlazak - rekao je Galliani. |
|
|
|
|
|
#28380 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Redknapp: Već sam rekao da nemam ništa protiv utakmice s Milanom
- Ždrijeb je fantastičan, znali smo da će tako biti neovisno o suparniku koji će nam pripasti. Radujemo se uzbudljivoj utakmici - prvi je komentar koji je nakon izvlačenja parova osmine finala nogometne Lige prvaka dao menadžer Tottenhama Harry Redknapp... Kuglice u Nyonu, podsjetimo, londonskoj momčadi za protivnika su namijenile Milan, trenutačno vodeću momčad talijanske Serije A. Prvu će utakmicu Spursi odigrati na San Siru 15. veljače, a potom, 9. ožujka, na White Hart Laneu pokušati sjajnu sezonu učiniti još sjajnijom. - Milan pamti sjajne dane u ovom natjecanju, trenutačno su vodeća momčad svog prvenstva i nakrcani kvalitetom u sastavu. Pred nama je velik izazov. - I prije izvlačenja parova rekao sam da ne bih imao ništa protiv toga da igramo s Milanom. Uvijek želite igrati protiv najboljih momčadi svijeta, a to je ono što priželjkuju vidjeti i navijači. Ukazana nam je šansa da na White Hart Lane dovedemo Milan - zaključio je menadžer momčadi u kojoj su i četvorica Hrvata (Luka Modrić, Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar i Stipe Pletikosa). |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|