AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 18-12-2010, 16:38   #28411

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
A sta mu imaju zvizdat koji kurac?ko da je svojeVoljno otisao iz milana....bitno da su kaki pljeskali kad nas je odjebo zbog reala
geoff is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2010, 16:43   #28412

Red&black fan

Registered User

Red&black fan's Avatar

Fave Players: Ibra, Pato, KPB, Tiago Silva. . .
Red&black fan is on a distinguished road
Hebem ti fudbal i sve kad iz prve prilike daju gol, i to samo zato što je Borielo napucan u nogu! Potpuno nezasluženo, a mi imali 2-3 stopostotne i još par odličnih prilika... Kako mrzim kada se utakmice ovako završe.
Old 18-12-2010, 16:45   #28413

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
realno.....igrali smo katastofalno.............bilo bi realno x ali eto........
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2010, 16:45   #28414

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
najgore drugo poluvrijeme ove sezone.najgori seedorf ikada.prestrasno i sramotno.on profesionalac a uplasio se zvizduka publike.hahahah.i najsugavije primljeni gol ikad uz onaj scholesa prosle sezone.rezultat toga je ovaj poraz.al jos smo u dobroj poziciji.treba ic dalje.ovo je ista stvar kao sa juventusom.potpuno isto.bili bolji,fulali zicere a na kraju izgubili.dovoljno je reci da je abbiati imao samo jednu intervenciju ili mozda dvije u citavih 90min a mi izgubili.nepravda!steta.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2010, 16:48   #28415

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MEMO View Post
najgore drugo poluvrijeme ove sezone.najgori seedorf ikada.prestrasno i sramotno.on profesionalac a uplasio se zvizduka publike.hahahah.i najsugavije primljeni gol ikad uz onaj scholesa prosle sezone.rezultat toga je ovaj poraz.al jos smo u dobroj poziciji.treba ic dalje.ovo je ista stvar kao sa juventusom.potpuno isto.bili bolji,fulali zicere a na kraju izgubili.dovoljno je reci da je abbiati imao samo jednu intervenciju ili mozda dvije u citavih 90min a mi izgubili.nepravda!steta.
Nije nepravda ako je neko mislio da ce one Ibrine 1000% snase proci ne kaznjeno prevario se to je fudbal sto poromasis 2 ti se vraca...Allegri mi je pao u ocima glupan gubi 0-1 on cuva svoje sampione do 85 kad se ozljedio Princ ccccc
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2010, 16:50   #28416

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Igrali smo zaista odlicno dok seedorf nije usao...onda uslijedila katastrofa...trebali smo ovo glatko dobit,a nisamo ni x izvukli
geoff is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2010, 16:50   #28417

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
evo malo da pisem i ja

nema puno sta da se pise svi znamo sta e danas bilo ja sam se bojao danas od roma oni su pedercinja su i bice pedercinja mamu im jebem

Ibrahitovic vs Borielo 0 : 1

Forza Marco Uno di Noi !!!

Alegri ????? napravio 2 pirlo aut ozledio se i boateng aut ozledio se pitam se dali bi napravio izmene ak se niko nie ozledio bravo alegri ti si moi heroj

Gaucho zalimte prvi put otkat si u Milan......

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2010, 18:22   #28418

Efekat leptira

Registered User

Efekat leptira's Avatar

Fave Players: Savićević, Maldini, Serginho, Ambrosini
Efekat leptira is on a distinguished road
Pozdravljam sve stare i nove članove naše voljene zajednice. Nešto nisam bio aktivan na forumu u poslednje vreme, rek’o da sačekam zimski raspust pa da rezimiramo viđeno.. i evo, dogurašmo do nove godine, skoro pola sezone za nama i red je da malo popričamo o prikazanom i da argumentovno i konstruktivno diskutujemo o tome.. što ipak nije nimalo lako u ovoj sredini..

Ono što je prva moja impresija posle ove jeseni, je to da se suštinski ni mrvicu ne razlikujemo od leonardovog Milana.. i to je prva, osnovna i najveća zamerka koja naravno ide na račun panchine.. Ono što ću izdvojiti kao osnovni argument i prilog toj tvrdnji jeste bodovni saldo.. Milan je posle 17. kola skupio 36 bodova.. leo je posle 17. mečeva prošle godine imao 37..

Dakle, ova tabela na kojoj naš tim suvereno drži vrhovnu poziciju, je jedna klasična optička varka koja vrlo lako može da napravi zabunu u glavama navijača, jer 1. poziciju, Milan u mnogome, da ne kažem najviše duguje tragičnom stanju u kom se nalazi kalčo.. merda je nakon epske godine, konačno dobila svog leonarda i nadam se otvorila oči našem drugu mrkiju, koji je taj i takav inter svrstavao u klasu iznad nas, arsenala, mančestera, bajerna i drugih..

Svi ostali timovi koji se vode kao neki pretendenti i konkurenti (juve i roma prvenstveno) imaju jedan ogroman kadrovski deficit koji je toliko dubok da je to strašno, pa je tako juveov bekovski par često sorensen - traore, dok im vezni red i napad čini jedan igrač – miloš krasić. ali opet taj i takav juve će na zimsku pauzu sa -3 ukoliko sutra dobije chievo (del neri mi reče da pozdravim zagorakisa).. a roma ko roma, divlja ekipa u kojoj je naš marco glavni baja, ali ni to im nije smetalo da večeras pokupe sav plen

Naravno, nije samo bodovna komparacija ono što treba izdvojiti.. tu je još brdo neverovatnih stvari zbog kojih prstom treba uperiti u pravcu našeg trenera.. od taktičkih vratolomija, preko izmena u nadoknadi vremena, crnih rupa u igri (najčešće u II poluvremenu) pa sve do onog čuvenog 6. kola u CL kada su silva i flamini ničim izazvani izašli na teren, i više niko zna kad će se vratiti.. psihološko-motivacioni nedostatak je evidentan.. treba napomenuti da Milan nije uspeo ni jedanput da se vrati u meč nakon što je prvi primio gol (izuzetak je bod protiv reala ali za to je zaslužan trio kasiljas-pepe-linijski sudija, tako da se to ne računa)

Šta je još što me podseća na jesen-zimu 2009.. formacija jeste drugačija, ali je taktika identična.. igra se zasniva na jednom igraču koji je alfa i omega, a to je filozofija igre koja bi trebala da krasi brešu recimo.. leo je to morao, nije imao nikoga sem magiju.. panchina ima izbor, ima kapacitete, ali su apsolutno neiskorišćeni..

Šta se desilo sa ronaldinhom? zbog čega je uništen najbolji Milanov igrač ? ovo je za mene pitanje broj 1.. do utakmice sa realom bio ubedljivo najbolji igrač uz zlatana.. igrač utakmice protiv lećea, oksera, parme, chieva.. i onda odjednom rez.. nema više, igrao si 2 slabo (kada su svi ličili na amatere), sad truli do kraja sezone na klupi... jel to neka šala? po toj analogiji komiranom bi trebalo zabraniti da se i dalje bavi fudbalom.. šta je razlog očite ostrašćenosti prema dinhu? kako to da njega vadi protiv ćezene u 55. a 90% izmena je izvršio nakon 80min ?

Pošto nema racionalnog objašnjenja, ja zaključujem da je panchina fašista.. da, fašista u pravom smislu te reči sa izraženom rasnom i nacionalnom netolerancijom.. to ujedno objašnjava i tretman oguchija onyewua koji je precrtan sa svih mogućih spiskova.. to objašnjava zašto je bonera i dalje prva alternativa i zašto je kasano prvi na spisku želja.. dakle pravi se jedno tvrdo jezgro žabara i nemojte se iznenaditi ako onaj ćelavi na golu dobije uskoro kapitensku traku..

Naravno, nije sve tako crno.. ipak smo 1. na tabeli, a nije lako biti ni najbolji među najgorima.. u odnosu na lea,panchina je popravio igru u defanzivi, zna se tačno kad se čuva prostor a kad igrač.. dakle, dosta se dobro služi zonskim presingom, i to je rezultiralo vrlo dobrim partijama u gostima (napoli, bari, bologna..), i tu je najviše popravljen bilans u odnosu na prošlu sezonu.. uvođenje boatenga u tim, potpuna eksplotacija ibrinih kvaliteta su pozitivni efekti i nešto što treba pohvaliti.

Mogao bih ja još do sutra da pišem šta mislim da treba menjati, koga treba dovesti, šta očekivati itd itd.. ali ima vremena, a i želim vas da čujem.. 3 nedelje pauza (ako ne grešim).. sad na scenu stupa ćelavi gmaz, videćemo šta su smislili.. ja se kao i obično nadam novom beku i novom pirlu.. i kao i obično uzalud..
Efekat leptira is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2010, 18:35   #28419

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Efekat leptira View Post
Pozdravljam sve stare i nove članove naše voljene zajednice. Nešto nisam bio aktivan na forumu u poslednje vreme, rek’o da sačekam zimski raspust pa da rezimiramo viđeno.. i evo, dogurašmo do nove godine, skoro pola sezone za nama i red je da malo popričamo o prikazanom i da argumentovno i konstruktivno diskutujemo o tome.. što ipak nije nimalo lako u ovoj sredini..

Ono što je prva moja impresija posle ove jeseni, je to da se suštinski ni mrvicu ne razlikujemo od leonardovog Milana.. i to je prva, osnovna i najveća zamerka koja naravno ide na račun panchine.. Ono što ću izdvojiti kao osnovni argument i prilog toj tvrdnji jeste bodovni saldo.. Milan je posle 17. kola skupio 36 bodova.. leo je posle 17. mečeva prošle godine imao 37..

Dakle, ova tabela na kojoj naš tim suvereno drži vrhovnu poziciju, je jedna klasična optička varka koja vrlo lako može da napravi zabunu u glavama navijača, jer 1. poziciju, Milan u mnogome, da ne kažem najviše duguje tragičnom stanju u kom se nalazi kalčo.. merda je nakon epske godine, konačno dobila svog leonarda i nadam se otvorila oči našem drugu mrkiju, koji je taj i takav inter svrstavao u klasu iznad nas, arsenala, mančestera, bajerna i drugih..

Svi ostali timovi koji se vode kao neki pretendenti i konkurenti (juve i roma prvenstveno) imaju jedan ogroman kadrovski deficit koji je toliko dubok da je to strašno, pa je tako juveov bekovski par često sorensen - traore, dok im vezni red i napad čini jedan igrač – miloš krasić. ali opet taj i takav juve će na zimsku pauzu sa -3 ukoliko sutra dobije chievo (del neri mi reče da pozdravim zagorakisa).. a roma ko roma, divlja ekipa u kojoj je naš marco glavni baja, ali ni to im nije smetalo da večeras pokupe sav plen

Naravno, nije samo bodovna komparacija ono što treba izdvojiti.. tu je još brdo neverovatnih stvari zbog kojih prstom treba uperiti u pravcu našeg trenera.. od taktičkih vratolomija, preko izmena u nadoknadi vremena, crnih rupa u igri (najčešće u II poluvremenu) pa sve do onog čuvenog 6. kola u CL kada su silva i flamini ničim izazvani izašli na teren, i više niko zna kad će se vratiti.. psihološko-motivacioni nedostatak je evidentan.. treba napomenuti da Milan nije uspeo ni jedanput da se vrati u meč nakon što je prvi primio gol (izuzetak je bod protiv reala ali za to je zaslužan trio kasiljas-pepe-linijski sudija, tako da se to ne računa)

Šta je još što me podseća na jesen-zimu 2009.. formacija jeste drugačija, ali je taktika identična.. igra se zasniva na jednom igraču koji je alfa i omega, a to je filozofija igre koja bi trebala da krasi brešu recimo.. leo je to morao, nije imao nikoga sem magiju.. panchina ima izbor, ima kapacitete, ali su apsolutno neiskorišćeni..

Šta se desilo sa ronaldinhom? zbog čega je uništen najbolji Milanov igrač ? ovo je za mene pitanje broj 1.. do utakmice sa realom bio ubedljivo najbolji igrač uz zlatana.. igrač utakmice protiv lećea, oksera, parme, chieva.. i onda odjednom rez.. nema više, igrao si 2 slabo (kada su svi ličili na amatere), sad truli do kraja sezone na klupi... jel to neka šala? po toj analogiji komiranom bi trebalo zabraniti da se i dalje bavi fudbalom.. šta je razlog očite ostrašćenosti prema dinhu? kako to da njega vadi protiv ćezene u 55. a 90% izmena je izvršio nakon 80min ?

Pošto nema racionalnog objašnjenja, ja zaključujem da je panchina fašista.. da, fašista u pravom smislu te reči sa izraženom rasnom i nacionalnom netolerancijom.. to ujedno objašnjava i tretman oguchija onyewua koji je precrtan sa svih mogućih spiskova.. to objašnjava zašto je bonera i dalje prva alternativa i zašto je kasano prvi na spisku želja.. dakle pravi se jedno tvrdo jezgro žabara i nemojte se iznenaditi ako onaj ćelavi na golu dobije uskoro kapitensku traku..

Naravno, nije sve tako crno.. ipak smo 1. na tabeli, a nije lako biti ni najbolji među najgorima.. u odnosu na lea,panchina je popravio igru u defanzivi, zna se tačno kad se čuva prostor a kad igrač.. dakle, dosta se dobro služi zonskim presingom, i to je rezultiralo vrlo dobrim partijama u gostima (napoli, bari, bologna..), i tu je najviše popravljen bilans u odnosu na prošlu sezonu.. uvođenje boatenga u tim, potpuna eksplotacija ibrinih kvaliteta su pozitivni efekti i nešto što treba pohvaliti.

Mogao bih ja još do sutra da pišem šta mislim da treba menjati, koga treba dovesti, šta očekivati itd itd.. ali ima vremena, a i želim vas da čujem.. 3 nedelje pauza (ako ne grešim).. sad na scenu stupa ćelavi gmaz, videćemo šta su smislili.. ja se kao i obično nadam novom beku i novom pirlu.. i kao i obično uzalud..
Spremite se za ispiranje mozga...Vratio se leptir).....
Sto se tice Boriela i trebao se radovati,otjerali su ga kao posljednje smece zadnji dan prelaznog roka..A odigrao je dosta dobru sezonu...
Realno je da nam fali 2-3 prava igraca...
Old 18-12-2010, 18:46   #28420

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
A evo da i ja iskomentarišem malo ovu lošu predstavu nije me bilo neko vrijeme bio sam odsutan sa foruma ali pomno pratim klub i zbivanja u i oko njega i imam samo jedno za reć što se tiče milana ove sezone a ac milan je IBRAHIMOVIĆ i tu sve prestaje i sva priča je suvišna.
A imamo veliki minus u treneru u stvari ogroman minus i neznam kako je uopće završio u milanu jer je čovjek takav kvazi trener da to nije normalno i da osvojimo i prvenstvo i ligu prvaka za mene on neće bit trener nego kvazi trener(barem ne još neko vrijeme).
Pa ljudi moji ja neznam dali je neko vidio ibrahimovićevu gestikulaciju rukama prema allegriu da mijenja nešto jer ovako ne ide a ovaj kvazi trener isto kakav tokmak nastavlja po svome i ništa ne mijenja do 86 minute kada ubacuje ronaldinha umjesto vidljivo ozljeđenog boatenga inače ga nebi ni mijenjao a i malo dijete je uvidjelo da boatengu večeras nije išlo na onoj poziciji.
Pirlo mi je bio solidan za uvod utakmice odnosno do ozljede,ali ljudi moji ako mi vjerujete da bi bilo bolje da nije nikog ubacio nego što je uveo lijenog kenjca koji nemože više trenirat sa prvim timom a kamoli igrat sa njima,bože moj koliko je akcija upropastio i koliko je lopti prosuo odnosno svaka mu je lopta bila neupotrebljiva i mogli ste komotno stavit kakav panj nasred terena pa ga napucavat vjerujte mi da bi se odbila neka lopta na pravo mijesto odnosno bila bi upotrebljiva.
Robinho se jadan trudi i trči ali vidi se da to još nije to što nam treba i on je nažalost još van svoje optimalne forme i vrijednosti.
Gatuso borben ima još onog starog žara u njemu,abate sve bolji i moram ga nahvalit ali ne i antoninia.
Nesta odličan večeras i nadam se da će produžit ugovor kao što se piše negdje sam pročitao,ambro ko ambro bori se kao i uvijek dosad pravi kapetan ekipe,doduše nikad ni nisam griješio po pitanju njega i gatusa a bože moj nisu džaba kapiteni jes da je gatuso bio izletio iz tračnica ali se polako vratio i sve je bolji i ima onaj stari prepoznatljivi žar.
Ali da napravimo presjek i stavimo ibru na jednu stranu a ove ostale na drugu jer ibra odskače 90% iznad ostalih a nemam je tu šta pametovat kad svi vi ovdje to znate.
Žao mi je ibre jer se stvarno vidi da izgara za ekipu kao nigdje dosad gdje je igrao a kad vidim ovo statičare oko njega vjerujte muka mi dođe i nama ovdje treba minimum 3 igrača sad u ovom prelaznom roku(znamo svi gdje koči u ekipi),a sa allegriem se nesmije uć naredno prvenstvo pa makar osvojio prvenstvo i ligu prvaka a u ovom drugom nemamo šanse a prvenstvo ako osvojimo može ga samo ibrahimović osvojit,žalosno ali istinito zar ne?
Ekipa malo sam se ispucao jer me nije bilo duže vrijeme i nadam se da se ne ljutite na ovako dugom postu,veliki pozdrav svima i ako se ne čujemo do naredne godine svima želim sretne nadolazeće blagdane,a umal da zaboravim čitao sam ovdje da se spremala neka ekipa u milano na utakmicu iz raznih dijelova eks republike pa me zanima jesu li otišli i kako su prošli u putu jer je veliko nevrijeme na putevima a i sam moram za njemačku sutra a ekipa iako je otišla tek će sutra iznijeti dojmove ako su na ovom forumu
mugello is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2010, 18:49   #28421

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Spremite se za ispiranje mozga...Vratio se leptir).....
Sto se tice Boriela i trebao se radovati,otjerali su ga kao posljednje smece zadnji dan prelaznog roka..A odigrao je dosta dobru sezonu...
Realno je da nam fali 2-3 prava igraca...
jedno je radovat se kad das gol...to mu ne zamjeram....ali pozdravljat onako navijace na san siru?????

NEOPROSTIVO

malo optimizma.....ipak smo jesenski prvaci.....kad smo to zadnji put bili?

bez barem jednog normalnog beka i box to box midfieldera nemamo sta trazit protiv tottenhama
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2010, 22:31   #28422

MEMO

Registered User

MEMO's Avatar

Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
MEMO is on a distinguished road
ljudi nama je izvan stroja 9 igrača.da to možda nije glavni razlog poraza protiv rome odnosno katastrofalnog drugog poluvremena?a od tih 9 igraca pola ih je udarna postava.silva pato zambrota flamini.opet je milan lab počeo kakat.
MEMO is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2010, 07:12   #28423

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
jedno je radovat se kad das gol...to mu ne zamjeram....ali pozdravljat onako navijace na san siru?????

NEOPROSTIVO

malo optimizma.....ipak smo jesenski prvaci.....kad smo to zadnji put bili?

bez barem jednog normalnog beka i box to box midfieldera nemamo sta trazit protiv tottenhama
Bio je isprovociran zvizducima pa je tako reagovao,a govnar kaka je dobio aplauze,nije fer...
Old 19-12-2010, 09:39   #28424

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Ronaldinho u pregovorima s matičnim klubom

Sjajnu je karijeru nekad najbolji nogometaš svijeta Brazilac Ronaldinho započeo u Gremiju, klubu u čijem se kontekstu spominje pred zimski prijelazni rok...

Nakon što je Corinthians potvrdio interes za njegovim dovođenjem u utrku za Milanovim nogometašem uključio se i Gremio, u čijem je omladinskom pogonu Ronaldingo stasao i za koji je igrao od 1998. do 2001. godine kada se zaputio u Europu.

- Rekao nam je da nam se želi vratiti, osjeća da ovome klubu nešto duguje - tvrdi Paulo Odone, predsjednik Gremija i dodaje:

- Pregovori su u tijeku i postoje dobre šanse da se transfer i realizira. Ronaldinho nam je rekao da želi završiti karijeru ondje gdje ju je i započeo.

Brazilskom majstoru lopte važeći ugovor s "rossonerima" vrijedi do kraja aktualne sezone.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2010, 10:46   #28425

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Bio je isprovociran zvizducima pa je tako reagovao,a govnar kaka je dobio aplauze,nije fer...
Kakvim zvižducima??? Dobio je jedini od Romanista pljesak i ovacije od Curve i cijelog stadiona kad su se predstavljali igrači Rome?? Smeće zadnje,jako sam ga volio i gotivio,ali ovo sto je napravio sinoć pokazuje kakvo je smeće Napoletansko,totalno me razočarao,pa zna se kad daš gol iz poštovanja prema bivsem klubu i navijačima taj gol ne slaviš,a on je slavio ko da mu je zadnji,govno odvratno, i nije se njega Milan htio riješit nego je on sam inzistirao na odlasku jer je osjetio da pored Ibre i Robinha nece puno igrat.Sve 5,svako ima svoje,ali otkad idem na tekme najveci pjesak i ovacije koje sam doživio na San Siru su bile ovacije Borrielu kad je izlazio prošle sezone protiv Reala,i ovako nam vraća?? BORRIELLO UOMO DI MERDA!!!!
Što se tiče nase velike skupine navijača iz ex države koja je išla na tekmu sve je bilo super,dva autobusa ,nas 71(4 odustala pa nam je propalo 4 karte),pjesma,piva,zimske radosti i jedino nas Milan ubio u pojam.
Ovim porazom samo se potvrdilo ono sto svima tvrdim,mi smo prvi zahvaljujući Ibrinoj genijalnosti i nikad lošijom(i izjednačenijom) Serie A ,ne bih još otpisivao ni Merdu iz utrke za scudetto.Ah moj Allegri,pa koliko puta si nas vec usrao sa tim svojim nemijenjanjem,Dinho je grozan i loš,ali nemaš koga na klupi nego stavit njega i probat nesto,stvarno neznam sta bi vise za njega smislio,mislim da je ipak dosad pokazao da nije za nas klub usprkos par dobrih stvari koje je promjenio u sastavu.Seedorf,Antonini,Bonera kriminalno loši, Ambro lošiji nego inače ,ali i on valjda može imat loš dan,Ibra manje koncentriran nego inače i odmah nas to košta.
Jbga,dugo je prvenstvo,bit će tu svega
Još jednom poseban pozdrav svim Milanistima iz ova dva autobusa Ex Yu ,koliko god sam se polomio i potrošio telefona i živaca da sve to obavim kako treba,sad mi je drago zbog svega,uskoro ponavljamo ;-))

INTER MERDA!!!
deejaysale is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules